Skolavslutnings grejer, I wish!






väldigt simple och sweet.. skulle dock aldrig kunna varken gå i skorna (jag kan inte gå i klackar, bambi på hal is säger jag bara. ellen vet!) sen skulle jag inte helle kunna bära upp känningen. För att kunna ha en axelbandslös klänning tycker jag man måste jag lite bröst för att det ska se bra ut. Tyvärr är jag ingen bystdrottning och därför känns inget av detta rimligt. Halsbandet koster typ 750 kr men går säkert att  hitta nån budget variant för nån hundring eller så.. men men! I mina drömmar är min kropp/ansikte/budget/liv heeeeeelt annorlunda!

Hemma

så, nu kom jag hem från falköping för kanske nån timma sen.. va möte och utvecklingsläger för volleybollgymnasiet. fan va nice det ska bli och börja där! haha, juste, vi fick kolla vilka rum vi skulle ha och jag fick ett av de största (yaaay!).. nu ska jag sova så jag pallar spela sthlm volley slutpel u 17 imrn. blev sjukt taggad när jag satt i bilen och lyssnade på pussy cat dolls - when i grow up.

btw, ingen uppdatering på fett länge för mitt internet funkar inte och jag som brukar va inne på grannarnas, så fuckar deraas oxå. men nu funkar det, så det blir mer uppdatering nu


nattinatti people

Dag/natt creme + mjukis kläder..

haha, japp nu är det så att det är inte jag som tipsar om nånting nu, utan jag skulle vilka ha lite tips..  jag undrar om någon vet nån bra (och inte allt för dyr) dag/natt creme? Dessutom vore det perfa om någon visste var man kan köpa sånna härliga mjukis dressar i "sammet" eller hur man nu ska säga..

kraam, och hjälp mej nu! (a)



Bild bilden vald och visad..

japp, jag bestämde mej tillslut. bilden som jag visade upp på bilden blev den här.. känner inte riktigt att den har så mkt med  våran ide att göra, men det är en ball bild (a)





Kisses'

Förlååt..

På grund av cp internet och en lat och upptagen Hanna så blev det sämst uppdatering idag. Förlåt Avin, dissa inte min blogg nu! men ja, idag var en torsdag (HATAA!!!) vilket betyder att jag va i skolan mellan 8.20 och 16.15, bläää! när jag kom hem vare typ data (checka bloggar lite snabbt) sen läste jag i min engelska bok, som faktiskt är riktigt bra. haha, jag läser gossip girl, inte konstigt, men ändå ;) eeh, sen vare mat och skynd skynda iväg till träningen med 91,92 och några 93or.

fy faaan vad nervös jag va! haha, helt galet onödigt eftersom det bara va en träning, men ja.. sån är jag! men som tur var släppte nervositeten snabbt, så det va chill.. juste ! jag fick fett lågt blodsocker av nån andledning. vissa tror det är för att jag har galet bra ämnes omsättning, men inte vet jag. jag vet bara att alltid när jag anstränger mej under en längre tid bli jag svimfärdig, skakig och blek "/ usch usch usch!

nu hade jag tänkt att kanske va lite social på msn och sen sova vid 11.. bir mkt volleyboll nu, så jag behöver mkt sömn och mkt mat :)

GODNATT !




(/dance... watch out, det är nånting med klockan......men hälvättä lars-olåååf, hälvättä va besviken ja blir, vi skulle ju lotta om den där) hahah, jag, precis som typ "alla" älskar Björn Gustafssons WoW-jocke.. så jävla skööön!

idiot!

har försökt att blogga 1000 ggr idag men det har inte funkat. är så jävla fucking pissed off på mamma som är helt cp stör och letar bråk. först mej, sen min lillebror ..  hon är sjuk i huvet, och allt dåligt som händer här hemma är mitt fel för mamma håller på attt gå in i väggen och blablabla

hörs nån annan gång



Myser med mej själv, och nej lisa, inte på ditt sätt!

jag vet inte rikitgt varför, men av nån mysko anledning så har jag varit galet myssugen de senaste dagarna.. och haft stooooooort behov av choklad! haha, ni tjejer som läser (ja, avin, det finns killar som läser haha) vet nog vad jag menar. senaste veckan har jag ätit upp 2 st 100 grams mörk choklad, 1 typ 200 grams låda med mörkchoklad, en chokladbolls smet och 2 tallrikar vaniljglass med massa oboy i... haha, choklad behov eller vad?


eeh, idag har det väl inte hänt så mkt.. fick tbx musik provet idag, ett VG blev det, helt okej. har inte högre mål än vg i musik, vet att jag aldrig, aldrig, aldrig skulle få för mej att uppträda på nån skolavslutning eller något (och det är det som krävs för ett mvg), så vg får väl bli bra. annars så händer inte mkt, ligger i sängen med datan och mobilen. laddat upp med lite frukt och så har jag gossip girl boken här (läser den på engelskan, måste skriva bokrappot på nån bok ju)

men, jaa.. hörs sen i guess? :)



det här är då jag just nu, bilderna man såg min mun på blev totally fucked up, så shut up and smile bitch!

Min dröm..

så, inatt drömde jag något heelt cp! jag drömde att jag hade en sån här tröja:



det var typ hela drömmen.. (för er som inte ännu har fattat det så har Bill en sån här tröja xD)


man kan fan drömma sjuka grejer.. men jag måste erkänna att jag var inne och kollade på den där tröjan på en hemsida under gårdagen (a)



sorry, har blivit mkt TokioHotel nu.. ska skärpa mej :)<3

Naglarna..

så, här är mina fina naglar.. inte perfekta, men det är ju jag som har gjort dem, så vad kan man vänta sig?



vad tycker ni människor?

Hemlig eller inte?

Hmm, peopleeee.. nu får ni fan ta och hjälpa mej ! jag vet inte, ska jag ta och göra så bloggen blir allmän eller ska jag behålla den så här privat som den är? jag funderar på att starta en till blogg och ha båda, men inte vet jag :/ vad tycker ni få människor jag ännu gett ut min blogg till? är det roligare att läsa privata stuff eller andra, mer "vanliga" grejor?


heeeelp meee (a)

So fucking cute!


omgjord bild, men söt..<3


"Tokio Hotel är den nya tonårsgruppen från Tyskland som nu erövrar fjårtis-världen med deras rebelliska stil. Bandets frontfigur Bill Kaulitz är givetvis också en stor flickidol som både kan sjunga och ser bra ut (tycker vissa då). I alla fall ser vi gruppen här under ett Milano besök och även här gör de succé! Fansen gör allt för att få en skymt av sina idoler..

jasså, det är så folk ser på tokiohotel? xD<3

Andra chansen, Melodifestivalen..

haha, jag som misstog mej och tänkte att det skulle vara finalen idag ju.. fan då ! haha, jaja, får väl se om det blir nått kul..

först ut är visst scotts mot sarah dawn finer, har inte hört låtarna men skulle tro att sarah är bäst ;) jaja, ointressant info xD haha, känner att jag skriver här lite mysko och bara svamlar.. men det kan ju vara kul att läsa oxå, eller inte.. haha! Juste, fan va sämst hon Petra som har melodifestivalen är asså.. hon är såååå torr och pratar så galet irriterande..

nej usch på henne.. och hon ska föreställa stå upp komiker. det är fan dee enda och största skämtet xD


nej nu pallar jag inte, har provat med typ sjuttioelva bilder på hon petra men ingen går att ladda upp.. "/

what eveeeeer, ointressant inlägg xD


I'll be watching you babes! <3

Ska köpa lista:

  1. Ett par svarta pumps med "träklack" ingen aning om vilka!
  2. Ett par tan-färgade pumps (typ ljusbruna/kamel färgade eller hur man ska säga)
  3. DKNY väska
  4. Plånbok
  5. Snygga tyg skor till våren. vill ha ett par biligare och ett par dyrare. lär bli ett par vita och ett par marinblåa, iallafall det jag känner just nu.
  6. Koftor. alla möjliga slags, har typ inga kläder alls just nu!
  7. Tee- shirts med olika snygga tryck.
  8. "Pojkvänsjeans" (dvs. baggy jeans typ) galet fint att ha uppvikta till klackar.
  9. träningströjor. både att ha på skolgympan och på volleybollen. känns så otroligt tråkigt att träna i de gamla sollentunavolley tröjorna! Vi jobbar ju ihop till nya träningströjor, men ja, det kommer ju bara bli en var.



nu måste jag ner och hitta nått jag ska äta ikväll! familjen ska bort men eftresom jag känner mej krasslig stannar jag hemma.. fortsätter med min lista som kan bli oändlig senare! hoppas nån vet var jag kan hitta nått jag söker


Hej hopp, av biten snopp! (kollade på Greys anatomy nyss)


Depend



nej, inte V.S här inte, men jag tänkte tipsa er människor om depends underbara nagelprodukter. jag har verkligen hur mycket som helst därifrån, men min billiga favorit är "ridge filler".. tror det är den längst ner till höger på vänstra bilden.. (nr. 129) . Det är en galet smart grej som knappt syns, ger bara lite extra styrka och glans till naglarna och så fyller den i alla fåror som vissa har i naglarna. smart, snabbt och enkelt. Helt enkelt perfekt! Ja, en annan sak som är super med lacken till vänster är att de torkar helt  otroligt fort, har inte direkt tagit tid, men det är mycket snabbare än andra lack jag har använt!



kom och tänka på det här när jag fixade naglarna idag (med bara depend produkter) bla. franskmanikyr kittet på högra bilden..


hojj :)<3

R.I.P Bills lejonman






så, det är sant.. bill har skaffat dreads precis som tom. ingenting jag tycker om, jag som älskade hans lejonman. men det finns ju inga "riktiga" bilder än, så man får ju se hur det ser ut? Jaja, jag försöker ändå göra så att min syn på Billyboy inte förändras pga det här, jag tycker ju ändå om honom för hur han är inte bara för hans hår (även fast det var unikt och så "Bill").. tyvärr tror jag att hans plats i mina drömmar kanske byts ut mot hans tvillingbror.

nej usch.. jag får fan dåligt samvete när jag tänker så "/. Bill kommer alltid vara min what ever happens!

<3

Mysko..

haha, eller inte ? Men jaja, jag mailade Christer och sa att jag inte kunde komma på träningen med 92:orna idag..
Jag är galet besviken! ville verkligen vara med dem, känns så läskigt att få spela med dem, känner att jag måste träna med dem lite innan SM ! jaja, haha, min tränare svarade snabbt osm fan på mailet och skrev "akta dej för vem du byter baciller med". vad fan ska det betyda? att han tror jag är nån liten slampa som strular runt och inte borde göra det? xD nee, men ärligt.. har ingen aning ?

nu blire naglarna..

ont i halsen pussar på er! (6)<3

fan va dum jag är..

bajs på mej ! självklart kommer jag inte få gå till stinsen, jag har ju typ feber och allt! hade litet moment of weakness om ni undrar på mitt konstiga inlägg tidigare. eeh, ja ni.. jag ska nog ta och checka runt lite mer på internet efter grejer jag vill ha. och då ska ingen hinna före mej eller stoppa mej issa. haha, nej men skitsamma..

ja idag blire då nog inte så mkt gjort:

  1. Kolla kläder, skor, väskor osv på datan och hitta fina grejor jag ska köpa när jag får cash flow.
  2. måla naglarna, tänkte försöka göra franskmanikyr på mej själv..
  3. städa mitt rum medans jag kollar på film
  4. plugga... eller ja, typ skriva på min text om windpower och så..
  5. blogga, haha, bara för att jag inte har nått bättre att göra
  6. försöka att inte blogga om min dröm som va helt sjuk..
  7. sova och knarka vitaminer
  8. sluta skriva denna jävla lista som kan bli hur lång som helst!
  9. sista punkten! göra en blogg design!




såå.. nu är jag en bit på vägen.. tänkte ta och käka lite och sen kanske dra igång med städningen..


ha det bra alla, bara för att inte jag har det! :)<3

Ont i halsen...

har jag, men det skiter jag i! Jag känne rhur alla börjar vår shoppa och känner mej lite efter jag som inte börjat än. jag är rädd att det snyggaste kmr va slut, så jag tänkte ta en liten tur till stinsen och checka lite.. Dock har jag ett litet problem. Jag har bara 900:- och dem är på mitt kort, så jag har inte tillgång till dem nu utan måste till banken som är stängd och skit först "/ !

"jag är inte lat, jag har bara inte tid" säger jag när folk säger att jag ska skaffa helgjobb och grejer. och det är delvis sant.. jag skulle gärna ha ett helg + eftermiddags jobb, men då måste jag få avgöra själv när jag ska jobba och så. Skola kommer ju alltid komma i första hand och volelybollen i andra, vilket betyder att jobbet då inte kommer vara särsklit högt prioriterat, menmen.. skulle någon ha en superlösning skulla jag bli superglad!



" I want money money i want lots of lovely money! "

Bildprojekt..

Så, vi ´hade i bilduppgifft att fotta ett porträtt som skulle typ ha ett tema eller så. Jag och ellen valde att honh skullae va typ en ledsen clown och jag en glad mimare. aaah, ellens bild som hon valde blev fett bra... men inte mina "/. jag har några som jag tycker är helt okej, men dem ser jag inte glad ut, utan det va drivbilder vi tog..











som sagt, de bilderna som är någorlunda okej ser jag inte glad ut på.. btw, det va meningen att jag skulle se hysterisk ut på vissa bilder.. eller ja, iallafall överdriven


nu dampar mamma, så jag måste äta frukost..

Pössar.. <3

..

jag är en misslyckad patetisk jävel som kommer vara ensam för evigt..

:'(

fan då, bajs asså!

jag som trodde jag skulle ha turen att missa matte provet och nationella i engelska (som btw är fredag den 13:e !) men nejnej.. jag som va helt glad o trodede de va vecka 11 vi skulle till falköping, men nepp det va vecka 12 det ! hehe, inte så bra efeter som jag har sagt till mina lärare att jag måste va ledig då :/ ajja, får väl ändra det då! eeh, vet itne varför jag bloggar egentligen, hade inget att göra..

jag ligger här med datan i knät och lyssnar på andreas när han sjunger och spelar gitarr till sin egen låt "would you be my angel". riktigt fin och mysig... visst har han inte värsta bra sång rösten, men ändå! håller på att somna, jag är så trött o den är så mysig...


nej, nu ska jag tydligen äta säger mamma.. lika bra att äta o duscha och sånt sen gå och sova :)<3

pusspuss :)<3

btw, andreas, har du fått min blogg? :p

josefin o jag

jaa du, vi har levt tms i..... alltid ! på dagis lekte vi 24/7, nu snackar vi tele/ smsar så jag inte har några pengar kvar på min mobil 24/7.. du vet allt, verkligen allt om mig! jag är en sådan som inte gärna berättar allt för personliga saker till folk, men till dej känner jag verkligen  att jag kan berätta vad som helst och verkligen vara mej själv till 100 %..

vi var ju som tidigare sagt, eller snarare skrivit, i fjällen tsm. inga kommentarer om resan, inget blev som planerat, men vi klarade av att ha ganska kul ändå...

kolla josefins bdb för trevliga flum egopics på oss...


ööh, ja, det här inlägget var tänkt att bestå av mkt bilder, men när det inte funkar finns det inte mkt man kan göra...

se you later alligator, in a while crocodile! :)<3

Grönan i sommar igen?

Fan då, eller kanske yes! jag som hade tänkt att dissa grönalund helt i sommar eftersom jag va där 24/7 förra sommaren o tpy inget är kul längre, men nu har det visst kommit nått nytt.. en helt mysko bergochdalbana som typ snurrar och shit, dessutom är allt det beroende på passagerarnas vikt, vilket borde ge en typ galen känsla xD


nehe, jag som hade tänkt att fixa en bild på den fick det lite svårt eftersom blogg.se tydligen inte kan ta emot vissa filer från min data som den kan från andra, men wtf.. jag checkar google :)



så ser den alltså ut och så typ snurrar den och grejer! det blir alltså grönans 5e bergodalbana typ, haha, om man ränkar alla små alltså. premiären för den här grejen och för hela grönan tror jag är typ 25 april, om jag inte minns helt galet...


tror inte jag langar dissen till grönan längre nu, finns ju faktiskt frittfall, uppskjutet, jetline, extreme och insane nu som är "the big five" haha !


pussen på er pe

Volleybollen funkar igen !

Yeaah, jag kanske har sagt det till vissa men jaja, volleyboll, som alla andra sporter, går i vågor. ibland känns allting jobbigt, inget funkar och allt blir bara bajs, eller så är det så att allting är super kul, det funkar (helt okej iallafall) och framförallt... man får erbjudande att spela!

Jag är nu inne i en bra period där det mesta funkar och jag får massa massa massa möjligheter! Först är det ju så att jag kom in på volleboll gymnasiet i falköping *happy happy happy* sen spelade jag i söndags min första divisions match med D- laget (dvs. F- 93). jag har blivit kallad att vara med på ett utveckligsläger i falköping (ja, kallad, inte erbjuden! xD), sen så är det dessutom så att Christer (min tränare) berättade för mig att jag ska få vara med och spela U19 SM!!! Dvs, att jag kommer spela med 92:or, som även vissa av dem är med i B-laget, nervös eller vad?! jag kommer fan skita på mej på planen eller något.. haha! nejj men ärligt, fy faaan va kul, men fy faaaan vad läskkigt! det var ju egentligen så att gabriella oxå skulle få vara med, men nejnej, hon är i Costa Rica nu och då, så jag blir ensam med alla stora människor !


haha, japp.. så ligger det till! och juste fan, jag glömde säga det att det är bara 2 tjejer (jag och en 93a) och två killar (93or) som får åka till falköping och utveckligslägret, tur att jag känner dem i alla fall! och sen va det nått mer ja... hmm, jag vet inte, men jag har iallafall skapat en ny kategori som heter Volleyboll där jag kommer skriva om massa "intressanta" saker haha... ja, nu va det väl inte så mycket mer att berätta då..

hare gött människor ! :)

RSS 2.0