Katastrofkväll..

gårdagskvällen hos lovisa blev pankaka. vi satt där i hennes lägenhet och gjorde ingenting. august och tvillingarna kom över och vi snackade. hela kvällen var sådan, tråkig.. efter ett tag kom viktor, orre och kim (några väsbykillar jag inte känner) och inte blev det bättre. satt i köket, stod utanför huset, gick runt och frös och hade det allmänt tråkigt.

ingen superkväll helt enkelt.

happy family..

ända sedan oscar föddes har jag börjat se på familjen utifrån. jag har alltid tänkt att om inte jag föddes skulle dem fyra bli en enda lycklig familj och slippa alla bråk. mina bröder bråkar aldrig, dem är duktiga och blablabla men jag är bara pain in the ass. det ha alltid varit så, att jag på ett eller annat sätt har känt mig utanför familjen, det har alltid varit dem och jag, aldrig vi.

jag vet inte om jag orkar med det här mer, ändå är det bara jag som får skulden. pappa klagar på mig och säger att "mamma hålller på att gå in i väggen, hon vill inget hellre än att ni ska få en bra relation igen" osv.. det borde vara tvärt om, att pappa pratar med mamma om att jag är en tonåring. alla tonåringar bråkar med sina föräldrar och det är bara att tacka och ta emot, för att de gjorde samma sak när dem var tonåringar.

nu orkar jag inte skriva mer, gråter så jag ser knappt tangenterna. och som allt personligt eller opersonligt jag skriver i bloggen så ber jag er att inte ta upp det med mig eller någon annan. måste ni säga nått, gör det via msn eller liknande.

Bråk, bråk, bråk..

Hade tänkt att vi kunde åka till Kista mamma och jag, vi har inte gjort något tillsammans på hur länge som helst och jag saknar det lite faktiskt. våran relation är inte särsklit bra längre alls. det är för mycket bråk, vi bråkaar om precis allt. och som vanligt blev det bråk, och jag som innan tyckte det kunde bli rikigt kul att åka iväg tillsammans med henne men nu har jag tappat lusten helt.
pappa sitter och snackar med mej nu om att jag måste äta och att jag är sur för att jag inte har ätit och blablaba du har alltid haft problem med att äta. och jag är väldigt känslig för blodsockerhöjningar och blablabla ..

tjat tjat tjat, snälla kan vi åka till kista det kan bli roligt osv. asså snälla, jag pallar inte, vad fan är det ni inte fattar.

jag vet en sak som dem inte verkar fatta och det är att en relation byggs upp av två personer inte en. att det inte bara är en person som kan förstöra en relation, det måste vara bådas fel. en person kan inte vara orsaken till att en relation förstörs, men är inte sur på någon utan anledning, man skriker inte på någon utan anledning, det är alltid bådas fel. men inte i vårat fall, enligt dem. de säger att jag behandlar mamma dåligt, att det bara är jag som startar alla bråk, att jag inte gör det jag ska, att det är jag som skriker, att allt är mitt fel. de är vuxna, de borde förstå bättre än att allt inte kan bero på en enda normal människa..

usch, jag orkar inte med min famlij just nu, längtar tills jag flyttar till falköping och volleybollgymnasiet så att dem slipper mig. pappa och mamma verkar börja se fram emot det oxå nu, att de äntligen blir av med mig.


Joey och choklaaaad..

Så, nu sitter jag här och lyssnar på telefonen som ringer. jag orkar verkligen inte gå ner och svara, alla våra andra telefoner har gått sönder ... god knows how! Kollar på massa gamla inspelningar från typ ett dygn och äter digestivechoklad och hare chill. Man måste ju chilla innan träningen !


tänkte bara uppdatera, trodde jag hade nått att skriva om, men i guess not ...


"how you doin ? "




Hur ska jag få folk att fatta utan att säga till ?

jag får höra dagligen om hur otoligt smal jag är, att mina ben är äckligt smala osv, sanningen är att jag led av ätstörningar när jag var yngre ..
det var i 6,7, kanske början av 8an jag hade det, inte så starkt men tillräckligt för att räknas som ätstörning tror jag. ingen märkte något, men det var jag iochför sig noga med men ändå det visar att det inte var s mycket. det fanns dagar då jag kom hem till middagen och sa att jag redan hade ätit hos en kompis eller liknande och gjorde andra lite dumma saker bara för att gå ner i vikt.
nu är det ju så att jag bara har gett ut denhär bloggen till mina närmaste och jag skulle uppskatta om ni inte nämnde nått om det här till mig eller någon annan heller helst. vill ni av nån konstig anledning säga nått till mig om det, gör det helst inte face to face, det är inget jag tycker om att prata om..


det är jobbigt både för att vikt är ett känsligt ämne för många i vårat utseende fixerade samhälle, och för att tyvärr vissa av tankarna sitter kvar. det är väldigt olika från dag till dag, ibland ser jag mig i spegeln och ser ett par spinkiga äckliga ben och ibland ser jag en liten putmage som bara MÅSTE bort..


Så nu vet alla intresserade det och behöver inte nämmna för mig igen om hur smal jag är eller någonting .. (för att för det mesta vill jag faktiskt gå upp i vikt, jag menar hallå bröst saknas på min pinne till kropp)






Hoppas folk har det bra, och somsagt, säg inget till mig face to face !




sanningens ord..

Skade glädje är den enda sanna glädjen!




Min älskade kamera..

..är fortfarande borta ! Asså usch, jag blir tokig, vi som ska fotta på bilden och allt! du vet, jag måste öva in  lite sexiga poser xD från en random sak till en annan...

på vägen hem från skolan idag kände jag hur jag gick och log för mig själv (tur att jag inte mötte nån) sen kom jag på mig själv med att jag tänkte på en person (som jag btw var kär i i 7an, det var ju några stycken). Han brukar normalt vara ganska smådryg och tråkig mot mig men idag va hen jätte snäll, öppnade dörren och var trevlig osv. Små sådana saker kan verkligen förbättra hela dagen!
tänk på det, det ska jag försöka själv.. försök att ge komplimanger och hjälpa till så ofta du kan, saker som inte är så jobbiga kanske gör någon annans dag lite bättre !



Huugs..

Ännu en dag mindre till sportlovet...

LÄNGTAR verkligen, ska bli så himla härligt att vara med Josefin 9 dagar i sträck. Dock ska vi till fjällen, dvs. inga roliga männsikor att gå ut med osv. menmen, vi ska nog hitta på nått.. eller snarare vi kommer hitta på nått ;)

Så, nu ligger jag här i min säng och skriver och lyssnar på musik på youtube. Det funkar ju inte att ladda ner låtar på min data (linux och jag fattar nadaa) så jag får nöja mig med att ha en spellista på youtube. Asså jag har blivit lite halvt beroende av three days grace (?!) Never too late är i mina öron så fort jag har datan till hands (eller mickis ipod).

Nu ska jag inte tråka ut er oexisterande läsare med mer ointressanta grejer...




Kisses

Shopping tomorrow!


från forever 21 tror jag det var.


H&M har fått till det, älskar de här små söta 10 cm klackarna!


trekantsbikini... (H&M)

.. eller bygelbikini? (H&M)


bikini trosor (rosa insida is the shiiiet!) (H&M)


mysig träningskofta (perfekt till skolgympan då man typ inte blir varm alls!) (H&M)



mjukisbyxor ska inte undeskattas, dem är både mysiga och användbara! (H&M)




jag är allt en riktigt tråkig H&M flicka, men det ska det bli ändring på... så fort Ellen går med på att börja internet shoppa med moi!

Kisses '

Usch usch usch!

Så, det har vl inte hänt så mkt sen sist.. sov över hos ellen. stickade klart min strumpa, såg twilight och blev kär i edward, chillade i stinsen med ellen o hennes lillasyster emma och sist, men inte minst ramlade i ellens fuckig backe.. mina stövlar som det finns bild på längre ner, är inte direkt ultimata i halka och självklart halkar jag, trampar snett med minn redan stukade fot och tar emot ej med handen. på handen sitter fingrar, på dem finns det naglar, på alla utom en.


känsliga tittare varnas !




(mina naglar är rödmålde så det är lite svårt att se)


Nu ska jag duscha, school tmrn "/

kisses <3

Bråk som vanligt..

Så, nu är det bråk igen.. som vanligt! De förstår aldrig! jag har sagt till dem 1000 gången att jag vill sköta mitt skolarbete och resten av allt själv. de ska alltid tjata och bestämma över allt jag gör, klagar över att jag inte sköter mitt skolrbete själv, men ger mej ingen chans att försöa själv.

Back to figh

bye !

Crazy vårmode?

Haha, jag hörde på radion för några dagar sen om hur vårmodet skulle bli, det låter ju ganska galet om jag får säga det själv.. axelvaddar, hattar, enfärgat från topp till tå, byx dressar you name it! Just för tillfället känns det som att jag kommer vara otroligt "oinne" i vår, men vad vet jag? Antagligen kommer jag be mamma plocka fram sin rosa långa jacka med axelvaddar som hon hade nån gång på 70 talet eller vad fan det var..

Jag förstår inte nu rikitgt grejen med axelvaddar, jag menar, vad är det som är så snyggt med breda axlar? Man ser ju bara manlig ut? nån sa att det va pga att då tror man automatiskt att midjan är smalare, men snälla? Breda axlar och smal midja gör visseligen timglasfiguren.. men jag tycker ändå det känns så fel med breda axlar?

Det är iallafall vad jag tycker just nu... vore kul om nån påminde mej om att skriva ett inlägg om dethär igen typ i vår.. då kommer jag antagligen äääälska det?

inte vet jag, men nu ska jag kolla vidare om vad som kommer vara inne i vår :) det känns nödvändigt för mig att komma tillbaka in i verkligheten från att ha varit i fjällen..

Puss <3




stora armband och halsband, vitt, orange, utsmyckade klänningar, enaxlade tröjor/klänningar, hudfärgat, girl in men clothes verkar oxå vara lite "nyckel grejer" för våren.. Dags att skaffa pojkvän så man kan sno lite kläder! nån frivillig?


orkar inte...

Första punkten är avklarad! Men jag pallar verkligen itne hålla på och städa nu.. så det blir mys framför tokiohotel caught o camera! Inte helt fel om jag får säga det själv...

Hoppas solen och värmen kan stiga lite medans jag stannar inne btw. trodde jag skulle få komma hem till värsta värmen när vi kom hem från fjällen, men nejnej, här är det is och snö -.-

Myyys time!

dagens planer..

Även fast jag vaknade ganska sent idag, och sådana dagar bara brukar bli skit, har jag bestämt mig för att hitta på nånting! Eller kankse inte hitta på nånting, men inte bara sitta och löka vid datan..

Idag ska jag:

  • Skriva plan över mitt skolarbete (mamma och pappa tvingar mej -.-)
  • Ta foto till id kort.
  • Städa mitt rum
  • Sticka klart min julstrumpa (skolarbete som egentligen skulle vara klart innan jul)
  • Packa upp min väska från fjällen
  • Fixa mina naglar (hemma, jag är lite fattig... som vanligt! Även fast jag gärna skulle vilja pallra mej iväg till stinsen för att få dem riktigt fina!)
  • Träna med pilatesbollen (oxå en julklapp)

Känns som att jag kan göra listan oändlig... men det får räcka  såhär! Nu är det bäst jag börjar, annars kommer jag aldrig hinna bli klar innan ikväll!



Kisses,
hankyy


Bill i dreadlocks!

uppe i fjällen fick jag, isolerad från omvärlden utan tv o data, ett sms från Ellen där hon skriver att Bill har skaffat dreadlocks.  Jag skrattar lite åt tanken och att ellen försöker driva med mej, sen får jag ett till sms där hon fortsätter snacka om att Bill verkligen har skaffat dreadlocks på semestern med Tom på Ibiza. Tillslut ber jag henne mmsa över en bild och hjälp!

Jag vet inte riktigt vad  jag ska tycka, det finns ju inte mer än paparazzi bilder på dem, och dem är inte speciellt bra. Dock läste jag nyss att dreadsen är insydda typ, vilket betyder att dem är fejk och att han bara har dem för semestern. Tyvärr är jag inte säker på att det ryktet är sant. Men inte gör det mig speciellt mycket, jag vet ju inte hur han ser ut än.. Dessutom så gillar jag ju inte honom bara för hans utseende, utan för hans personlighet. Dock blir det inte rikitgt samma sak att se bill utan lejonmanen...


När jag såg semesterbilderna på Bill och Tom slog det mig hur verkligt olika dem har blivit i kroppen. Förra året på semestern var de ändå ganska lika, inte super vältränade, tom var kanske något brunare, men de var ändå ganska snarlika. Nu har Tom dock blivit riktigt het, haha, inte för att han inte va det förut men ändå! Han är både brunare och mer muskulös än Bill, som i mina ögon börjar se "muskel lös" ut istället. hanär galet smal på de bilder jag sett. Och det har slagit mig att bill kanske driver om anorexia för att han inte vill att folk ska tro att han verkligen har det?

Jag satt nyss och kollade på CD1 av tokio hotel caught on camera (julklapp <3) och reagerade även där på hur mycket de pratar om anorexia och vikt osv. jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men jag hoppas att det inte är sant...



Nu tror jag det är dags fr mig att sussa, känner att det blev ett ganska luddigt inlägg, men skitsamma.. jag är lite knackig, det var ett tag sedan jag bloggade sist!

Nattinatti!
(bloggen blir lite tråkig utan bilder just nu för jag inte riktigt kommit överfund med hur man gör saker och ting på min nya data.. bilder ska fixas på min andra data direkt när jag vaknar imorgon!)

Till stinsen...

..bar det av! Imorse kände jag det, att jag måste bara iäg för att shoppa! Visst, stinsen är inget shopping paradis, men det finns ju grejjer. Tyvärr har vi (min familj) varit i fjällen sen efter jul, vilket betyder att jag har missat i stortsett hela mellandags rean. Det som hängde kvar i affärerna var mest skit rent ut sagt! Men men, lite fick jag köpt ialla fall:


Svarta ankle boots från DinSko, 449:-

Svarta läder stövlar från DinSko, 799:-

Vitt 3/4 baströja, H&M, 98:-

Grå/Beige kofta från Gina, 199:-

Underkläder H&M



Inte mycket rea på grejerna jag köpte, menmen ..

(Bilder kommer imorgon, jag orkar inte plocka fram kameran nu vid 1)

Pussar, <3




Min camera har tydligen gått och försvunnit, så jag fick ta och göra det bästa av situationen och fota med min webbcam, inga perfekta bilder precis, men de duger !




Vit 3/4 baströja, H&M, 98:-




grå/brun kofta, Gina, 199:-




Svarta läderstövlar, DinSko, 799:-




Svarta ankle boots, DinSko, 449:-

Nytt år, ny blogg!

Efter att jag slutade blogga nån gång förra året så kände jag direkt att jag fick mer "fritid" dvs. jag hade mer tid till att göra annat än att blogga eller ens fundera på min blogg. Dock saknade jag känslan att skriva av mej och "tävlingen" att få många läsare.. Så nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen !


Jag är då en 14 tjej från sollentuna, bloggade tidigare på "gethanna.blogg.se" men då många missförstod mitt namn bestämde jag mig för att sluta. Utöver att blogga (på min Asus eee som jag fick i julklapp, kärlek!) så lyssnar jag väligt mycket på det tyska bandet Tokio Hotel och så spelar jag volleyboll.

Här i bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt. du kommet kunna läsa om vad jag känner och tänker, mina åsikter om olika aktuella saker, lite mode, tv tips kanske lite om musik, foto, vem vet? Det blir iallafall en härlig mix!

Nu ska jag leta reda på någon som kan hjälpa mig med min design, den är lite kaotisk för tillfället!

Kram, hanky <3

RSS 2.0