Diggar billyboys nya hår...

bill verkar ju satsa på att bya hår typ en gång i månaden, nånting som jag vet att åtminstonde ellen oxå skulle vilja kunna! jag tror jag tycker att hans nya hår är fett ballt faktiskt.. men det vore intressant att se hur det ser ut när det inte är stylat lixom.. det är ju ganska mycket skillnad om man jämför med korvarna han hade innan, haha, jag kommer inte ihåg vad det heter! dagar som idag, när man bara känner sej riktigt schleteeen och ful får jag riktigt lust att typ bara bli fixad sådär som bara riktigt grymma stylister kan- eller iof, det kanske inte bara är idag, jag känner nog så ungefär varje dag! ;)

länge sen han hade kort hår, men fan vad jag älskade det!





håret har börjat växa till sej :)

billy.jpg Bill Kaulitz :] image by Misou_09

liten lejonman..




långa lejonmanen med vita slingor, som vi (jag) är vana att se bill med...

BillKaulitz.jpg Bill Kaulitz - smaller pic image by love_Bill_02

långa helsvarta lejonmanen



bills dreads..

33457938.jpg

och har är nu hans senaste frilla då :)




vad är snyggast?


guess nothing is forever..

fattade väl att det att det skulle bli så här så småningom, det är ju självklart att man inte kan hålla ihop hur länge som helst men det va synd att det skulle bli så snart! jag vet ju så klart inte om det kommer lösa sej, men man kan ju alltid hoppas! vill iallafall väldigt gärna hålla kontakten med alla er tjejer, speciellt nu när jag inte bor hemma så får vi försöka hålla kontakten mer än någonsin!

saknar er tjejer! <3




























fuck linn.

allt kändes lite bättre här i falköping efter turneringen i helgen och så. tyvärr stör jag mej mer än någonsin på linn.. fy fan ! hon är en liten bitch, omogen, kan inte kompromissa och blir det inte som hon vill så är allting mitt fel. hon klagar alltid på mej och ler inte ens när hon är i närheten av mej! seriöst, fan vad jag får flipp på henne.. men jag ska fortsätta försöka vara mogen och inte visa när jag typ kokar inombords och bara vill gå fram och slå till henne. nästa gång när hon nu kommer och klagar ska jag sätta mej och prata med henne och faktiskt säga att om inte hon skärper sej så får hon flytta eller någonting, för jag klarar faktiskt inte av att bo med den idioten!

haha, jag lär flippa på linn då och då i bloggen, allt för att hålla mej lugn när hon är i närheten (dvs typ alltid efter som vi går i samma klass och bor/tränar tsm) !



fan, de funkar inte att klistra in bild på henne :p ellen undra om hon va ful och det kan jag inte riktigt bedöma, haha..

dont know what the fuck to do.

asså shieeet, jag vet inte om jag vill slösa bort tre år av mitt liv på att träna volleyboll typ hela tiden, aldrig få känna mej bäst, städa, diska och umgås med bondar och kossor! falköping är en liten håla, jag vill flytta den och lägge den typ istället för kärrdal och sjöberg eller nått (det bor ändå inga roliga människor där typ) så skulle allting bara vara så perfekt! blä, jag hatar det här.. och min mentor tjatar som fan om att jag ska bestämma mej, men jag kan verkigen inte. och en sak som inte gjorde det bättre va att vi hade fystester i förrgår och igår och jag fick sämst/näst sämst på allting utom en sak! det är sjukt jobbigt, och jag blir lixom inte taggad att slå folk nästa gång av det heller, utan jag blir snarare sugen på att flytta hem och bara leva livet och inte oroa mej över att jag bara orkade göra 10 stycken benböj med 30 kg när sofie orkade 15 st med 60 kg. usch, jag vill inte att det ska bli som en tävling, vilket det blir.. och jag vet vem som kommerr förlora.

fuck fkp atm..

/ trött, sjuk och schleeeeteen hanna

nån som kan gissa vad jag gjorde förra måndagen?

jo, efter skolan hoppade jag på ett tåg hem till stockholm och sedan så åkte jag hem till ellen, gömde mej i hennes garderob, sov i hennes bastu, gick på tokiohotel på tisdagen och sendan onsdag morgon åkte jag tbx till fkp ! tisdagen till onsdagen sov jag hemma, haha, mamma och pappa fick inte en liten chock när jag stod utanför dörren..

iallafall så åkte jag och ellen in till stan så vi var där runt 11 tiden. vi som inte hade någon anining om var de skulle bo gick runt o letade lite tills vi hittade ca 40 pers utanför sheraton, då gick vi ofc o ställde oss där.. :) efter typ 10 timmar så kom killarna äntligen ut och jag fick alla fyras autografer fyra gånger. det slutade med att emma som inte hade haft något papper fick en, ellen två och jag en. fy fan, asså  jag kan fortfarande inte fatta att det är sant, det är bara så sjukt lixom. det var helt galet att se dem i verkigheten och känna när de rörde en när de skrev autograf!


jag i ellens garderob..



















ellen fottade som sagt och jag tog autografer.. ingen av bilderna är inzoomade någonting alls! fatta hur sjukt nära vi va asså!




fuckfuckfuck!

tokio hotel kommer till stockholm på tisdag och jag kan inte vara där! det är fan sjukt. förut när jag va lixom besatt av dem lovade jag mej själv att nästa gång tokio hotel kommer till sverige så SKA jag se dem. tyvärr är det väldigt svårt att få det att hända. jag får inte ta ledigt från skolan eller träningen för annat än typ dödsfall och begravningar. men jag vet att jag kommer få fetaste ångesten om jag inte är där. jag hade seriöst panik när jag fick reda på att tokiohotel kom till rom bara tre dagar efter jag var där, att jag hade kunnat se dem eftersom vi hade kunnat ändra ordningen på hur vi reste. nu kommer min panik bli ännu större. de är i sverige, i stockholm, typ skit nära där jag bor! det är galet, och jag ska inte vara där!

jag funderar seriöst på att typ inte hoppa på tåget imorgon och sedan sjukanmäla mej i skolan och smsa min tränare martin karlsson att jag har spytt så jag inte kan komma på träningen. han lät oss lixom inte vara i hallen efter det att angelica hade spytt och vissa av oss mådde illa. det skulle kunna funka, och det skulle leda till att jag skulle få se tokio hotel i verkligheten vilket har varit en dröm i flera år!




kenza den lyckosten ska få träffa tokiohotel och ska dra en vinnare som får följa med. fatta vilken dröm!


hemma igen :)

sitter vid pappas gamla laptop och kollar på svampbob fyrkant, skit mysigt. innan idag har jag varit på stinsen och lagt undan lite kläder sedan köpte jag med mej lite tidningar, en stor ramlösa och två cheeseburgare och satte mej på en bänk i edsbergsparken och bara mös för mej själv, hur skönt som helst! förresten så mötte jag massa folk jag kände på stinsen: jasmin t, jennifers brorsa, ellen och charlotte och sen palle och hennes mamma. de va skit kul att träffa på alla, men jag tycker det blir så ytligt och konstiga konversationer när man störter på varandra lixom. det blir typ alltid någon slags pinsam stäming hur nära man än är.. det är lite mysko faktiskt!

ikväll blir det film mys hos ellen med henne och palle, ellen är barnvakt till emma, annars hade det nog blivit utgång idag, även fast de var hos lovisa igår och verkade ha haft kul. fick ett antal samtal från olika fulla kompisar under tågresan hem vilket var lite underhållande faktiskt.. satt även brevid två fulla killar som hade en liten "privat fest" i tåget och stod och dansade och så, haha!


det är iaf sjukt skönt att vara hemma igen, det är lite synd. känns som om jag missar hur mycket som helst när jag bor i falköping, men jaa.. vi får se.

RSS 2.0