everything feels just like before

allt går bara runt. alla händelser händer igen och allt känns likadant. jag gråter och lägger mej i sängen och hoppas att vakna upp till en ny dag, men ändå känns varje dag likadan- och det här är bara början.


ensam med alla andra.

jag bor med arton underbara människor men ändå känner jag mej ensam. alla har någon- utom jag.

jag saknar alla mina kompisar hemma. det var alltid så lätt att umgås med dem. att alltid veta att man har en plats vid bordet, får veta hemligheter, blir litad på, ha några man vet att man kan lita på till hundra procent. det känns så bra. här i falköping känner jag att jag verkligen kan lita på sofie, astrid och angelica. man alla tre har lixom någon som de är extra nära med. angelica och astrid har varandra och sofie har tim. 
jag vet ändå inte om allt det här faktiskt passar mej. jag vill kunna gå ut på helger, träffa mina kompisar när jag vill- inte tvingas vara med dem hela tiden för att jag bor med dem, shoppa och bara vara mej själv. inte bli tvingad att träna volleyboll flera timmar om dagen, inte kunna dricka, umgås med folk jag inte känner att jag har någonting gemensamt med osv.

vet inte riktigt varför allt känns fel, men det gör det. och det känns som jag inte kan göra nånting åt det.


nollningen

ja, som sagt så blev vi ju nollade i onsdags natt (asså natten till torsdagen då skolan började). vi satt och va skit oroliga över nollningen och satt väl uppe till 2-3 nånting och va skit rädda allihopa, haha. jag satt bervid wille i soffan när vi kolla på film och han satt och darrade (han erkände faktiskt att det va för att han va rädd, stackare, haha!). iallafall så känner angelica flera i trean och hennes kompis josse kom ner och berättade att det inte skulle vara någon nollning och så. jag va väl inte helt säker på att jag kunde lita på det men eftersom alla andra verkade göra det så kändes det ganska säkert ändå. jag gick väl och la mej runt 3 kanske, men kunde inte sova för jag va fett orolig att det skulle bli nollning.

när jag precis håller på och somna runt 4 kanske så kommer dem så klart och bankar på dörrarna och skriker och visslar i visselpipor osv. jag blir typ skiträdd ofc. men springer upp och klär på mej bh och mjukisbyxor eftersom jag vet att vi måste komma ut.. annars blir de inte kul för oss, haha. förra året va en kille som jag tror heter felix inte med på nollningen. några dagar senare "kidnappade" treorna honom och stängde in honom i en bil där de vaxade hans rumpa, haha!

iallfall så direkt när jag kommer ut ur mitt rum får jag ett ägg i huvet och tvingad att gå ner i källaren. där i trappan på väg ner får jag ett till ägg på huvet. när jag kommer ner i källaren så får vi bindlar för ögonen så vi inte ser något sen så ställer vi upp oss på ett led och håller i varandra och ska börja gå. vi gick på nån grusväg, vilket va obehagligt o svinkallt på fötterna eftersom vi inte hade skor på oss. efter att ha gått ganska långt (kändes det som iaf) så va vi framme på en gräsmatta, där tog de av oss bindlarna och vi såg hur mkt folk de va där. det va typ 50 pers som stod och stirrade på pss där vi stog nyvakna, kalla och ganska rädda, haha. katta och nån kille som jag inte kommer ihåg vad han heter ledde hela grejen och berättade att vi skulle börja med att leka en lek. vi blev uppdelade i två lag och de berättade att vi skulle ta av oss så mycket kläder vi vågade och skulle bygga en linje med kläderna. det laget som fick längst linje vann. så vi börja klä av oss och tillslut så stod alla där i underkläder och vårat lag va sjukt lättade över att vi vann. det andra laget fick lägga sej på en rad nära varandra så kom treorna med ägg, mjölk och mjöl och hällde alltihopa på dem. självklart fick vi resterna på oss, men det va inte så farligt.

efter det va det dags för att köra norsk fylla har jag för mej. skulle snurra 10 varv och sen springa till ett ställe. jag som trodde jag skulle vara grym på det blev sjukt snurrig efter typ ett varv och efter 10 hade jag ingen aning om var jag va. efter ett tag såg jag någon utan tröja och antog att de va dit vi skulle springa, de visa sej att de va rätt och de va tydligen wille. jag som hade fullfart fick typ tag i honom och så fick han stopp på mej efter 10 meter eller nått, haha. kändes lite pinsamt att det va han eftersom angelica vet att jag gillar honom och hon antagligen tror att jag vill att det ska hända nått mellan oss och så (även fast jag både vill och inte vill det). juste, angelica berättade oxå att man såg min pussy när jag snurrade, yaay! är det sant så har hala rig sett mi pussy :o-.-!

när vi va klara med det så skulle vi dela upp oss tjejer från laget på ena sidan och killar på andra. sen fick vi en ballong och det började med att tjejerna skulle lägga sej en och en med ballongen mellan bena så skulle killen lägga sej på och jucka tills ballongen sprack. så de två lagen skulle alltså tävla om vilka som kunde spränga alla ballonger först. så när det va min tur så la jag mej ner då, och gissa vem jag kommer med.. david så klart! xD de va pinsamt som fan, men aa, han va ganska snabb på att spränga ballongen. eh, sen när det  va min tur igen så skulle vi tjejer "rida" killen tills ballongen sprack. och det va sjukt svårt. och inte blev det bättre av att det stod folk runt och garvade och skrek och sen bad alla att stöna och säga varandras namn. jag vägrade att säga ett ljud, men det gjorde inte direkt david. fick höra ett "ååååh, hanna" och jag blev sjukt illamående och äcklad, haha! iaf. så sprack ballongen typ då så va vi klara. och vårat lag vann så klart båda gångerna igen! tyckte sjukt synd om angelica som fick "rida" mårten tror jag det va, hon fick inte sönder ballongen utan satt där skit länge. efter ett tag så pallade inte treorna kolla längre så de fick ge upp haha.

efter det så skulle vi allihopa ställa oss på en linje, varannan tjej, varannan kille. den som va längst till höger fick en kondom med ett ägg i, den skulle sen gp genom allas munnar utan att man fick använda händerna. jag kom väl nånstans mot slutet och kom mellan sean och david. det va oxå fett pinsamt med tanke på att båda dem har gillat mej och att jag har gillat båda dem. men jag är bara glad att jag inte kom brevid wille, det hade blivit jobbigt tycker jag. den grejen behövde vi göra om typ tre gånger, sen va vi väl typ ganska klara.
 
klockan hade blivit halv 6 eller något då så vi fick hämta våra kläder och börja röra oss hemåt. eftersom jag delar badrum med linn och hon typ började böla under nollningen så läg jag henne duscha först och  sen fick sofia oxå låna våran dusch eftersom hon normalt inte bor i lägenheterna o inte har nått rum eller så. när jag äntligen hade duschat hade klockan typ blivit 6 eller nått. så det va inte lönt att gå  och lägga sej, så vi satte på en film istället. vid 7 började vi sen fixa oss och gick till skolan.. sen hade vi träning direkt efter skolan, och den träningen fick faktiskt fett bra, haha.. så jag tycker vi va duktiga som fan! 

det va iaf "lite" om första delen av våran nollning. andra delen va ringen men den va inte jag med på. men skulle sjunga och dansa i mitten av en ring på typ 60 pers och ofta jag skulle göra det lixom. så jag snackade med angelicas kompis så jag coh linn slapp, men jag tjuvkikade genom mitt fönster så jag hörde faktiskt det mesta .. haha, dessutom så måste vi lysa treorna i två veckor och även ha a4 stora namnlappar på oss i två veckor. ex. så fick astrid och jag baka choklad bollar till katta och några andra igår, haha..


kul va?

automatic / automatich

lyssnade nyss på tokiohotels singel automatic.. jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den, men just nu känns det som om jag är lite besviken faktiskt. jag tycker inte riktigt det är någon "catchy" i låten. man kommer lixom inte riktigt ihåg den och sånt. jag hoppas iaf. på att skivan blir bra :)







vad tycker ni?

hemresehelg

så, jag har bott i en vecka i fkp nu. allt känns faktiskt super bra nu, saknar faktiskt folket lite redan (a), haha. men jag åker tbx imorgon. det är skit mysko, vi har alla redan börjat kalla fkp för hemma, haha.. snacka om att mamma o pappa blev lessna när de höre det, haha! men det är ju faktiskt där jag bor nu. tyvärr så är jag sjuk nu under min första helg hemma, men det är ganska skönt att bara ligga i sängen och sova oxå. jag har typ feber, ont i halsen och så är min vänstra halskörtel fett svullen. mamma trodde först david hade smittat mej, han hade ont i halsen, men jag vet inte. det kan faktiskt vara det med tanke på nollningen (ska skriva ett inlägg om det snart), haha. men det han hade va ingen fara så om det är det borde det gå över snart..



planer, planer, planer...

så, avin kom förbi idag efter sitt jobb som planerat.. vi kollade på film och satt mest och pratade. tycker det va väldigt kul att träffa henne nu innan jag flyttar. idag skulle jag även ha tränat och träffat andreas, men inget av det blir av idag tror jag. egentligen borde jag göra ett fys pass idag och ett imorgon så jag iallafall har tränat någonting innan flytten, men jag tror tyvärr inte det blir av. jag känner mej själv för bra! hade egentligen massa att göra idag, menmen, inget blev gjort. - jo, jag vek tvätt. vilket inte ens va en av sakerna jag skulle göra. vad tänker jag med?

morgondagen blir jobbig den med:

- mellan 12 och 3 ska jag stå i cafeterian på sportfältet. är typ sollentuna united fotball games eller nått.

- jag ska försöka klämma in mitt fys program nån gång under dagen, helst innan jag sticker till sportfältet.

- träffa linnea (antagligen bara kortis för att säga hejdå)

- träffa andreas, vilket jag egentligen skulle ha gjort idag men inte blev av.

- utgång med tjejerna för "sista gången" innan jag flyttar.

- ska även försöka träffa issa, ellen, evvo och lovisa under dagen för att fixa annas flyttpresent (en ram med massa bilder på oss och sånt).


angående den där ramen så funderar jag faktiskt själv på att skriva  ut lite bilder på oss tjejer och ha i mitt rum i falköping. det lär dock inte bli av innan flytten utan det får jag ta som det kommer.


juste, jag glömde berätta att moster irene är här så det är därför jag inte gick ut ikväll. känner mej dock ganska taggad på att träffa tjejerna, men jag tror det är bättre med en tidig hemmakväll så jag orkar upp imorgon för att göra min fys. funderar på tal om ingenting på att berätta om bloggen för tjejerna imorgon kväll. på så sätt kan de följa lite av mitt liv i falköping iallafall. kanske tillochmed ska öppna bloggen "in public" så vem som helst får läsa det. dock måste jag nog ta bort vissa gamla och privata inlägg då, vet inte riktigt om jag orkar det. vad säger  ni?


(kommer sakna mina tjejer! hos ellen 07!)


nånting är fel..

vet inte varför- men jag gråter.





min dröm..

angelica och wille har gjort slut. tycker det är jättesynd med tanke på vad söta de va tsm. fick lite ångest när jag skickade bilder på dem tsm från falkenberg och angelica sen berättar att det är slut. vet inte vad hon tycker eller känner, men hon vet att jag smågillade honom innan dem blev tsm. fick sjukt mycket ångest imorse när jag vaknade och hade drömt att vi satt i en soffa tsm alla vi som ska börja på rig och han lade armen om mej och sa att han gillade mej, mycket. på ett sätt önskar jag det, eftersom jag gillar honom lite granna. men eftresom de har varit tsm så funkar inte det.  


usch..

ångest, panik, ångest

jag flyttar på lördag. det jag har halv längtat efter och halvt fruktat hela sommaren. har dock allit sett fram emot det, fram tills för några dagar sen. det är nu jag fattar att det här verkligen händer. jag lämnar mina kompisar här hemma i sollentuna, jag lämnar min familj, jag lämnar allt. rudbeck har alltid varit mitt mål, det jag ahr sett fram emot och kämpat för. helt "plötsligt" så korsas den drömmen av en annan. för tillfället vet jag inte riktigt vad jag känner starkast för faktiskt. jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. vill jag lägga ner tre år på att träna stenhårt för att försöka bli en elit spelare i volleyboll eller vill jag vara hemma, festa, ta det lungt och göra allt som vanliga tonåringar gör? att flytta till falköping skulle ju ofc. inte bara vara jobbigt, de skulle vara väldigt kul oxå. att få bo med kompisar och sånt. men jag vet inte, är det bara att få bo med kompisar och sånt som lockar så är det ju inte rätt? det ska ju vara volleybollen man är ute efter, annars gör man ju något man inte vill helhjärtat.
 
just nu har jag ungefär samma ångest som jag hade innan jag skulle börja i engelska klass i 7an. tillslut blev det så att jag började i engelska klassen, efter väldigt mycket velande fram och tillbaka. och nu är jag jätteglad att jag gick i engelska klassen. hade jag inte gjort det hade jag antagligen inte ångrat det valet heller, men nu har jag fått så bra undervisning och jag har utvcklats så mycket mer än vad jag skulle ha gjort i en vanlig klass.

skulle jag välja att inte ta chansen att flytta till falköping tror jag att jag kommer ångra det galet mycket faktiskt. det är en chans som inte många får, känns dumt att bara kasta bort det. men jag vet inte. det känns bara inte rätt just nu. jag har min näst sista dag i stockholm och jag sitter och gråter över att jag ska flytta?


vill jag spela volleyboll i framtiden, vill jag bli en elit spelare, vill jag istället satsa 100% på skolan och se till att få ett riktigt bra jobb?  - jag vet inte, hjälp!

something is definatly not right atm!

don't know what to say
don't know what to feel
don't know what to do

because everything that i need to tell, seems to hurt you.


eeh, wtf. i think i've been watching a bit too much gossipp girl lately. i even think in english atm XD hahha, okej. nu måst ejag seriöst prata med nån som snackar svenska because this is creaping me out ! xD

någon frivillig?

oh happy day- your idiot!

haha, jag måst evara en av de klantigaste människorna på jorden! "alldeles nyss" så höll jag på att dränka mej själv i en vattenflaska.. haha! jag satt och drck i en sån där sportflaska, som är lite bredare där uppe för man ska egentligen ha i en kork som man dricker ur. iaf, så typ böjde jag den lite för mycket så jag fick vatten i hela munnen och hela näsan och höll på att få en kallsup. så sjukt klantigt iallafall, xD

menmen, jag är glad ändå! :)



fan vad jag ser galen ut på den  här bilden XD det är så det blir när man försöker fejka till sej ett leende för kameran, men wtf, palla bry sej! jag ser antagligen lika sjuk ut 24/7 live oxå! tycker synd om er som måste bo med mej i fkp isåfall!

ung 08..

så, dagen spenderades ensam i stan. jag hade inte riktigt lust att ringa någon utan trivs ofta själv.. jag gick iaf. runt och kollade lite i affärer och på ung 08. herregud avd folk ser ut! det va verkligen bara fjortisar och blattar där, haha! no offece mot blattar! ;) iaf. så mötte jag upp klara och hennes pojkvän William en kortis och pratade lite. eftersom jag flyttar så kändes det skönt att träffa henne. dock så ska jag kanske träna med laget imorgon (b-hallen halv 5, bara så jag kommer ihåg!). om jag inte hinner med att träna med dem så funderar jag på att komma ner och säga hejdå till alla och sånt..

inne på h&m hittade jag faktiskt lite grejor som jag faktiskt gillade, om det va för att jag faktiskt kände mej snygg (för att vara jag !) idag eller för att dem va fina vet jag inte. men på bilderna jag tog på kläderna så såg de för jävliga ut, haha!




puss, haha!

(byrån står inte där normalt, den ska jag ha i mitt rum i fkp, därför står den där!)


vad fan ska man tro?

" Igår träffade jag en tjejkompis som berättade att hon hånglat med Robert Pattinson - Edward i Twilight.

Jag repeterar.

Hon berättade att hon hånglat med Robert Pattinson.

SEN DOG JAG AV AVUNDSJUKA!

Visste inte vad jag skulle säga då. Vet inte vad jag ska skriva nu. Förutom att jag tappar andan och bara tanken av att hon hånglat med honom gör att JAG DÖR AV AVUNDSJUKA"

läste just det här inlägget i Michaela Fornis blogg. jag vet seriöst inte vad jag ska tro. asså de sägs ju att om han o kirste stewars nånsin va tsm så är de över nu. men att nån har strulat med honom känns bara sjukt! asså hon Michalela verkar driva en ganska seriös blogg så jag tror inte hon skulle ljuga om någonting sånt, men å andra sidan så KAN det väl inte vara sant?

herregud, jag vet vad jag både kommer tänka på och drömma om i natt!




ofc. tycker jag precis som 99% av alla andra tonårstjejer att han är - snygg, snygg, snygg! (dock är jag inte lika addicted to honom som ellen ;) xD)


kyss&smek, säng lek.. <3


jag bakar..

.. och gissa vad det blir! Storfavoriten- kladdkaka så klart! det är så sjukt gott och jag bara älskar det! en annan sak jag tycker väldigt mycket om är hemsidan som ellen visade mej tidigare idag där man kan kolla på massa olika serier och filmer gratis och utan att beöhva ladda ner, super!



snart är kakan klar och då ska jag sätta mej här framför datan och fortsätta kolla på 1 säsongen av Gossip Girl.

Kram!



tänkte bara jag skulle berätta det- en sak som är lite irriterande med hemsidan är att det bara går att kolla runt 70 minuter i sträck, sen måste man vänta i ca 50 min innan manm kan kolla mer. irriterande, men de är för att de typ vill att man ska betala så man kan titta obegränsat. no way att fattiga jag skulle lägga pengar på sån skit när man i pausen kan laga kladdkaka? ;)

jag vill oxå! -.-

igår blev det känt att Gossip Girls Chace Crawford (Nate) och Twilights Ashley Greene (Alice) kilar stadigt ;)...



.. och idag fick vi reda på att våran lilla prinsessa Madelene Bernadotte har gått och förlovat sig med sin Jonas (Bergström?), äntligen!


kul för dem! - men jag vill oxå  ! -.-

.

jag är seriöst desperat. jag vill ha en pojkvän nu!

kanske inte vid våra sinnes fulla bruk...











stekande bröder!







haha, jag kommer nog sakna de här två små skitarna när jag flyttar. iallfall alla roliga stunder!

puss på dem! <3

familj vs. kompisar vs. alone time

familjen vill att vi ska till kungsholmen nånstans och bada och kolla solnedgången. ellen och alla vill att vi ska till bastun igen och kröka.

- pappa är skitsur på mej för jag försökte förklara för honom att de inte ger mej någonting att göra det. då svarar han senare med ett " det ger inte mej någonting att prata med dej" omogen?!

- vi har varit hos lovisa och krökat typ hur många gånger som helst. igår av ingen toppenkväll och jag känner mej inte så taggad idag heller. känns lite lame när inte anna och palle är med så jag taggar till söndag då vi ska hem till anna, då blire finally vodka! det va länge sen, de vill bara ha cider o sån skit. vodkalime is the shiet!

- hemma ensam o göra inget känns ju ganskaaaaa tråkigt när jag snart ska flytta lixom. kanske ska ta och smsa andreas pousette eller någon och se om nån vill ses? eller nej, jag är fan inte i stånd att träffa killar atm. vill så gärna ha pojkvän att jag antagligen bara kommer vara desperat och slänga mej över första bästa? fail i så fall! kanske bara borde stanna hemma för mej själv då, eller?

hjälp mej, NU!


wtf?!

när jag går in och ska hitta en bild på Camden familjen och söker på "7th heaven" kommer den här bilden upp..






det är ju lilla söta Mackenzie Rosman (ak.a Ruthie Camden). hon är visst inte sju år längre! nej, hon har faktiskt vuxit upp coh blivit hela 18 år och det börjar gå rykten om henne a la Miley Cyrus. hon har tydligen även setts strula med en tjej på bilder på internet. Är Mackenzie nya Lindsay Lohan?


Jag gråter till "sjunde himlen"..

.. och till "i hennes skor" men inte till "titanic" eller "forrest gump"? Nånting är allvarligt fel på mej! eller inte, jag vet inte riktigt varför, men jag förstår inte direkt det sorgliga i titanic eller forrest gump eller de där vanliga filmerna som "alla" gråter till. vannligtvis säger jag till folk att jag inte har så lätt att gråta till filmer bara, ändå kommer jag på mej med att sitta ensam i soffan och gråta medan alla barnen i familjen Camden är samlade och Matt berättar att han ska flytta eller någonting sånt liknande. är jag för dum för att förstå det sorgliga i filmer som ska vara sorgliga, eller är jag helt enkelt okänslig?


porslin&glas funderingar

kom nyss hem från ikea, där jag har varit med mamma typ fett länge. kollade runt lite och fastnade för en kombination av tallrikar.


vit bas tallrik, "färgrik"

FÄRGRIK Assiett

mörklila assiett, "färgrik"

FÄRGRIK Assiett

sen va det en skål oxå, vit med typ lila blommor i. den finns inte på bild på ikeas hemsida, menmen. lika bra att skriva upp det så jag inte glömmer! mamma tog ett kort med sin mobil på grejerna, kanske kommer upp senare..

glas "godis", lång modell

GODIS Glas


glasen har jag faktiskt redan köpt. tallrikarna finns inte, men de ska jag köpa nästa gång vi kommer till ikea.


nu tjatar mamma om att vi ska träna tsm- som om jag orkar det nu? jag har faktiskt varit i kista och ikea så jag är heeeelt död !


godnatt!

puss och godnatt på er! måste skriva det här för annars kommer jag aldrig lägga mej.

mjau!

jagharingetliv!

1. Vad heter du? Frida Hanna Josefine Lönnqvist
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?
4. Vilket stjärntecken är du? jungfru
5. Vilken årgång är du? 1994
6. Vart bor du? Sollentuna, Stockholm
7. Bott utomlands? naaj
8. Flyttat antal gånger? 4 eller 5 tror jag :)
9. Vart skulle du vilja bo? USA (NY, LA), London
10. Vem tycker du är den snyggaste du vet? vet inte riktigt, jag är kräsen som fan!
11. Vad vill du bli när du blir äldre? rik&snygg! ;)

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
179 cm
2. Hur mycket väger du? typ 55
4. Ögonfärg? grönblå
5. Mest nöjd med? vet inte
6. Minst nöjd med?typ allt?
7. Skostorlek? 40-41
8. Glasögon? nope
9. Har du några piercingar/tatueringar? naaj. men vill ha navel/tunga fast jag är pussy och vågar inte (a)

FAVORITER
1. Filmer? vetefan !
2. Låtar? something in your mouth - nickelback (ellen och issa har smitat mej :p)
3. Årstider? sommar
4. Mat/dryck? allt/trocadero
5. Djur? hund
6. Färg? rosa
7. Parfym? vet inte, haha
8. Tv-program? gossip girl, vänner, desperate houswifes, christine osv.osv.osv.
9. Favorit person? jultomten
10. Sysselsättning? sommarlov
11. Idol? bill och tom kauliyz

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? ingen, men ibland jeansjacka
2. Vad använder du just nu för skor? "sandaler"/lufftofflor
3. Favoritfärg på kläder? rosa/vit/svart/brun/grå/allt jag vet inte!
4. Favoritmaterial på kläder? huuuh?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? AIK TRÖJA!
6. Favoritaffärer? ingen spec..
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? de jag har, oftast är jag pank xD
8. Favoritmärke? har inget

BLANDAT
1. Vad heter din Mormor?
Lilly
2. Var har du i din?
a) Jackficka just nu? har ingen jackficka
b) Jobbväska just nu? har ingen "jobbar väska"
c) Handväska eller liknande just nu? massor med skit, plånbok,  tuggummi, sand, sudd.......
3. Vad är du beroende av? choklad!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? vet inte vad den heter, nått med pearl
6. Vad tror du på? whaaat ?
7. Röker du? nej. jag har provat 2 ggr o de räknas inte, de är skit!
8. Vad köpte du senast? cider xD
9. Har du nåt husdjur? dammråttor :)
10. Var bor du?  Sollentuna? Sa jag innan.. ?
11. Vem fick du sms av senast? rasmus
12. Har du varit kär? ja.


Update!

Vitiligo heter sjukdomen jag tror Michael Jackson fick. Tyvärr fuckar det när jag försöker lägga in bilder nu. men googla det om du är intresserad! ;-)

dödsryck!

haha, okej, skämt åsido. men jag har fått ett litet Michael Jackson ryck nu när han har dött. har gjort en spotify spellista med bara michael jackson, har sett film om hans barndom och söker typ på videos och sånt hela tiden. asså jag tycker så sjult synd om honom och hans familj. han verkar ha varit en underbar person som har blivit misstolkad och nertryckt av media. jag är en utav dem som faktiskt tror på det han sa om att han hade en sjukdom som gjorde så att han blev vit. jag vet tyvärr inte vad den sjukdomen heter men jag kommer ihåg att jag och ellen sökte på bilder om sjukdomen och jag tycker det känns väldigt troligt att han hade det.




vad tror du, operation eller sjukdom?



igår..




















så, haha.. lite bilder från både igår och kroatien. bloggen blir bildbombad, menmen, de är kul! :)<3

kroatien 09




















humanoid

Tokio Hotel's third studio album will be released worldwide in the beginning of October 2009 and the title will be „Humanoid". The word HUMANOID originated in Science Fiction and means „human like".

så står det på Tokiohotels hemsida. deras nya album kommer alltså heta humanoid. vet inte riktigt vad jag tycker om namnet, men de är bra att det är samma på både engelska och tyska! btw, så funderar jag lite på om det bara blir låtar på engelska eller om det är blandat. personligen tycker jag att de tyska låtarna brukar vara bättre, men det kan vara för att de från början är skrivna på tyska. dessutom är jag lite spänd över hur låtarna kommer vara ofc. men även hur Bill och Tom kommer se ut. tom har ju svarta "sean paul" flätor (asså sånna som går bak längs hela huvet) och bill har svarta rastaflätor typ.





tomkaulitznewhair.jpg Tom Kaulitz' new hair image by WhopperBoy


hemma och planerar för fkp..

nehe, inget bad&bastu för mej idag. mamma fick lite damp för att jag va sen igår och sånt så jag har typ fått städa mitt rum och kollat på grejer till fkp med mamma i flera timmar. men det känns som att mitt rum kommer bli bra iaf. jag hade ju en ide om en chokladbrun vägg och grejer som verkade skitfint men etftersom jag inte kan ha någon fondvägg p.g.a att jag har dör/fönster/garderob på alla väggar.
 
nu ska jag iaf ha vita väggar, er byrå och sånt och sen lite svart/gråa inslag i resten av rummet. typ nån svart ram, grå/vitt/svarta pålakan och lite sånt. sen funderar jag på att ändå ha via gardiner som är lite tunna och "flygiga" och sen kanske även lite rosa inslag i rummet. ex. en svart va med typ rosa blommor i + nån "tavla" eller något. funderar på att själv fotografera typ nån rosa blomma eller nånting och sen göra hela bilden utom det rosa (ex. blomma då) svart/vitt.

haha, märks det att jag typ är lite intresserad av inredning och sånt? känner själv att det låter lite cp, men jag har en bild i huvudet. blir de snarlikt det så kommer de bli superfint!



(funderar på någonting liknande denhär fast att de andra är svartvitt då)


bad&bastu krök!

va i poolen och basutn vid lovisas lägenhet igår. skit kul, så vi sticker dit ikväll oxå. ellen sov hos mej inatt, haha, stackaren hon mådde sjukt illa i natt! idag blire iaf. inte att köpa nån ny dricka för min del. känner mej inte direkt sugen på att bli full i kväll oxå. tar bara den cidern som blev kvar. haha, det är helt sjukt, tiden bara försvinner! vaknade vid ett och åt och gick hem till ellen för att gömma drickan. efter ett tag blir klockan 4 och det blir sakta men säkert dags för att duscha och sånt eftersom vi ska vara på sollentuna vid 6. nu är klockan 5 och jag måste åka om 20 min. ändå sitter jag här osminkad och i underkäder.

dax att skynda sej!

(finns massa bilder från igår på Facebook!)



pöss <3


bra, iallafall på utsidan.

så, det mesta "löste sej" med ellen igår. eller egentligen löste vi ingenting utan pratade  bara igenom det. efter vi kände att vi inte hade nått mer att säga så bad hon mej att följa med att köpa godis. så vi träffasdes och umgicks hela dan/kvällen från klcokan 4. issa kom också så satt vi och myste på berget med baguette, fetaost, nachos, guacemola, cider, redbull och vindruvor, haha! jag är fet glad att allting är bra, på utsidan iaf. asså även fast vi ses är det klart att hon inte har släppt allt och sånt. men aa, jag tycker det känns super att vi kan umgås nu fram till den 15e då jag flyttar.

idag skulle jag egentligen följt med familjen o våra gäster ut till nån liten ö och typ hänga där, men eftersom jag va så seg så "hann" jag inte följa med. haha, klart de va det jag hade planerat! iaf. så har jag ingenting att göra fram tills dem kommer hem. skulle egentligen joinat issa till stan men jag smsa henne imrose o sa att jag inte kunde för jag behövde vara med familjen, så jag kan ju inte direkt ändra mej helt nu? btw så pallar jag faktiskt inte..


nu ska jag ta bort texten om vad jag o ellen sa till varandra på msn när vi löste allt. avin fick läsa den :)

pyss <3

blipp..

lät det nyss på min data! det va ellen som skrev hej, gissa om jag blev glad! hon fråga vad jag gjorde och verkar inte alls vara lika sur. haha, jag är HAPPY! nu har hon nånting hon vill berätta, vet inte vad det är, men jag hoppas på ett "förlåt för att jag inte trodde dej, borde vetat bättre"

pyss <3

jag vill vara en kille!

då skulle jag slippa att sitta här hemma och ha allmänt tråkigt. hela familjen är och badar men det kan inte jag, för juste, jag är tjej. de är typ första dagen på länge de är varmt och jag sitter ensam i köket med massa mensvärk och vill bara gå och typ dö eller nått, haha!
 


igårkväll lyckades jag äntligen med att ladda ner min första film! jag låg och kolla på harrypotter och halvblodsprinsen till klockan 3 igår! dock komme rjsg knapt ihåg vad som hände för jag va så trött. får nog bli att se den en gång till, typ snart.. haha! nu håller jag iaf. på att ladda ner, vad jag tror är, första säsongen av Gossip Girl. blir nicenice att få se det! jag följde ju inte serien från början, så de är en hel del avsnitt som jag inte har sett.




jaao!

Falkenberg hos wille va nice, kanske lite mycket xbox o testosteron, men det funkade super bra! på dagen kolla vi volley och hade de bäst med angelica, astrid, sofie osv. träffade även gabbie, carro, emelie och sara von sydow från sollentuna där. och christer va oxå dr ofc, men han hade odlat skägg! chockerande eller vad!  haha, ärligt talat tycker jag har ser lite läskig ut i skägg XD!

onsdag morgon åkte jag iväg till gbg för att gå på liseberg med la familja (egentligen skulle edholmarna joina oxå men josefins chef är störd så hon va tvungen att jobba tre timmar den dan). iaf. så va de sjukt tråk på liseberg. jag bråkade md mamma hela dan och hann åka två karuseller för de va skit lång kö på allt och vi va där i tre timmar! sov hos farmor o farfar o åkte sen hem dan efter. de va riktigt härligt att äntligen komma hem o få sova i min egen säng och sånt.

igår kom annica (gudmor) , carl o niclas hit från england (Basingstoke, nära London typ). kul att träffa alla, men fan vilket liv de är ! niclas kan inte sitta still en sekund och så klart är de mej han vill leka med heeeela tiden!




ne, nu orkar jag inte blogga mer! jag börjar kallasvettas igen, precis som jag gjorde igår under dan då jag gick o la mej o imorse, då gick jag oxå o la mej. funderar på att kasnske göra de nu med! 


raawr ! <3


en till kroatien bild. jens och joel dyker och jag är stolt fotograf till den här något misslyckade bilden!

RSS 2.0