det är fest i mitt huvud i natt, vill du vara med och dansa?

 


godnatt tårtan



kan sammafatta kvällen med ett par ord: tränade volleyboll och blev fotograferad inför en grym artikel, åt god middag, pappa bakade kladdkaka för att vi var så galet sugna på det och jag kom fram till två saker. för det första: jag ska bli bättre än rig spelarna så jag kommer med i landslaget osv. för det andra: jag ska inte äta mer onyttigt eller frossa i saker mer förrens jag känner mig bekväm i att gå runt i magtröja varje dag.

som förut

jag saknar den där som kunde få allt att kännas bra för en liten stund bara genom att komma in i rummet. jag känner att jag verkligen skulle behöva den personen nu. jag har aldrig varit tjejen som gråter (isåfall av frustration) så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. jag har aldrig förlorat någon människa på det sättet och kan inte sluta att tänka på att aldrig verkligen är aldrig. tydligen så är jag mycket känsligare och påverkas mycket starkare än jag trodde vilket nästan gör mig rädd. jag känner inte igen mig själv, det är inte såhär hanna är. inte egentligen iallafall. jag vill inte ha det såhär. jag älskar dig.

hon som gjorde rätt men av dåliga skäl

tjenahejsan! sitter här i min ensamhet iskall och fräsch som bara den efter att ha tagit mig en liten promenix. jag råder alla er stockholmare: gå inte ut, ni kommer frysa ihjäl- på riktigt! nu hade jag iallafall tänkt försöka fixa till mig lite och sedan bege mig mot sollentuna centrum. jag känner att det är bäst för mig att jag hittar lite kläder snart, jag börjar likna tjejen i videon mer och mer. förresten, någon som har tips på en affär där man kan köpa (fusk)pälsjacka?


24 november 2010, kaos

okej, jag vet. jag är inte blind. blogger ser helt kaos ut! detta ska fixas snarast och jag tänkte tro det eller ej välja att lägga det i händerna på kära fröken pettersson, om hon har tid och lust det vill säga. men eftersom att jag har hört att hon vill ha någonting att pyssla med så kan ju exempelvis bloggdesignsfixande vara en sak för henne att fördjupa sig i. ha en bra kväll och förlåt för en sämst dag.

jag vill ha sommarlov ganska mycket nu

untz, untz, untzzzz.. ellen har breddat min blogg vilket betyder att hon är pro och jag är glad. nu kan jag alltså publicera mega stora bilder jämfört med innan! så hejhej mammas systemkamera är från och med nu min bästa vän och jag funderar på att låta den följa med mig dagligen... om det bara hade varit lite mindre. imorgon är det dags för matteprov och även företagsekonomi prov, jag känner mig väl förberedd och är hundra på att jag spikar mvg på båda- eller inte. precis därför så ska jag nu sätta mig och studera lite derivering av exponentialfunktioner med basen e och så vidare, otroligt intressant och stimulerande en vanlig onsdagskväll!


jag känner att jag måste ursäkta mig lite också eftersom att alla tidigare inlägg ser så otroligt fula ut eftersom att bilderna är så små jämfört med bredden. sorry people, jag ska blogga mycket så det försvinner fort!

ELLEN ÄR BÄSSTTTTZZZZZZZZZZZZZZ

Tjenaaaaa Ellen här, sitter vid hank's dator och har lite kul medans hon pluggar företagsekonomi, hehehehe fail. Själv, så har man en inget-plugg dag idag (och igår!) så jag kan sitta och titta på, och skratta lite åt henne, heheheeh. Hmmmmmm, vad ska man säga? Gjorde en intervju med hank som går ut på att jag ska framställa henne som nästa volleyboll proffs, ska skriva ett personporträtt och hon fick DEN STORA ÄRAN! hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, inget mer att säga. hejdå!

hahahahahahaahahahahahahahah SÅ JÄVLA FULA BILDER :D:D:D:D:DD:D
hahahaha hank i bakgrunden xD

 

 

stirrigt...........

 

hihihihiihihihihihih. hejdå.


schmaaales lyckelse, sade flickebarnet och tog en dusch

stämningen är på topp här hemma! det dunkar begravningsmusik i högtalarna, alla sitter i varsit rum och ingen pratar med varandra. grym stämning verkligen. det som får mig att känna mig ännu lyckligare är nog att jag har matte prov på torsdag och kan ingenting, jag har precis tränat så jag måste duscha och dessutom så är jag tröööött. jag tror banne mig det blir en bra kväll det här, en riktig naturbarns kväll + lite emo stämning på det (y). förresten kan jag ju tillägga att mina föräldrar driv-tjatar om att folk kan tro att pappa slår mamma på grund av att jag och hon bråkade igår och det hände lite saker.



don't really know how i got here

jag har kommit fram till en sak. det verkar som att många bloggare slår sig fram genom att bli kompis med andra bloggare eller genom att vara "stalkers", te.x paulinas stalker daniel (som förövrigt är riktigt skön, haha). vad skulle ni säga om jag började stalka typ dennism?
en annan sak som jag har funderat på är det att vissa som faktiskt har relativt stora bloggar inte ens är "bra" på att blogga. det finns dem som knappt uppdaterar och när de väl gör det så är det i stort sett ganska "meningslösa" inlägg och trots detta tjänar dom pengar? (och nej, jag säger inte att jag själv är bra på att blogga eller att jag egentligen borde kunna bedöma hur en bra blogg är. men jag känner själv att jag faktiskt inte har något intresse för sakerna personerna skriver, ändå klickar man sig in på bloggen hela tiden) jag förstår inte riktigt grejen med det där. varför är det så att vissa människor är så mycket mer intressanta än andra?




one of it, two of it... three of it?

jag har blivit riktigt sugen på att skaffa mig en fuskpälsjacka. både för att jag inte tänker köpa någon ny "tjockisjacka" i år och för att jag faktiskt tycker det är snyggt. vet att vissa av mina kompisar (läs: ellen m.fl) ogillar pälsjackor, men nejnejnej- nu tycker ni fel! dessutom behöver man ju faktiskt inte matcha en pälsjacka "snobbigt", man kan ju lika gärna göra som lisa gör på den här bilden?




hennes jacka är från jc, förra året, och det är någonting i den färgen jag känner mig lite sugen på (eller möjligtvis en svart). jag kommer ihåg när hon lade upp den här bilden på sin blogg för ungefär ett år sedan och jag blev lite hemligt kär i jackan. och i år ska jag banne mig slå till, så nu återstår bara frågan- var hittar man en snygg fuskpälsjacka?

dampflickan.blogg.se

jag tror det är någonting allvarligt fel på mig på riktigt. jag kan inte kontrollera mig när jag och mamma bråkar, det bara händer massa saker utan att jag vet om det typ, saker som jag inte kan styra. jag måste säga att det är lite läskigt faktiskt! dessutom är jag irriterande också, kan berätta för er att det inte är första gången jag får det här meddelandet från facebook -.-





im crazy but you like it- loca, loca, loca

gymmet gick helt okej, jag känner mig rätt biff för tillfället, haha! tog ett långt bad och kom fram till att jag antagligen ska få åka till falköping efter morfars begravning om två veckor. förstår ni vad härligt att äntligen få träffa alla underbara människor, min andra familj! dessutom så har ellens familj bokat stuga i åre till sportlovet (?) och så ska vi tigga så att palle får följa med också, grymt! till råga på allt ska lite falköpings folk till idre under nyår vilket betyder att jag kanske inte behöver uggla runt med min familj hela tiden. helt plötsligt känns det som att det inte gör så mycket att vi har mentorstid imorgon så att jag har håltimma i en och en halv timma. nejdå, för just nu rullar det på och jag har huvudet ovanför ytan!



jag ska bli bäst för fan!

jag fick precis ett litet volleyboll ryck.. jag är sur för att jag har ont och inte kan spela fullt så därför har jag från och med nu bestämt mig för att satsa fullt, helhjärtat och verkligen se till att bli hel. jag ska plenera mitt skolarbete och faktiskt satsa ordentligt så att jag kan komma upp till den nivån inom volleybollen som jag vill. jag har ett och ett halvt år på mig, sen är tiden ute. då tar jag studenten och vill iväg till usa för att spela volleyboll och plugga och ska det målet kunna gå i uppfyllelse måste jag vara i bra form. nu är jag taggad, jag vill träna bättre och hårdare än vad jag gör och jag vill bli bäst. nu ska jag dra med mig pappa till gymmet för att framförallt reheba och se till att bli hel. det är första steget kombinerat med att kunna träna fullt på våra egna träningar nu igen. efter det är målet att få börja träna med elit laget någon gång ibland så att det så småningom blir en regelbunden träning i veckan med dem. jag älskar att bli såhär taggad så nu jävlar kör vi!



you make me feel like i live in a teenage dream.

pappa är snäll och köpte med lite 86% choklad till mig och dyr nypressad apelsin juice så nu har jag alla chanser att skriva klart min historia uppsats. det vore så otroligt skönt både för att då kan jag få unna mig en fika med fanny och athina ikväll och för att man kan koncentrera sig på annat då (hejhej matte c prov). jag är dessutom sugen på att åka in till stan och se om man kan få tag på lite kläder, börjar kännas tomt i garderoben nu igen. förresten så kommer jag ju behöva massa massa massa nya kläder för att kunna fylla ut min garderob som jag hoppas vi får till när källaren blir klar. walk-in closet där jag båda kan hänga massa saker, men dessutom lådor & sko hyllor och självklart en gigantisk spegel.



eller kanske någonting sånthär, haha?

no i'll wont stop, because i want more ..

julkänslan & presentångesten stiger mer och mer för varje dag som går och för varje centimeter snön höjs. jag har funderat lite på det där med att köpa julklappar och när ska man egentligen sluta ge bort skit som man har gjort i slöjden och börja ge bort saker folk faktiskt vill ha? mina bröder berkar inte riktigt vilja passera det stadiet och den äldsta är lixom tretton, så gammal var jag när jag började gymnasiet. eller nej, när jag började nian, men iallafall, jag började iallafall använda mina egna pengar för att köpa presenter med långt tidigare än så. det är ju superkul att se någons reaktion när man vet att man verkligen har lyckats med en present!


söt julfjortis i sjuan, super söt..

wazzuuup, wazzuuuuup, wazzuuuuuuuuuuuuuuuuuup?

nu är jag trött och avundsjuk. och jag tycker inte om att vara avundsjuk för det är egoistiskt och knäppt. men det är inte så lätt när allt går skit för mig medans livet bara verkar fungera toppen och flyta på som vanligt för alla andra. det är lite jobbigt när inte alla har bloggar och man inte kan läsa om andra människors problem, då slipper jag känna mig som ett emo när jag sitter och klagar här på mig själv. har förresten typ brännt mig på högra handleden så jag ser ut som ett litet emo nu också, toppen!




en annan bild från när jag provade mammas kamera, jag gillar att man ser snöflingorma. & jag måste faktiskt berätta för er att bilderna ser så mycket ballare ut på mina dator än på bloggen eftersom att de är mycket större då. nu ska jag hoppa i säng iallafall, godnatt!

hey miss fattie fattie!

förlåt för sämst uppdatering idag men jag har verkligen inte haft någon som helst inspiration idag, det blir tyvärr så ibland. sen vissa dagar känns det som att jag har för mycket att skriva så jag nästan inte har tidatt skriva ner allt, eller så skulle jag tråka ut er med allt jag vill säga. iallafall så började väl dagen i stortsett med att åka iväg till stan för att spela en volleyboll match som vi vann (fast jag sög och fick ont). efter det kände jag för att sura och tröstäta så jag bakade mig en kladdkaka, tog en dusch medans den stod i ugnen och la mig sedan och tittade på how i met your mother. jag som faktiskt bara hade tänkt att ta en bit, eller en fjärdedel, eller kanske halva lyckades inte hålla mig utan proppade i mig en hel kladdkaka själv. så resten av kvällen har jag gått runt och kännt mig som en konserverad gravid kvinna ungefär, hur det nu känns. vad har ni gjort ikväll?


i gave up dreamin' for a while but couldn't resist the feeling of having you around.




här är en av bilderna jag tog när jag provade systemisen, gillar den på något sätt faktiskt. hallonen är konstiga men de små vattenkulorna är asballa enligt moi. om jag kunde så är det precis sånna här saker som jag skulle vilja fotografera, vackra tillfällen som går så fort i verkligheten att man inte hinner uppleva dem. eller jo, det finns vissa som redan har sett allt sådant, någon som kan lista ut vilka jag menar? en ledtråd är att jag ska se på den filmen nu, godnatt!

do you feel like a man when you push her around?



titta på himlen på den här bilden, visst känns den lite mäktig?

kvällen idag vet jag inte riktigt vad som händer, har lite smått panik över att jag måste plugga så mycket men samtidigt är jag så trött att jag håller på och däcka. mina ögon fallen snart ihop, de svider och vill inte vara öppna mer idag, känns som att det framförallt är eftersom att jag har gråtit på högerögat hela dagen idag (syns på bilden oxå). riktigt mysko, men det har kännts som jag har haft typ knäckebröd i ögat hela dagen! usch vad jag vill vara i falköping nu och bara krypa ner under täcket med någon framför en film. vad gör ni ikväll?

don't you know you'll might find a better place to play?

jag har tidigare skyllt på att jag inte har någon kamera och det är därför som jag inte fottar och det kommer upp så mycket kul bilder i bloggen, men nu när jag kom på att mamma faktiskt har en systemkamera som bara ligger här hemma och skräpar tänkte jag bege mig ut och fotta lite. men hur tror ni det gick? nej, det är faktiskt riktigt svårt att få till det där, speciellt helkroppsbilder som jag tycker är så kul eftersom att jag älskar att se hur folk klär sig. jag tänker så lätt på det när jag träffar någon så det känns lixom fel att inte se kläderna, haha. det gick inte super toppen som sagt, men här är en bild iallafall & ja, jag ska lära mig att fotta nångång.



det är mörkt ute. tro mig, det är svart!

fredag

folk är idioter & jag har ont i mitt öga.


Daniel Norberg- Don't look back in anger

julstämingskänsla på g?

till er alla, från mig alla- en riktigt godnattspuss!


"dy fhår intheee"

for every peice of me that wants you, another piece is telling me it's never gonna happen.




ung & bortskämd

god morgon, godmorgon, hej, hej och hallå!

jag har precis varit duktig och kollat på det två första avsnitten av ung & bortskämd som mamma hade spelat in. jag måste säga att jag har lite delade åsikter om det här programmet, för det första så tycker jag faktiskt synd om en del- som till exempel olga-isabelle som faktiskt inte verkar veta över huvudtaget hur man gör någonting alls i stort sett. jag tycker det är dåligt av hennes mamma att passa upp henne så mycket så att hon inte ens vet hur man gör själv.
de andra i huset tycker jag faktiskt är duktiga och jag måste säga att jag blev galet imponerad av han timnånting när han både kunde fixa dammsugaren och el saken. hade jag kommit i situationen att någonting faktiskt inte fungerar hade jag nog fått lite små panik faktiskt. jag vet ju faktiskt hur det är eftersom att jag bodde själv i falköping i ett år och nu när jag tänker tillbaka på det måste jag ha varit ett helvete för bovärden. jag klagade på att vattnet droppade, att lampan i kylen inte funkade, att lampan på toaletten inte funkade, att dörren knarrade, att det var svårt att låsa dörren och så vidare. men det är verkligen så mycket svårare än vad det ser ut att faktiskt ta tag i situationen.

nu när jag satt och tittade och nu efteråt när man tänker tillbaka lite på programmet så funderar jag hela tiden på hur bortskämd jag faktiskt är jämfört med dem. min första kommentar när jag såg programmet var "men herregud alla är ju inte ens bortskämda!" och det känns som att det är ganska väldigt annorlunda gentemot vad många andra tycker. jag har aldrig riktigt förväntats göra någonting här hemma, iallafall inte sedan jag flyttade hem. jag har en tvättkorg på mitt rum (för att jag inte orkar gå och lämna sakerna i badrummet på samma våning) som pappa hämtar kläder ur när han ska tvätta. pappa dammsuger mitt rum, vattnar mina blommor, ropar till mig på morgonen när frukosten är klar och jag gör i stortsett ingenting här hemma nu när jag tänker efter. när jag var yngre skulle jag börja ha som uppgift att tvätta speglarna en gång i veckan/varannan vecka, det höll i två månader och slutade med att det var pappa som gjorde det. och nu när jag tänker efter, hur mycket gjorde jag i falköping egentligen? jag höll koll på mina kläder och stoppade mina egna kläder i garderoben och så tvättade jag. och jag måste säga det till er, tvättning är överskattat! det är inte jobbigt verkligen. vi hade tre maskiner så det var bara att bära ner tvättkorgen, lägga svarta kläder i en, vita i en och blandade i sen sen sätta på typ 50 grader, stoppa i medel och trycka på start. dessutom så torktumlade vi allting, lätt som en plätt!

usch vad dålig jag känner mig nu när jag tänker på allt det här. men jag kan trösta mig med att den yngsta faktiskt är arton och att de har egna lägenheter som deras föräldrar betalar osv. så jag har två år på mig att mogna.




och nu har jag tjugo minuters powernap på schemat innan det är dags för mig att sätta igång med plugget. treeeevligt!

summer fixed the puzzle that was broken inside, where are you now?

tänkte bara berätta för er att jag är lite kär i den här bilden av någon anledning. kanske för att allt var så lätt då, sommaren gör en verkligen lycklig!





mamma verkar veta vad hon gör ikväll iallafall!





... och därför ska man inte sälja newbody saker. (eller iallafall inte ta på sig ansvaret att få allt hemskickat till sig och sortera allt)

just to be the next to be with you

tog mig en liten promenix för ett tag sedan för att jag skulle vakna till lite innan jag skulle plugga matte. det var tanken det. tror ni det gick bra eller? nejnej, instället så snodde jag mammas kamera och fottade både det ena och det andra. jag kände att jag spårade lite när jag hade ställt ett glas hallon i badkaret och höll kameran i ena handen och duschen i andra för att få en ball bild. så när mamma och pappa kom hem gav jag upp, framförallt för att jag faktiskt hade skämts om någon hade kommit på mig hängandes över badkarskanten, haha! men det blev iallafall en eller två tuffa bilder, tyvärr kom alla bilder utom dem jag tog idag med när jag skulle föra över bilderna så dem får ni se imorgon istället. nu tänkte jag försöka lära mig lite franska sen ta en tupplur innan jag springer iväg till skolan igen. vad gör ni för att kunna koncentrera er när ni pluggar?



he was golden but worth so much more


jag älskar dig.


jag ♥ allah

hmm, enligt facebook är jag med i någon grupp som heter typ iloveallaah.com eller någonting, riktigt mysko! måste ju säga att jag själv inte har något minne av att jag har blivit medlem där, någon som vill erkänna en facerape eller är jag undermedvetet muslim?




"On behalf of the entire team at iloveAllaah.com, we would like to wish EiD Mubarak to all of our brothers and sisters across the world. Wishing you all a Blessed and Happy EID AL-ADHA! "Taqabbal Allahu minna wa minkum" (May Allah accept it from us and you)." och så fortsätter det långa mailet jag nyss fick. jag känner mig felplacerad i min egen inkorg.

busskort

jag hittade ett busskort på vägen till skolan idag, är sådana personliga så man kan lämna in dem eller finns det lixom inget att göra? jag tänkte att hittar jag inte ägaren kanske det är någon läsare som är lite sugen på ett busskort som gäller fram till jul? ni får kommentera ni som vet, jag har ju redan ett busskort så jag behöver det inte iallafall!



lalalalalalala la vooiiiiiix

jag är glad, glad, glad och otroligt lättad nu! kom precis hem från skolan där jag har haft tre timmars aulaprov i fysik, och det känns bra! det är inte ofta jag kommer ut ifrån ett prov och känner mig glad, men idag kände jag mig alldeles upprymd. jag lyckades lösa alla tre mvg- uppgifterna och alla andra uppgifter också utom en g-uppgift som jag fattade hur man skulle lösa nu på vägen hem. åh, vad glad jag är att jag pluggade så mycket som jag gjorde. nu ska jag belöna mig själv med att titta på gårdagens avsnitt av house, sen ska jag börja spåra till nästa prov. matte, matte, matte hela kvällen. mvg- here i come!





mitt mål

herregud, jag har hittat vad jag söker- min drömlägenhet! "Högst upp i den klassiska Östermalmsfastigheten Slottet ligger denna fyra om sammalagt 191 kvm." Högt i tak, fiskbensparkett, fin gård, kök med balkong, fransk balkong, granne med östermalmshallen & fri sikt över östermalmstorg, låter det helt fel? josefin, det är där vi ska bo om några år, Nybrogatan 24 4tr kommer bli vårat nästa hem! riktigt tur för oss att den bara kostar 20 miljoner, det har jag ju i bakfickan, inga problem. det här är inte bra, lägenhets cravings när man bara är sexton år kan inte vara nyttigt. att jag inte kan nöja mig med att jag ska få flytta ner i källaren när den bli klar och nästan ha det som en egen liten lägenhet. aldrig blir man nöjd, men det är bra. det är det som är min främsta drivkraft!





vad är det som går och går och aldrig kommer till dörren?

tänk om dygnet hade 48 timmar istället för 24. om man gick i skolan varannandag och hade lika mycket att göra som man har på ett vanligt dygn, vad mycket skönare allt skulle vara då. det känns lite hemskt att säga det, men då skulle jag ha tid att plugga så mycket som jag behöver och jag skulle ändå ha tid att träna och göra roliga saker på fritiden, tvärtemot idag. jag var tvungen att smsa min tränare idag eftersom att jag inte kunde träna för att jag behöver plugga, och ändå hinner jag inte klart. senare på dagen fick jag även ett sms av min andra tränare som undrade om jag ville träna med elitlaget idag, klart som fan jag vill, men jag hinner ju inte! jag hade dessutom behövt gå på våran egen tränig då. 3,5 timmars volleyboll + 1000 timmars fysikplugg funkar lixom inte på ett vanligt dygn. någon mer än jag som har svårt att få tiden att räcka till?



bild: rebecka assio

rain, rain, rain water in the air.

herregud vilken väder det var ute idag, regnade nog konstant hela dagen tror jag. iallafall så känner jag att när vädret är såhär vill man ju nästan glida runt i ett par gummistövlar med mysiga strumpor i (vilket halva danderydsgymnasium gjorde) så jag funderar på om inte jag också ska ta och köpa mig ett par gummistövlar. dock vill man ju ha ett par från exempelvis hunter om man ska kunna ha dem i skolan och så, men samtidigt- hur ofta har man gummistövlar i skolan? jag kommer ju framförallt behöva dem i sommar när vi är ute och åker med familjen, vi hittar ju alltid på lite sjuka grejor på våra roadtrips, haha.



bild: celebmode.se

allt för er

här är mitt vackra försök till att göra en videoblogg, höhö, det var första gången och jag hade bråttom. döm mig inte, jag skäms!



att tänka på till nästa gång:
- sitt stilla
- bestäm någonting att prata om och säga innan
- prata långsamt
- försöka att inte hacka när jag pratar

vad mer? listan kan göras lång vet jag så det vore kul att höra!

"bra hanna, man ska vara en turkärring"..

.. ropade farfar nyss upp till mig när jag berättade att jag hade missat bussen men sedan fått reda på att min första lektion idag var inställd. hallelujah på den! nu slipper jag gå till skolan som en äcklig luffare idag och jag kan faktiskt sova lite extra också innan skolan börjar igen. ikväll lär bli precis som alla andra dagar= inget liv och massa fysikplugg. känner att bloggen faller ihop lite nu när jag har så mycket i skolan, men jag gör så gott jag kan så tar vi nya tag i jul sen. förresten, det är ju faktiskt inte lång tid kvar alls, nästan så att man måste börja inhandla julklappar osv- jag som inte ens har köpt vinterjacka än. är det okej om ni får julklapparna lagom till midsommar? var sak har sin tid lärde vi ju oss faktiskt av astrid lindgren när vi var små.



måste bara fråga en sak också: emil som man tyckte va så söt när man var mindre, ser inte han lite retarded ut på den här bilden?

i can see the swing of your hips on the middle of the dancefloor

såg att blondinbella har ett par "skinnbyxor" från ginatricot, det kanske är där jag ska leta nu eftersom att h&m's byxor försvann fort som bara den? känner mig riktigt sugen på ett par och jag vill ha dem nu, inte om en månad! får ta och kolla lite snabbt i sollentuna centrum efter träningen imorgon och be till gud under dagen att de inte är glansiga och plastiga. jag som aldrig är inne på gina tricot längre eftersom de bara har skit, snälla säg att de har mina drömbyxor för tillfället. men jag antar att jag inte ska ha för höga förhoppningar..



rig frågor

fick som sagt frågor om volleybollgymnasiet och kom precis på att jag har faktiskt inte haft någon frågestund alls sedan jag började blogga! i början var det väl mest för att jag var rädd för att jag inte skulle få några frågor eftersom att jag inte hade några läsare, nu när ni är fler så kanske jag ska köra på't. vad tycker ni, finns det någonting ni undrar om mig?


Elin: Går du på volleybollgymnasie? I så fall vilket? hur tycker du det är? Funderar på att söka..


Jag gick på volleybollgymnasiet i Falköping förra året men slutade efter ettan pga. att jag var skadad och ville satsa mer på skolan. Vill man verkligen satsa på volleybollen så tycker jag verkligen att det är riktigt bra, jag är glad att jag började där även fast jag var väldigt negativ till det i början. jag hade sagt som krav att om allt inte är perfekt så flyttar jag hem om en månad, men det gjorde jag inte! jag tycker verkligen att du ska söka om du vill, men man måste vara beredd på att det är volleybollen som gäller stenhårt i falköping och det är viktigt att planera och ha ännu mer struktur på sitt skolarbete för att kunna lyckas bra med båda- vilket jag hade problem med.




Alicia: var det svårt att komma in på gymnasiet ? kunde du mycket redan när du kom dit ? SNÄLLA svara :D ...och hur bra betyg behöver man egentligen ha ? bor i uppsala och tänkte söka till falköpings , men vet inte ..


Att komma in på själva ållebergsgymnasiet som är skolan man går på var inte speciellt svårt, när jag började kom alla som sökte till min klass in och jag gick natur! det är lite annorlunda i falköping jämfört med i stockholmsområdet osv. när der gäller linjer, det är mycket vanligare att folk går praktiska linjer där är här.
när det gäller volleyboll delen har jag lite svårt att svara på om det var svårt, jag åkte dit och gjorde mitt bästa vilket tydligen räckte för mig. jag vet inte hur gammal du är men konkurrensen är väldigt olika olika år beroende på vilken årskull man är i, exempelvis så är 94orna som började i år en väldigt bra årskull på tjejsidan vilket gjorde att konkurrensen steg. när jag började på rig kunde jag väl ganska mycket ändå, dock var jag väldigt osäker och kände mig underlägsen många. men jag utvecklades otroligt mycket där, inte bara inom själva "slagen" utan min spelförståelse och allmänna idrottsteori blev mycket bredare och framförallt blev jag mycket starkare. jag tycker verkligen att du ska ta och söka om du funderar på det, du förlorar verkligen ingenting på det! förutom ett bra träningstillfälle och nya kompisar så har du ju också chansen att komma in, och skulle du komma in så behöver man ju faktiskt inte börja- det går att tacka nej!




lisa johansson shalalalala

hejhejhallå, sämst uppdatering idag och det ända jag har skrivit om är ett långt inlägg om en ointressant dröm. felåt folk! drömmen är bara för mig själv faktiskt, jag tycker det är sjukt kul att gå tillbaka och läsa sånt så den är bara att igronera. och allmänt idag så har jag tyvärr inte gjort någonting intressant. jag har sprungit runt i min snygga aik tröja och mjukisbyxor här hemma och har föröskt att plugga. känner mig allmänt lökig och äcklig idag och funderar på att klä på mig och gå ut på en liten promenix med systemkameran snart. men först- mer fysik!




vandraren har ingenstans att gå för vägen är slut

jag drömde sjukaste saken i natt! det var riktigt länge sedan jag drömde någonting som jag faktiskt kommer ihåg men idag minns jag och det var riktigt mysko.

jag var hemma en helt vanlig dag så hörde jag plötsligt en hög smäll, jag sprang ut på balkongen för att kolla vad det var som hade hänt. jag såg ingenting utan det var helt stilla. sen plötsligt hördes det igen och jag såg en stor blixt slå ner i edsviken nedanför mig. det skapades en våg som kom emot land och emot vårat hus. den första vågen nådde inte så långt, men efter ett tag upptäckte jag att vattnet steg. det kom fler och fler stora vågor och tillslut började vattnet komma upp på balkongen där jag stod, det rann ut på golvet i vardagsrummet och ner för trappan. när jag vände mig om såg jag att hela huset var omringat av vatten och det ända som syntes var vatten så långt ögat kunde nå.


vattnet fortsatte stiga tills även vårat hus var under vatten så jag blev tvungen att hitta någonting som kunde hålla mig ovanför ytan. en stor korg flöt fram till mig och jag och min kompis som tydligen var hemma hos mig hoppade i. allt vi såg var vatten åt alla håll då vi flöt fram på det stora "havet" med en snabb hastighet. vi mötte ett flertal vågot som vi klarade oss undan och tillslut kom vi fram till vattnets "slut". det var en hästhage med ett antal hästar i som var vattnets nästa offer. vi satte händerna i vattnet och började paddla mot gräset, allt för att komma upp på land igen. då såg vi det lilla söta fölet som vi visste snart skulle drunkna av det stigande vattnet. vi lyckades efter en hel del kämpande få ut fölet utanför elstängslet som omgav hagen och satte honom i korgen vi tidigare hade åkt i. 


vi började följa vattenkanten framåt för att se vad mer som inte hade blivit vattentäckt än och befann oss tillsist nedanför ett brant stup. det såg defenitivt inte ut att finnas i sverige på grund av dess rödbruna färga och  och "torra" utseende, vi antog att det inte var speciellt hållbart men började ändå vår klättring uppåt.

utav någon anledning hade jag på mig en sportbh under min tröja, när vi flydde från huset fick jag panik över att min mobil skulle bli förstörd av vattnet så jag stoppade den innanför sportbhn. när vi kommit fram till bergsstupet hittade jag den och blev direkt lite lugnare. eftersom att berget var så extremt högt och såg så gammalt och annorlunda ut bestämde vi oss för att fotografera. jag tog en bild på min kompis, en ner mot hagen och några stycken upp mot berget och vad vi trodde var himlen.

när vi kommit en bit upp för stupet såg vi någonting som chockade oss extremt. vi var inte ensamma att föröska klättra upp, utan en pappa försökte hjälpa både sin något överviktiga fru och sin 7-9 år gamla son upp för stupet. pga att de hade en del svårigheter klättrade vi ikapp dem någorlunda fort och det kändes skönt att se människor igen. det var de första vi såg utom varandra sedan vågorna och översvämningen började. vi valde att försöka hjälpa den lilla familjen att hitta en lättare väg upp och lyckades hitta tre rep(/lianer?) som hängde ner längs berget. det underlättade för familjen som snabbt alla tre var uppe vid det första repets början. de såg då att det mittersta repet började högre upp och det längst bort började ovanför stupet. detta såg vi alla som en chans till att komma upp någorlunda lätt och vi tog nästan ut segern i förskott. när både mamman, pappan och sonen drog sig i det mitterta repet blev det för tungt och repet brast. som tur var hade pappan hunnit klättra över någorlunda långt till det sista repet så han hann sträcka familjet repet innan de slog sönder sig på stenarna. den lilla familjen hade alltså lyckats ta sig till det sista repet och var i stort sett uppe redan, men vi som faktiskt hade hittat vägen hade ingenstans att ta vägen. vi började att försöka klättra uppåt, men på grund av bergets torra och ohållbara kvalité rasade var och varannan bergsbit vi tag tag i ner i avgrunden. det kändes väldigt hopplöst ett tag men när vi såg familjen stå uppe på en klippavsats nästan uppe på stupets topp fick vi nya krafter. vi klättrade som aldrig förr tills vi var i stortsett under dem och då kunde de slänga ner en lian för oss att klättra på.

vi tog oss till toppen tillslut iallafall där fanns det bara massa fler berg och mer vatten. vi lyckades iallafall klättra oss in i en mysko liten stenvik där vi hittade en gammal eka som vi valde att ro ut med. på något mysko sätt blev vi sedan sjöjungfrur och så vaknade jag.

lång och mysko, men det var en ganska spännande upplevelse, haha!






ni lantisar ni talar ni

såhär kan det se ut när man läser en falköpings människas status på facebook- inte allt för lätt att förstå alltså. så ni människor som klagar på mina lite mysko schmala uttryck jag använder mig av ibland borde sluta upp med det, jag skriver inte såhär iallafall! kanske ska ha en liten tävling om det är någon som kan lyckas översätta texten till förståelig svenska?

fjvt aka megafyle aka olsson fulles på larn aka goes på roberts gitar eller smales dresa aka smal eller pågen aka j&j aka hampius " vill ha ett par nya jeansehjåkladdkaka" aka goes pusss / dresa "jag är smal"





lalalalalalalalalalala seize the day

and i'm back! filmen var bra tycker jag, och som den nörden jag är loggade jag ju självklart in på facebook det första jag gjorde när jag kom hem. började söka runt och blev helt intresserad av facebook grundarna. jag kom även att tänka på att det kanske är någon form av data hacker/ progamutvecklare jag ska ta och bli, verkar ju finnas en hel del cash inom det om man lyckas. vad tror ni, någon som kan se mig som grundare till den nya balla internetsidan? btw, volleybollinlägget kommer upp imorgon istället, jag är så sinnessjukt trött nu. godnatt!



är det en bok som handlar om det här på bilden till höger är jag sugen på att läsa den, mycket sugen!

stress baby stress, it's nothing wrong with stress

fick två kommentarer av en tjej som hette alicia och en av elin som undrade lite om hur det var att gå på volleybollgymnasiet i falköping och som undrade lite om intagningspoäng osv. så jag tänkte att jag kunde slänga ihop ett litet inlägg om det senare ikväll. har förstått att det är flera som är lite intresserade över både volleyboll delen, skoldelen och hur det är att bo själv så kika in ikväll så kommer det ett långt fint inlägg om det då. nu ska jag snabbt som bara den hoppa i lite anständiga kläder (har sprungit runt i mysshorts och knästrumpor här hemma, riktigt härligt!) och springa ner till ellen. vi ska åka till kista för att möta upp palle och se the social network. hoppas på att den bra, den lilla facebook nörd som jag är. vad gör ni en fredagskväll som denna?



if you're not the one

är det något par av kenzas nya wildflower kilklackar som är mina dröm kilisar måntro? jag ska iallafall sticka iväg och prova dom så fort jag får tid, smäxigt värre.



said to myself, christmas is on it's way

ajaj, andra gradens snöstorm-varning och snö kaos ute. känner mig riktigt nöjd med att bussen hem gick iallafall, men har jag lite tur så lyckas inte tierp som herrarna ska möta idag (och jag ska funktionera) komma hit. det vore ju inte lite skönt att för det första inte behöva ge sig ut i det här vädret igen och för det andra vore det skönt att få lite matte/ fysik/ kemi gjord. förresten så var det en heldel folk idag i skolan som tyckte jag skulle börja med videoinlägg, vad tycker ni? vore det kul att se eller bara onödigt?



bild från när jag och josefin va i fjällen förra (?) året. jag kände mig ungefär så snöing när jag kom innanför dörren nyss idag, haha!

let's delay our misery and eat some dinner

godnatt, hej & tjenixen!
nyduschad och fräsh är jag nu efter dagens träning och det lilla plugg kvälen förde med sig, haha. den spenderades nog mest framför spisen då jag lagade grymt goda stuvade makaroner och köttbullar. jag improviserade som bara den och jäklar vad gott det blev, men tid tog det! iallafall så råkade jag laga lite mycket (brukar bli så när man lagar själv, right?) det värsta som finns måste ju vara när man har varit duktig och lagat mat sen blir man inte mätt på maten, sjukt irriterande. så jag lagade riktigt mycket mat och lassade upp i stortsett allt på tallriken och på något underligt sätt lyckades jag trycka i mig all mat, kolla själva, det är ju sjukt mycket! jag som brukar äta mycket normalt lär vara mätt i flera dagar efter det här, haha. nu tänkte jag gå och lägga mig- mätt och belåten! vad brukar ni laga när ni lagar mat själva?,



bara för att han är grym & låten är riktigt fin


jag behöver er !

nej hörrni, nu behöver jag verkligen hjälp- jag måste ha en vinterjacka. tog en av förra årets jackor idag vilket jag inte vill behöva göra i framtiden. gillar ingen av dem verkligen och vill ha en ny! dock skulle jag både behöva en "snygg" och en tjock jacka. kommer vilka använda en tunnare jacka i skolan etc. men en varm behövs på "fritiden" men även då vi ska till fjällen och så vidare. någon som har tips på snygga jackor?





den här köpte ellen när vi var i kista i förrgår, den är riktigt snygg på tycker jag. stackars mig som är kompis med henne- jag som var sugen på den!

her path was marked by the stars

håret blev helt okej tycker jag, lite väl rakt om man säger så, hehe. kan ju säga att jag inte riktigt är van vid nyklippt hår, jag som låtit mitt hår växa som ogräs. det blir nog grymt snyggt om några veckor tror jag iallafall. måste bara berätta det att när jag gick upp i morse och åt frukost med familjen kom jag på att "jag börjar ju inte skolan förrens om tre timmar". chill! men irriterande att upptäcka nu att jag måste åka om en timma och sen vänta i skolan i en timma pga buss tiderna inte riktigt passar mitt schema. önskar jag gick i rudbeck nu så kunde jag soova ut (och även vara lite med i sollentuna snacket som jag känner mig helt utesluten ifrån). men nu gör jag inte det så jag får ta och ta en dusch och snofsa till mig lite och åka iväg till danderyd.



bara för att jag redan börjar sakna mitt hår när jag ser den här bilden (a)

byyyyyyyyyyye

and i'm off to lollo för att äntligen slinga bort den äckliga utväxten och få det hela att se lite naturligare ut. sista dagen hon jobbar idag eftersom hon väntar barn, riktig tur att hon lyckades klämma in en tid till lilla mig. bloggar när jag kommer hem igen så ni kan se resultatet.

puss!



man kan se mitt golv igen! - ja, jag har städat hela morgonen!

u wanna be my fattie?

damn, jag ska träffa ellen. det var riktigt länge sen så jag börjar fundera på om hon har blivit en grå gammal tant med massa katter (för vi vet allihop att det är både henne och paulinas hemska öden- catlovers). iallafall så blire kanske el stinso eller någonting annat trevligt, kanske en fika eller två. det är jag faktiskt värd, jag var på gymmet halv elva imorse, förstår ni- TIO TRETTIO! visar bara att jag är ganska bäst typ, så fika? kanske, shopping? kanske, trevligt? ja!




byyyye snyggingar!


godnatt

hela kvällen har spenderats framför datorn på det mest onödiga sättet verkligen. nu tar jag tag i mig själv och går och lägger mig, imorgon måste jag göra någonting mer än att äta och uppdatera min facebook status. eller juste, jag va i sollentuna c också, kan kanske vara duktig och fota det jag köpt också imorgon. nej godnatt gott folk, hoppas ni är vettigare än vad jag har varit!




lanvin for H&M


fröken poppis

herregud, när jag kollade min facebook imorse fick jag en riktig chock. jag brukar ha runt 10- 15 vänförfrågningar om dagen kanske, men idag hade jag 64! människor- bloggen är inte ens stor än, haha. nej men seriöst, vad har hänt? någon som har länkat mig? skrivit om mig? tell me people!

förresten, alla ni nya läsare är också hjääääärtligt välkomna, me likey!



det blåser lite extra i älgjakten

jag måste säga att jag tycker lite synd om vår söta lilla kung. det kan ju knappast vara någon som har missat boken "den ofrivillige monarken" som tydligen ska handla om baksidan av allt kungen har gjort. de som har skrivit boken kan bli dömda för förtal osv men de säger att de har folk som vittnar isf. herregud vad crazy- ofta våran lilla kung har varit på svartklubbar och festat loss med massa unga tjejer eller har haft ett "förhållande" i ett år som silvia dessutom visste om? vet inte riktigt vad man ska tro, men jag måste säga att när kungen skulle prata med pressen om det igår och han sa "för som jag har förstått är det här saker som hänt långt tillbaka i tiden." känns det som han försade sig på något sätt. han nekar ingenting utan har bara "förstått" att det hände för länge sedan. är våran kung en riktig liten badboy egentligen? hmm..



bild: http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=98575

mat är kärlek. buffé är bäst.

då bär det av mot pappas hemliga buffé ställe, känns som det kommer bli grymt. jag har taggat hela morgonen för det här nu och varken jag eller oscar har käkat frukost, nu jäklar ska det blir äta av! förresten, kom precis på att det finns ganska många "språkliga" skillnader mellan falköping och stockholm, så om det är någon som inte förstår vissa uttryck äre bara att fråga, haha. jag kan ha en liten översättnings skola nångång så småningom. falköpingsborna fattar lixom inte vad tagga är och stockholmarna blir antagligen ganska förvirrade över uttryck som schmaaalt, snygges(/snyggves /snyggelse) eller kanske schmaaales krydda? vi får se, kommer jag på fler konstiga ord kommer snart hannas ordbok för att förstå falköpingsbor ut, haha!

tack och hej, nu ska jag äta!


jag vill ha dig i mörkret hos mig

jag vill, jag vill, jag vill ha en ny mobil och såg att den här schmala tävlingen fanns så varför inte skriva en liten smörig motivering och vara med och tävla?





"jag vill ha en xperia mini pro för att jag inte riktigt klarar av de andra mobilerna som man kan köpa ute i butik just nu. touch + tangentbord är perfekta blandningen för mig, dock är cashflowet inte på topp så en extra julklapp vore inte fel!"

tänk om de skulle trilla ner en sån här i brevlådan nu, lite grymt isåfall!

årets julfjortis 2007 (y)

godmorgon godmorgon, uppe med tuppen idag?

.. eller inte. jag är trötter som bara den, men inte gör det någonting för nu är det fullrulle. tror att dagen idag är ganska fullspäckad, det är inte bra att vara sjuk och missa två hela dagar. måste nog göra en liten lisa för att checka allt som händer eller kanske händer idag.

  • städa mitt rum
  • plugga
  • käka sushi/thai/pizza buffé (ganska schmalt med ett ställe som har en sån mixbuffé eller?)
  • köpa massa stuff från min craving-lista lite längre ner.
  • träffa muddefis om hon kan slita sig från alla syrianer en stund
  • möta/hämta sofie på centralen om hon hittar någorlunda billiga biljetter.
  • plugga lite till..
  • borde kanske gymma också

tror ni jag hinner?'


if you only knew

bara för att jag inte alls vill tänka, jag vill att det ska vara som på film.


cravings- jag blir galen!

herregud, jag behöver verkligen massa saker. jag behöver vill och blir galen. skinnbyxor; sammetsbyxor; vit slapp t-shirt; sjal; beige, stickad kofta; svart, stickad kofta; pudrig blus; svart blus; skor att byta av med; mysig halsduk (en till kan ju aldrig skada); vinterjacka, listan tar aldrig slut! herregud vilken klädorgasm jag får när jag tänker på allt snyggt som finns just nu som jag bara vill ha, ha, ha. det grymmaste är nästan att det mesta finns på h&m vilket betyder att de är billiga stuff också. hallelujah!




varför fasiken har h&m ingenting på sin hemsida, gaaaaaaah, där försvann lite av min lycka. det blir sollentuna c sen stan imrn, kanske kan lyckas ragga upp muddie där. hoppas på det bästa. jag blev iallafall lite snått sögen på att köpa en härlig röd julklänning, lite tidigt kanske, och lite onödigt. men jag känner det, i år ska jag köpa en riktigt fin julklännig och så ska jag se till att bli bjuden på någon riktigt fin julfest!


you feel like home to me

hej jag saknar er. hej jag saknar det.








bajs.

Hope you let your intuition lead you to where i am

jag som på senaste tiden har varit lite smått skeptisk till att följa med familjen till fjällen under varenda vinterlov har kanske hittat lite lösningar iår. på sportlovet ska vi till åre och över nyår åker vi till grövelsjön/idre, har sett på facebook och hört flera människor som ska dit just då vilket jag mig happy happy happy! tänk om några av mina choompisar åker dit så jag slipper umgås med min superintressanta familj i en liten stuga i grövelsjön vid tolvslaget, eller faktiskt får chansen att utnyttja att vi är i åre där det är lite mer liv än där vi har varit tidigare. kom igen folk, tjaja på era päron och berätta sedan för mig när det funkar så ses vi där! (y)



hittade den här bilden från idre på pappas mobil, hur fasiken har han lyckats ta den?

like a rainbow around my heart

jag har kollat på typ tusen miljarder filmer idag och igår, jag tror jag delvis tar tillbaka det jag har sagt så länge om att det är skönt att vara sjuk. eller nej, jag omformulerar det: det är skönt att vara sjuk i faköping när man kan ligga och mysa och titta film med någon och äta massa gott. inte när man sitter hemma själv och kollar på reklam i ett tomt hus när det är storm utanför och huvudet snart sprängs och man kallsvettas osv. fy fan! det hjälper inte heller att både josefin, madde och massa andra grymma människor i detta nu befinner sig i sthlm och jag ligger i en soffa som jag knappt orkar resa mig från. baaaaaaaaajs.



sjuk

hanna lönnqvist har feber. medans hon ligger i sängen och försöker må bättre drömmer hon om ett par skinnbyxor och ett par sidenbyxor med hög midja. cashflow och andra saker vore inte helt fel heller. hoppas ni har en bra dag, godnatt!


why does it feel like i was dancing on the table yesterday?

jag är trött, död och har ont i fötterna.. känns som jag hade en riktigt galen partykväll igår, men så var inte fallet. jag och josefin fick däremot lite damp igår och bestämde hastigt och lustigt att vi skulle ta och gå ut och äta på hardrock café med alla gamla dagis kompisar. eftersom jag tränade igår träffades vi där vid niotiden och var väl inte klara förrens elva- halv tolv. slutade iallafall med att jag och josefin satt på en luftmadrass hemma hos hennes farmor och spelade "drömdejten". tyckte det va super kul att träffa alla, dock kanske de va mindre kul nyss när jag skulle åka hem. fötterna värkte som in i bomben och folk glodde på mig som om jag vore dum i huvudet när jag vacklade fram på kullerstenarna- inte helt fel! nu ska jag trösta mina stackars fötter och allmänt döda kropp och huvud med filmmys, duntäcke och massa gott att äta!



jag, alex och jessica för några år sedan...

att kunna tänka


ibland behöver man bara komma bort, bara för en liten stund.

JAG DIGGAR DIG!

hittade en grym låt för ett tag sedan, älskade den för ett antal år sedan.. jag förstår mig själv!


i was not really sure enough

godmorgon förresten!

vaknade för någon timma sedan och sitter nu inne på mitt rum och knaprar på det som är kvar av gårdadens riktigt feta godispåse. det blev ju inget halloweenfirande för oss volleyboll töntar, istället köpte jag alltså en grym godispåse och satt och sov på en buss i sex timmar, helt okej det oxå! dagen som jag egentligen hade tänkt att spendera med josefin har fått ändrade planer pga. sms av min tränare om att det är träning idag. brutalt efter en hel helg med volleyboll- men ska man bli bäst så ska man! iallafall ska jag ta och bege mig mot ett solarium och kanske sollentuna centrum för att checka på lite kläder innan dess. jag är en blek flicka med tom garderob för tillfället, det gillar vi inte.


shit vilken schmal brud!

we are the champions my friend

sent igårkväll kom vi tillbaka hem med guldmedaljer och göteborgskex, riktigt härligt att äntligen- förförsta gången på riktigt- vinna en stor turnering. och det som gjorde det hela ännu lite härligare var att jag mötte älskade sofie i finalen, och jag blockade ner henne en gång. åh, vad härligt det var! dessutom var det massa andra människor där jag kände igen, rig människor och annat folk. härligast var iallafall att träffa sofie, för fy satan vad jag har saknat den tjejen! vad har ni gjort i helgen?



efter la grande finale mot kungälv igår som slutade 16-14 till oss i tredje set, GÖTT!

RSS 2.0