morsdag..

idag, men vi har inte köpt nått! :s pfunderar på att göra en sån där tjänste bok, men jag får se.. kommer för övring inte vara hemma idag (det kan ju va muin present xD). ska spela beac volleyboll i Mälarbadet i Södertälje. Ni är INTE välkomna att titta ni som vill ! haha (a), eh, om typ 5 minuter kommer min tränare och hämtar mej och kör mej o annie och sen sofie o carro dit. kommer blir nicenice! tyvärr lär det blir som vanligt att man bränner sig, därför har jag smörjt in mej :O (brukar typ aldrig smörja in mej på sommaren i sverige) så jag får verkligen hoppas att det hjälper!

juste, igår köpte jag min balklänning. känner väl inte att den är hundra, men jag gillar den ändå.. den är typ turkos/sjöjungfrublå eller vad man ska säga och sen lixom "fodral" fast inte så himla tight. från oasis, nedsatt till 1299:-. den får lov att funka!


oj, nu är min tränare här,

puss <3

<3




allt var lättare förut, problemen mindre, tankarna färre och känslorna gladare.

puss.


uppoffringar

usch, haha. nu får jag göra värsta uppoffringen, jag måste städa mitt rum! haha, Filippa o Anders från Örebro kommer hit o vi ska typ till grönan en dag o gå på stan en dag jag o Filippa, vet inte vad de andra människorna ska göra. men iallafall så måååste jag ju städa mitt rum då (okej, jag förstår men ändå, det är jobbigt o tråååkigt!). så det blir väl planerna för resten av kvällen egentligen, haha. ska typ kolla på balklännig o nice shoooes till balen, vet fan hur de ska gå asså. mina bröst är för små för alla klänningar o jag kan inte gå i klackar, fail!

menmen, här kommer lite bilder från grönan förra åreet med bruudsen:


pop expressen is thaa shiiiiet! xD




nappklubba ;)




har ingen bild på palle. :/  är inte 100 men jag tror att hon va med men att jag bara inte fick nån bild på henne. ajja, haha. här kommer jag hänga imrn eller på fredag, var avundsjuka nu! <3

det går i släkten...

att kunna göra den här super sexiga minen. har nog inte sett nån annan än jag o min lillebror som kan göra det faktiskt, haha. vi gjorde många juka saker ihop han o jag o hade massa sånna här tävlingar om sån här skit. hahaha




yaay,  min lilla busapa! x)

maskrosor?

äre sånna maskrosbollar som har släppt sina vita dun grejer? asså det är helt sjukt, på väg ner till ellen är det gaaalet mycket sånna fjun, om det nu är det.








helt galet! nån som har en ide på vad annars det kan vara?

söt liten 6a..

..som vann årets rösjönrunt iår. man ska spinga 7,5 km o han sprang på 30 minuter! Grattis till Axel W i 6i! Helt sjukt asså, sen måst eman ju gratta Aviiiiin oxå, som faktiskt va bästa tjejen i 9an på typ 40 min! Fattar inte hur människor kan vara så grymma? ;) jag gick iaf. runt med ellen, mickis o erika.. de va helt okej. tjockade mej som fan när jag kom hem med fyra rostmackor med ost o sen två vita mackor me kanel, socker o smör. asså fy fan,  jag mår sjukt illa nu när jag tänker på det, men hade inga problem alls att äta upp det då? usch, de är fan nått fel på mej, hahha..

juste, haha, marcus (min lillebruuuder) fick reda på vem han skulle ha som mentor o gissa vem, CLAES! hahahhaa, fan vad jag garva! stackars små barn kommer bli helt ihäl skrämda, men ja, han är fett bra på att lära ut så de kansek är bra xD


TJOCKISMAT, FY FAAAAN ! xD

cp människor :O

jag är trött. gick hem på no: n tror jag hade feber. har rösjön runt imrn, pallar inte, ska nog gå.
 Är irriterad för jag har fått 3 förfrågningar av tre olika killar om jag kan suga av dem, på två dagar? man kan ju lixom börja fundera vad fan som har hänt? Börjar nästan fundera på om de typ finns nån bild på mej som har läckt ut eller nåt haha, nej men jag vet inte rikitgt. tänker inte nämna några namn men ändå. nr 1 frågade seriöst om vi kunde bli kks osv. han känner jag ändå, asså jag har träffat honom massa massa massa gånger. nr 2 typ smsa fett länge o bad mej göra massa andra saker oxå, har bara snackat med honom på msn o aldrig träffat honom. nr 3 fråga nyss på msn om jag ville blowa honom. ofc dissa jag alla, men jag funderar på att driva lite med nr 1, vad säger ni?

nu ska jag luffa ännu mer, hejdåå bitcheeees <3


hello, i live in mupptown! ;I

dagen började med att jag fick typ stressa som fan, jag fick reda p åatt vi började en halvtimma tidigare än vanligt typ 4 min innnan vi började. så de blev stress som fan! såg sjukt luff ut och allting, men jaja, det funkade. dansträning inför balenva de alltså vi skulle ha, va fett pinsamt och gick väl sådär. haha, dansa med en killa med gipsad arm som heter typ Hanif eller nått i gärdet, fett synd, men han va fett dålig (a). inte för att jag va bra, men han kunde inget, de va lite kul fakitkst.

eh, efter det gick jag hem i regnet, smsa med Marcus (min granne) och så.. han är hundvakt så jag kanske förljer med honom på en liten promenix sen, han är faktiskt ite kulig marcus haha. just nu hade jag tänkt att plugga lite, men jag är så galet trött att jag tror jag tar och sussar en stund först, så får vi se om jag kan plugga sen, det behövs verkligen! har engelska redovisning och no prov imrn, kan nada. sen måste jag oxå fixa klart min utvärdering på Bilden, nej usch.. haha, men först sk ajag få lite beauty sleep, det behövs verkligen!


godnatt (dag/eftermiddag ?) <3

16 år..



GRATTIS ANGELICA PALM PÅ 16 ÅRS DAGEN! FALKÖPING KOMMER ÄGA, SNYGGING! <3

Halleluuujaaah !

dem senaste dagarna/veckorna har jag upptäckt att de knappt finns något godis i vårat godisskåp. men igår fick  jag reda på det, de har skaffat ett nytt godis skåp. jag fick direkt en ide om vilket skåp det kunde vara och nu nyss när jag kom hemfrån skolan så kollar jag och självklart är det det! Skåpet där alla presenter o sånt ligger i i mamma o pappas rum! yaaaay, ett riktigt halleujah moment asså! hehe, det fanns en påse med kexchoklad o två askar Noblesse. kex chokladen är slut o snart är en av Noblesse askarna oxå det xD(a)

Men nu ska jag först dricka upp min perfekta hallon smoothie som jag typ har gjort nästan varje dag i en och en hav vecka typ haha..


Pussar <3


U 19 SM

skönaste lyckohjulet med sötaste gabriella..




vi hade fina saker i våran sov rum, sexiga brillor, tuff keps och chniiiizigt lyckohjul! ändå problemet var att den rosa (jag) aldrig vann hur många gånger man än snurrade! :I






jag har tråkigt, kanske märks?  ;)

jag och rasmus..


(på bilden: jag med röd jacka, rasmus med svart. )


haha, tyffigarnas tyffing som är kompis med mr darkness som skapade the muffin man för atthan skulle ge cookies till alla som "came over to the dark side". en trevlig gay duo haha! nej men ärligt, fet sköna snubbar som jag uppskattar att jag har fått träffa (även fast de bara va en gång). får hoppas på att de händer nån gång igen!



kraaaam kalas! <3


skorpis ..

skorpan är inte ens min bäääbis, ändå tycker jag så galet mkt om henne. hon är verkligen världens snällaste, sötaste och bästaste katt. här är lite bilder från samma kväll som ellen fick hem skorpan. och självklart var jag där! :)






saknar fjällen med josefin..


jag



Josefin - förlåt, jag hade ingen annan bild (a)

ditt fel



finns bara en anledning som gör att jag både längtar och är orolig inför falköping. vet inte om jag klarar av att se dej skaffa massa tjejer osv. jag har fortfarande känslor för dej, men jag gömmer dem. jag gömmer dem för alla, till och ´med mej själv. det är jobbigt men det funkar, finns inte så mycket jag kan göra. en person bad maj att lova att aldrig gilla dej igen. den personen vet inte att jag fortfarande gillar dej. självklart lovade jag ingenting. jag blir orolig. ifall något skulle hända, vad skulle folk tycka? kommer jag förändras när jag flyttar och våga vara mej själv mer? kommer mina kompisar här acceptera mej när jag kommer tillbaka? usch, jag

jag har tråkigt

Mysko bilder från u 19 sm..



annie gör fina miner ..



haha, cili äger alla på nått kul spel i mobilen..



TJEJER: svarta: vallentuna (2a), gröna Södertälje (1a), vita: all star team



KILLAR: Vita: all star team, Röda: sollentuna (3a), blåa: Falkenberg (1a)


..

jag kommer alltid vara ensam så livet kan ju bara gå och dö.

längtar..

shit, tror inte jag förrens nu har insett hur sjuk mycket jag längtar tills jag flyttar till Falköping. visst det är långt till stan osv. men skit samma. jag kommer bo tillsammans med massa härliga människor, ha det super kul, spela massa volleyboll och bara ha det så sjuuukt bra! asså det är helt otroligt vad kul vi kommer ha och hur många härliga stunder vi kommer få tsm.

Jag vill bara skita i livet här i Sollentuna och flytta ner till Falköping på direkten!

puss <3

Rock hard, fuck safe..



här är tokiohotels t-shirt som dem har designat för H&Ms aids kampanj. jag vill lätt ha en, precis som typ alla andra tokio hotel fans. haha (a) vet inte om de har designat nått mer, men jag tror att det är nått mer. isåfall får jag ju se om jag köper nått annat istället, vet att ellen ville ha den här tröjan och de känns dumt att ha likadana. dock kan jag ju använda den som sovtröja, då är de ju chill ;) ajja, får se vad som händer..


halloooon..

sitte jag här vid datan och äter. gottgott! tyvärr har jag inte så mkt att göra.. eller jo, jag har mycket att göra, pallar bara inte göra det! imorgon har jag massa saker "/ : svenska redovisning på min klassiker, engelska redovnisning om literary styles, franska prov.. och självklart är jag itne klar ! svenskan har jag varit klar med sjukt länge och jag ahr typ glömt allt så den måste jag plugga på. engelskan vet jag inte ens om vi ska redovisa och vi har inte sammanställt nått i gruppen och allt är bara stress stress stress med tanke på att det här typ är en viktig del av betyget. franska provet är katastrof jag känner verkligen att jag inte kan någonting! inga överdrifter här asså, jag måste plugga sönder ikväll!

menmen, just nu tänker jag sitta vid datan o chilla.. behöver det när jag kommer hem från en jobbig skoldag. tror faktiskt jag gör så att jag chillar ett tag, sover ochs en pluggar. annars pallar jag inget, haha..


ett typiskt mellanmål för mej ;)


helgen..

jag kom hem från Katrineholm i söndags kväll och har visst inte bloggat nått om det. tror jag? killarna kom iallafall 2a, etta va falkenberg (Grattis Wille!).. på tjej sidan gick det väl inte lika bra, men de slutade som 6a. Grattis till Södertälje som vann över vallentuna i finalen. haha, fan va skönt det va, vallentuna va 100% säkra på att vinna! haha, fan va vi garva åt deras miner! xD

i killarnas semifinal va det fett synd. en killa från volleybollgymnasiet va med och spela med hylte som sollentuna mötte. han är typ en av sveriges bästa passare på ungdomssidan osv. sen så stukar han foten, asså ingen liten stukning utan rejält! men lixom såg i ansiktet hur ont han hade. sen va de så att hylte hade ingen avbytare så han va tvungen att vara på planen ändå! Så han fick serva och hålla på bäst han kunde. Tyckte så sjukt synd om honom, och inte kunde domaren visa lite hänsyn heller utan han blåste till serv som vanligt direkt när bollen innan va slut och sket fullständigt i att hylte behövde flytta en spelare.. uschuschusch !

i allafall så lämnade de WO till andra set o sollentuna vann. på kvällen när jag satt i bilen på väg hem och smsa med petra sa jag det.. man har ju nästan lust att smsa honom och fråga hur de tär med honom. så petra fixar hans nummer och smsar honom haha. tydligen så "frågade han efter mej" enligt petra och sen så fick jag hans nummer. haha, trevlig liten historia va?

vet inte varför jag skrev den eller nått, menmen.. Whaaat ever ;)



haha, för lääääänge sen när jag fortfarande hade långa shorts! x)

Emma- lee

Surprise surprise, jag diggar Johan Palms låt Emma- lee. haha, jag diggade honom under idol för han är så annorlunda och unik och det är han ju verkligen. Att min kompis innan va besatt av honom bidrog ju bara till att man börjar gilla honom mer. men jag har absolut ingen crush på honom xD! här är iaf. hans nya låt med musikvideon..



vila klänningen..

min klänning. ska jag köpa den eller inte? 400 :-






hjäälp mej nu bitcheees? :)<3

är david kanske en vampyr? ;)

lika som bääär !


david lundin?




han som spelar carlisle cullen i Twilight (vet inte vad han heter)?





är inte dem sjuuuukt lika? jag och ellen mörkte det igår när vi kollade på Twiligt! haha, vi märkte mycket då!

trååååk.

blääää  jag har tråkigt! som ni antagligen märker så har jag skrivit typ 3-4 inlägg på rad nu och ja, det är ett tecken på att man är uttråkad! det finns inget kul på tv, har redan kollat. jag gjorde nämligen så att jag tog på mej bikinin o satte mej framför tvn med en till skål jordgubbar haha.. riktigt lyxliv asså!


ååh, jag såg itne det innan på här på bilden ser man ju min lilla mini linja jag fick imorse när jag åt frukost i solen. kolla vid kanten lixom, där är en bred linje som jag fick imorse (hade trosor, inte bikini. därav den tjocka linjen) haha! nu blev jag ju nästan lite glad över det... tönt som man är! ;)

juste, jag kan berätta vad mer jag köpte på stinsen eftersom det är såååå intressant! jag fick med mej en bh från twilfit som man kan ta bort banden på.. blir perfa med den till balklänningen/skolavslutningsklänningen jag så småningom ska köpa. funderar på att kanske åka o prova den rosa från vila med mamma o se om den kanske är ok att ha på balen ändå. får se.. sen tror jag inte de blir nån skolavslutningsklänning iår (shaaame on me!). nej men jag känner att jag använder ju inte den mer än en gång, så det känns onödigt. då har jag hellre vita korta shorts (bruna ben är ett måste då!!!) och sen typ ett gulligt linne eller nått. nån som har nån ide?

puss <3

Sol olja?

märkte typ liiite liiite resultat efter att ha solat under frukosten så jag tog av mej kläderna o på me gamla bikinin och sola lite till.. men nejdu, inte får jag nån bränna här inte! jag är seriöst desperat efter sololja. du vet sån där olja så manblir brun snabbare. jag tog iaf. cykeln till stinsen för att köpa en. men självklart så är det ingen som säljer de längre eftersom det inte är bra att vara för mkt i solen, man ska skydda sig mot solen. -.- palla, jag bränner mej inte så de är chill? och de enda som verkade som att de skulle ha sololja iår va HM och självklart har inte dem fått in nån!

jag köpte iallafall nya veckorevyn med Kenza och sen en glass och så satte jag mej i solen och hade det gött ett tag innan jag pallade cykla hemåt igen..



juste, jag hade en poäng med inlägget oxå! haha, jag undrar om nån har sett nån sololja i nån butik och isåfall var?

dagen

vaknade hos ellen imorse då.. mamma ringde o typ väckte mej o sa att jag va tvungen att gå hem för jag hade ju inte tagit med min medicin till morgonen. så mamma kom och hämta mej med bil hos ellen, trött o lat som man än orkar man ju inte gå?! iallafall så fixade pappa frukost till mej .. haha, goda mackor och en stoooor skål jordgubbar satt jag och åt på frukostaltanen pappa håller på och bygger. ser det inte gott ut?



i allafall så satt jag där i solen och hade det galet skönt i solen.. lite bilder:




mina bleka ben, haha



haha, försöker fotta solen o jordgubben, inte lätt att få en bra bild, och de fick jag inte heller ;)



försöker gömma mej bakom en stor jordgubbe, men de funkar inte så bra..


sen försökte jag få en seriös bild, men det gick inte så bra.. haha, är inte lätt att se mot solen och fotta och se normal ut samtidigt.. och som vanligt så lyckades jag inte heller!


ne seriösa bilder är nog inte min grej, slutade med att jag tog cp bilder som vanligt :)



en till "fulltseriös" bild! xD

chill natioooon..

så, gårdagen blev chilla nation hos ellen. vi beställde hem pizza från farsta pizzeria (ligger typ vid rudbeck, ca 500 meter bort xD) och ja, de kör hem pizzan. fett nice! jaa, vi tjocka oss me Ben & Jerrys som vanligt oxå, smakade nån ny typ tropica eller nått (sorbet) och den smaka skit! seriöst, pencillin smak på glass, fy fan! Twiligt galen som ellen är så köpte hon ofc. filmen samma dag den släpptes, typ i förrgår(?) och så satt vi och glodde den hehe.

kolla vad vi såg, och garvade som fan åt! xD


dålig bild, men visst ser det ut som att Edward har vingaar? xD

RSS 2.0