you make me happy


lycka. de här två bilderna är tagna vid tillfällen då jag var riktigt lycklig. de här tillfällena kommer aldrig komma tillbaka. men jag kommer alltid kunna tänka på lyckan jag kände just då.

korvhuvud med kurdsås

godnatt! hehe, sämst uppdatering idag verkligen, men jag har fastnat vid lite för mycket konstiga saker. sist fastnade jag vid kenza och tyra show, ganska underhållande program faktiskt, haha. på nått konstigt sätt blev jag lite sugen på att köra ett sånt där triatlon som de gjorde, det såg ju så lätt ut, haha. kändes som att de chillades sig igenom det hela på nått sätt, men jag ska inte säga nått.. det var säkert skitjobbigt!

nu ska jag duscha (borde jag ha gjort för lääääänge sen, äckligt värre..) efter det blir det bums i säng! hoppas på att få sova ut lite lite imorgon, tror att jag har sovmorgon. får ta och kolla upp det där, haha! förresten så bär det kanske av till falköping imorgon, det hoppas jag verkligen, vore super mega kuligt :) isånnafall blir det kanske hoffmaestro på lördag, det gillar vi!



dancing when the stars go blue

haha, herregud vad den här saken om vallentunas lagblogg har blivit en stor grej! lisa i min klass hade fått hörs om bloggen av en kompis (som inte ens spelar volleyboll) om bloggen och undrade om jag visste någonting om det. helt sjukt! bloggen lyckades att få väldigt många läsare på kort tid vilket va grymt, synd att det var på fel sätt bara. förövrigt finns det tydligen en "skvaller flicka" i våran klass, haha. någon som har skapat en facebook för att skvallra om klassen helt enkelt, vi får väl se hur det blir och hoppas på att det görs på rätt sätt, haha. vad jag har hört så har lilla lisa börjat få spån om vem det kan vara. någon mer än jag som är sugen på att terrorisera hennes facebook tills vi får reda på vem det är, haha?




en av sveriges sötaste parbilder? haha, här har lisa fått delta själv istället för att bara för att snacka om allt som händer, höhö. fröken jag vet allt? ;)

ready or not



ojoj, 0,6 grader ute och nu ska jag gå till bussen! kallt kallt kallt för mig som inte har hunnit skaffa mig en höstjacka än. stor halsduk är på iallafall, hoppas det hjälper lite! ha en bra dag.. :)

if you are what you say you are, a superstar..

åh, såg på blogg.se att någon hade skrivit om camel capes, och herregud vad jag blev sugen på en nu. riktigt bra att ha, både mysigt att svepa in sig i nu när det börjar bli kallare och så snyggt ju! diggar verkligen kombinationen med svart (som jag körde på, helt i ovisshet om denna kommande trend, för ett tag sedan). såg att det fanns en snyggig på åhléns, men jag är lite osäker på att färgen kanske ser blek ut, menmen, jag får åka in och prova när jag har tid och pengar. (dvs. typ efter studenten -.-), men ändåå! inte ska man hänga läpp för det, jag får en bra utbildning och liv liv. men sen kommer jag ha massa liv och möjligheter, så det jämnasr säkert ut sig.




den är billig också! 199:-, me likeeey!

somethin' stupid

jag såg nyss att jag har fått två kommentarer angående vallentunas lagblogg, super kul att ni tar er tiden att berätta hur det egentilgen är för mig. skönt att få det bekräftat att det faktiskt finns många riktigt sköna personer i vallentuna också, inte bara omogna och tjafsiga.. tyvärr är det den bilden folk har fått utav laget, vilket är väldigt synd tycker jag. det ni verkligen borde göra är att sätta er ner hela laget och ha ett stort snack, utan tränare, framförallt om bloggen. för det är verkligen inte okej att för det första, bara trycka ner andra lag och för det andra, skriva att det är en lagblogg när inte hela laget står för vad som skrivs. nej ett lagsnack och en lagkapten som tar tag i det här är vad som behövs, haha, work it vallentuna!





1. hej hanna, jag vet att det står att det ska vara en lagblogg men det är det inte. de som inte skriver skäms faktiskt över det som skrivs. det är absolut inte okej och det har gått för långt vi vet men tänk på att inte ge tillbaka med samma sak,med tanke på harry potter grejen och om vårat elitlag, haha (som faktiskt inrte har något med att dom var dåliga eller med oss att göra) de provocerar bara dom som sriver ännu mer och det blir bara värre då. hoppas verkligen inte att hela vallentuna laget blir hatade nu. De flesta i vårat lag är faktiskt emot bloggen just nu. Skulle vara en lagblogg men fel personer fick skriva så det handlade om fel saker.


2. bra kommentar i våran sakallade lag blogg, vi skäms och tycker det har gått alldeles för långt. bra ni vet att inte alla är med och skriver.
ha det bra


och ja, jag vet att det inte hade någonting med att erat elitlag var dåliga att göra, haha.. bara lite kul att ta upp ju (a)? sen är det ju faktiskt så att det är ingen i sollentuna som tar åt sig, de flesta typ skrattar åt det och tycker det är helt puckat. så det va inget illa menat på så sätt ;)

allt är fucked

fy fan, jag skiter i skolan nu. jag skiter i allt nu. hon gör verkligen allt för att förstöra mitt liv och fattar inte hur jobbigt jag tycker att det är att bara bo med dem. jag klarar helt seriöst inte av mina föräldrar. pratar jag med min mamma är det sjukt stor risk att det blir bråk- och det blir det. som nyss, en enda liten fråga om hon hade sett mina löparbyxor blir till ett stort bråk. jag gråter för att jag är så arg och pallar ingenting. jag hatar det här. jag hatat att bo med dem, jag vill bara till falköping. nu.

if i could wright you a song to make you fall in love, i would already have you up under my arm.

falköping har studie dag imorgon. jag saknar människor. folk är inte de de verkar vara. alla ljuger. de som inte borde må dåligt gör det. de man vill ska må bra mår skit. det finns många att välja på, men jag vill bara ha en. och det är inte en av dem. jag är trött. utvecklingssamtal imrn. godnatt!




(jag är lite inne på sepia liknande bilder när man bara ser munnen om det inte märks, höhö..) PUSS!

lyxpyx

heeelt okej med fläskfilé en vanlig måndagkväll. och helt okej att slippa den äckliga maten på tisdagen och äta fläskfilé, me likeeeeeey! ;)


tjockis-sås jag veeeeeeet, men tror ni jag orkar ställa mig och laga sås nu? (a)

jag är sämst just nu!

jaa, men det va ju toppenbra! jag vaknade inte av min jobbiga mobil utan försov mig och vaknade nu- en halvtimma innan träningen slutar. usch vad arg jag är och jag skäms typ inför mitt lag och mina tränare. asså hur lyckas man? finns inte så mycket att göra åt saken nu dock, så jag ska äta och sätta mig och plugga. eller jo förresten, jag ska skaffa mig en sån där stor gammal väckarklocka som låter helt sinnessjukt mycket, så jag äntligen kan vakna!



det kanske kan bli lite ballt med en sån här klocka, haha, annorlunda är det iallafall!

uppsalacuuup

då va det dags att springa iväg på träning. ska dock försöka klämma in någon slags powernap först, haha! här är en bild från uppsala cup i helgen. min röst är iallafall tillbaka!




höhö, fröken lagkapten visar upp priset efter bronsmatchen.. grymt kämpat tjejer! det var ju trots allt de första matcherna för säsonger. på lördag kör vi igen, kom gärna och heja klockan 12.30 i sateliten. shalalalalal sollentuna shalalallalaaaa!


everytime i think of you, i always catch my breath

hemkommen igen nu då efter ett hemskt matte prov! och inte gick det bra heller, faaaaaaaaaaaaan! jaja, jag får väl hoppas på att det som alla säger om att första provet inte spelar någon roll stämmer, annars är jag inte lite körd. jag hoppas på att fysik blev bra iallfall, den satsade jag ju sönder på.. tolv sidor va det tydligen allt som allt, men det är mycket grafer. snäll hänkispänkis tyck min labbrapport är bra! förövrigt är det en ganska vanlig tisdag, träning, duscha, äta, plugga, sova. livet är underbart!



idag sprang jag runt i mammas gamla ull tröja, stixig, men det va det värt! nu ska jag springa iväg och gymma innan volleybollen börjar, PUSS!

hårda bud i mellerud, eller nått sånt.

höhö, blev inget hopp direkt i säng efter att ha skrivit klart.. nu kallar plikten som lagkapten. sitter och pratar med våran tränare just nu, men jag har ju ändå inget bättre för mig tjugo över tolv en måndag? nej, men skämt åsido, vad gör man inte för tjejerna.. dags att gå och knoppa nu (haha, det var ett nytt uttryck som min tränare christer använde sig av, varför inte sno det?), ha det bra och sov gott allihopa så hörs vi imorgon! eller aa, senare idag :)



schmales choklad sögelse.. hehe, tur att man har riktigt mörk 86% choklad på rummet!

i'm not suicide prone anylonger!

jag är färdig. jag är typ klar. det är en underbar känsla det här, haha! jag har verkligen kämpat med det här arbetet nu och gjort mitt bästa. får jag inte bra betyg på det här är deet klart jag blir otroligt besviken, men jag tror verkligen jag har gjort allt jag har kunnat här så jag känner mig nöjd. jag har lite små korrigeringar kvar att göra, men det tar jag i skolan imorgon. jag är för trött för att kunna tänka nu, elva långa sidor blev det (dock innehöll det många grafer som tog plats, men ändå)! nu hoppas jag på att sova gott eftersom att morgon dagen är en riktigt jobbig dag med ett tre timmars långt matte c prov, wish me luck! 




18 and life lalalla, 18 and life lalaaaaa

okej, jag är hemma.. äntligen skulle man kunna säga, men jag önskar nästan att den där bussresan hade varat för evigt. sitter här vid datan nu och är inte lite stressad över både min fysik labbrapport och inför mitt tre timmar långa matte c prov imorgon. labbrapporten ska vara skriver med "korrekt fysiologisk terminologi" och provet är i aulan, som en riktig tenta skrivning. asså hjääälp typ? kvällen kommer bestå enbart utav pluggande... & självklart massa choklad! perfekt för att hålla fokuset uppe pch mörk choklad är ju faktiskt bra för hjärtat har jag hört (som att det är därför jag äter det, haha!). ha en bra eftermiddag peolpe!







omogna halloween figurer

ojoj, kolla vad jag fick höra om igår.. våra främsta rivaler vallentuna har skaffat sig en lagblogg. dock verkar den handla mer om oss än om dem? enligt dem är vi tydligen vääääldigt sugna på att bli precis som dem, men nja, jag är nog ganska säker på att inte inte stämmer! jag vet inte varför riktigt men jag ser det lite harry potter style, där sollentuna är gryffindor, vallentuna slytherin och södertelge typ lite mittemellan dvs typ hufflepuff, haha! jag vet, bara riktiga töntar tänker som jag, fail för mig. nej men helt seriöst så tycker jag det är väldigt omoget och bara väldigt låg standard att skapa en blogg för att trycka ner andra människor. och jag vet att det inte är hela laget på något sätt som dirver bloggen, men det spelar ingen roll.. eftersom det står att det är en lagblogg ser man det ur det perspektivet. istället borde de höja sin nivå och skriva en blogg om sitt lag som te.x. vårat elitlag gör. mycket mer gryffindorstyle (dessutom är det ju de goda som vinner i slutet på harry potter, voldemort dör, hahaha)!




förresteeeeeeeeeen, hur går det för erat elitlag?

wanna wake up in a dream

jag känner att det har varit lite dött på tokio hotel fronten för min del tyvärr, jag som innan va ett riktigt hängivet fan har blivit... ja, jag vet inte riktigt vad jag är. men den stora affishen är nere och just nu ligger några utav skivorna på golvet, vilket gör att jag nästan skäms. de som var heliga för mig innan, vad har hänt? som tur är har jag inte vågat ta ner min kalender än, den ser man på nästan alla mina cam bilder, så när den försvinner, då är det dags att bli orolig, haha.

varför jag kom på det här är för att jag igår hittade en liten videoblogg som jag gjorde innan jag skulle sätta mig på tåget till stockholm för att titta på min första tokiohotel konsert (vill ni att jag lägger ut den?). jag var verkligen genuint lycklig och det fanns inga problem och det ända jag hade i huvudet var tokio hotel. precis sådan var jag och ellen under i stort sett hela åttan, det första man gjorde när man kom hem var att titta på videoklipp (som man förövrigt kunde utantill), se på bilder, sjunga eller googla upp ännu med ointressant information. typ att deras pappa arbetar som lastbils chaufför eller tittade på en film då en ur "tokio hotel crew" rastade toms hundar. haha, tänk om man kunde känna den lyckan så lätt nu, vad underbart allt skulle kunna vara isåfall.



han är vacker.

i'm the worlds greatest!

imorgon är det dags för uppsalacup, i uppsala haha, med tjejerna och det ser ganska bra ut måste jag säga. själv har jag haft en svacka i två veckor men det kändes som att jag var på väg uppåt under torsdagsträningen, så imorgon då jävlar! dessutom så hade dave (elit tjejernas tränare) blivit imponerad över våra passare kom det en liten fågel och viskade i mitt öra, vilket också låter toppeeen, passarna styr ju hela spelet. nu jävlar taggar jag och brudarna till och så ska vi se till att spana in motståndarna vi ska ha under säsongen också. hoppas det går minst lika bra för oss som det gick för rig i motsvarande knallecup i borås. känns lite tungt att inte vara en del av rig längre faktiskt, men nu är det sollentuna som gäller och nu ska det gå bra!


godnatt och lycka till till oss imorgon!



brb tagg (y)

tre vindruvspaket på fyra dagar (y)

hade en lite tokig kväll igår och fick ett litet typ sammabrott eller vad jag ska säga. saknar falköping och människorna där sjukt mycket, dock vissa mer än andra. en av de andra smsade iallafall mig imorse, vilket känns bra. kvällen slutade med att jag låg och grät, tittade på mumin och skickade ett dumt sms. förlåt för det, det händer så mycket just nu så jag vet inte, allt är lite små konstigt. idag blir iallafall en osocial pluggdag med två timmar matte, en timme franska och en timma fysik på schemat. hörs om fyra timmar då! PUSS




jassååå det säger du?



pinsamt...

hej jag hade tråkigt !



vackert värre, eller inte.. haha! men jag kände att jag vill lära mig att göra balla saker på naglarna så det var ju lika bra att öva på alla tio. kanske ska ta tårna ikväll så jag får in det där med blommor? ;)

städa bort ditt smink!

igår kom mamma hem med ett paket microfiberdukar, sådana som man använder till städning typ. hon hade hört att de skulle vara bra att ta bort smink med tydligen, så jag fick agera test person och prova- och visst funkade det! jag som har en vattenfast mascara för tillfället fick bort all mascara när jag använde mig av microfiber duken men när jag använde vanliga bomullspads hände ingenting. ett riktigt bra tips faktiskt! och förresten, köp svarta så ser det lite lika äckligt ut när du tar macara på dem. glöm inte heller att tvätta dukarana, annars lär de bli lite småäckliga, 60 grader utan sköljmedel så blir det perfa!




Chantal Kreviazuk – Feels Like Home

bättre mat inom vården!






haha, dangens blondin måste nog vara lilla söta Athina. många dagar när vi har suttit på bussen så har vi funderat över folkpartiets väldigt konstiga reklamskylt. gräddfil till alla, what the fuck lixom? då när vi satt och funderade vände sig athina till mig med allvarlig blick och sa " jag har kommit på det! de vill ju såklart förbättra maten inom vården. lixom, så att de får gräddfil till maten?"





jag kan inte själv säga vad det betyder på, men min (högst seriösa) gissning om att man ville att det skulle gå smoooth inom vården, dvs. snabbflytande (som gräddfil). men nej, det är nog inte hellet rätt. jag har faktiskt hört uttrycket gräddfil i ganska många sammanhang, sugen på att föklara vad man menar?

förskyld & ont i halsen (y)

godermorgon i denna saaal, godermorgon i denna saaaal. eder önska vi, eder önska vi, en fröjdefull morgooon stuund. eeeeen frööööjdefuuuul mooooooorgooooonstuuuuuuuund!

goddagens! som ni kanske vet så är mitt internet typ mega mysko så alla blogginlägg jag skrev igår försvann typ ut i cyberspace. menmen, inte är jag depp för det inte! nu sitter jag iallafall här igen och ska kolla igenom lite bloggar för klädinspiration och sedan kolla busstiderna. känns som att jag har ganska mycket tid på mig idag, inte helt fel!

hur ser eran morgon ut?



happ, sd är vågmästare... och de lutar åt rött. göttans! -.-

asså klädproblemn måste nästan vara bland de jobbigaste sakerna på morgonen innan skolan. man är stressad, trött och har en buss att passa (fy fan vad jobbigt det är, jag som bara har kunnat gå till skolan typ 5 min innan vi börja innan!) osv. och så är det en sådan sak som kläder som hindrar en. vid sånna här tillfällen känner jag mig riktigt sugen på skoluniform, då skulle antingen många kunna sova lite längre eller så skulle man hinna fixa sig på annat sätt lite mer, dvs bara bra. dessutom kan det nog se ganska "snyggt" ut med skoluniform, alltså man ser ju välklädd ut lixom. (y)



det här hade jag på mig för några dagar sedan, trevliges.


nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och förbereda mig på en jobbig dag (!!!!!!!!!!) med måånga utropstecken, höhö. mentorstid, hål (dvs matteplugg), lektioner, lektioner, lektioner, lektioner, lektioner, lektioner, extrafysik, stress, träning, sola med emelie (?), gym, plugg, sooooova.

vill du sitta brevid mig på bussen?

hejhej, jag är hemkommen, schleten, trött och lite småglad faktiskt. jag vet inte riktigt varför, men jag har en liten feelgood känsla i hela kroppen vilket gillas starkt. dock lär detta förstöras när jag ska sätta mig och räkna matematik nu. eller förresten.. jag har ju mega hål imrogon jag måste ju ha någonting att göra då, bättre att vara lite glad ikväll och sova ordentligt. förresten så håller ju valet på för fullt, och sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, herregud! det här är inte bra.. just nu har alliansen bara en mandat mer än rödgröna + SD, så ändras det här betyder det att SD blir avgörande = INTE BRA!



schmales krydda!

muf muf muf, sosse luktar usch!

haha, det sprang jag och maria runt och ropade i fredagskväll. schmales krydda lixom! nej men ärligt talat nu, freddan ftw! detta kan bland annat ellens kära borgarbalo konstatera, fy fan vad jag har gått runt och sjungit på låten och sagt replikerna för mig själv den här veckan (a)



leukemi

igår åkte jag till göteborg för att hälsa på morfar på sjukhuset, han verkade ganska som vanligt tycker jag, bara lite trött. men antagligen blir det värre, han har ju bara fått cellgifter i två dagar. cellgifterna gör så att han kan få infektioner super lätt och så kan man må illa och få huvudvärk etc. dock är allt det skitsamma, bara det hjälper. jag har tänkt att jag ska åka ner hit vecka 39 igen, alltså om två veckor. då lär han inte ha något hår kvar alls på huvudet, han var rädd att han skulle se rolig ut då, men han är ju kille? det kan inte se så kul ut, han kanske till och med blir snygg? tänkte att jag skulle ta och lära honom att smsa då när jag kommer, det är ju aldrig fel att kunna. hoppas verkligen allting löser sig, jag älskar ju min morfar! ♥


ållisbollis, eller hur pappalappa?

godmorgon alla fina !

nu har jag vaknat här i linn mysiga säng och ska bege mig tillbaka till sollentuna i eftermiddag. det här varit sjukt härligt här, så därför har jag inte velat använda min dyrbara tid till bloggning, hehe. i fredags när jag kom va det snabba puckar, en kvart efter jag kom va det dags att springa (och ja, jag och linn sprang boksstavligen medans cicci cyklade, haha!) iväg till maria. ni fattar ju själv vilket supersnabbt fix jag var tvungen att göra, men lixom hallåå, är man grym så är man. efter maria drog vi vidare på förfest hos erkenborn innan det var dags för ålle. sjukt roligt att träffa massa människor osv, dock både dök jag ner i erkenbornsgolv och så blev jag och maria meganeputtade från scenen inne på ålle, haha. "alla tvåor ner från scenen!!!!!".


här kommer lite bilder från kvällen:






















jag vet, bilderna på mig är INTE OKEJ! menmen, man får ju bjuda lite på sig själv, haha, folk som bara skäms är tråkiga! PUSS ♥

känns som jag förlorar på allt

hejhej och förlåt för dåligt (sämst) bloggande, mitt internet har inte funkat alls på fyra dagar men nu ikväll verkar det funka lite mirakulöst, det är ju min födelsedag så någonting bra måste ju hända. för just nu känns allt bara väldigt jobbigt, skolan, har en stor svacka i volleybollen, folk är falska som bara den och gör saker man inte kan kontrollera. eller kunde från början, men då valde man fel. eller så händer saker som man absolut inte kan kontrollera på något sätt, iallafall inte själv. då är det bara att hoppas på att de som hjälper till vet vad de gör och att be att allt blir bra. blir det inte det kommer typ hela mitt liv bli förändrat. allt kommer kännas ännu mer bajs och jag vet faktiskt inte vad jag gör. nu tänker jag gå och lägga mig, tvinga någon att göra mig glad och sen sova. ha det bra, bloggar kanske imorgon.



hej jag är the grudge !

min nektarin smakar fett mysko!

köpte det här halsbandet igår, har dock kommit fram till att jag nog inte vill ha det. men de va billigt och jag lär använda det ändå, ska jag lämna tillbaka det eller inte? hmm...


kanske ska bli ett får i vinter?

kolla vilken ball "jacka" jag såg inne på zara igår! tycker den va riktigt häftig och den va riktigt snygg på när jag såg en tjej prova den också. tyvärr hade jag kanske inte direkt rätt kläder på mig för att det skulle se normalt ut, men jag tror inte jag skulle kunna bära upp den ändå. riktigt synd, för det vore typ asballt att ha en sån jacka att bara ha någon gång ibland.





jag känner att jag har börjat bli lite smått jack-galen med tanke på att jag också vill ha en skinnjacka (med fårull, som går att ta bort!), en lite finare "kavajjacka" och en stor tjock vinterjacka. dock vet jag inte riktigt om jag vill köpa en goose som alla har eller en peak, boomerang eller någon annan? men jag tycker faktiskt att det är ganska bra att ha många jackor, eftersom man har på sig det varje dag lixom. går man runt i samma jacka då tröttnar man ju super duper fort= inte bra!

nu är det dags för mig att äta frukost, har ni några planer för dagen?

when you try your best and you finally succeed!

jag har kommit fram till en sak, ellen hade faktiskt rätt när hon sa att "folk blir så mycket intressantare när de flyttar eller försvinner". när jag bodde i falköping, och även nu så hör lite små random människor hemifrån av sig till mig av både den ena och andra orsaken. och nu när jag har flyttat från falköping har jag nog börjat prata med fler falköpingsbor än någonsin asså. känns som jag håller på att bli bondeinsider, and i like it! fatta vad grymt att bara kunna rymma till falköping vissa helger och festa och träffa folk och bara typ känna alla. och bara ha sjukt härligt folk omkring sig och att allt bara är toppen. just nu, om jag orkar med skolan, känns det som att mitt liv faktistk håller på och lösa sig och bli riktigt sjukt galet bra. jag måste ha gjort någonting rätt!



sähär snygga va vi en gång i tiden, likadana tröja oxå ;) tyvärr äre lixom lite för länge sen jag träffade bruden känner jag nu. nackdelen med att gå i olika skolor ..

svk c

kolla vilka snygga tjejer jag har i mitt lag! den här bilden tog christer på oss igårkväll på träningen, som bestod utav match. vi blev indelade i två lag, så klart fick mitt lag vara fem, haha. men vi va gangstaaahs och vann första setet, i andra setet va sandra, våran passare, tvungen att gå..  kan ju säga att det inte var helt lätt, men jag har faktiskt för mig att vi nästan hade match boll. vi tog iallafall 6-7 raka poäng efter sandra gick, haha. tredje setet hade vi faktiskt matchboll, men den förlorade vi och de andra vann. tyckte det va grymt kämpat utav alla, och förresten så kan jag ju ta och hälsa välkommen till lagets nyaste spelare, Rojben!



damn who's a sexy bitch..

frågan vad ska jag göra idag har jag reda ställt mig själv alldeles för många gånger idag. det som är irriterande är att jag har lite för mycket saker att göra känns det som, haha! jag måste plugga (såklaaaaaaaaaart), borde gymma, måste duscha (och ja, det är jobbigt ibland när man är tjej att behöva raka benen och hålla på!) sen så hade jag också tänkt att åka in till stan och checka runt lite och möta upp pontus och jacke där. hör ni vad mycket eller? kanske borde vara dags att börja.. aa fast ne lixom. jag orkar inte. kanske ska käka frulle och kolla på en nice rulle nu istället, hähä det rimmade. vi får se vad som händer, vad har ni för planer för dagen?



i got your picture

hejni, riktigt dålig bloggning de här dagarna, tyvärr är det inte bara mitt fel. mitt internet har haft ytp adhd eller nått de senaste dagarna så antingen har jag inte kunnat komma in på internet över huvudtaget eller så har det laggat och segat eller så har inläggen försvunnit när jag har skrivit osv. får se till att försöka fixa det under helgen tycker jag. strax springer jag iväg på träning/teambuilding i sateliten hela helgen. vi får se vad vi ska göra, har ingen aning så det blir lite spännande.

haha, angående engelska uppgiften så tycker jag att ord limits är riktigt irriterade, först har man panik som jag hade för att jag inte kom på någonting, nu har jag kommit på för mycket som jag vill skriva. hatar att behöva bergänsa mig så att jag inte kan få med alla bra saker jag vill.

nu är det dags för mig att hoppa in i volleyboll kläderna och tigga skjuts av mamma som är lagom glad på mig eftersom vi bråka nyss igen. haha, fail! kan bjuda på en låt som har hoppat runt i mitt huvud hela dagen så länge, hoppas ni har en bra fredagskväll! 



let's scream away all our fears and enjoy the weekend!



yeaaaah, det är helgheeelgheeelg nu, eller egentligen inte riktigt. måste skriva klart ett engelska arbete innan träningen som är klockan sju till tio, men fortfarande. det är härligt! imorgon kommer både pontus och jacke till stockholm från falköping så jag ska se till att försöka träffa dem ett tag. sen lär jag väl behöva plugga också, man har ju el grande matte/fysik läxa och dessutom kemi diagnos och labbuppgift på måndag/tisdag. men jag ska inte klaga, natur är kul, natur är kul natur är kul. och nu är det helg dvs ingen skola på två dagar. veckans medelpunkt. det som får mig att överleva skoltiden. tack gud för helgen!

lalallalallalallala, dear maria count me in!

wallakjaaao!
sitter vid datan i skolan och försöker skriva på mitt enelskaarbete, det går ju sådär kan jag säga. jag har riktigt svårt för att koncentrera mig när det är människor runt om kring. efter det här är det bara en lektion till innan det är heeeelg, där ska vi väl antagligen bara skriva på våra texter också= facebook (y). förresten, haha, jag måste berätta om mina grova fail jag gjorde imorse sen oxå. dock vet jag inte riktigt om jag vågar skriva ut det här på bloggen, kanske kommer känna mig lite väl exposed då (a). nu slutar iallafall engelskan och det är dags att byta klassrum och byta data. smell ya laaater bitches, hehe! ja, jag har tråkigt.. okej?



im the king of the wooooooooorld!

just trying to be happy.






















dont forget all your clothes, they'll be in my way after you've gone.

tjenis penis och godermorgon,
nu sitter jag här vid datan ny ducschad och lite smått irriterad. varför ska det vara så svårt att komma på vad mans ka ha på sig? gaaaaalet irritetrande ju! dessutom så är det mysko väder ute, just nu är det as bimmigt men senare på dagen ska det bli 16-17 grader? vad har man på sig då? det enda jag har bestäm hittills är att jag ska ha cpnverse för det är nog de skönaste skorna jag har, haha. någon som läser såhär tidigt på morgonen som har tips på vad man kan ha på sig en dag på grönan?






hej jag har typ skofetis? haha!

wish i could do it all over again

jag saknar det här tillfället och känslan jag hade just då. skulle hade precis spelat beach med tjejerna den dagen vet jag. vill spola tillbaka tiden till den dagen och bara njuta av att leva och ha kul med världens bästa människor! ♥



"

nu vill sofie träna, hejdå!

måste bara säga en sak.. HERREGUD VILKET VÄDER! Det är ju verkligen helt underbart! imorse när jag skulle klä på mig stog jag framför spegeln och funderade på om jag verkligen skulle ha på mig shorts, och bestämde mig efter ett tag för att ta med shortsen och tur var väl att de kom med iallafall, det har varit kanonväder idag vilket är super härligt! snart är det dags att cykla iväg till hallen för att gymma, efter det blir det beach och bad med tjejerna.. göttans. det är faktiskt sant det som man säger om att svenskar bara snackar om vädret, men inte är det fy skäms när vädret faktsikt påverkar dagen så super mycket. har haft fyra prov idag och borde egentligen känna mig sjukt trött och opepp, men nejnej, visst är jag trött i huvudet.. men varför inte vara det i kroppen oxå då?

nu tjatar sofie på mig om att vi måste cykla.. tackohej!"



"

quintuskanmanfaktisktheta

tjännaaaa!

nu är jag nyss hemkommen från den sjukt härliga träningen.. beachvolleyboll och sola i toppenväder, vad sägs om det? känner att jag faktiskt inte fick upp så mycket ord i huvudet att skriva som jag brukar så jag kanske ska ta lite bilder istället. nej, nu vet jag vilken go ide jag fick! josefin klantrumpan glömde ju sin kamera här, så jag kan ju faktiskt sno med mig hennes pratande kamera ut och ta lite kort på brudsen. hon får fanimej ta och ladda in bilderna på datan sen och skicka till mig. lite besvär får hon allt oxå ha, jag som cyklade som en dåre för att hinna och nu ska posta eller göra nått med skiten. PUSS! ♥


hej jag vill passa i solglasögon.. är det verkligen så farligt, eller kan jag kanske våga mig på ett par wayfarers?
"



två inlägg från den dagen. hör ni hur härligt allting låter? sommar, sol, beachvolley, tjejerna, falköping det här måste varit bland den bästa tiden i mitt liv. jag älskar er! ♥



and i wonder if i ever cross your mind.

seriöst jag älskar bra mobilkameror. både den här bilden och bilden i förrförra inlägget är tagna med marcus mobil kamera på 5mpx och ibland brukar jag sno till mig pappas på hela 7,1 eller det kanske va 8? ja, iallafall så är det sjukt härligt för det går sååååå mycket snabbare att föra över osv. därför vill jag ha en mobil med bra kamera när jag får en ny. vad ska man säga, människan är ju lat, haha!

poängen men det här va att jag gärna vill ha en ny mobil och jag undrar om någon har tips på bra mobiler med bra mobilkameror?





godnatt små fnatt.. eller nått? jag är riktigt trött nu (jag va ju till och med tvungen att lägga mig på marken och vila innan, kolla bilden!) efter alldeles för lite sömn den här veckan och en lång och tråkig hypotes om frittfall som jag tillslut kom fram till va fel. härligt! hoppas ni har haft en härlig kväll iallafall för jag kommer ha en härlig dag imorgon! PUSS ! ♥


feelin' like a proud mama!

"nu är det så att jag har fått mail från grabbarna i falköping. de vill gärna höra swedish house mafias one, för ikväll är det feeeeeeeest!" hörde jag på väg hem från Tor på NRJ. inte lite häftigt ju, haha, jag kunde inte rå för det men jag blev typ ..... stolt? klart man ska festa när det är lill-lördag, iallafall i falköping. fuck school (/osten) lixom, höhö!





stentufft, festa loss nu grabbar.. haha!

bye bye skador- i wish

goddag goddag!

nu har jag äntligen blivit redo för att skriva ett litet inlägg, haha. tog lång tid idag eftersom jag har haft en riktigt lång och jobbig skoldag. dock blir morgondagen desto lättare eftersom att vi då ska ha fysiklabb hela dagen. någon som kan gissa var? jooo, på grönalund! uppgiften för dagen är att åka frittfall med en WDSS mätare på sig i en väst, sen så ska vi typ skriva en labbrapport om accelerationen, chillerpiller! jag vet inte om jag skrev det igår förresten, men jag fick ont i min höft igen igår, för första gången sedan innan sommaren. och då hade jag gått typ tre mil, på friluftsdagen i falköping. därför ska jag åka iväg och träffa en av seriges bästa naprapater (hehe, reklam), Tor Opdahl, om någon timma eller så. han har blandannat tagit hand om volleybollandslaget (herrar) och djurgårdens dam lag, och nu ska jag dit (igen, haha!), ännu en merit för honom att skriva upp! bäst för mig att ta mig en liten powernap nu så jag orkar plugga ikväll. hoppas ni har haft en bra dag! puss ♥



bild på lite utav det jag hade på mig idag.

Skor- Scorett
Jeans- Gina Tricot (ända jeansen jag har hittat på sjuuukt länge som är tillräckligt långa för mig, bra jobbat gina!)
Röd jeansskjorta- mammas från Levi Strauss

fick ett litet gulligt sms utav min farmor tidigare idag där det stod: "Din jacka hade inte kommit in än på HM på Hamng ovanför NK Kram". är det inte för gulligt? de är tydligen hos mina kusiner i södertälje nu och har varit inne i stan och passat på att kolla efter H&M jackan som jag bara måste prova. min farmor och farfar är faktiskt bäst, det bara är så!




godis i mitt hjärta.




haha, jag såg att malaco hade en tävling där man skulle få göra sin egen Gott&blandat påse, godisälskare som jag är kunde jag ju självklart inte motstå! så här valde jag, tycker det var en lite annorlunda och spännande blandning som jag blev riktigt sugen på. kan ni tänka er mig dregglandes framför data skärmen, haha?



copuacu (längst till vänster) är en typ coccos liknande frukt på något sätt, tänk er det i "geleform" intressant...

skolan ♥

på något konstigt sätt gillar jag det här med mycket plugg. jag förvånar mig själv varje dag över hur mycket jag klarar av så att jag blir riktigt stolt över mig själv!

kasweamplugghäst!

jag har suttit och pluggat alldeles för mycket ikväll också. känner inte igen mig själv, jag började nästan tycka det va roligt.. läskigt värre! nu är jag galet mega trött och jag har ont i både axlar och rygg (posetivt för det visar att jag inte är van att plugga/sitta vid datan lika mycket som jag gör nu, dessutom får jag muskler haha!). tänkte tvinga min kära moder att ge mig en liten massage medans jag försöker sova. min rygg är helt knölig av alla knutar vilket inte uppskattas alls och gör ont!!! Godnatt på er människor med lite mer liv än mig, och på er natur tvåor också för den delen!



tänkte jag skulle ta och drömma mig tillbaka till falköping i natt med hjälp utav den här bilden.. sovgott!


6-sep-2010

diana tjatade på mig hela morgonen att jag skulle lägga upp en bild på vad jag hade på mig idag på bloggen. eftersom det blev lite smått stressigt imorse och jag inte direkt har någon bra kamera fick det bli lite dåliga mobilbilder. (hoppas du ser ändå din korv!)


det är inte haremsbyxor, utan byxorna är i "kostymmaterial" så man får inte "jag har bajsat på mig-rumpa". de ser lite annorlunda ut i verkligheten, haha. köpte dem nyligen på H&M för 199:-, riktigt sköna!


måndagmåndagmåndag

jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men jag och måndagar går verkligen inte ihop. dagen började med att jag blev sen så jag hann inte till bussen (vilket i och för sig va ganska skönt på ett sätt eftersom jag hade mentorstid sen hår i 1,5 timmar, haha) sätter mig och bloggar och skiver en ganska långt inlägg, men sen när jag ska trycka publicera flyger musen på något konstigt sätt upp till högra hörnet och klickar ner hela sidan istället. lagom kul att inlägget inte sparades i utkast heller. men men, så kan det gå.

sedan kommer nästa problem, kläder! vad fan ska man ha på sig? slutade med lite annorlunda kläder som känder riktigt softa och härliga, tills jag kom till skolan och kom på vilken skola jag går i. danderyd. det funkar inte med vad som helst där och jag kände mig riktigt missplacerad hela dagen. men innan jag kom till skolan måste jag gjort det dummaste på länge. jag gick typ tio minuter innan bussen skulle gå för att jag skulle kunna ta det lungt men när jag kom fram upptäckte jag att jag hade glömt gympa handduk, toppen! jag ser att det är fem minuter kvar tills bussen ska gå och känner att det är dumt att chansa eftersom nästa skulle komma typ en halvtimma senare så jag sätter mig och väntar på bussen (som självklart är fem minuter sen). när jag sedan kommer på bussen så kommer jag på att det är 607 och inte 627 som jag brukar ta, så sjääälvklart går bussen upp i edsberg. detta betyder alltså att jag skulle ha haft minst en kvart på mig om jag hade gått hem och hämtat en handduk och sedan gått till en annan busshållsplats som ligger efter edsberg.  idiot!





självklart hittar jag inte till klassrummet heller eftersom våran lärare har bokat någon konstig datasal i estetdelen som jag förövrigt inte ens har varit i eftersom jag inte läser estetisk verksamhet (läste det i ettan). resten av skolan gick väl ganska smärtfritt, fick låna en handduk på gympan, dock kom jag försent till lektionen efter. toppenbra det oxå. efter skolan går jag på extra fysik eftersom jag har missat så mycket när jag gick i falköping (seriöst, vad fan gjorde vi på lektionerna? är det här ens samma ämne, haha?) vilket gjorde att jag självklart inte hann till träningen. slutade tio i, bussen går kvart över från danderyd, träningen börjar halv i sateliten= hinner inte. och inte nog med att jag kom försent till träningen. det gick dåligt oxå.



måndagar suger, haha. kul humor! nu blev jag sugen på banan, läskigt.


det här är verkligen en typisk måndag för mig, allt som bara kan gå fel går fel och jag känner mig allmänt dålig/ful/missplacerad/bajs hela dagen. nej usch, om jag fick bestämma skulle alla måndagar raderas och bytas ut mot en extra fredag. det här inlägget blev visst långt som fan, men jag har mycket intressant att dela med mig av (haha!) synd för er. eller kanske bra om det nu är någon som bryr sig, vilket jag tvivlar på. nu äre dags för mig att begrava mig i skolarbete. precis vad jag är sugen på! TUMME UPP

ööh, godnatt va

lökarnas lök känner sig härmed redo att hoppa i säng efter en helg med alldeles för mycket data och alldeles alldeles för mycket plugg. jag har inte ens gått ner till brevlådan, har dock varit ute på balkongen och andats en gång idag. lyckat att sängen ser ut så här när men egenligen bara är sugen på att döpa om sig till hanna däckarsson. hörde förresten rykten om en annan som hade däckat i badrummet i helgen, jag är sugen på mer information angående det fallet, haha! okej, känner att jag är jävligt trött och att det här inlägget blev rikitgt flumm, men det är inget fel med det. godnatt bara! ♥



im not a princess, this ain't a fairytale.

va lite småsugen på ett par gråa kilklackar för några veckor sedan, eller egentligen va jag sugen på det mesta då.. men ändå. nu har mitt intresse svalnat lite, men jag har hört flera som är på jakt så här kommer lite olika alternativ som finns ute i butiker nu.



jag har för mig att jag har sett acnes admire i grått, men jag kanske är helt ute och cyklar. de svarta är ju faktiskt tuffa som bara den oxå annars!

r.i.p mina affischer!

herregud, mitt rum är nog mer kaosaktigt än på länge nu. jag som hade städat så fint, fan då.. haha! nu håller jag på och tömmer alla konstiga möbler som har stått här inne medans jag har bott i falköping för att försöka få lite ordning. har hittat massa super roliga saker, bland annat gamla darin affischer, dagböcker osv. tänk vad söt man va när man va liten, haha! förresten, vet ni en sak.. jag tog nyss ner mina tokio hotel affisher. känner mig lite elak på nått sätt, men jag har stört mig en hel del på den stora iallafall den senaste tiden så det va lika bra. (förlåååååt!)

nu är det väl bäst att jag fortsätter, måste hinna plugga mer innan jag lägger mig oxå! lyssna på den här låten så länge, hehe, skrev om den i man dagbok tvåtusenfem och den kom nyss upp på min grymma spotifylista. blatte hanna kommer fram åter igen! glöm inte att jag kunde heeeela texten förut, varenda jävla ord! eller ja, "kunde" jag sjöng som det lät, och det gör jag fortfarande. haha!



 Arash – BoroBoro - Radio Edit

om man är korkad, tom och glad

nu är jag lite orolig här! varför står det sold out på jackan som jag vill ha på hemsidan? den har väl inte ens släppts än, varken online eller i butik. kanske utomlands, men inte i sverige? eller är jag heelt ute och cyklar här? hjälp mig nu, jag vill ha den!!!


and change my life the way you've done

herregud vilken film! har ni inte sett my sisters keeper, eller allt för min syster som den heter på svenska så gör det. jag har legat i min säng och gråtit under i stort sett hela filmen, riktigt fin film verkligen. kan inte säga mycket mer om filmen mer än att ge den en chans, den är riktigt bra. kanske inte super bra att kolla på första gången man träffar en kille då (speciellt inte du linn gråtarsson (; !) men se den folk, haha! det är ett måste. det är en order!



Chantal Kreviazuk – Feels Like Home

han piper fram som en komeeeeeeeeeeeet

haha, min familj är inte normal.. inte någnstans! vi satt nyss och åt lunch och så sa mamma nått om att oscar kunde äta kyckling, tror ni inte jag börjar sjunga "alexander kyckling" då? och det sjuka är att alla hängde på direkt, så där satt vi hela familjen och sjöng på världens mest normala låt. det sjukaste va ju oxå att marcus kunde alla verserna oxå, jag visste inte ens att det fanns, haha. vi sökte iallafall upp den på youtube, grym låt, haha!



come away with innocence

godmorgon, goddag och hej!

måste bara typ hylla människan som kom på hårinpackning, haha. mitt hår mår verkligen tusen gånger bättre och ser sjukt mycket bättre ut också. en klippning och lite nys slingor så kommer det se toppen ut! den här helgen kommer förövrigt att se väldigt ointressant ut för mig. ska begrava mig i allt plugg jag har nu för att hoppas på en liten kort ledigstund bortåt söndag kväll. vad ska ni göra i helgen?


jag i sjuan, haha (?)

sprittsprångandenaken!

okej, okej! hade nyss ett till blond moment! i typ två-tre dagar har den lilla msn gubben som man har i hörnet varit borta. ni vet den man klickar på för att ändra online till upptagen osv, och även den som man öppnar hela msn fönstret med. så i två dagar har jag fått antingen klicka mig in på msn via startsidan eller öppna det med startknappen till vänster dvs otroligt jobbigt! (haha, hoppas ni vet vad jag menar, det här va visst svårare än jag trodde att beskriva!) men nu, precis alldeles nyss så kom jag på att det finns en liten pil där vid alla symbolerna för att man inte ska behöva ha alla framme hela tiden. och sjäääälvklart gömmer sig den rackaren där bakom! härligt att knappen är återfunnen, det va riktigt irriterande att behöva öppna det på annat sätt. prova själva!



yes i like black and white

jag har en förmåga, en riktigt irriterande förmåga. den förmågan är att direkt när jag kommer hem från skolan så lyckas jag löka ner mig själv. asså jag förstår inte! det börjar med att jag tar någonting att äta, efter det kanske jag tar av mig byxorna och byter om till mjukisshorts, efter ett tag byts även töjan ut mot exempelvis pappas gamla stora champion tröja och tillslut så tar jag en liten power nap. som inte alls blir så liten utan kan dras ut till både två, tre och fyra lååånga powernaps. inte bra!

kolla själva! dock har jag ingen bild på hur jag såg ut innan, hehe, lökningen har redan börjat på bild uno. (y)



Hehe, tänkte jag skulle köra på samma pose och allt så bilderna blev så lika som möjligt. kanske inte så lyckat, men jag försökte!




blä, jag tar mig en dusch, måste fräscha till mig lite. en hårinpackning, någonting som liknar en ansiktsmask och ny rakade ben borde få mig åtminstonde känna mig lite mer näääzäääz.

baby, it's my birthday!

såg nyss att Marc by Marc Jacobs butiken som skulle öppnas i Stockholm faktiskt öppnades redan i onsdags, när jag va i stan. sjukt irriterande att jag inte har någon koll asså! men det är iallafall perfekt för mig eftersom att jag är desperato efter en ny väska! jag ska tvinga mig själv att ta en paus från all helgens pluggande och åka in till stan för att spana lite. har kollat lite snabbt på hemsidan och har hittat några som jag har fastnat lite för, får se om någon är som jag föreställer mig dem i verkligheten... och framförallt, är de värda sitt pris?




franny





huge hillier


leola


men men vi får se vad som händer, inte säkert det blir en Marc Jacobs väska. Madde ska till New York i oktober så jag tänkte utnyttja henne (och hennes syster som kanske har lite mer koll, jag vet inte) och tvinga henne köpa väska åt mig där. så mycket billigare ju!

i schoolääään!

goddag, godmorgon, tjenare och hej!

sitter just nu i en datasal i skolan och "skriver" en guide till sverige, sååå intressant! hehe, sitter mest att läser olika fördomar och läser om massa konstiga saker som vi gör här i sverige och det sjuka är att mycket är faktiskt sant. när vi går på stan och någon ler till dig antar du direkt att det va till någon annan/ att människan är typ full. på bussen sätter man sig så långt ifrån alla som möjligt, helst sitter man själv på en hel rad osv. vi är lite knäppa och osociala jämfört med utomlands, men vem har sagt att det är dåligt i och för sig? någon som har lust att dela med sig om lite skillnader i svenskt beteende och hur man beter sig utomlands? det skulle uppskattas faktiskt :) nej, plugga va det va?


jag vet, jag ska städa!

tjopptjoooopp! nu springer jag ivär till bussen i alldeles för varma kläder för vädert egentligen, men jag hatar att frysa så nu är stora pippihalsduken på. ha en toppen dag!


kapten, löjtnant och fakir typ .. sånt har vi på lekarna på idrotten i skolan!

okej, jag är typ halvt hyper och i halvt chocktillstånd! haha, jag har fått ett brev från försvarsmakten med rubriken "Nyrekrytering till Flygvapen frivilliga Region Mitts ungdomssektion" erkänn ballt? den handlar typ om ifall jag vill komma på nått läger eller nått där man får en i vad man gör inom flygvapnet och prova på saker inom officiersyrket. fattar ni vad ballt eller? man kommer få marchera (det heter typ exercis), sova i sånna där militärrum (ni vet som i Forrest Gump?) och massa balla grejor. framförallt så kommer man få låna kläder! tänk er mig i riktiga militärkläder och sånna där stora kängor. asså jag är typ i extas och känner bara att jag typ måste åka dit och se hur det ser ut och vad man gör. dock vet jag inte riktigt om jag överlever det, både på grund utav mina skador, framförallt i handlederna. sen så står det att man måste ha god kondition, det är jag oxå lite osäker på. inte så att den suger egentligen, men lägret är för 15-20 åringar (killar och tjejer) så jag tippar på att om jag åker dit så kommer det vara jag och 199 biffiga 18-19 åriga killar... vilket i och för sig inte vore heeelt fel. men tänk att jag ska göra samma sak, hehe, kommer ju dö? vad tycker ni, ska jag söka eller? man lär ju sig ceeepigt mycket och man kan ju inte göra mer än sitt bästa!




förresten!

är det någon som har en extra ipodladdare eller som typ har lyckats sno min eller något? för min är borta! jag va helt säker på att jag bara glömde den i falköping över sommaren men under flytten märkte jag att den är helt borta. sugen på att haffa en till fröken jagvilllyssnapåminipod? :)



HAHAHA! fulaste bilden oxå, men tror ni jag bryr mig? NEPP! :)

i feel pretty, so sweaty, so pretty!

okej felåt. sämst bloggning idag, verkligen! men idag va mitt liv sjukt ointressant oxå. har verkligen bara varit i skolan, pluggat matte och nu precis kommit hem från träningen. eller i och för sig, en ny sak har hänt idag.. haha ! jag har börjat på företagsekonomi a. verkar som en riktig lallarkurs med en sjukt härlig lärare, dock är kursen bra att ha med sig så jag är faktiskt glad över mitt val. dessutom är det en stor fördel att inte ha lektioner bara med klassen för då lär jag känna nya människor, så jag slipper känna mig som en outsider i danderyd. istället kommer jag vara bruden som går runt och kör high five med alla, känner alla och bara glassar runt. hehe, i wish! jaja, tillbaka till verkligeheten. dags att hoppa in i duschen, sen däckar jag nog!

ha en bra kväll och godnatt! ♥


han sluta mig genom föstret och skrek "come oooon!"

hej jag är stolt över mig själv igen! idag har jag pluggat matte fyra timmar, fattar ni fyra! känns faktiskt lite galet, det är ju lixom grov pluggis varning på det. och jag som är typ lataste människan i världen, vad har hänt? äsch, struntsamma förresten. det är ju åt det bra hållet, eller hur? nu är det dags för mig att börja tagga träning, någon som kan gissa vilken låt jag spelar eller?



fröken normal!



rubrikrubrikrubrik

usch, just nu är jag så sur sur sur. jag hatar hela världen och allt på grund av den här jävla matten. det har tydligen visat sig att jag har inga som helst matte grunder och kan inte massa av de lätta sakerna som man lär sig på grundskolan. precis vad catherine sa till mig under alla år i edsbergsskolan så kan jag inte grunderna utan vill bara komma vidare till nya svåra saker som jag dock inte kan lösa pga dåliga grunder. just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra med mig själv, låna en mattebok från åttan för att repetera alla grunder? som att jag har tid med det lixom.. känner att jag skulle behöva en privatlärare i matte som hjälper mig med typ allt. kanske ska börja gå i lärcentrum för matte som alla sam elever som inte klarar matte a gör. kul lixom, hej jag läser matte c men jag kan inte åttans grunder. fy fasiken vad sur jag är på allt och alla just nu. jag går och lägger mig. fan!

i huset där jag bor känner ingen varann..

juste ja! köpte även en hårinpackning från L'oreal när jag va i stan idag. någon som har provat den och vet om den är bra? mitt hår är så sjukt slitet just nu så jag hoppas verkligen att den gör sitt jobb, annars är det dags att gå loss med saxen. färgen oxå för den delen, lite nya slingor i den feeeeeta utväxten skulle nog sitta fint.


dancing with myself

nu är lilla jag äntligen hemkommen igen och jag kan berätta för er att jag har lagom ont i fötterna och riktigt trött. det slutade med att mamma fick hämta mig vid macken och köra mig hem, lyx! ialafall så fick jag med mig lite grejer hem. det mesta är sådant som jag har spanat på ett tag men inte riktigt haft råd, men nu när mattantspengarna (HAHA!) kom in så hade jag plötsligt 2500 över. helt okej! tänkte jag kunde visa vad jag har köpt, sen kom jag på att min kamera snadd är borta. toppensnoppen! kanske tar och snor mammas kamera och fotar lite sen, dock är den redan full med bilder osv så det är lite bökigt. vi får se vad som händer helt enkelt! jag snor den här bilden från Weekdays hemsida på ett armband jag köpte. me likey! dessutom behöver jag smycken.. så det så!






nu är det mat!



oh baby you can't stop me rolling!




say you wanna start something new

godmorgon gottt folk!

har precis ätit en härlig frukost på frukostaltanen tillsammans med farmor och farfar och tänkte strax dra mig in mot hufvudstaden. tänkte att eftersom jag har studiedag och har fått min lön så är det ju perfekt att checka lite butiker och kanske föröska luska fram ett datum till när den snyggelisnygga jackan kommer ut i butik. tydligen så är det rockbjörnen ikväll såg jag nyss, så vi får väl se om jag krockar med robin bengtsson (igen typ) eller någon annan kul i stan idag då... det vore ju bara såååååå häftigt HAHA! nej, nu är det dags för mig att sluta tönta mig, slänga av mig bikinin och hoppa in lite anständiga kläder. stockholm next!




kanske är dags att skaffa mig en camera, webbcambilder är så trååååååkigt!

godnatt folk!

vet ni vad, jag känner mig stencool just nu så därför bruder jag på en vääääldigt vacker och heeelt otroligt seriös bild på mig tagen för ungefär 20 sekunder sedan. jag kan även dela med mig av en najsbajsig låt, lyssna då för faskien!




diggar att han som sjunger kallas Mr. Big, hej SATC.

tinkywinky, dipsy, laa-laa, po.. teletubbiiiies, teletubbiiiiiiies!

ser inte de här sjukt mysiga ut? jag funderar helt seriöst på att köpa en sån, haha, eller typ önska mig det i födelsedagspresent! vinterkvällar när man bara vill sitta inne och kolla på film, tänk att krypa ner i en sån här grej då och bara mysa sönder. dessutom har vi fått typ megarabatt på dem i våra skolkalendrar som vi fick. kanske ska slå till?



fattar ni vad härligt eller, jag är typ sjukt taggad på att bara hoppa ner i onepiecen och typ känna mig som en levande teletubbie. kanske ska delta i nån av alla bloggares ipad tävling så jag kan vinna en sån och ha som ruta på magen, vad sägs om det? ;) (finns att beställa på http://onepiece.se)

RSS 2.0