inatt drömde jag om en rosa limousine..

.. men även att pappa köpte nya slalomkläder. jag måste säga att det va en riktigt konstig dröm, men lite härlig på något sätt. kan gissa att jag kanske kunde lista ut igår att jag skulle få nya snowboardkläder idag, hade det lite på känn på något sätt. jag fick en vit rutig jacka innan nyår men kände att det var dags för ytterligare lite uppgradering eftersom jag fick lite klagomål av en viss ckarlsson i idre. därför passade jag på att köpa ett par mega balla och gaaaaaaalet stora blåa täckbyxor/snowboardbrallor/termobrallor (madde klagade på täckbyxor, men visst säger man väl så?). till det blir det iallafall en svart anorak jacka, finally! jag som har varit sugen på en sån jacka mega länge, grymgrymt! att dessutom madde verkar oxå ha blåa täckbyxor måste ju betyda att de är megaballa oxå, fan vad bra jag är!



nyår, och jag vet.. mössan sitter asbra, höhö!

det här föreställer tydligen någon mellan period, i väntan på återkomst.

efter ett riktigt långt snack om abort, etik, tro & allmän religion är jag nu riktigt trött.. tyvärr blev det inte mycket pluggat ikväll, men jag lärde mig ett och annat ändå. inte för att jag är genom troende och tror bokstavligen på bibeln, men jag tror att det finns någonting. någon gud utav något slag av någon anledning typ. jag vet inte, lär spåra och skriva långa inlägg om sånt här under morgondagen eftersom jag kan tänka mig att det här kommer vara fast i mitt huvud ett bra tag!

imorgon är det förresten dags att åka och se på djungelboken med ellen och annat folk. känns som att det kommer bli kul faktiskt, jag har hört att den är annorlunda, mordern och väldigt bra. man får ju hoppas på det bästa !



sådan syster, sådan bror

chachaaaaaa bloggen!
kom nyss hem från träningen och tänkte nu spendera kvällen framför massa underbart plugg. jag måste få klart historia artikeln OCH lära mig franska orden perfekt! imorgon är nämligen min första lektion i nya franskagruppen, haha, ogillar att komma in i en grupp där jag inte känner någon alls. menmen, det blir säkert super bra, jag är bara lite nervös. sen så kom jag även på att ni som bara läser och inte ser mig i verkligenheten måste tro att jag är värsta löken.. jag sitter ju alltid i mjukiskläder på alla bilder! men faktiskt så är det så att jag tränar direkt efter skolan/fottar efter träningen så det är faktiskt därför, haha. jag är skitsnygg i verkligheten säger vi!


nu ska godismosterna göra kladdkaka, jag vet att du är avis!


tidsinställtinlägg

delar av obrödraskapet är i åre nu under lovet precis som jag, vi är rätt bäst ändå! här är en bild på oss + två till från när vi var på grönan i början av tvåan, converse club.


someday you'll be here with me

jag har precis genomgått en sak som alltid tidigare har varit extremt ångestfylld för mig. jag har haft panik, jag har skolkat på grund utav det och jag har stått på skoltoaletten och gråtit innan för att jag verkligen inte vill. självklart så pratar jag om muntlig presentation, redovisning, föredrag, tal eller vad sveriges alla skolelevar kallar det för.

jag var aldrig riktigt varit rädd att visa upp vem jag var, vad jag tyckte eller hur jag kände i olika situationer när jag var riktigt liten. på dagis var det jag som var bossen och mötte jag andra bestämda barn blev det ofta lätt bråk. när jag hoppade över sexårs för att börja i ettan när jag precis hade fyllt sex började min osäkerhet. i början var den framförallt för att klassen kändes så mycket större, jag kom ju istorsett direkt från dagis. jag hade precis fyllt sex år men minns fortfarande första gången jag tittade in i klassrummet på jessika och andrea som skulle väga upp hur många hekto som gick på ett kilo. att jag kände mig osäker i den nya klassen var fullt normalt, men att jag aldrig riktigt kände att jag var värd någonting har defenitivt bidragit till min stora osäkerhet jag länge har känt för mig själv. jag fick kompisar i klassen redan från början och det var inte ofta problemet med att jag inte hade någon att vara med kom upp, men det fanns en tjej som ändå lyckades få mig känna mig sämre än alla andra. hon var ofta på mig med pikar om mig, min familj och framförallt mitt utseende. även fast jag har försökt att förlåta henne så vet jag att jag aldrig kommer att glömma vad hon har gjort mot mig, det har format min personlighet så enormt mycket.

jag har länge kämpat med extrema komplex, detta tillsammans med den stora osäkerheten jag alltid kände har fått mig tro att det jag säger inte spelar någon roll. under redovisningar önskade jag att alla skulle sitta och prata med varandra och varken höra vad jag hade att säga eller ens se att jag stod där framme. jag ville stå där framme och rabbla min text med mitt generade ansikte och mina darriga händer utan att någon märkte det, bara för att få det överstökat. idag hade jag redovisning, och det är klart att mina händer darrade- det går tydligen inte att undkomma för mig. men jag genomförde redovisningen utan problem och jag blev inte ens generad.

jag är så mycket starkare i mig själv idag. jag vet att jag är värd att lyssna på precis lika mycket som alla andra och vågar oftast stå för det jag tycker. jag har fortfarande problem att improvisera och debattera då folk lyssnar, men jag jobbar på det. jag har valt kursen "konsten att tala" och hoppas på att få läsa den nästa termin och jag vet att min skräck att tala inför folk snart helt kommer att försvinna. med den här texten så vill jag iallafall försöka få er unga tjejer (och killar kanske?) som läser detta att förstå att det bästa du kan göra för att komma över din rädsla är att möta den. tvinga dig själv att redovisa, försök att uttrycka dina åsikter i grupp även fast det är jobbigt, prata med din lärare om tips och återigen: tvinga dig själv igenom det! det man har hört om att det blir lättare för varje gång är verkligen sant, även fast det känns som att det går extremt långsamt i början. lycka till, du är inte ensam!



lilla hanna i sjuan, haha


tidsinställtinlägg

sitter antagligen med en yoghurt och lite choklad i bilen påväg till åre nu, medans jag smsar men lite coola människor och lyssnar på da vinci koden. hoppas ni alla får en grym vecka för åre lär bli spååår!


oh i can feel it, comin' back again

som ni ser så är designen under omarbetning, jag vill behålla den headern jag har nu och istället använda mig utav designupplägget som används på myshowroom.se (där jag bloggade under en kort kort tid). jag har blivit mer och mer sugen på vitt och enkelt på senare tiden, därav den tråkiga looken på bloggen för tillfället.
kvällen idag har spenderats framför datorn eftersom att jag har försökt att få ihop en del av ett utkast till en artikel om Gustav IV Adolf.. kul! det mest intressanta jag hittade om honom var att att han hade "begränsad begåvning" och var väldigt erotisk, haha. kul kung då..
förövrigt så lyckas mina föräldrar skrämma livet ur mig dagligen då jag sitter med mega hög musik på och de kommer bakom mig och tar mig på axeln för att de vill prata med mig. sjukt läskigt!



tur att man har växt upp

ellen skickade precis våran spellista som vi hade under vårat egenledda aerobics pass i nian.. inte alls pinsamt, eller?




.. på tal om stalkers (några inlägg ner): domaren på matchen i norrköping igår sökte upp mig på facebook. inte alls random?

nästan för god

kom precis hem från farmor och farfar där vi firade farfars 78-års dag. super härligt att vara tillbaka där, det händer ju inte allt för ofta tyvärr! iallafall så fick jag precis reda på att pappa glömde sin jacka med plånbok och allt i hos dem och eftersom att han åker till adu dhabi imorgon så behöver han dem. därför sitter farmor och farfar just nu i bilden på väg hit tror jag, niiiice! förresten så bjöd de på massa god mat när vi var där, riktigt gödningsläger haha! bland annat så fick vi den här tårtan som var sinnessjukt olagligt god, prova den!

hittade förresten bilden på: chokladbloggen.blogg.se , jag dör lite. choklad i mitt hjärta!


vänta, jag ska bara dubbelkolla så att takboxen är på

för en halvtimma sedan kom jag innanför dörren, svinkall. jag kan ju berätta lite om min underbara dag; hade lite vanliga lektioner på morgonen tills 13.40 då det var dags för ett tvåtimmars matte d prov. efter provet var det dags för cad till  tio över fem och efter detta dags att försöka göra klart svenska arbetet om romeo och julia. det är härligt med skolan, verkligen! .. speciellt när den till och  med hindar en från att träna sju till tio en vanlig torsdag. tack för det dagy.. en positiv sak jag fick reda på idag är iallafall att vi som läser cad ska få låna en laptop av skolan- rätt nice. måste säga att vår särbehandling är rätt grym, först får vi passerkort till skolan (som bara vi har) och nu datorer för 250 000 kr. tips till alla 95:or som ska göra sitt gymnasieval, välj danderyd och gå cad!







förresten har jag berättat för er att mitt högra öga inte gillar kameror och att bussen körde förbi mig på stationen?

(y)

ojoj, det känns som jag jag börjar bli lite väl poppis nu va.. igår satt jag kvar i skolan till fem eller någonting, ser en snubbe vid skåpen men skiter i det och tar mina saker och går till bussen. efter ett tag ser jag då att samma kille dyker upp på busshållsplatsen, inte allt för mysko.. men det som kändes mysko är att han satt i sollentuna sporthall när jag slutade träna, lixom vad är oddsen? att jag dessutom har fått någon annan snubbe som tydligen brukar se mig på bussen efter mig visar väl bara att stjärnstatusen stiger. jag är lite bra ändå? .. tumme upp på den

EDIT: glömde den nyinflyttade 25 åringen från azerbadjan som vill gå på bio med mig för att jag ska lära honom svenska. rätt nice den oxå..


trois

nummer tre på topplistan av nya bloggar jag har börjat följa har vi fridas blogg, den handlar både om kläder men även lite om små inredningstips så som snygga handdukar från lexington eller en ny snygg lampa. att hon dessutom langar ut rabattkoder lite hela tiden gör inte alls bloggen mindre läsvärd!


helvete lars-olof

det är inget fel med att vara töntig och vilja visa hur grym man är på att härma folk som man tycker klär sig snyggt. måste säga att halsbandet är otroligt supermega provisoriskt, men jag är sugen på ett sånt tunt så om någon vet var jag kan få tag på det så upskattas tips! iallafall så var det här min wannabe victoria törnegren lite. får se, jag har länge varit sugen på en tröja med hål på axlarna så det kanske blir en copy på en ms. westin outfit någongång snart, haha!

inga kommenterer på att mitt rum är stökigt tack, jag är inget städfan. hej jag måste skaffa städare till mitt rum...  är du arbetslös och söker drömjobbet?


im an englishman in new york

chacha bloggen, typ..

på matte lektionen idag fick jag höra en lite chockerande sak utav min lärare.. att han brukar vara inne och läsa "folk i klassens bloggar". jag måste säga att jag råkade känna mig ganska träffad, vet inte om det faktiskt är så men isåfall- hejhej henrik! på tal om matte så kanske jag ska plugga klart till provet nu, så jag kan se en film ikväll istället för att gå på bio som henrik predikar för att man ska göra dagen innan prov. så nu blir det matte plugg tillsammans med min aladin ask, dock mår jag redan illa så vi får se hur länge asken blir kvar här.. menmen, matte va det ja!


här är btw en bild som jag hittade från när vi var på liseberg första helgen i ettan, usch vad jag saknar det!


jag som hade chansen

igår var första gången på sjukt länge jag kände mig nöjd och glad efter en träning och faktiskt inte hade ett dugg ont.. den glädjen dog snabbt ut under dagens träning. jag spelade så sjukt dåligt kändes det som och var typ rädd när jag stog i defence. dock antar jag också att prestationsångesten steg lite när jag såg att rig-eleverna var hemma och tränade med elit lagen, hade jag gått kvar hade det där kanske varit jag. eller nej det hade det inte, jag hade aldrig vågat prata med dave om jag skulle få träna med elit laget istället för mitt vanliga lag som kändes självklart för mig att komma tillbaka till. jag tror jag måste tuffa till mig lite faktiskt. ska jag komma någonstans inom volleyboll måste jag ju fan våga fråga om jag får va med elit/c killarna, gymma stenhårt extra för att inte bli skadad och skita i allt annat på träning. jag har börjat med att fila ner naglarna idag, ett stort steg för mig men nu är inte de ivägen längre iaf. då var det bara att sikta (och nå) toppen kvar då!


2

som tvåa på min lista av nya favorit bloggare kommer ellen westins blogg, även det mycket om kläder. tyvärr så ser jag det som en nackdel att hon har brunt hår, det är så olika i vad man passar i ibland bara för att man har olika hårfärger. annars så gillar jag iallafall hennes kläder (oftast), dessutom är hon snygg som bara den!




i'm the pride and glory of your clothes

ojoj, det verkar som att busstrafiken är nästintill lika kaosartad som i fredags idag också. får ta en riktigt tidig buss för att ha någon chans att komma fram i tid, men det borde inte vara något problem eftersom att jag redan har varit uppe en timma! duktig tjej som går upp sju även fast hon har sovmorgon ju? .. eller bara dum, haha! iallafall så tänkte jag ta mig en liten powernap nu innan jag hoppar i mina svarta byxor med hög midja á la victoria törnegren. behöver en stor gnutta inspiration nu, så det uppskattas att hon använder "mina" svarta byxor väldigt ofta, även tillsammans med ett par skor jag också har. copycat dag idag? ja!


it's always better when we're together




är det bara jag som reagerade när jag såg Matsumoto skorna med klack på blogg.se? jag måste bara hålla med tjejen som skrev inlägget, de är snygga ju! 4 cm platå och 13 cm klack, vilket känns rätt lagom när man inte vill gå runt i stilettos. de finns iallafall hos nelly nu, passa på!

världens härligaste sommarbild


i'm ridin' solo

tyvärr så är jag en sån person som jag verkligen inte vill vara. en sådan som sitter ensam i sitt rum framför datan på alla hjärtans dag istället för att sitta och mysa med någon. jag känner att det är lite fuskigt att alla par får ha en "speciell dag" på samma sätt som mammor och pappor har fars- och morsdag! så därför håller jag med barney (från how i met your mother ofc!) om att det borde införas en singel högtid. vi solo's utan barn får ju inte glömmas bort? även fast fettisdagen (som förresten är rätt snart!) kanske kan tolkas lite som en singeldag eftersom vi kan låtsas att vi ska köpa semlor för en myskväll med pojk/flickvännen men istället fetar oss och äter upp båda två själva.. men vad säger ni, ska vi införa en ny singeldag?

bara för att emil och lisa är typ super söta OCH jag härmed gör det officiellt att jag inte ska mobba emil mer. från och med nu ska jag föregå med gott exempel och visa honom hur han borde bete sig eftersom han är friendsare!

can you handle me the way i are

jag har hittat rätt, jag har äntligen hittat massor utav nya favorit bloggar som jag tänkte dela med mig utav. vi börjar med victoria törnegrens blogg. hon bloggar mycket om kläder, smycken hår etc. men det är framförallt hennes klädstil jag har fallit för. superduper enkel, oftast svart-vit men ändå så sjukt snyggt! att hon även har ett helvitt rum (vilket jag diggar till 100 %) där hon tar sina snygga outfit bilder får mig att bli lite inspirerad till att börja tänka i helvita banor till mitt nya rum.


haha, titta vad jag hittade förresten! har inte frankrike börjat gå lite för långt med sina dubbningar nu?
Timbaland – The Way I Are - France Only Version

när man har håltimma läser man bloggar.

H&M får snart in en hel del trevliga vårsaker, gillar speciellt den stora väskan och är lite sugen på att prova de svarta solglasögonen. iår har jag bestämt mig, jag ska hitta de perfekta solglasögonen och jag ska hitta de perfekta jeans shortsen!



ph: afterdrk


loeken

nej men godmorgon hörrni!

igårkväll var det finally dags för lisfisens 18 års fest vilket var niiiice! vi var någonstans i danderyd/sätra äng och hade en trevlans kväll med massa grymma vrg/dagy människor. annars under gårdagen gjorde jag inte speciellt mycket mer än att slinga håret, vilket på något sätt tog 2,5 timmar! dessutom blev det inte ens bra. de som gjorde det sög rätt hårt måste jag säga, slingorna blev typ vita och jag vet inte mitt hår är kaos iaf. dessutom så känner jag mig sjukt degig idag, riktigt ofit. därför blir det en liten sväng till gymmet om någon timma, men först: power nap!


danderyd

den här låter vägrar pinsamt nog släppa mitt huvud (anna, det här är sååå ditt fel, haha!).. hjälp


i belive in carma !

dagen igår kändes ju riktigt bajs så därför bestämde sig någon för att fylla hela stockholm med ett snökaos så att istorsett all kommunaltrafik står still. på grund av att ingen kan ta sig till skolan idag så har våran nya (och antagligen fett grymma) rektor nu bestämt att all undervisning är inställd idag. detta betyder alltså: inget matte D prov idag!
nu tänker jag lägga mig ner i sängen och sova ut lite till, bara för att jag är värd det, sen blir det matte spår och 86% choklad! hoppas ni andra har det kul i skolan.. ;)


hur lång tid tar det för lycka att försvinna?

världens sämsta dag idag typ? okej, nej verkligen inte.. men inte var den bra iallafall!

  • det har snöat som bara den hela dagen, jag vill verkligen inte ha vinter igen!
  • jag slutar tio över fem på torsdagar, bara det säger sjukt mycket...
  • jag var super otaggad på träning idag, känns som jag bara mår dåligt av volleybollen just nu. vill ha tillbaka  min hela kropp, min motivation och mitt spel.
  • träningen sög, allt jag gjorde var att förstöra kändes det som. missade allt typ. antar att det är så när det ända man kan göra är att spela det som man är absoult sämst på?
  • jag är trött, sur och har allmänt pms
  • jag har matte d prov imorgon, hej ig
godnatt

det är lungt om jag saknar att vara lycklig va?


smales normales

pappa (super filosofiskt): kan en smörgås vara en macka utan smör?
jag (ironiskt): åååh, super djupt pappa..
pappa: (ännu mer filosofiskt!): ja, nästan så att man drunknar- tur att jag har simkunskaper!

getting crazy on the dancefloor like a saturday mornin'

när är det så att jag har en fråga till er tjejer som läser här, jag har funderat på det rätt länge faktiskt men vad sover folk i egentligen? den enda jag vet säkert är ellen, and i like her style! själv så föredrar jag att sova i en stor skjorta iallafall, tycker på något mysko sätt att det är lite små snyggt också, haha. jag får för mig lite konstiga saker ibland, men iallafall vad fasiken sover ni i?

så här ser jag ut precis nu.. i sov skjortan!

sometimes i forget that you're not here..

nu har jag tydligen äntligen hittat någon som frivilligt tog an sig rollen som min personliga fotograf, haha! min söta lillebror var sugen på jobbet och eftersom han ändå inte har något liv så tycker jag att det är rätt perfekt. iallafall så ville han prova kameran lite så vi tog lite bilder under eftermiddagen, haha.. känns som jag lyckas få till "dagens outfit" bilder av misstag lite väl ofta va? jaja, vad tyst och glada, jag vet att det är geeky men tänk på hur många bloggar där folk klagar på att de vill se outfits? (lär aldrig hända mig, haha) här är iallafall två av bilderna han tog:

ja, mitt ansikte passade inte riktigt på kort idag.. speciellt inte eftersom bilderna är tagna efter min powernap! nu ska jag iallafall sussa, godnatt folk!

welcome home, son

min duffman till pappa har äntligen fixat virusskydd till min data så nu funkar den prima, dessutom avinstallerade vi nått jobbigt program som segade ner danat massor så nu är den snabbare än någonsin.. hallelujah! iallafall så har jag äckligt mycket att göra till imorgon och jag börjar bli trött som bara den, inte bra, inte bra alls! men jag kan ju bjuda på en liten bild på min niceiga väska som jag köpte i söndags. den blir säkert smexy i vår (och eftersom jag inte har någon annan väska jag vill använda för tillfället använder jag den nu oxå)!


DON DONNA
1295:-

-.-

cha, cha.. jag har inget virusskydd hemma för tillfället, därför ingen uppdatering. sitter i skolan nu och börjar snart, men virusskydd bör vara fixad snart! byye

guess i'm that runaround girl you escaped from back in the days?


känner mig lite för trött på det mesta för tillfället.


i'm sailing on the ocean, your ocean.


stickad marinblå tröja,
ginatricot
249:-

ortopilots say hey ya!

idag gick jag upp elakt tidigt för att spela volleybollmatch, ända problemat var väl då att jag har varit sjuk och är skadad. detta betyder alltså att jag inte har tränat ordenligt sen ett tag innan jul, så det var nästan två månader sedan jag tränade fullt och slog. inte bra, inte bra alls! iallafall så betydde detta självklart ingen speltid för mig idag, men det är sjukt var psykist dåligt man mår av att bli bänkad. eller det kanske bara är jag men jag skäms nästan och känner mig riktigt dålig, även fast jag vet att jag skulle fått spela om jag inte hade varit sjuk/skadad. de känns iallafall lite hemskt att gå från lagkapten till vattenflaskfyllare, men that's life som skadad!

en kul sak var iallafall att vi fick de nya matchtröjorna, äntligen! jag är super glad att slippa de gamla stora typ fotbollströjorna. nu när vi slipper ha de gröna shortsen och istället kan ha svarta blir det ju faktiskt rätt snyggt, niiice!

haha, oj jag vet inte vad det är med mitt ben på bilden.. det ser helt super läskigt ut. iallafall så kan jag försäkra er om att det inte ser ut så i verkligheten, måste blivit nått konstigt med skuggorna eller nått, haha! & fet scary face på sista bilden, jag blir lite rädd varje gång jag öppnar min blogg.. grymt!

flashback to a suitcase of memories

idag åkte jag iväg till kista för tredje gången den här helgen, riktigt osmidigt! men all tid lönade sig verkligen nu när jag fick i stort sett allt som jag hittade, jag är galet nöjd. dock är det vår kläder mest, men skitsamma, det är ju vår snart? jag får lida med mina gamla trasor tills solen tittar fram ordentligt igen. det finns ju hopp om man tänker på det härliga vädret hela stockholm verkar  ha haft idag.. känns lite synd att jag inte utnyttjade det och gick ut. men det har varit en skön helg ändå!

jag tänkte dela upp det jag köpte lite granna, både för att det inte ska bli en bildbomb i ett inlägg och för att jag verkligen inte orkar fotta allting nu. här är iallafall en supersöt byxdress jag hittade inne på h&m, 300 kr kostade den och den lär användas mycket i sommar!


no more mrs e4

kanske är någonting för mig det här? jag tror seriöst inte jag skulle banga på att prova dem, jag har börjat ge upp på mina gener. man brukar ju bli ungefär som sin mamma och jag kan ju säga att då har jag inte så mycket att vänta mig, så varför inte prova? någon som har en idé var de kan finnas att köpa? jag är inte alltför sugen på att beställa från internet.

 


but i've got to say they're wrong.. you know, we've got to keep on walking.

hörrni, nu får ni hjälpa mig! jag är sugen på ett par låga convese till sommaren, frågan är bara- vilken färg? www.ellos.se har halva priset på converse för tillfället, dock behöver ni en rabatt kod för detta. jag lovar att dela med mig av den om jag får höra vad ni tycker, vilken färg alltså?


eller jag kanske ska ta och slå på stort och köpa två par? .. det är ju ändå halva priset!


you say that i'm messing with your head, but i'm just playing around

bara för att jag lyckades hitta ett så himla grymt ställe i mitt hus att fotta på kan jag bjuda på en bild som ser lite ut som en "dagens outfit". det var meningen att få en överkroppsbild med huvudet det failade ju, menmen, någon liten flicka utan liv kanske bryr sig om vad jag hade på mig idag?

iallafall så var jag helsvart idag, vilket jag faktiskt fortfarande tycker är okej eftersom vädret är så bajsigt.


put it down on me




var är det man har hört den här låten? det känns som den är med i någon film eller någonting, men jag kommer inte på var! jag blir tokig, hjäälp mig!



EDTI: Är det inte den låten som han söta snubben mimar till när 50 cent kommer in?

onepiece

hejhej, jag sitter här i min onepiece och funderar över vad som händer ikväll.. gissar på film och data hela kvällen, ska dock upp relativt tidigt för att hinna räkna några sidor innan jag beger mig själv in till stan. jag vet inte riktigt vad det är med mig men på något sätt så hittar jag aldrig någonting när jag shoppar med andra. jag tror att jag tänker för mycket på vad den andra ska tycka, fast jag egentligen oftast skiter i det. huvudsaken är ju att jag gillar't! det är iallafall min plan för imrn, vad ska ni göra?


what the fuck!?

herregud, vad fan är det här? lilla sebbe misstänkt för narkotika brott? och fy fan vad polisen behandlar honom dåligt, me no likey.


elin kling for h&m

efter lite bråk och tjat blir det nog iallafall så att jag tvingar iväg mamma till kista för att titta på elin klings kollektion för h&m.. jag som ändå inte har någonting att ha på mig på morgnarna kan ju kanske passa på att hitta lite då (synd bara att pappa inte hunnit föra över cash till mig än så mamma, som inte har stenkoll på hur mycket hon köper till mig,  får betala.. yaaay!). jag vet egentligen inte riktigt vad jag tycker om kollektionen, den är väldigt kling och det känns som typiska sånna plagg som ser skitsnygga ut på alla andra utom mig själv. vi får se vad som händer! vad tycker ni om elin kling for h&m?


















som personlig favorit måste jag faktiskt säga den understa klännigen. tycker den är superfin, men när fasiken klär man upp sig så mycket? .. och dessutom känner jag mig lite för ung för en sån klänning, haha!

shall i compare thee to mrs. stencool?

idag har varit en konstig dag, eller egentligen inte men det känns konstigt. jag slutade två efter att ha skrivit ett historiaprov som gick bra (puuh!) och fick direkt skjuts hem av pappa. eftermiddagen chillade jag bort framför tv:n, oc i mitt hjärta! dessutom kom kylskåpskillarna förbi, så nu är det bara lite fix kvar sen har vi äntligen ett kylskåp igen! för er som inte vet så gick vårat kylskåp sönder medans vi var i fjällen över nyår så sedan dess har vi haft våran mat i påsar i källaren- fancy! haha, en sak måste jag bara fråga er om: visst är det inte normalt att folk som levererar saker först frågar om de får "gå och kissa" och sedan tar upp ämnet om att de brukar få en öl hos dem de jobbar hos och alltså istortsett ber om en öl? nja, jag tror inte det.. rätt komsikt var det iallafall. företagen kanske ska skicka lite seriösa folk till kunderna, fast iof. pappa verkade tycka han va rätt charmig till skillnad från jag som kanske är fröken tråkig med stenhjärta.



vågar jag?

som den sebastian krantz nörden jag var när jag var liten har jag inte lyckats undkomma hans blogg, speciellt inte nu när han har börjat umgås med andra bloggare. iallafall så såg jag att han har en tävlig till en webbshow "den rätte för sebbe" haha, vad tycker ni: ska man kanske ta och söka? .. för gamla tiders skull



vågar jag?

som den sebastian krantz nörden jag var när jag var liten har jag inte lyckats undkomma hans blogg, speciellt inte nu när han har börjat umgås med andra bloggare. iallafall så såg jag att han har en tävlig till en webbshow "den rätte för sebbe" haha, vad tycker ni: ska man kanske ta och söka? .. för gamla tiders skull



addicted

mina vänners iphones/ipods har fått mig att hitta tillbaka till mitt gamla älskade spel, towe defence. det är helt sjukt vad det spelet är beroendeframkallande! vi har i stortsett suttit hela dagen idan och hela dagen igår och spelat och när emil ringde mig idag och frågade om hans ipod låg kvar på hans skåp var det min första tanke. självklart hade jag också den turen för när jag kollade låg hans upod kvar, så ikväll vet jag vad jag gör! jag ska i och för sig plugga historia oxå, men det här spelet är farligt så vi får se om jag kan slita mig!


1 februari 2011

en sak som jag är bra på, det är att släppa allt när jag mår dåligt. jag kan strunta i att gå till skolan, träna, plugga osv. tyvärr är detta inget bra sätt att hantera allt. det är inte heller bra att begrava sig i skolarbete för att slippa tänka på omgivningen, vilket är vad jag planerar att göra varje gång jag mår dåligt. varför allt känns skit nu är väl i stort sett samma saker som innan. allt känns värdelöst och onödigt.

vad som fick mig börja tänka idag var det jag fick reda på imorse, en kille i falköping begick självmord i natt. jag kände honom inte, jag tror inte ens att jag hade pratat med honom någon gång, men jag visste vem han var. han hittade antagligen ingen annan utväg, och om jag ska vara ärlig har jag tänkt samma tanke många gånger. vad finns det egentligen som gör livet värt att leva? glädje? vänskap? kärlek? jag vet inte, men allt känns så onödigt ibland. det känns fejkat. ett skratt kommer bara hålla mig glad för en stund tillskillnad från stressen man känner hela tiden, ångesten och allt annat som får en att må dåligt. vad finns det för anledning att ha roligt om man vet att det snart kommer ta slut och att du ikväll kommer ligga och gråta i badkaret över allt dåligt som finns och händer.

jag vet inte egentligen om det som händer mig är värt att må så dåligt över som jag gör. det känns som att det finns så sjukt många där ute som går igenom saker som är tusen gånger värre och ändå inte bryter ihop på det sättet jag gör så lätt. antagligen är det bara jag som har riktigt dåligt psyke, så kan det mycket väl vara. men det känns som att varenda litet bakslag jag får, eller varenda negativ sak som händer påverkar mig så mycket mer än alla andra.

jag pratade med en kompis idag som sa att de som begår självmord är värda det. vad hon menade med det förstår jag verkligen inte, men hon tog upp saken med att man inte ens tar ansvar och söker hjälp för sina problem. jag känner det nu, det som många andra antagligen känner. varför skulle någon bry sig om mina problem, det som får mig att må dåligt? varför tar man istället inte hand om dem som mår värre, det är onödigt att lägga ner tiden på mig. dessutom är det pinsamt att söka hjälp, jag skulle skämmas över att boka ett möte med en psykolog etc. för att prata. jag skulle känna mig patetisk. kanske är lite därför som jag har den här bloggen. ni som läser får verkligen följa det som händer längst inne inom mig, jag skriver saker som jag aldrig sagt till någon om som jag antagligen skulle föredra att aldrig nämna till någon heller. därför skulle jag vilja be er som läser att ta inte upp någonting personligt som jag skriver med mig. igronera det bara. jag har inte bloggen för att jag vill att folk ska veta, jag har den för att jag behöver skriva. sen så är jag rätt säker på att jag kommer vilja gå tillbaka och läsa det här sen. godnatt!

RSS 2.0