Fuck valborg.

valborg komemr suga. får inte gå ut för mamma och pappa. ville bara HEM till lovisa, men självklart kan hjaginte åka hem till henne. det är ju valborg. asså fuck them! de måste verkligen förstöra mitt liv och ta bort så mycket glädje de kan! ska iallafall hem till ellen o luffa bara hon o jag, blir väl skönt. men jag va sugen på att träffa folk, se dem dricka sej så packade att de inte kan gå. för ja, jag hade inte planerat att dricka, men självklart kan de inte lita på mej! asså fy faaan, är så jävla sur på dem jsut nu! de har inte ens en andledning till att inte lita på mej!? jag har aldrig kommit hem full och de vet inte ens att jag har druckit?!! de tror jag har smakat en gång "den där fredagen" och sen inget mer. asså aaaaaah,  jag kommer döda nån snart. vet inte vad jag ska göra men snart spricker jag!

har sjuk lust att bara skita i allt och alla, åka till nån random. typ rasmus o alex och sen kolla på när alex blir stup full o sitta o garva åt allt dumt han gör osv. det låter riktitg härligt, men aldrig att jag kommer ur huset ens, eller jo, jag skulle kunna smita nu när de håller på och städar. men det kommer aldrig bli av. jag är nog en super "duktig flicka" som rasmus säger. hmm, det gör så att jag v ill göra nått sjukt! jag vill  inte bara att folk ska se på mej som en duktig flicka. en duktig tråkig flicka är ju det man tänker.


aargh, ska kolla om  jag kan få lite money, om ellen har fått familjen ur huset o sen luffar jag ner mej o sticker till ellen typ. öööh, inget liv, fy fan va tråk !

/ surpuppa!

Kusinen..

Sitter här "fixad" och klar.. jag och mamma ska åka iväg till Karolinska sjukhuset för att hälsa på in älskade kusin David. Det har hänt nått så han har fått vätska i huvudet typ.. och nej, han har inte vattenskalle ! En operation har han gjort och om nån vecka är det dags för en andra. vet inte riktigt hur han mår, men man blir ju nervös när de öppnar upp hela huvet lixom! Får hoppas allt är bra med honom, han betyder mycket den lilla skiten! <3

har ingen bild på honom, så ni får höja er.. kommer en senare kanske! :)

puss <3


kläder..

vill kunna shoppa på forever 21! :/


tuff tiischaaa, vill ha sånna här, nicenice att ha under jeansjackan.




två härliga och enkla linnen. diggar sånna hära för det är ju så lätt att matcha dem! man kan ju ha vad som helst till ett vitt linne lixom.


diggar linnet. lite kenza style på det, men what ever! bara för att hon har mycket kläder ska inte det stoppa mej.. hehe, men jaja. den här klänningen och sen bara bruuuuna den och ett par schniiiiisiga klakcar till det vettu. då blir det finemang!



haha, här sitter jag och drömmer. känns så patetiskt att "drömma" om vanliga kläder. det är ju inte direkt nått fancy, utan bara heelt vanliga stuff. men det är sånt jag behöver, så det här i garderoben skulle jag inte tacka nej till! nån som seriöst har lust att handla från forever 21 med mej? mycket billigare om man handlar tsm, frakt och stuff u knoow!


kisses, <3

balklänning

vet inte vad man ska ha för nånting på sej på balen asså! vet inte riktigt vart man kan köpa heller, hehe. har en fin klännig som  jag vill köpa, men den kommer jag aldrig kunna ha på balen. den är kort, asså inte bal kort utan koooort. man ser typ mitt så kallade ass om jag böjer mej ner. men jag diggar ändå klänningem o ska klöpa den, VILA 400:- typ.


som sagt, ingen bal klänning men jag diggar den. tips på när man kan använda den?

härligt att sova!

så, nu har jag sovit i några timmar och är mitt vanliga jag (ett tag) igen. sitter just nu med en stor burk vindruvor och en uppäten delicato chokladboll vid datan för att fila lite extra på min svenska text om min klassiker, Flugornas Herre.

Förövrigt håller jag på och funderar lite på hur mitt rum i falköpingt ska se ut.. funderar på vita väggar, det gör det lätt att byta färg i rummet om man tröttnar. Sen skulle jag gärna skriva med du vet chabloner eller vad det heter. jag vill skriva en ganska lång text som täcker nästan en hel vägg. nån som har tips på text? jag vet att jag ska skriva i nån beige färg för det matchar till det mesta och så.. seriöst människor, jag behöver tips här!

hehe (a) puss <3

Hemma.

har gått hem från skolan. är helt utmattad. blir trött av ingenting. pallar inte skolan och allt som har att göra med den just nu. nu vill jag bara sova, och drömma om vad kul vi ska ha på valborg!

gooooodnatt  - i really need my beauty sleep!

heelp..

nu när jag har hållt på ett tag har jag faktikst kommit fram till att jag måste skaffa en header och en design över huvudtaget på bloggen. slängde ihop två olika lite snabbt igår, blev inte speciellt nöjd med nån av dem, men jag suger på sånt.. hehe (a) nån av dem som nån tycker är okej ?



header 1?




header 2?


den första är lite mer personlig och den andra lite somrigare och enklare. vet inte rikitgt, menmen, får se om det blir en header eller om jag på nått sätt fixar nån riktigt schniiisig bild som man kan retuchera lite och så.. haha, jag drömmer på här.

men nej, duschen va det!

puss på gumpen <3


skolan imorgon,

vet inte rikitgt om jag är glad eller lessen över det. visst är det skönt att vara hemma, men det är ju så otroligt tråkigt. jag har ju dessutom varit så trött de flesta dagarna att jag inte ens orkat kolla på tv, utan bara har sovit hela dagarna. Idag känner jag mej lite piggare, blir vårdcentralen me blodprov idag annars mest vila upp mej, fräscha upp mej, kanske gå ut på nån promenad (mamma säger att jag måste orka gå och så, annars kan jag inte gå till skolan) sen ska jag försöka plugga också. har kommit efter i mkt antar jag. avin, när du läser det här får du gärna ringa mej! jag måste veta lite om vad ni gjort i skolan och sånt.

sen har ju ellen lackat lite på mej för att jag inte är i skolan idag.. skulle ha redovisat min svenska klassiker idag och hon "tror" att jag är hemma bara för att jag inte är klar och för att jag vill förstöra för henne. men det är klart jag inte är. det är snarare tvärtom, jag är inte klar för att jag är hemma och det är klart jag inte vill förstöra för henne. asså, med "förstöra för henne" menas att jag måste göra min redovisning av min klassiker på onsdag, samtidigt som henne. och tyvärr har vi samma bok vilket kommer göra att vi kommer jämföras väldigt mycket med varandra och sånt. dock tror jag det är till hennes fördel att vi jämförs eftersom hon är bra på att redovisa till skillnad från mej som hatar det. ajja, får se hur det blir. kan ju iallafall bli en intressant diskussion, hehe.


nu ska jag ta och duscha lite, känner mej så ofräch nu när jag har gått runt i typ sovtröja varje dag. den åker i tvätten !

ha de nice nu people ;)


ellen langar evil eye till mej genom sms hahah..

Mår piss, kommer inte blogga så mkt.

I onsdags gick ja hem från skolan, på kvällen hade jag 38,4 feber typ. torsdags, igår, gick jag till vårdcentralen tog blodprov o sån skit, sen fick jag antibiotika jag ska äta varje morgon o kväll. hade typ 39,2 febe. idag har jag typ ingen feber men precis som alla andra dagar har jag helt sjukt ont i huvudet varje gång jag står/sitter. sen så ringde de nyss från vårdcentralen o snacka med pappa som sen ringde mej och sa att det här jag har är farligt och blablabla. det är nån urinvägsinfektion som har spridit sej till njurarna och skit. det är tydligen superviktigt att jag äter men all mat smakar bajs och jag ahr ingen mat lust alls. äter bara frukt just nu. juste, de sa oxå att om jag mår sämre eller spyr elelr nånting sånt så måste jag åka direkt till akuten :S


asså fy faan, pallar inte det här:/ missar massa grejer på volleybollen. bosän o u 19 sm. sen kommer ja fett mkt efter i skolan. nationella prove i matte va  ju igår och jag kunde ju självklart inte skriva det, vilekt tydligen betyder att jag bara kan få g på det. ja, sen missa r jag ju massa skit o sånt.

nu pallar jag inte sitta här längre, blir sjukt trött av minsta lila grej. ska äta upp mina äppelbitar o sen sova lite igen.


hejdå :/<3

haha, fail!

kolla lite i min gamla blogg, gud va cp den va! hehe, vet itne rikitgt varför, men jag skrev sjukt ointressanta grejer och så.. xD


bajs trött

Tjäää, en trött Hanna som skriver här. Gick hem från skolan idag för jag hade så satans ont i "magen", dessutom va jag fett trött och kände att de lektionerna inte skulle göra speciellt mycket om jag missade. eh, igår blev det tyvärr inte mycket gjort, va hemma, chillade lite, tränade och sen sov. asså det är sjukt, jag hade träning 7 till halv 9, sen efter det måstejag ju göra min fys till volleyboll gymnasiet. Det tog en och en halv timma att göra den 2 gånger (man ska egentligen göra den 3 ggr). asså det är sjukt, hur mkt tid tror dem att vi har?

Iallafall, det kändes som om det va sjukt länge sen jag tränade och jag va heelt borta. det är inte alls u 19 sm i helgen utan det är nästa helg. nu är det istället så att på fredag morgon till söndag kväll ska jag vara på bosön och göra massa fys, mental träning, löprtäning, få kostråd och massa sån skit. vet inte om jag ska vara glad erller inte, visst, det är väl bra och kunna och kul att bli uttagen till. men snälla. jag vll ju ha lite fritid och så.. jaja, jag får bara kämpa på och vara glad!

eh, jag är djukt trött trots att jag har sovit i flera timmar nu på dan och jag pallar verkligen inte skriva mer! sjukt ointressant inlägg men wtf. så blir de ibland!

nu ska jag sussa lite innan jag fortsätter med den jävla franskan! -.-


efterlyses!



H&M klackar..

hehe, vill ha dem mest för att deliknar dem här, men dem här kan jag inte få tag på (a):



menmen.. haha, have a nice daay!

skolan dödar mej!

tisdag: redovisa Musiken, dvs sjunga och spela för klassen. jag vägrar!
onsdag: redovisa svenska klassiker, Flugorna Herre. jag har typ 80 sid kvar i boken och har inte börjat skriva på texten än. sen måste jag öva öva öva oxå!
torsdag: nationella prov i matte, B1 och B2
fredag: franska prov, har inte hunnit plugga nått och kan nada !

seriöst vas ska jag göra?! pallar inte bara sitta och plugga. jag somnar efter att ha läst en sida i min svenska bok även fast jag precis har sovit hur länge som helst. jag måste plugga till matte nationella, vill höja mej till VG i matte. måste plugga sönder till franska provet, hon säger att jag är sjukt nära ett MVG. och allt detta gör jag även fast jag redan har kommit in på volleybollgymnasiet. de har haft 0 poäng där fett länge o hade det på preliminära, så det lär inte ändras. mamma o pappa  tvingar mej ändå att fortsätta kämpa för jag "kanske inte trivs i falköping" eller så "kanske min rygg bli värre", eller "kanske mina knän"  eller så "kanske skadar jag mej i sommar så jag inte kan flytta". rent önsketänkande från dem, de vill ju inte att jag ska flytta. men what eveer! jag skiter i vad dem tycker.. dock inte i skolan!

hehe (a)


jag funderar..

jag har gjort illa ryggen och har därför svårt att träna (dvs jag har itne tränat). jag har tjockat mej i helgen och veckan. jag har inte gjort min fys på typ 2 veckor. jag har ångest! jag känner mej helt schitzad. sitter hela tiden och tänker att jag har gått upp i vikt, jag komme rbli tjock för att jag inte tränar, jag ska fejka att jag har ätit osv. för att det inte ska hända. en annan del säger åt mej att vara glad, skita i min vikt och bara leva livet, inge gå tbx till de tankarna jag hade förut. jag tänker att vem fan vill ha ett skelett, en tjej utanm bröst och rumpa (vilket jag inte har nu). vem fan tycker någon som ser ut så är snygg?

tänkte lite på det, igår nmär vi satt och grillade sa mickis en grej. hon sa att hon var nöjd med sin kropp och att en kille som hon typ är på g med eller nått sa till henne att hon va perfekt. han sa att han ville ha en lite mullig tjej med mysig rumpa. jag funderar och tänker, de flesta killar vill faktiskt ha lite rundare tjejer. jag vill ha en kropp som killar gillar, men jag vill oxå gilla den själv. jag vill inte vara rund, jag vill vara smal med stora bröst och en fin rumpa.

nu avbryter matteo mej på msn i mina tankar och jag tappar tråden helt -.- tack så mkt!


eeh, juste! att jag inte trivs med min kropp, det leder ju till att mitt redan sjukt dåliga självförtroende sjunker ännu mer (kan berätta senare varför det är så dåligt). jg har sedan jag varit sjukt liten funderat på att jag vill göra plastik operation och håller mej fortfarande till det. jag vill operera min näsa så att dem blir mindre och jag vill operera så att jag får större bröst. många tycker det är dumt, man ska trivas med sin kropp, vara nöjd med vad man har osv. men jag känner att jag inte kan bli nöjd om jag inte å göra något stort åt det. och enda lösningen jag ser på det här problemet är operation.

känner att det här inlägget kan fortsätta i oändligeheter, jag har mycket att skriva, men min hjärna blir trött nu..

hejdå 

Tom Kaulitz what have you done?!

läste nyss att tom har typ slagit ett fan. han ska ha suttit i bilen vid en bensin mack och så hade typ några gått fram till hans bil, då hade han kastat en cigarett fimp på dem. en av de fyra tjejerna hde då fimpat den mot hans bil ruta, så hade han gått ut bilen och slagit henne. Hon ska ha fått en blåtira och typ blibit svullen. hon polisanmälde o när polisen kom dit så va han typ borta... tycker inte att det låter som Tom att göra något sådant? lilla sex beroende tommiie boooy? nej, jag vet inte vad jag ska tro riktigt ! hoppas bara inte det här blir nått chris brown drama lixom!


nu när jag ändå är igång och skriver om tokiohotel kan jag ju lika gärna meddela att tom har klipps sina dreads och färgat dem svarta. nu har alltså bill och tom samma frisyr, dock har bill några vita slingor i, får se om de dyker upp även på tom? är dock inte 100% på att det är tom med dreads, vissa tror att det är Bill i Tom kläder.. haha, jag  ser fram emot hur de komemr se ut officiellt sen, asså på fotograferinger o spelningar osv.






sen är det så att skivan som vi har gått och längtat efter och undrat om som det har sagts att den skulle släppas nu ivår har blivit framskjuten till september. tydligen ska de spela in ännu fler låtar. (undra undra undra vilka de samarbetar med, hoppas inte PCD nicole!!!)

vet inte om jag hade så mycket mer att säga nu... eller jo: nån som vet vad som händer med turnén och när de kommer till sverige?!


baaj päjpöl :)<3


Personliga problem.

lite skarr men jag tror att jag har fått nått fel med min kissblåsa! Låter helt sjukt, men det gör galet ont efter varje gång jag kissar. asså det är typ "kramp", den lixom drar ihop sig sjukt hårt och det jag gaaalet ont. nån som vet om det här kan vara en början till en urinvägsinfektion? grejen är att om det är de måste man typ ha pencellin och skit. ajja, man får hoppas på det bästa! :)


Rudbeck NV, 235p

nehe, ingen rolig inne.. menmen, då får jag väl vara duktig och komma på nått kul att skriva istället? Jo, en sak är ju att Rudbeckas natur linje bara hade235 poäng som intagningsgräns och 265 som median, sjukt lågt! inte för att det berör mej som ska till faaalköööpiiiing och gå på volleybollgymnasiet (läääängtar!), men ändå!

eh, nu ropar mamma så det är väl bäst att jag sticker..


byyye <3

Fuck my back!

inte bokstavligen, eller joo.. men inte på det sättet! haha, nej men det är så att nånting cp har hänt med min rygg och jag vet inte vad. jag har ont i svanken, typ för att jag har svankad rygg och så och då belastar jag ryggen fel och blablabla. sen har jag ont i högersidan lixom. asså typ i midjan på högersidan, de gör sjukt onr när jag lyfter höger benet "/. Usch, jag har fett ont i alla fall! nått tips på vad jag kan göra?

eeh, en liten grej jag kom och tänka på när jag satt och skrev.. när man skriver och plötsligt råkar börja skriva med stora bokstäver, borde man inte kunna typ markera och trycka nånstans så att dem blir små? tycker det vore fett bra! jag brukar lixom inte kolla på skärmen ibland när jag skriver och sen måste man ta bort allt och så...

ja, kvällen och dagen har väl varit bra då om man bortser från ryggen.. oscars kompis oscar sover över hos oss och vi ahr nyss (typ 3-4 timmar sen xD) käkat tacos, kollat lite talang och kolalt nästan hla monsters inc.. hehe, chill kväll!

nu ska jag vara lite social på msn,

haaaaj!


allt känns så himla bra just nu!

Just nu är jag lycklig, allt i livet känns som att det funkar så bra. jag ligger före i skolan, volleybollen går super och ja, jag mår bara sjukt bra helt enkelt.... I wish! neej, tyvärr är de tinte riktigt så... jag har ont i ryggen, vilket jag har börjat få på sista tiden pga. att jagahr svankad rygg och ger cp belastning på svanken då, kan jag tänka mej. jag har ont i magen för  jag äter banan som jag inte tål. jag äter banan för jag tappade matlusten för att min brorsa spydde precis innan jag skulle börja äta. Skolan har jag en grande bokrapport till imorgon och så har jag matte till på torsdag.. nej juste, bokrapporten går att lämna på torsdagen, men what eveeeer. eh, volleybollen funkar inte heller just nu, mottagen är bara bajs bajs bajs och ja, spiken är väl helt okej, men långt ifårn nöjd är jag.  juste, och btw, jag är dessutom fett trött så jag hade tänkt att duscha och sova och bara glömma världen för inatt.

puuh, det va skönt att skriva av sig och klaga allämnt på allting lite.. hehe, dels därför jag har bloggen (a) menmen, som jag sa.. en dusch blir de, borsta tänderna och sen sova sova sova, är redan DÖD och har bara gått en fucking dag i skolan -.-

det bådar inte gott,

ajja, byyyyyye fags..... och avin ;)

Inget liv, ingen blogg..

haha, vet inte rikitgt vad jag menade med rubriken, men det spelade ju inte så stor roll heller. Jag har iallafall inte gjort så mycket och har därför inte bloggat så mycket, men så fort jag kommer på nått kul eller mindre kul skriver jag ett inlägg.  för övrigt så spenderades påskloven hemma i soffan framför tv:n (vi har fårr disneychannel och är såååå lycklig, jag hadde inte sett ett enda Hannah Montana avsnitt innan mennur tror jag jag her sett fler än de flesta) hehe (a). och när jag fick upp min lilla rumpa ut soffan cyklade jag till stinsen och köpte glass och la undan kläder typ hela tiden..

igår (?) jo, igår va det.. så var jag i stan med mamma, första gången på typ 1000 år.. jag köpte en jeans jacka från H&M (fattiglapp xD) och ett vanligt vitt bas linne från Gina och sen Chinos från JC. dvs, typ ingenting som var så särskilt intressant ..

jaa, nu har jag inte jätte mkt mer att berätta..

men tjing pling så länge :)<3

Tiden går för fort..

kolla igenom ellens gamla blogg och märkte att tiden har gått galet jävla fort. ehh, har mkt mer att skriva om de men måste sova nu -.- fortsätter imrn ;)

god natt snyggingar

Tråk att läsa!

1. Pierca näsan eller tungan? - tungan, mycket diskretare..
2. Vara seriös eller rolig? - man måste ha en bra balans liksom ;)
3. Dricka röd eller grön mjölk? - grön!
4. Brinna upp eller drunkna? - hmmmm.... båda är ju jätte hemska!? kan inte välja
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? -  föräldrar kan ju va mysigt ibland (a)

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon? -  eeh, lite typ.. eller jag vet inte, bryr mej inte längre eller ja.
2. Sol eller måne? - Sol förihelvete!
3. Vinter eller höst? - äkta svenne vinter.
4. Vänster eller höger? - högerhänt ;)
5. Soligt eller regn? - sol ofc?
6. Vaniljglass eller chokladglass? - båda :)

OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? - 22.59
2. Vart vill du bo? - USA eller nån annanstans där det är varmt. där vill jag bor med alla jag tycker om!
3. Hur många barn vill du ha? - två eller tre :)
4. Vill du gifta dig? -jaaaa självklart.
5. Rullar du spagettin eller skär? -  rullar ;)
6. Har du ätit sushi? - aah
. Favoritglass? - Ben & Jerry's
8. Hur många olika flingor har du i skåpet? - typ två kanske tre :/
9. Humör? - trött

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1. Pussat någon? - ne
2. Sjungit? - ja (tyvärrXD)
3. Blivit kramad? - ne :O
4. Kännt dig fånig? - ja
5. Saknat någon? - ja
6. Dansat galet? - nee.. eller jo, lite (a)
7. Klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nej
9. Ljugit? - hm, tror inte de..
10. Blivit kysst? - nej

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nepp, men träffa dem igår
2. Har du hund? - nee, men vill ha :p
3. Tycker du att du är attraktiv? - NEJ!
4. Sover du helst själv eller med någon? - älskar att sova med folk, så mkt mysigare! (a)
5. Tror du på spöken? - litekanskeibland (a)


( ) Jag har dragit ut 3 eller fler tänder.
( ) Jag har brutit något
( ) Jag har börjat blöda väldigt mycket.
(/) Ibland önskar jag att jag dog.
(/ ) Jag är rädd för döden.
( ) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar.
( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte.
(x) Jag har ramlat av en stol.
(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.
(x) Jag har gråtit väldigt mycket.
(x) Jag har rymt hemifrån.
(x) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset.
(x) Jag tror på Gud.
(x) Jag använder nån form av eyeliner/kajal.
(x) Jag använder mascara.
( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar.
( ) Jag dricker inget annat än vatten.
(x) Jag är galen i godis.
(x) Jag är tuff.
(x) Jag är över 155 cm.
( ) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.
( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.
(/) Jag är blondin
(/) Jag är brunett
( ) Jag lyssnar bara på punk.
(/) Jag har ljus hy.
(x) Jag blir lätt brun. :'(
(x) Jag har en eller flera piercingar. (öronen xD)
( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.
( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.
( ) Jag hatar choklad.
(x) Jag älskar godis
(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.
(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne.
(x) Jag är känslosam.
(x) Jag brukar känna mig som en idiot.
(x) Jag undrar varför jag föddes ibland.
(/) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.
(x) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.
(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.
(x) Jag har dödat en spindel.
( ) Jag har försökt dränka massa myror.
( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.
(x) Jag är allmänt ointressant.
(x) Jag är tråkig.
( ) Jag får andra att skratta.
(x) Jag skrattar ofta.

emmys halo

Josefin, jag vet att det här har varit jobbigt för dej. tycker det skulle vara skit fint om du eller någon annan skulla kunna sjunga Halo för emmy, eller kanske en svensk översättning. jag tänker på henne varje gång jag hör låten. fundera på det, skulle vara super fint!





, <3

För söta !






hehe, fan va gullig man får vara då! :o<3

Skor..

Pappa joinade mej till Kista nyss för att köpa lite skor till moi. det blev ett par blåa fred perry och ett par tråkiga vita från Din sko. "hittade" oxå ett par superfina klackar på dinsko (har spanat på dem ett tag) men köpte dem inte.. dem är galet höga men pga. platån så känns dem inte höga alls. sen va det ju mina H&M klackar jag letade efter oxå, som de sa fanns i kista, liars! dem finns inte och har aldrig funnits -.- men jag får hoppas på stan då, och så får jag ringa runt som den desperata jävel jag är !



Vita tygskor, Din Sko, 199 :-



Marinblåa Fred Perry skor, Vagabond, 599 :-




seriöst, kan man ha en segare data än min? jag är tveksam på det alltså! "/

ajja, 

puss hej, jag är inte gay

våår..

åh, det är så härligt.. galet varmt och super härligt! igår hade vi det super mysigt anna, palle, issa, matte, lovisa och jag. vi grillade på ångbåtsbryggan och åt lite tårta (hehe). lite creepy när polisen kom förbi tycker jag, menmen, annars va allt super nice. idag cyklade jag i bara t-shirt till stinsen och hittade massa nice grejjor. usch, det är inte bra.. jag har värsta listan på grejer jag vill köpa och äger bara 1000 kr just nu "/, hur ska detta gå?

jag hittade bland annat en super fin tub klänning på Vila. den är typ chockrosa och super härlig, tänker mej den till ett par bruna beno snygga pumps. (klänningen finns även i vitt, funderar på det i stället o ha den på skolavslutningen.. men det känns tidigt att köpa det redan och jag diggar den nog mer i rosa. kan man ha chockrosa på skolavslutningen? "/ i-lands problem)
jag hittade dessutom en super fin "partytopp" eller vad man ska säga i typ röd/korall på M&Q. den till ett par jeansshorts o mina h&m pumps som jag ska köpa snart skulle vara hot, hot, hot!


nu ska jag fortsätta fundera ut hur jag ska göra för att tjäna så mkt pengar som möjligt!

Puss ooch kram!



räknade nyss ihop grejerna jag har hittat o tsm skulle de bli typ 4.200 kr. och det är exklusive min DKNY väska jag funderar på att köpa och dessutom exklusive skor/jacka som mamma o pappa betalar. hjälp!

avin, avin, avin

hon tyckte tydligen att jag framstod som nån som typ är galet beroende av cigg/krök osv. i inlägget tidigare men de va inte alls meningen. jag mena bar att det kommer bli tråkigt att inte kunna dricka på 3 år i gymnasiet utan att typ bli avstängd om man gör de. ja, asså klart jag komem rklara det, men det hade varit roligade om de va lite mer chill me sånt.. 

aah, har väl inte så mkt mer att skriva, bara det att jag inte vill att ni ska få fel uppfattning om mej!

superblogg..

tänkte bara ge ett litet tips till er människor som bryr er om en blogg som jag diggar just nu ! galet nice, dem är fett sköna när disasr alla och så!

bara ett litet tips!

Temadag- Sex och samlevnad

tema dag i skolan idag, fett chill.. ungdomsmottagningen kom och snackade lite skit sen fick vi skriva positiva lappar till varandra så sist kom typ RFSL eller va de va. det va typ två bisexuella som kom o snackade om sånt.. ganska intressant, men jag iallafall, hade tyckt det va roligt om de hade vågar berätta lite personliga grejer och så! (a)

eeh, annars händer inte så mkt idag.. ska egentligen träna idag men jag funderar på att kankse träffa axel eller nån och sen bara göra fys hemma ikväll.
jag är sjukt taggad på att gå ut imorgon, första fredan på fett länge som jag kan gå ut och jag inte har volleyboll! *happy, happy, happy*.. (btw, fan va jag kmr kröka i smr, man får ju ABSOLUUUUT INTEEE dricka/röka/knarka/äta typ vissa vitaminer på volleybollgymnasiet, så jag ska fan ha kul i sommar! Josefin, kroatieeeen!)

såå.. nu ska jag gå och spela in Gossip Girl till Ellen som ligger och steker i Marocko och sen ska jag typ läsa lite i min engelska Gossip Girl bok!

Puss på er <3


Gay marriage!

Yaaay, igår blev det tydligen tillåtet för bögar och lesbiska att gifta sej. skit bra tycker jag! jag har hört att angelina jolie och brad pitt inte gifte sig för att inte alla par fick gifta sig. de tyckte tydligen att alla människor som älskar varandra ska få gifta sig oavsett kön! Skit bra.. och nu kanske Brangelina finally gifter sej oxå, eller?

ajja, grattis alla gay people! ; )


roligt bilder från min mobil


august goes sexy pose, as always!


sexy mama vikarie! ;)


pappa försöker se rädd/galen ut x)- han lyckas!


rasmus visar sitt samma jag- han är skön men mysko! x)


anna är söt!


jag klämmer sönder lovisas fejja! (a)



josefin flumm i fjällen, men söt som alltid!

astrid, david, lydia..

astrid goes min snygga medhjälpare.. hehe, skämt å sido (men hon är faktiskt snygg). nej men som ni flesta redan vet så gillar jag fortfarande david, men han gillar lydia som inte gillar honom/inte vill satsta pga att han flytar till falköping (vilket jag oxå gör). ingen av dem (tror jag) vet att jag fortfarande gillar honom, men nu har astrid en plan ! hahah, hon ska få honom att gilla mej o så blir alla lyckliga utom lydia (som jag tycker väldigt mkt om och är en jätter bra vän). men tror ni verkligen det spelar så stor roll flr henne, hon stastar ju inte så det kan itne vara så viktitgt.. eller? jag vet inte, asså usch.. i'm so confuuused!


"

vi tänker oss att det är en sen lördags kväll. ni har varit ute & han följer dig till dörren. bara du & han. stämningen är helt sjukt romantisk. han böjer sig ner & kysser dig. den kyssen får dina ben att skaka & det rusar i hela kroppen på dig.

men sen när han släpper dig, säger han ingenting. han bara tittar in i dina ögon, som att han väntade på någonting.

om du nu fick säga vad du ville till honom i det ögonblicket.

vad skulle det vara då?"  

hur ska jag kunna veta vad jag ska svara på det? jag blir helt glad av "berättelsen" men ja, inte vet jag.. usch, jag har gillar honom ett år snart, kännermej riktigt fail!


jag vet inget just nu, tror ingen fattar nått nu heller... (a)



, <3


Mitt mål!

Jag har haft ett mål idag och det SKA jag uppnå! det är att jag ska blogga så att det fyller up en hel sida.. fattar du ? asså så att alla inlägg man kan se när man scrollar ner på sidan är inlägg från idag. tycker det skulle vara lite duktigt om jag klarade det (och det skulle bevisa ännu en gång att jag inte har nått liv!) .. wish me luck!
 


ett fint lip från min Lisa! (som ÄR pervers)

,<3

Skoltröja xD?

haha, jag ahde otroligt tråk igår och satt därför och ritade på paint, titta vad fina "skoltröjor" det skulle kunna bli.. *NOOOOT*!


den fanns redan men jag tyckte den va fett fin (a)




haha, mobbad men hade ändå varit lite kul !

100%

Yaaaay! efter 2 dagars HÅRT pluggande fick jag finally 100% på alla länder i afrika på seterra! Slå det biiiatch! haha, jag har iof. kunnat allt ganska bra till i går, men ändå... fan va härligt det känns!


bilden va för stor men ändåååå.. haha, prova själv, man blir fett lättad o glad när man klarar! :p

stinsen..

stack till stinsen en snabbis för att fixa jackan som jag skulle fixat för länge sen men ofc fanns den inte i den rätta storleken den här gången heller -.- får helt enklet ta och beställa den för att få rätt storlek. menmen, lite grejer kom jag hem med från H&M (XD) :







enkla bas grejer som är lite "uppiffade" med knappar och fickor.. alla tre gick på typ lite mindre än 450 kr, inte så farligt alltså!

laaav, <3

Smr 09

Så, sommar 09 lär inte bli lika chill som det brukar vara.. eller jo, ska ju göra massa kul grejer o så, men komemr inte bli nån spontan tid hemma typ :/! kolla själv:

v 24 fre  (?) skolavslutning
v 24 lör - v 25 tor talangläger volleyboll i falklöping inför volleyboll gymnasiet
v 25 fre- v 27 sön JOBBA ! (måste hitta sommar jobb, tips?)
v28 ons- v 29 ons volleyboll läger på gotland (QL), lite mer chill än talanglägret som är fett seriöst.
v29 lör- va 30 lör (?) kroatien med josefin och stensweds kussar (XD)
v 30 sön- v 31 tis Göteborg, ska va där me familjen o träffa ellen
v 32 mån- v 33 fre JOBBA ! (måste hitta sommarjobb, tips?)
v. 33 lör  åka ner till falköping för att fixa mitt rum och sånt
v. 34 mån träningen börjar
v. 34 tors skolstart


aah, det är ju lixom sant på rikitgt att jag ska dit! fan va kul det ska bli !

huuugs' <3

*snark*



shit asså, min data är inte snabb inte.. men jag överlever! eh, vet inte varför jag bloggar nu igen, men ja.. nu ska jag läsa i min engelska bok lite typ!


ha de bra, drick inte för mkt varm choklaaaa'
eeh, ja.... det rimmade ju? (a)

tråk tråk tråk..

hehe, jag och ellen (som kommer upp 24/7 i blggen just nu känner jag) har varit lite busiga (a). vi hade so prov igår så vi va hemma, jag sa att jag hade spytt vilket alla köpte, och så chillade vi galet tsm! hehe, de va gött de.. men nu är jag då hemma idag igen för "har man spytt måste man ha en frisk dag innan man ska till ksolan" bläää! fett chill men tråk som fan. här får ni en luff bild på hur jag ser ut just nu:

 
ojojoj, en rikitgt sexy mother fucker... nån mer än jag (och ellen) som tycker att bara genom att stanna hemma en dag så känne rman sej sjuk. asså man typ känner efter som fan och inbillar sej att men är sjuk. jag känner bara nu att jag "har feber, mår illa och har ont i halsen" men ofta lixom..

jag vet riktigt men jag tror iallafall att man kan fejka och inbilla sig själv att man är sjuk, vad tror du ?

en gång störd, alltid störd! :)<3


fjorre fjorre fjorre! haha, jag är typ död i bakgrunden!


wooow, gangstaaah pose!



ellen goes happy!


mördar blicken.. uooooff!


ellen leker sär barn - och lyckas ganska bra! (a)



kom just på att jag inte har sagt nått om min blogg till ellen.. hehe (a) kanske lite dumt att lägga bilder på henne då? men och andra sidan är det typ ingen som läser så what eveer!  juste, förresten, ellen ska få reda på min blog..... när jag flyttar till falköping!


kisses

Smile for life!



just nu är jag trött, ensam, har tråkigt, har mkt att göra, vill shoppa och är hungrig. men inte ska man klaga för det. det är bara att hålla käften, le och kämpa på!

BUSTEEEED!









mohahah, busted bitcheees! jag kanske har en liten framtid som paparazzi, eller vad säger ni?

Hugooo...

så, tänkte logg ain o blogga för typ nån timma sen men så såg jag på blogg.se att Hugo visst hade vunnit den rätte för rosing. jag som va i göteborg och spelade sm (där vi btw kom 3a) så missade jag sista avsnittet... satte mej och kollade och så va de, hugo vann lindas hjärta. men dem är inte tsm .. de är bara kompisar! *happy* haha, inte för att man skulle ha en chans,  men jag blir ändå alltid lite extra glad när jag får höra om snygga killar som är singlar. för visst är han snygg!?



haha, kollade lite och såg att han har ett företag som typ kör hem mat. kanske ska beställa något bara för att hoppas på att det är han som kommer och lämnar det? ;)

RSS 2.0