aj

ett ord- mensvärk. Bleeh på det lixom, dags att ringa pappa och be honom sätta in lite pengar så jag kan tröstshoppa lite. stackars mej. mötet gick bra iaf antar jag även fast jag höll på och dö av smärta. pappa kom och rädda mej!


..





- är jag helt säker på att jag vill en sak är jag riktigt jävla envis och ger inte upp förrens jag får som jag vill!

-  jag har stora händer, hehe!

- när jag föddes hade jag gulsot och jag har fortfarande gul hudton på ex. händer och fötter

- jag har samlat på många konstiga saker i mina dar, bland annat glasdjur och tandborstar

- jag har börjat borsta tänderna samtidigt som jag duschar efter träningen bara för att jag tycker det är så skönt att duscha men det finns inte så mycket att göra så det är lika bra att passa på att borsta tänderna..

- jag har aldrig sagt "jag älskar dig" till någon (inte ens familj)

- min mobil är min bebis, sover alltid med den i handen.. eller jag har lärt mej att lägga bort den om jag inte sover själv, men annars då får jag panik om jag inte håller mobilen (a)

- jag har velat göra två olika plastikoperationer sedan jag var liten och jag skulle fortfarande inte tacka nej till någon av dem..

- jag är konstig. vissa dagar känner jag mej glad och stolt över att vara mej själv och vara som jag är.. andra skäms jag för hur jag ser ut och vem jag är och vill helst bara låsa in mej i ett rum och typ dö.. lite så jag känner idag

- pengar & kärlek typ det viktigaste som finns tycker jag. skulle få panik utan nått av de, skulle nog ha väldigt svårt att vara lycklig om jag vore ett fattigt afrikabarn.

- just nu sitter jag halvpåklädd i badrummet tillsammans med datan, lite godis, min mobil och smink.. 

- jag är knäpp som väljer till matte e och fysik b när jag hade g i matte när jag gick ut 9an och inte direkt ligger på mvg i matte a/b 

- jag blir riktigt ledsen om någon säger att jag är omogen eller kommenterar någonting negativt om mitt utseende. 

- jag är en godisgris och lär väga typ 150 kilo när min malsmältningsgrej sviker mej (a)




kan bygga på den här listan hur lång som helst, men nu måste jag fixa mej lite, ska strax springa iväg på möte. hehe, viktig jag känner mej nu (a)


klart folk bryr sej om vad jag äter, alla vill ju va som jag?

nu när jag ändå skulle vara så duktig så tänkte jag att det kanske är lika bra med en nyttigfrukost när man ändå håller på...

 

vet inte riktigt än om det är ätbart eftersom jag inte har smakat, men jag åt någonting sånthär liknande hos farmor och farfar och än är jag inte död :)

för er modiga fiskar som vågra prova detta så är det familje müsli, pumpakärnor, linfrön, russin, tranbär, skalade sesamfrön, gojibär och blåbär.. nyttigt va? haha, ni känner ju mej, jag kan inte vara helt nyttig, kan erkänna att jag har ätit en magnus miniglass och lindt choklad innan, men de behöver vi ju inte låtsas om (a)


unooneuneettyksi.

tjenahejsanhallådär, en nyvaken hanna här!

hehe, känner att jag är lite ovan att blogga nu asså.. precis som madde sa när hon skaffade blogg eller gästbloggade här så har jag lite svårt att komma på vad jag ska skriva såhär första riktiga inlägget på super länge som lär bli ett ganska flummigt inlägg, hah..

dagens planer är istortsett att jag ska åka in till stan och shoppa, problemet är väl det att pappa inte har satt in pengar, men man kan du alltid tvinga mamma att komma in och betala (a)? innan dess hade jag iallafall tänkt att vara lite duktig och försöka boka ett möta med rudbecks syo konsulent eller vad fan det är de kallar sin studievägledare, haha! mamma har ju pratat med rektorn och massa folk i skolan som säger att det är supermegafull överallt, så bara så att alla vet så lutar det åt att jag är kvar i falköping.. och det känns bra faktiskt!

jag känner bara att jag måste faktiskt skyta lite om hur duktig jag är, hehe, har spenderat två dagar hos farmor och farfar nu under lovet och har typ bara räknat matte och läst i min engelska bok som nu förövrigt är utläst (y) jag känner mej duktig och hade somsagt tänkt att fortsätta på det spåret genom att plugga lite varje dag, ha sånna viktigta möten som te.x. med rudbeck och sjukgymnasten tor och sen hade jag dessutom tänkt att försöka söka sommarjobb :) för er som har läst min blogg lite längre så vet ni ju att jag va inte lite sent ute förra året, så jag känner det var dags att sätta igång i tid iår!


herregud vilket långt och flummigt inlägg det här blev, hehe (a) men jaja, synd för er som ska läsa det, jag slipper ;).. nejni, nu är det dags för frukost, göttans!



är lite småtaggad på att bara göra såhär och bara somna om.. men nejnej, jag ska fortsätta på mitt duktiga spår!

nu ni!

nu har jag inte varit lite duktig folk! jag har läst igenom varenda litet inlägg som jag har skrivit sedan jag flyttade till falköping för att se om jag har skrivit någonting som jag ångrar nu eller kmr ångra senare. är ju som sagt så att vem som helst kan läsa min blogg och jag vet att bland annat mina föräldrar och mina tränare läser bloggen, hej på er förrester, hehe! nu hade jag iallafall tänkt att försöka komma igång med bloggandet igen imrn.. känns super härligt att vara back on track igen! har saknat detta :) nu är det dags för mig att hoppa i säng och tagga bloggning för imrn.. GODNATT!

tokiohotel gillar fkp brudar

haha, ellen berättade om den här videon.. gulligt!


soooon baby

måste bara säga det att jag tycker det rä super kul att det är så många som frågar efter lösenord till bloggen och sånt, jag ger ju så klart ut det, men ni märker att jag bloggar ingenting just nu.. ska fixa igenom mitt arkiv hade jag tänkt, sedan öppnas bloggen som vanligt igen. försöker nog hinna klart med det ikväll eller imrn, om det inte är någon annan som känner sej sugen på att hjälpa till ;)?


HAHA, mycket vackert! innan jag åkte till sthlm i torsdags.. och jag måste bara säga det. JA, DET VA UNDERBART! konserten i sthlm va väldigt rolig och fin men jag kände mej besviken av att draget vid scenen inte riktigt verkade sprida sej till resten av personerna på sittplatserna så det va många som satt och "tråkade". igår åkte jag och ellen som ni redan vet till gbg och hade ståplatsbiljett där. vi kom till kön runt 5 tiden och blev lite oroade eftersom kön var så lång. men det slutade toppen med att vi stod med en eller två personer på 160 framför oss och såg super bra! vi stod vid "utbuktningen" så när de stod där ute vad det helt fantastiskt! tyvärr är jag istortsett stum just nu eftersom jag  har skrikit så satans mycket, hehe (a) berättar massa mer om konserterna senare. då hoppas jag även på att få låna sofies kamera sladd eftersom jag lånade hennes kamera. inte med flit, den låg i min jacka och kunde inte låta bli att fotta ju? (a)


nej, nu måste jag hoppa i säng. jag är trött!

brb

nu är allt med konserterna fixat.. typ. tyvärr så är jag sjuk idag (38,5 feber + mega förskyld etc), men att gå på konserterna, det orkar jag! snart blir det en tripp till vårdcentralen för att kolla upp vad som är fel med mej som är sjuk heela tiden. iallafall så är bloggen på som vanligt strax, hara bara lite kvar att fixa innan den öppnas som vanligt.



imorgon och på fredag ♥

plugghäst är ett positivt ord, hehe

tjenahallådär, jag hade bara tänkt att uppdatera och säga att jag är GRYM! satte klockan på 6.20 och gick upp vid 7, allt för att hinna plugga innan jag går till skolan som börjat 9.45... erkänn att jag typ är bäst?

visst inte bara jag som inte har full koll?

- "Han är arab, eller nej! han är muslim ju"

- "muslim är någon som tror på Islam"

- "neej? muslim är en grupp, typ som araber?!
"






jag nämner inga namn ;)

over my head

tänkte såhär, att undertiden saker är lite småstruliga med tokio hotel konserterna kommer jag inte blogga så mycket eftersom jag tänker ha lösenord. dock lär det mesta lösa sig imorgon, får vi hoppas iallafall! gör det inte det så blir det som ni har märkt typ ingen bloggning alls framtills allt är fixat och klart. sedan så undrar jag en sak, kan folk "straffa en" för saker som hänt för typ super länge sedan? hehe, lixom om jag har gjort någonting dumt för länge sedan och någon skulle komma på det nu? egentligen så vet jag att de är klart att man kan bli straffad för gamla saker, men lixom, finns det tillfällen då man bara ser framåt och låter allt gammalt vara?



kollade nyss på New moon och keeka chilis kebabrullar med den här söta saken, me likeeey!


nej,  nu måste jag visst hoppa i säng! Tack&hej ♥

RSS 2.0