11.43

... och DÄR lämnade hanna sverige för andra varmare breddgrader så som thailand och egypten. eller inte. nu sätter jag mig i bilen för att åka bil hela dagen upp till grövelsjön (typ idre), tur att vi stannar och "storshoppar" på vägen. haha, dagens höjdpunkt för mig idag lär bli att shoppa snowboardjacka, kul dag lixom? vi stannar i idre i fyra-fem dagar tror jag, kul att sitta insnöad med familjen där.. eller nej juste, det är inte mer snö där än här hemma. lööööönt att åka? nej! aja, tur att vi har egen stuga så vi inte behöver betala och tur att lite falköpingsfolk ska till idre, hoppas hoppas vi hinnes ses lite så jag slipper min grymma familj 24/7. nu sitter visst hela familjen i bilen så det är väl dags att hoppa ut jag med, Markoolio – Vi Drar Till Fjällen !




can i have my money back.. please sir?

ojojoj, jag måste berätta för er att jag känner inte igen mig själv.. att inte uppdatera på tre dagar är så inte likt mig. jag skulle kunna skylla på att jag har den nya bloggen där jag uppdaterar som vanligt. tyvärr är inte ens fallet så. jag skriver ingenting just nu, vilket jag själv tycker är väldrig synd eftersom att det är jut under lov som jag faktiskt har tid att skriva. inte bra hanna- men folk, var lite kreativa och hitta min andra blogg också. blir roligare så?

haha, jag känner mig som jacob i twilight när han inte får berätta att han är varulv.. rätt mysko känsla faktiskt! förresten så såg jag eclipse för första gången idag and i like it (såklart), hatar slutat bara. måste filmer verkligen alltid sluta så irriterande, jag vill ju veta allt som går att veta, inte bara att det tar slut. att vänta på nästa film är ju hemskt?


(btw, ellen är soet.)

you gave me something that made me happy as a child

hej, hoppas ni hade en grym julafton igår allihopa ! här är vi i stort sett hela släkten och myser, äter julgodis, kollar på film och springer runt- riktigt härligt att träffa alla kusiner igen osv. sen måste jag bara berätta om mina fyra favoritjulklappar: en super duper mysig rosa onepiece (som jag redan lyckats spilla både mjölk och choklad på, bra hanna!), id mineralsmink, högtalare till datan (nu kan jag ääääntligen dunka nicke & nilla på högsta volym!), spa dag på hasseludden. sen fick jag även pengar, presentkort, böcker osv. men de som värmde lite extra var favoriterna från mina föräldrar. tack!

de berättade förresten att det nu finns en onepiece affär i stockholm. den ligger på mäster samuelsgatan, en tvärgata till biblioteksgatan- är du sugen på en one piece kan det vara kul att kika in?

i'd like to have the time i lost and give it back to you

tänkte bara berätta för er att jag är kär i den här låten och sitter och sjunger på den medans jag skriver min labbrapport. åh, vad jag önskar att jag kunde sjunga- verkligen. och åh, åh, åh vad jag önskar att jag vågade sjunga, för även om jag skulle kunna sjunga bättre än beyoncé skulle jag aldrig våga ställa mig på en scen och sjunga, inte prata heller för den delen- men ni förstår poängen?

Rascal Flatts – Bless The Broken Road



i can't pick up the pieces, feel so boken up.

tjenahejsan där bloggen!

nu äntligen är de efterlängtade jullovet här, vad skönt kan jag tänka mig att de flesta tänker. för mig däremot känns det mest som att stressen fortsätter. jag ska maila in en labbrapport idag och under lovet måste jag även plugga kemi b, läsa ut och skriva om en engelskabok, läsa historia, kolla i genom matte d och fysik b, köpa julklappar, köpa snowboardkläder och allmänna vintersaker, åka till fjällen, träna, kolla på ungdoms gp och försöka hinna och njuta lite av ledigheten och bara julmysa. många av de här sakerna är saker som jag faktiskt tycker är roliga och som jag väljer själv att göra, ändå blir jag stressad och det känns som att tiden inte räcker till riktigt. tydligen är det så här det är att bo hemma igen, bara att acceptera och plugga på. jag slipper iallafall gå till skolan på ett tag!

volia, hankyschpanky och delar av den "välstädade" garderoben i morse!


vadå sponsrad?




daaaamn people, nu är jag taggad- det är match! dags att krossa teamvalla igen, vi hörs sen lovers!

att leka kurragömma på internet

hej alla grymma läsare,
nu är det så att jag är lite sugen på att prova på någonting nytt, jag lämnar blogg.se för ett tag för att prova nya vingar på hugos någorlunda nystartade sida myshowroom. dock funderar jag på att ha kvar den här bloggen och blogga dubbelt tills jag har bestämt mig, så får jag se hur det går för den bloggen också. hoppas ni stannar kvar och lyckas hitta till min andra blogg, för den tänker jag inte berätta vad den heter. ha en trevlig letstund, det borde inte bli allt för svårt!



videoblogg- mr. hanky

okej, människor.. titta vad ellen just skickade till mig- för sista gången: HON ÄR INTE MOGEN!

 


vad va det jag sa? kolla bara min spotifyinkorg:


trötta volleyboll tankar

jag är lite besviken, eller nej ärligt talat så är jag riktigt galet besviken. jag blev inte uttagen till ungdoms GP laget iår heller. jag vet inte om det är för att jag är skadad, har haft mycket i skolan så jag inte har tränat fullt eller om de ärligt talat bara tycker att jag är för dålig. jag har fått höra av folk i laget att de ska åka med och därmed har fått ett mail, vilket även reserverna har.. känns ju toppen att jag inte ens är reserv. jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag inte är uttagen därför att tränarna vet att jag är skadad och har ont, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. det känns som att allt jag har gjort de senaste tre åren har varit helt onödigt på ett sätt. jag var uttagen till u19 sm- laget för tre år sedan, tre år sedan. då var jag med under både kval och sm, för två år sedan har jag för mig att jag var uttagen också men jag var för sjuk för att kunna vara med och spela. och slutligen förra året var jag med under kvalet men till själva sm valde de att ta med en del "gamla" spelare som skulle sluta och istortsett ville ha en "sista turnering". nej usch, jag hoppas verkligen att det är för att jag har ont.. annars lär jag känna mig ännu mer onödig, hopplös och dålig än vad jag redan har gjort de senaste dagarna. godnatt!



jag hittar bara fler och fler anledningar till att ångra mitt val, bleeh!

mangirl mangirl i can be a mangirl..

pappa tänkte att vi skulle göra någonting annorlunda det här sportlovet så istället för att åka till grövelsjön/idre som vi brukar göra ska vi åka till åre. känns som att det kommer bli grymt eftersom att både spiers, ellens familja och palle ska följa med. bara ett litet problem typ.. pappa berättade igår att vi ska dela stuga med spiers + olivers kompis och stugan har två sovrum! alltså är det två trevåningssängar i varje rum eller någonting sådant, ett: det blir trångt! två: vem fan ska jag sova med? det kommer ju antagligen bli ett barnrum och ett vuxenrum, och självklart blir det mina två bröder, olivers lillebror, oliver och hans kompis.. och sedan lilla jag. hej jag kanske borde byta kön innan vi åker? eller så får jag köpa en rejäl overall att sova i. mamma & pappa, lär jag ha användning för en onepiece!


ohyeah, thats how i do it !

problem är lättare om de är andras

okej, jag är officiellt en liten 11 årig flicka igen. under dagen idag har jag både tittat på mitt gamla favorit program förhäxad och herregud vad jag är inne i serien nu, jag är tagen igen! dessutom så har jag tittat på en intervju med rob, taylor och kirsten om eclipse och jag kände mig återigen som en liten groupieunge. sist men inte minst så tittade jag precis färdigt på camp rock och därmed är det nu officiellt. jag är elva år och älskar ostiga disneychannel filmer osv. herregud, jag måste verkligen växa upp snart!


en tusenlapp mer eller mindre gör dig varken fattig eller rik

hej jag vill ha den här nu, nu, nu! så pappa, var en snäll tomte och ge mig den i julklapp? (jag länkade den i mitt fina önskeliste mail jag skickade)

H&M, 2009.


delete-knapp, ja tack!

nu äntligen har min älskade josefin tagit tummen ur röven och börjat fixa en design till mig. headern känns någorlunda färdig, vill ha en enkel header med en stor bild- och det har jag finally fått! nu är det bara resten av desigenen som ska bli klar också. jag funderar på en helkropps bild på sidan som är i färg kanske, blir lite dystert med bara svart vitt? eller jag vet inte, kom gärna med tips och förslag iallafall. tillbaka till fysikboken!




här är bilden som josefin i stortsett tvingar mig att ha i headern & jag säger inte nej. tycker den är fin som bara den om man bortser från min min så det kan jag definitivt leva med!

varning, varning: flummigt inlägg!

måste säga att jag känner mig rätt tom på ord idag, som att jag bara försöker trycka ner alla känslor som bubblar upp hela tiden. istället kommer jag nu spendera närmaste timman med näsan i en fysikbok, är super taggad på kursprovet på fredag, verkligen! nationella i matte c hade vi imorse, vilket betyder att jag inte ens har öppnat fysikboken. tack gud att matte kursen verkar ha hjälpt en hel del iallafall, det kändes som jag hade rätt bra grepp på ganska mycket. vet en sak jag tabbade mig på, får hoppas på att det var det ända. jajaja, massa tråkigt ointressant skolsnack verkara vara det ända som hoppar ut min mun, eller ja mina fingrar, när jag är tom på ord. därför är det dags att göra någonting annat, så tjingpling!



bild på mig från anges place, usch vad jag saknar henne också just nu!


det som göms i snö kommer fram i tö

.. och kanske även tvärtom verkar det som. massa känslor som jag har försökt förtränga sedan jag flyttade hem börjar bubbla upp mer och mer. när jag var i falköping och hälsade på var gråten så sjukt nära många gånger och jag mår verkligen inte bra av att ha det såhär. det är så många människor jag saknar, människor som betyder så mycket för mig som jag knappt ens har någon kontakt med längre.

tex: madde, vi började prata tack vare att du var kompis med sofie och jag tyckte du var så sjuk härlig person så jag skrev om dig på bloggen. du gjorde min dag den dagen genom att bara hälsa glatt på mig och du gjorde så många av mina dagar. min lilla arab, du ställde upp för mig om och om igen trots att jag förstörde både mig själv och dig. du har verkligen hjälpt mig så otroligt mycket, du har lärt mig massor och du har skyddat mig från så mycket. jag tycker det känns hemskt att vi har glidit ifrån varandra som vi har gjort, men jag förstår dig på ett sätt om du inte orkar mer. men jag måste bara säga att jag verkligen är tacksam för allt du har gjort och att du ska veta att du verkligen var värd att höra det först av alla. jag älskar dig!



och jag vet att det låter så otroligt töntigt när man skriver ner saker man känner. men det kanske är så det är, det är töntigt att känna känslor, eller iallafall att uttrycka dem. men jag har försökt och det är inte lätt. dessutom är jag trött nu så godnatt!




lycka går inte att köpa på flaska

visst är det underbart att komma hem halv sju en måndag kväll och inse att huset står helt tomt. ingen är hemma och det finns ingen mat, underbart! dessutom så har jag ännu ondare i ryggen idag, tror jag amputerar bort den snart. förövrigt är det matte c nationella imorgon, hoppas hoppas hoppas det går bra nu!



aldrig ensam, chili låg väl typ två minuter bort och världens grymmaste människor fanns där. jag hittar bara fler och fler anledningar till att jag valde fel.

tänk positivt!

någon mer än jag och lisa som blev lite smått skiträdda när vi hörde om terrordådet vid centralen? enligt henne så ska det ha varit någon "med utländskt påbrå" som hade skrikit någonting på arabiska eller kurdiska eller vad han nu pratade för språk och sedan skulle mini pangen som egentligen skulle satt igång bomben startat. som tur var gick aldrig bomben igång, men vem vet när det händer igen? en självmordsbombare i sverige= flera självmordsbombare i sverige. snart kanske man äntligen kan börja använda taxikort istället för busskort?





juste ja, det är advent idag ja

cause i am leavin' on monday morning, on monday morning. jag känner mig rätt så små död nu efter att ha både ha varit på matte akuten kursen, som förövrigt var riktigt bra (berättar mer imorgon), och ha spelat match.
som tur var vann vi men jag tyckte varken att det var roligt att spela för att jag hade så ont så jag kunde knappt göra någonting och dessutom för att vi gjorde så otroligt många onödiga misstag. att tredje set blev 32-30 var väl i stort sett det häftigaste som hände i matchen. eller nej förresten, det var en kvinna (tant) i motståndarlaget som smachade mig i huvudet och istället för att be om ursäkt som man normalt gör så ställer hon sig och skriker och drar armarna över huvudet. osportslig och omogen tant, vad händer med världen? det var bättre förr!

nu ska jag äntligen få min välbehövda sömn, godnatt.




förresten, någon som kan berätta för mig vad boken 1984 handlar om, ska nämligen diskutera den imorgon och jag har lixom inte läst den (a)

vill ha dig i mörkret hos mig

åh vad sugen jag är på en mysig tröja liknande den här. just den här är från topshop, jag kanske ska slå till eftersom jag ändå är i stan imrn? myspys!


önskelista 2010



1. Armband- Stylebytyra
2. Klocka- Michael Kors/Asos
3. Mjukisdräkt- Onepiece
4. Plånbok- DKNY
5. Ring- Stylebytyra
6. Smink- Id mineral


en lite smått påbörjad önskelista, pappa tvingade mig att skriva till idag så varför inte lägga upp den? tyvärr är det väl inte kompis presenter utan det här får mina päron lov att stå för. måste komma på lite bra "smågrejer" som jag vill ha också! vad önskar ni er i julklapp?

hejdå ig, hej mvg!

godmorgon!

som ni vet så ska jag och min älskade grafräknare in till stan för att gå på matte c kurs hela dagen, därför blir det antagligen ingen uppdatering förrens efter fem. hoppas ni överlever, haha. ha en bra dag!

jag är rätt grym ändå. på riktigt.


efterbliven flicka undrar:

hej sverige,
kom precis på en sak- det är ju idolfinal idag! herregud vad efterbliven jag känner mig men det är faktiskt så att vi har haft målare hos oss till tre idag som har målat om vårat vardagsrum. alltså är det tömt på möbler vilket betyder att tv:n inte är i kopplad. och visst, asså vi har två andra tv apparater men den ena har vi ps2 på och den andra ps3 så de är inte kopplade till boxern vilket betyder att man inte kan spola. man blev verkligen bortskämd när det gäller sånt, jag klarar verkligen inte av att titta på tv om man inte får spola förbi reklam och tråkiga delar. förresten så hade jag tänkt att lägga mig nu men skulle allt bra vilja veta först, vem vann idol?



grafräknaren är återfunnen!

då var min helg uppbokad! herregud vad jag känner mig som en riktiig naturunge som betalar tvåtusen för att få plugga matte c en hel helg. men jag tror faktiskt att det är riktigt bra och att det är värt det, jag hoppas det iallafall! matteakuten har kurser från nians matte upp till matte e i både stockholm (östermalm), göteborg och malmö. jag hade faktiskt tänkt att typ "recensera" kursen efteråt så ni läsare vet om det är någonting att satsa på, skulle det vara intressant?



hej det är nic-klick, hej det är nic-klick

efter regn kommer solsken & efter hemska dagar kommer alltid bättre tider.
tacka gud för karmaaa, typ. 
nu blir det träning, tjing!


ursäkta min franska

jag kom på en grym lösning på mitt emo problem, jag ringde en grym liten pojke och pratade lite medans jag städade. bara för att man är depp betyder inte det att man inte kan göra nytta ju?

förresten, har jag berättat för er om vad vi ska göra i sommar? jo, äntligen, äntligen, äntligen har familjen tråkig gått med på att åka till franrike. tyvärr så krockar det med kroatienresan med josefin som annars också skulle blivit av, men jag får väl nöja mig med la france.
så det blir några dagar i paris sen en vecka eller nått i nice, det blir niiiiiice! men det är bara ett litet problemo, vi har inte hyrt något ställe att bo på än. känner att vi vill ha en lägenhet i ett "lägenhetshotell" istället för bara massa smårum i ett vanligt, är lite mer frihet då. någon som har tips på bra bostäder eller kanske bara roliga saker att se i paris/nice så tipsa gärna!



it's not her fault that her brain doesn't work.



känner mig ännu grymmare nu: miniräknaren var inte i skolan, dvs den är borta. min lillebror kan mer mattegrunder än jag- och han går i femman. dessutom bråkar jag med mamma och hatar halva världen. den andra halvan saknar jag och den tredje kopplar jag till skolarbete. förresten, jag lyckades även få mitt första ig någonsin idag, underbart. jag älskar mitt liv, jag älskar skolan, jag älskar att vara skadad och jag älskar att vara sur, trött och ensam.

oh thank heaven, öppethus är braaa!

och vet ni hur bra jag är? nej, såklart ni inte gör! jag glömde min älskade grafräknare i skolan, herregud vilket litet sammanbrott jag fick. vad är en naturare utan sin grafräknare lixom?

sedan kom jag på att det är öppethus i skolan idag vilket betyder att jag både kan tvinga min lilla moder att köra mig till skolan så jag kan hämta den, men även att jag får titta på alla pluttiga 9or. satt och tänkte på att det skulle vara lite kul att vara där bara för att titta och nu får jag det! dessutom kanske jag kan sno till mig lite cider och chips som de bjödpå på öppethus för två år sedan, hoppas hoppas de fortfarande har det. och till råga på allt så får jag även se några av mina tuffigar en snabbis: anna, lisa och athina som är små töntiga naturflickor och står och raggar 95:or. för alla er som inte vet så är det athina som är med på danderyds informationsvideo- en riktigt superstar! hon meddelade mig tidigare under eftermiddagen att hon faktiskt kommer gå med på att skriva autografer under kvällen, passa på ni som ser henne!



buhuuu, älskade grafräknare! btw, lisfisen på bilden, höhö

and if you want to leave, i can guarantee- you wont find nobody else like me.

hej människor,

jag måste bara förklara för er att jag är HUNGRIG- ja, med både stora och feta bokstäver! satt ju uppe i natt med oscar och för att hålla oss vakna käkade vi frukost vid 4 imorse. haha, usch vad jag kände mig fet när jag satt mitt i natten och åt! iallafall så vaknade jag imorse av att det kommit målare till oss som skulle måla om hallen och trappan. de har alltså byggt upp värsta ställningen och sånt i våran trappa så det går knappt att komma ner till köket. jag som behöver mat! dessutom vill man ju inte gå runt helt ofixad när det är massa random folk här, men vem orkar fixa sig för att gå ner till köket och laga lite stuvade macaroner? nej usch vilka i-lands problem, tror jag skickar iväg oscar för att laga mat så jag kan gömma mig i soffan så länge!



tänk om jag faktiskt släppte taget och ramlade ner från avsatsen jag skapade?

annie croona skrev ut en riktigt fin text på sin blogg som jag verkligen känner att jag kan relatera till, det är som taget ur mina egna tankar. ta er gärna tid och läs texten, tro mig, det är värt det.


med dig blir jag mindre, utan dig finns jag inte alls.

jag hittar så många meningar och låtar som passar in på hur jag känner om det mesta i mitt liv. jag gör om citaten och skriver dem som rubriker på inlägg lite då och då, tyvärr känner jag att jag inte riktigt kan dela med mig av mina innersta tankar här längre vilket känns lite synd. iallafall så kanske det kan vara lite intressant att veta att de flesta av mina rubriker har oftast någonting med att göra om hur jag känner för tillfället, även om det inte alls "hör ihop" med texten. undrar om intresseklubben antecknar det ordentligt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


tusen skeva bilder men ännu ingen skarp.

.. är lösningen en positiv lins måntro?

Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

allt annat har slocknat

mamma bad mig nyss om någonting jag aldrig trodde hon skulle göra. hon bad mig att dygna. eller okej, inte riktigt men hon bad mig att gå upp (?) klockan två i natt för att sedan vara vaken till sju-åtta tillsammans med min lillebror. han ska tydligen iväg på någon kontroll av hans hjärna så han måste gå upp fem timmar tidigare än vanligt, dvs. klockan två senast- underbart!
jag tror iallafall att det blir mysigt, en låååång filmnatt med min kära broder är ju aldrig fel? måste säga att det känns som att jag är så mycket närmare de båda nu efter begravningen, vilket känns riktigt bra. och jag vet, jag tar upp begravningen rätt ofta, men jag skriver det jag tänker och morfar & begravningen är väl det som tar upp det mesta av min tanketid just nu- stå ut!




älskade morfar

sådärja, nu är jag tillbaka hemma som vanligt och har tillgång till en dator igen vilket betyder att bloggandet blir som vanligt igen. bra va?

tänkte bara nämna att morfars begravning blev riktigt fin och väldigt känslosam, vilket vad väldigt väntat. det var iallafall otroligt mycket folk där och jag blev riktigt stolt över morfar när jag satt där. han har verkligen gjort så mycket för så många människor i och med att han både var politiker, arbetade med ungdomar, uteliggare, folk med missbrukningsproblem osv. "han var alltid de små och vekas röst, och han var precis som jesus ville att man skulle vara" sade prästen i kyrkan, sant som bara den. han var verkligt bäst min morfar!


puss!

hejhej hallååå, jag är i falköping och ja, jag lever. tyävrr har jag inte haft tillgång till datan medans jag var i gbg osv. begravningen var superfin och just nu myser jag med mysfolk. hoppas ni har det bra, kommer uppdatering när jag kommer hem runt åtta imorgon.

RSS 2.0