förlåt för att jag förstör för er.

allt är verkligen åt helvete just nu. jag mår skit psykist och det leder väl till att jag känner mej dåligt fysiskt också. jag vet inte hur min kropp egentligen mår, men det spelar ingen roll. jag klarar inte av att träffa folk så som jag mår nu. blir antagligen ingen skola för mig imorgon heller, om jag inte mirakulöst skulle vakna upp och allt skulle varit en mardröm. allt som jag har jobbat för den senaste tiden är förstört och allt är verkligen åt helvete. det ända som jag vet att jag verkligen skulle behöva nu kan jag inte få, på grund av mig själv. jag har verkligen förstört allt. lutar åt att flytta hem och börja om nästa år, men vi får väl se om de vill ha mej där. vill bara säga ett stort jävla tack till madeleine fogelmark och angelica palm som har hjälpt mig så sjukt mycket här i falköping. ni är riktiga vänner. fy fan vad bäst ni är! ♥


bajs

satt nyss och kände mig super förvånad och fick precis ett litet ryck.. det är juni imorgon! det här betyder alltså att skolan slutar om elva dagar och min lillebror fyller år om nio dagar (imorgon alltså). helt galet! jag vet att alla tänker på det hela tiden, och inte minst säger det.. men jag har nog inte riktigt fattat det förrens nu, att det är slut snart. vi går ut ettan. självklart är jag glad över att det blir sommarlov men det är också sommarlovet jag fruktar.. eller nej, egentligen inte lovet, mer det som kommer efter. angelica flyttar hem & jag har ingen aning om vad jag ska göra falköping eller rudbeck? volleyboll eller flytta hem och satsa på beachen? jag känner på ett sätt att jag vill vara kvar här i falköping för jag gillar det att de flesta är så öppna och inte är rädda att söka kontakt på samma sätt som hemma. dessutom har jag angelica och madde här som jag verkligen verkligen trivs att umgås med. vill inte att det ska ta slut. samtidigt så behöver jag min fritid, ni hemma vet hur jag är och att jag behöver min ensam tid, och jag klarar inte av att vara tvingad till att göra saker, dvs. träna tre timmar om dagen. vet inte alls vad jag vill just nu, allt är fucked i falköping och jag pallar seriöst inte flytta hem heller på nått sätt. visst, kul med kompisar och familjen nära, men jag kommer inte klara av att bo hemma tror jag. precis som här är jag begränsad och får inte göra vad jag vill, de måste ha kontroll på allt jag gör och det finns för mycket regler. just nu längtar jag bara till tiden efter gymnasiet då jag och josefin flyttar ihop till vår mysiga lilla lägenhet som vi alltid drömt om, vi kan bestämma allt själva och kan göra precis vad vi vill.. vi har ju alltid varandra.




det är inte många jag vågar säga föralltid till, men till dig är det självklart. PUSS!


för allas skull, inte bara min

två frågor som behöver svar på så fort som möjligt.. någon som är sugen på att fixa min design? och någon som vet hur man fixar en pil längst ner i bloggen där det står "tidigare inlägg". vet själv hur galet irriterande det är när man har hittat en ny blogg man vill kolla igenom eller letar efter nått speciellt i en blogg och så kan man inte klicka på "förra sidan".

thinkin' tatuering

hittade nyss de här bilderna på tatueringar som folk har gjort som jag hade sparat på datan fur super länge sen.. hur tänker man egentligen när man gör en sån här tatuering?


hej jag gillar barnprogram och seriefigurer?








hej jag vill se ball/läskig ut?





inte för att skryta... men det är jag som är spindelmannen(?)



haha, vi tjejer ettor här i falköping har länge snackat om att göra en fin liten tatuering som symboliserar oss och våran tid här. josefin och jag har oxå snackat om att göra en liten tatuering som symboliserar våran vänskap.. vi får se, det vore ju ballt med en tatuering tycker jag, men tänk om man ångrar sig? tänk vad äckligt det kommer se ut när man är gammal och rynkig och har en tatuering? iochförsig är det ju inga mega tattos vi funderar på, kanske bara ett litet hjärta på nått ställe som är lätt att dölja. vad tycker ni, är det dumt att tatuera sig och vad tycker ni man ska tänka på?

typ bäst lixom



Bimbo ellen och crazy hanna.. hehe, kanske ska återgå till våra tidigare jag? ;)


det är faktiskt "bara" två år kvar...

när jag loggade in på blogg.se såg jag att de som vanligt hade reklam för lite olika bloggar osv. och såg att en tjej hade lagt upp bilder på sin balklänning. och herregud vilken prinsessklänning!



detta fick mig att börja fundera på min egen bal, om två år. vad fan ska man ha för klänning? hehe, kanske är tidigt att börja tänka på sånt nu, men de är ju faktiskt riktigt viktiga grejer det här! egentligen tycker jag det vore riktigt ballt att komma med en rosa mega barbie klänning som Rosanna, men vågar man verkligen det i lilla pluttiga falköiping? fine om vi hade haft bal hemma, men här i falköping? där man är konstig och att sticka ut verkar vara något negativt.. hemma hade vi ju bal i nian, där kände jag absolut inga problem med att sticka ut, även fast jag kanske inte var den mest klädmodiga i övrigt..



har ingen bild på datan på min klänning, så det fick bli en dålig bild från facebook. iallafall så ser man ju att min blåa klännig stack ut lite till skillnad från de andras grå, svart beiga. tillbaka till ämnet då, balklänning på studenten. hur funderar ni omkring det här, det är väl bra att sticka ut?

förresten så måste jag bara säga att jag diggar hon Rosanna över huvudtaget. hon verkar vara en riktigt härlig tjej och klär sig lite sådär enkelt och chilligt som jag vill göra i sommar. shorts, skönt linne (eller t-shirt) och converse eller gladiatorsandaler. jag är lite små taggad på att köpa ett par låga converse faktiskt, men vi får se.. känns som att hela sverige ska göra det nu. "jag vill inte vara mainstream och jag leker att jag inte är det, ändå är jag det" sa ellen för ett tag sedan, och det är ju så sant. hon är inte dum den tösen!

muppkorv

neheni, det är nog bara jag som kan misslyckas så mycket... jag kommer till skolan och möter sean, tror ni inte han berättar att de redan har haft provet då eller? jo självklart hade de ju flyttat provet, vilket de bestämde imorse.. kul för mig då! funderar på att maila min lärare och berätta hur det är och kanske göra det på sovmorgonen imrn, men taggad man är på det eller?

förresten, är det någon som vet om det finns en "posten" i falköping, och isåfall var? josefin glömde ju som tidigare nämnt sin väska här och jag tänkte vara lite snäll och skicka ner den till henne igen om det nu går. ska nog ragga med mig lilla angelica till staden för att se om man kanske hittar ett postkontor. det är ju så sjukt härligt väder så jag tycker faktiskt man förtjänar att vara lite ute även fast man inte mår toppen. så det så !



HAHA, var bara tvungen att härma mig själv när jag var liten.. ni som kände mig då (typ bara josefin) vet ju hur jag såg ut när jag var sur. för er andra så såg jag väl ut ungefär som på bilden minus fingret, snygging!

31 maj 2010

hej hopp, mådde inte alls bra i morse så inte blev det någon skola för mig idag. riktig tur att vi bara har tre lektioner, och inte gör någonting i stort sett på de två lektionerna som jag missade, hehe! eftersom att jag har fysikprov (wohooo!) sista lektionen känner jag att det kanske är bra att sova och plugga tills dess så att jag mår bra och provet går bra. förresten, på tal om någonting helt annat.. jag är ju överrörlig lite överalt, och min vänstra axel knäckte nyss till riktigt ordentligt men nu har jag ont i höger axeln? vad fan är det för konstig symmetri? någon som har en aning, haha?



hihi, bara för att jag inte hittade någon kulig bild och tyckte den här var knasig... godnatt igen!

varken tomater eller vänner växer på träd

en  morot och en burk småtomater mättare är det dags för mig att hoppa i säng nu. eller egentligen så var det väl dags för länge sedan, men jag har inte kunnat sova.. mår inte speciellt bra just nu. eller just nu, för stunden mår jag lite bättre, men det är bara för att jag pratar med världens bästa Madeleine Fogelmark. tycker synd om er som inte har så bra vänner som jag har. faktiskt! med de orden vill jag bara säga godnatt och så vill jag fira lite extra för jag är snart uppe i mitt normala antal läsare, iallafall för dagen! tjohoooo.. godnatt



hjälp, jag är hjärntvättad av en skåning!

inte okej, inte okej alls! josefin har gett mig en låt på huvudet.. och ni kan nog inte gissa vad det är för sjuk låt. lyssna och kom med botemedel, snälla!



mumin



det är tomt nu, för alla är borta. det är bara jag och mina bananflugor kvar.

bajs.

kom upp från stationen efter att ha lämnat josefin för snart en timma sedan.. tror ni vi lyckades bra eller? självklart så kommer josefin på, typ fem minuter innan tåget går, att hon glömt sin handväska med nycklar, kamera och allt i. bra jobbat bruden! så självklart blev det upp till mig att cykla hem fort som fan och hämta den, men med tanke på den korta tiden så förstår ni väl själva att jag inte hann. men jag försökte, cyklade som en galning och fick många undrande blickar på den korta vägen. hann iallafall inte säga hejdå till josefin, fisk oxå! menmen, jag träffar henne om exakt en och en halv månad, 16 juni mer bestämt. då är det dags för oss att åka till kroatien igen, fy satan vad roligt vi kommer ha det då!



DU ÄR BÄST!

jag ser galen ut på varje bild, speciellt när jag ler.. kanske ska sluta vara glad?

hos svarén i fredags,












känner att jag kanske ska sluta ställa upp på bild över huvud taget när jag är med folk med tanke på att jag i stortsett håller på och dö av garv på varje bild. någon som har lite tips för att bli bra på bild, beredda som oförberedda.. just nu är det katastrof! hahah.. fyfan


bilder från Suzannes blogg.

sillarsönderbaby

sådärja, gårdagskvällen blev kanske inte precis som vi hade planerat om man säger så.. skulle egentligen stuckit till porris och umgåtts lite med honom och hans kompisar, men nejnej, självklart sticker de till skara. orka det lixom! iallafall så skulle de smsa när de kom tillbaka till stan så kunde vi "efterfesta" med dem, så medans vi väntade fördrev jag och josefin tiden med att leka på omegle och chatroulette. herregud vad mycket konstiga kåta gubbar det finns där! men det finns faktiskt oxå kul folk som te.x. våra söta lilla norrman som drev med oss hela tiden, haha! vid ett tiden tänkte vi iallafall "vila" lite, ni kan ju tänka er hur det gick... vaknade vid åtta imorse båda två, sura som bin över att vi inte  hade vaknat tidigare. hehe, nu sitter iallafall josefin och fixar sig medans jag sitter lika ful och nyvaken vid datan eftersom jag inte orkar fixa mig. ska ändå bara sitta inne och plugga hela dagen, trök som fan.. men a man's got to do what a man's got to do!


vackert värre... jag kanske ska sätta igång och fixa mig lite ändå? HAHA!

bara för att vi är sjukt snygga, sociala, bäst och braigast!





va bara tvugna att ta en fjortis bild! de är ju så mysigt att pussas!








bara så ni vet så tycker jag super mega bajs mycket om min barndomskompis och min föreviga bästa vän Josefin Edholm! ♥

peach out, see ya at the hotel !

haha, började skriva ett blogginlägg medans josefin duschade för typ mega länge sedan men eftersom hon är så satans snabb så hann jag självklart inte klart och inlägget glömdes bort. iallafall så har vi väl nästan fixat klart oss nu alla brudar, så strax hade vi tänkt att gå till mr. Svarén och ha det göttans med alla fulla tonåringar. men eftersom att vi volleyboll bruttor är så duktiga (och inte dricker) så struntar vi i det och tar som vanligt en alkoholfri night out with Falköpings drunk teenagers!

hehe, iallafall är det nog dags för oss att knalla upp mot berget och hem till mr. Svarén (som jag förövrigt inte vet vem det är, hehe) som bor typ bortanför madde, vilket betyder att det kommer ta ååår att komma dit.. så vill vi vara där innan 12 är det nog dags för oss att sticka strax. bara så ni vet! PUSS ♥


melodifestivalen är ju nu, det hade vi helt glömt bort!

tjing pling, sitter inne hos angelica svettig och glad med iskalla fötter.. hoffmaestro i högtalarna och galna blattebarn utanför, det är wetterlin det! annars så har det väl inte hänt mycket idag, hade iof franska som faktiskt kändes ganska bra trots att jag inte hann plugga super mycket. annars så är det som ni vet sjukt jobbig skolvecka för min del, så tyvärr kommer bloggen åt sidan lite. dessutom ska jag göra ett frivilligt kemiprov så jag höjer mig de där tre jävla procenten till vg. tänker fan inte ha g i kemi a, pinsamt ju!

för att inte haka upp sig på allt tråkigt så kan jag ju berätta att jag, astrid, sofia, cicci och nån random beachhandbolltränare (?) spelade beach efter träningen idag, därför jag kom hem så nedrans sent, haha! inte för att det var speciellt seriöst eller att det gick så bra, men det var kul ändå. premiären kan man ju inte satsa allt direkt.. en annan mega rolig sak är att josefin kommer imorgon! vet att jag redan har nämnt det, men jag är så cp glad! har ju inte träffat henne på hur mega länge som helst..


typ första gången vi träffades alla blue babes togs denhär bilden.. vi är bäst!



iallafall så ska jag duscha av mig nu, känner hur jag stinker, haha.. stackars angelica som sitter mittemot mig. tackohej, bloggar igen innan jag lägger mig hoppas jag! ♥

godnattsommaren

min sommar som jag trodde skulle bli chilleririllpill blir inte riktigt som jag hade tänkt mig, istället blir det antagligen massa träning och beach spel, vilket kommer bli super roligt! ska spela med annie och vi har börjat kolla upp lite matchkläder & turneringar etc. tror det kommer bli grymt! vet att linn & sofie och angelica & marlene (?) ska spela massa beach i sommar, även fast jag och annie kanske inte är i samma nivå än så jävlar ska ni få smisk på era små beachrumpor nästa år (iallafall av mig, om jag och annie inte spelar tsm nästa år).


här solar vi beachrumpan, hehe.. (btw, hej jag har fått mycket större rumpa nu! vill nu få ass kör benpress 150kg minst 3*15 per dag. det ger resultat, haha!)


förresten så sitter jag och pratar med christer på msn som nyss nämnde att anders kristiansson himself satt och kollade på andra set och skiljet i finalen mot södertelge. tydligen satt han och kommenterade spelet ganska rakt under kameran, tror jag ska sätta mig och lyssna på vad han tyckte, hehe! men ikväll blir det inte iallafall. nej, nu ska jag sova! godnattis


det är typ gott

pingping! hehe, tycker det är ett litet kul uttryck och namn.. både min svärmor (gifte mig med sebastian på dagis) heter ping och erika kallades för det ett tag. kul, konstigt och kinesiskt.. kan det bli bättre? eller jo, det kan det nog. för nu är det dags för smoothie och godis tillsammans med palmis.. tyvärr är det plugg planerat oxå, men man gör vad man måste. franska prov imrn och fyra prov nästa vecka, go hanna!



you found me- the fray

någon som har märkt att jag är lite knas och inte är rädd för att ta kontakt med folk som jag egentligen inte "bryr mig om"? om inte, så vet ni det nu.. eller ja, jag är kanske inte alltid sådan, men när jag är på humör kan jag fucka ur helt galet mycket. iallafall så på tågresan tillbaka hit till falköping så satt jag på stolen närmast gången, brevid mig på andra sidan gången satt en kille som vad 19-20 års åldern som såg helt okej ut och eftersom jag inte hade något bättre för mig på tåget utan ipod så satt jag stor del av resan och lyssnade på honom och hans kompis. vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har alltid varit intresserad av folk i militären och sånt.. tyckte väl mest det var tufft när jag var liten och så har det satt sig kvar typ. iallafall så hade han militärkläder på sig vilket gjorde att jag tyckte de var riktigt roligt att höra vad han och hans kompis pratade om. att han även kollade åt mitt håll nästan lika ofta som jag kollade åt hans gjorde väl det hela lite mer intressant oxå. jaja, till poängen nu! jag hörde hans kompis prata i telefon och nämnde då denhär killens namn som jag lade på minnet.. igår kväll när jag satt inne och tråkade vid facebook istället för att plugga bestämde jag mig för att kolla upp vem snubben var, jag hittade honom och valde att lägga till honom..

när jag då tre minuter senare fick ett meddelande där det stod: "Hejsan, är det tjejen från tåget? Hur lyckades du hitta mig? Vem är du föressten:D?" blev hela min kväll blockerad av en rolig konversation med en 90:a som har varit med i dansbandskampen (och inte lyssnar på dansband!) haha.. lite kul historia tycker jag, inte sånt man vågar göra varje dag. även fast jag nästan tycker att man borde det ibland. det är ju aldrig fel med nya kontakter lixom! :)



jag är hungrig

skräll att jag kom hem för två och en halv timma sen typ och inte har gjort någonting vettigt utom att duscha. känner att min diciplin är sådär.. inte bra! speciellt inte när jag har prov imrn och på torsdag och dessutom fyra stycken nästa vecka, kul! jag vet vad jag ska göra i helgen iallafall.. plugg kanske? nehe, faktiskt inte.. istället så kommer josefisen upp hit, LYCKA! det var alldeles för länge sedan vi träffades och antagligen är det här sista gången vi ses innan kroatien vilket känns sjukt overkligt på nått sätt. jaja, ingen bryr sig.. ääh, är det någon som har pluggtips? jag tar lixom aldrig tummen ur röven och gör någonting..


hmm, typ förra vintern.. smexig min jag klarade av att få till!

POOOOSSEN!

monkeygirl&donkeyboy

nehe, lat som hon är orkade inte lilla soffan sticka till godislagret, men det kanske var bra. elit satsning nu för fan, volleyboll elit ftw! på tal om volleyboll så har vi friluftsdag imrn och då ska väl iallafall de flesta volleybollare + typ 40 pers till spela beachvolley. tror det skulle bli en toppen dag om det blir fint väder, tyvärr lutar det nog åt regn och lera.. kanske är mys det oxå, eller vad tror n? dessutom är det ingen vanlig volleyboll träning imrn heller, istället är det den årliga omgången av speedboll. då klär varje lag ut sig till någonting kul typ (och det är all in när det gäller utklädnaden asså!) sen spelar man typ handboll medans bollen är i luften och fotboll när den är på marken, eller nått sånt. känns lite komplicerat för mig som inte fattar några sånna där konstiga regler, gissar på att jag gör bort mig, men jaja... det är visst sådan jag är.



vad sägs om ett nytt smekmans förresten, apan kanske?


nej, vet ni va.. istället för att sitta här och skriva gojja ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sedan ta en tidigkväll och gå och lägga mig så jag får lite sömn innnan alex tittar förbi. fisken börjar ju inte förrens tolv imrn så han kan ju sova ut, glidarN^ där, hehe!

på tal om någonting helt annat så kom jag på en sak.. visst finns de dem som jobbar med datorer mycket och sånt som har sånt där "skydd" som ser ut som en silikonkudde under handlederna när de skriver? för mig svider det mega mycket när jag skriver eftersom jag sitter med handleden på skarven på bordet så jag funderar lite på var man kan köpa sådana och vad de kostar ungefär? någon som vet, hehe?

följer med proppis till godislagret snart. så ni vet... och blir avis!

hemma efter en ganska kort men jobbig skoldag, utvecklingssamtal, teori, träning, gym ensam och mat. dagens höjdpunkt var verkligen teorin då vi fick spela ett spel där vi skulle visa kort på hur mycket vi håller med om olika påståenden om oss allihopa. jag tycker jag hade bäst åsikter (så klart) men tydligen var det inte så många som höll med mig när jag satte en etta (jag håller inte alls med, typ) på mig själv till påståendet "jag är rolig och får folk runt omrking mig att skratta". jag tycker verkligen inte att jag är rolig på något sätt, eller visst, jag kan vara lite blond och klantig ibland, men vem är inte det? iallafall så satte alla andra tjejerna 4 (dvs max, "jag håller med helt", typ) är det då jag som har dålig självbild eller de som har dålig humor?



min och josefins humor, hahahaha, sämst!

blondie kindblom

hehe, bara för att jag själv visst inte är så blond längre betyder inte det att inte andra kan vara det.. syftar speciellt på lilla söta klara i mitt lag. idag när vi hade fyllt våra vattenflaskor och skulle tillbaka in i hallen genom dörren vi har gått igenom tusen miljarder gånger (som är en putt dörr som inte ens har handtag) ställer sig klara typ en meter framför dörren, strirrar blint framför sig och säger fundersamt "hur fan öppnar man den här saken?". men säger att det behövs en IQ på över 50 för att öppna en dörr, eller hur var det nu?


här har vi klara i farten när hon sitter och funderar..

jag är en looooser baby!

sådärja.. nu är jag äntligen framme i falköping. seriöst, vad är det med sj och förseningar? på vägen hem blev vi nästan tre timmar försenade och nu påväg tillbaka blev det lite över en timma försenat. alltid har de nya saker att skylla på, i vintras var de värmen, nu blixten och lite då och då är det allmänt fel på tågsetet, vad blir det i sommar.. "tågfel pågrund av värmebölja"? jag håller med visdomsorden från facebook gruppen "SJ AB blir BAJS baklänges" hehe!





bara för att jag fick den låten i huvet, hehe (a) GRYM REFRÄNG! ;)


nej, nu ska vi inte sitta och snacka skit (och bajs) om sj, men lite irriterande är det ju faktiskt att alltid komma fram sent. förövrigt ska jag nog ragga hit alex för att kolla lite kenny starfighter, hej vi kollar på barnprogram! annars så händer fakiskt inte så speciellt mycket och jag har nog inte så mycket intressant att skriva om så det är nog bäst att jag slutar och börjar packa upp och bestämma kläder till imrn. brukar ju alltid bli lite små stressigt när mr. sniff sover här, haha! men ha en bra kväll och sovgott allihopa så lovar jag bättre uppdatering imrn, och ännu bättre när jag får tbx min riktiga mobil så jag kan börja mobilblogga. PUSS


jag är visst inte blond längre, eller varför har jag knappt gjort någonting puckat sedan jag skaffade den nya kategorin? irriterande ...

hörninini, nu är det nog dax för mig att hoppa i säng. men innan jag gör det så vill jag bara ställa en liten allmän fråga, vad tycker  ni om att läsa om? eftersom jag precis har kommit igång med bloggen igen efter tokio hotel incidenten i mars har jag bara ca en tredjedel av så många läsare jag brukade ha då, så vore det lite bra att veta vad ni tycker är kul typ, så jag kommer upp tre nivåer till...minst!

hoppas på massa svar nu under natten, så jag får massa ny insperation och blir superglad imorgon eftermiddag när jag bloggar igen (ska ju spela hela dagen imrn sedan återvända till staden som gud glömde, så uppdateringen kanske inte kommer vara toppen).. godnatt!



man märker verkligen hur mycket folk verkligen betyder för en när man har varit iväg från dem ett tag, syftar både på folk hemma och i fkp. i kinda like you, guys!

smycken

tänkte visa upp lite saker som jag har köpt den senaste tiden.. jag har tänkt börja med smycken och sedan gå vidare med skor, kläder&bikinisar. förhoppningvis är det någon som vill läsa det, annars säger jag som jag skrev tidigare! skitsamma, jag tycker iallafall att det är kul att gå tillbaka och kolla när jag köpte vissa saker etc. så det så!


döskalle ringen vet jag att jag är sist med i stockholm att köpa, men det är ju inte fel att vara först i falköping, hehehe! 




titta här! jag har lyckats få tag på både den "miniblogghypade" blåaringen, fjäderhörhängena och halsbandet.. inte super dåligt fixat iallafall. eller juste, jag glömde det bästa... jag har inte betalat nått av det själv!




alltihop utom döskalleringen går att hitta på vissa H&M butiker (och är därför riktigt billigt!), som går att hitta på glitter lite överallt.


rödnostalgispya

sitter fortfarande kvar här på balkongen, men känner att det är dags för mig att gå in nu när solen har gått ner och det börjar bli "kallt". iallafall så har jag, mamma och pappa suttit och lekt på spotify och hittat massa sjuka låtar som jag lyssnade på när jag var liten, på grund av att de lyssnade på sån skit. så nu har vi skapat en spotifylista som heter rödabilenmusik eftersom vi lyssnade på allt det här i vår gamla lilla röda v70 med kasettbandspelare.. riktigt roligt faktiskt! 

någon som är sugen på listan RÖDABILENMUSIK kanske?




albin & pia, favorit låten när jag var liten, kan fortfarande nästan hela texten, hahah!


jag tror jag överlever kvällen..

nämen godkväll gottfolk, hehe! nån som undrar vad jag gör? kanske inte, men bara för att det är så sjukt härligt så tänkte jag dela med mig av det till er alla.. jag sitter på balkongen hemma i sollentuna med nice musik i högtalarna, grymt härligt väder och god dricka i fint glas. kan det bli bättre? jo, förresten! jag har min härliga familj runt omkring mig och snart blir det grill och mys, sedan paj. det är verkligen sant som facebook gruppen hette, livet är lättare på sommaren!



ooh, jag gillar pappas mobil kamera.. eller vad säger ni?

tacktacktackigen!

sitter här förvånad och glad i mitt rum och funderar lite medans jag väntar på lilla pappsen som duschar. jag hade skrivit på min msn att jag skulle behöva låna ett f-kort i helgen, vilket jag har gjort många gånger förut utan respons, men idag var det annorlunda, hehe.  frallan skrev att han hade ett vilket gjorde mig super mega glad, när han sedan vill komma och lämna det här i regnväder kunde jag inte annat än att bli chockad. hur kan någon människa, som jag förresten inte känner, vara så osjälvisk och snäll? riktigt kul att se att det finns pärlor bland svinen iaf, hehe.




nu tycker pappa det är dags för mig att börja tänka på refrängen, så det är väl precis det jag ska göra nu. godnatt, hoppas det inte regnar lika mycketl som igårnatt här i fkp. herregud vad det vräkte ner, tror inte det fanns någon (utom astrid) som kunde sova ordentligt, eller?

my converse brings gran and granny to the stad, and they're like "åh vad fina!"

inte helt fel att komma till skolan och få reda på att efter en timmas biologi så har jag hål till halv ett, hehe. så nu sitter jag här inne i mitt rum och förösker få in de jävla franskaglosorna (tack gud för glosboken!) medans jag lyssnar på farmor och farfars bridge snack. herregud vilket spel, sjukt komplicerat och så sitter de och analyserar varje drag de gjorde och trumf hit och bräda dit, hehe. förresten så hade ju farmor och farfar med sig mina converse från skåneland. tyvärr var det inte riktigt den hallonröda färgen jag hade tänkt mig som josefin köpte, istället blev det nån vin/"oxblods" röd färg. inte för att jag vet vilken färg oxblod har, men både jag och ellen tyckte det lär bra, så härmed är färgen döpt till oxblodsröd. iallafall så var skorna helt okej ändå, eller vad tycker ni?




gillar iallafall att de är annorlunda och det inte är så många som har färgen..



iggabildencheckanailsen

förresten folk, jag har tänkt att visa upp lite av det som jag shoppade när jag var hemma under kristihimmelfärd.. det var ju inte super mega mycket, men jag själv tycker det är roligt att gå tillbaka och kolla när jag köpte vissa saker och sånt. så skiter ni som läser fullstädningt i det jag har köpt (vilket jag tror oxå) så äre ju bara att igronera inlägget så kan jag själv läsa det nångång, hehe. för er andra som kanske möjligtvis bryr er lite så tänkte jag fotta det imorgon kanske, så kommer det nog upp under veckan. iochförsig så är min kära farmor och farfar här, de kom idag, och så kommer min beloved daddy imorgon kväll så det blir fullt hus här.. men jaja, vi får se, jag förösker få till det under veckan, annars så blir det en annan gång!

har förresten vågat mig på den här rosa tokfärgen på både händer och fötter denhär gången, och nej ellen, folk här i falköping verkar inte ha fattat att det är snyggt än.. sega jävlar!




volley2000

satt och fösökte lära mig tusenmiljarder franska glosor, som jag btw inte hade någon översättning på för att jag försov mig imorse och missade franskan och fysiken (grymt!), när fredrikplutt avbröt mig med massa söta volley2000 instruktionsfilmer.. och vem hittar man inte där om inte lilla gewgew, hehe, gulligull! kolla typ 1.03 och 2.13..




hittade efter ett tag även länk till en video när vi spelade volley2000, det var bara två år sen drygt men det känns ju som en evighet, haha! kolla bara hur jag såg ut, hoppade inte ens när jag skulle spika. iochförsig hade jag nog bara spelat ett (halv?)år här eller nått..


joherettmoddoffis

ingen filmtime med sofie propp ikväll som vi hade tänkt, istället lägger jag mig nu i sängen tillsammans med min kladdkaka och mitt naturgodis ensam. tänkte att om någon känner sig lite sugen på att komma hit äre bara att slänga iväg ett sms fort som satan, först till kvarn, hehehe. känner lite för att gråta ikväll tror jag, det började ju så bra på träningen, så jag funderar på att se "allt för min syster" som jag har hört är rikitgt bra. nån annan som har nått film tips eller så inför imrn då vi tänkte mysa till det rejält eftersom lilla palmis blir stor då, grattis i förskott säger vi till henne!




vill någon kolla film med meeeej? (a) sadface från sofie bara för jag inte kan göra så, hehehe..


nattinatti


all the small things

men piss oxå, varför vill det inte bli varmt i den här skitstaden nångång? hörde från folk hemma att det tydligen har varit toppen väder och tydligen fanns det tillochmed folk som gick ute i shorts! lite skillnad mot här i falköping när jag typ började småfrysa för att jag gick runt i uppvikta jeans. jaja, jag kommer hem i helgen och hoppas på att ligga och schteka i solen lite mellan matcherna (a). förövrigt så gick dagens träning bajs och slutade med att jag flydde in i gymmet för att rehaba, helt galet att det kan gå så dåligt, kände mig inte som en volleybollspelare någonstans! inte bra, hehe, men de är bara för mig att ta nya tag. måste ju bli grym till i helgen, haha, det är ju pinsamt om jag kommer hem och suger. jaja, jag ska ta en snabbdusch nu och sedan ladda om med film och kladdkaka! någon som är sugen på att joina kanske? puss



ni skulle bara våga sno min kladdiga baby!

stromae- up saw liz

tänkte jag skulle följa mister E's order om att sprida våran ful-grymma låt om uppsala lisa. hehe, den gick på repeat riktigt mycket när vi tuffa brudar hängde. så falköpingsbor, när ni alla börjar älska den här låten .. kom ihåg att det var mister E och jag som lyssnade på den först, okej?


kenny starfighter

låg och kollade på kenny starfighter när sniff kom på att han var tvungen att träffa simon för ett litet... ärende så här sitter jag och väntar på honom i min ensamhet, haha! sitter förövrigt och snackar med min tränare hemma som gav mej ett super besked när han nyss sa att jag kommer få spela så mycket min kropp klarar av under bigstep, wihu! ska bli superhärligt att få spela med sollentuna igen, u17 sm var ju sist och tyvärr blev det inte speciellt mycket spel för min del under den helgen. iallafall kanske det är dax för mig att släppa u19 och u17 sm och blicka framåt istället, ska ju satsa på att bli hel nu så jag kan träna fullt och bli grym nästa säsong!


kanske ska ta och tvätta lite för att få tiden att gå fortare, för tiden går ju fort om man har roligt, hehe..



ojoj, nu kom alex tillbaka... woho!  PUSS

blaaaahblablaah

dags att återvända till falköping om en och en halv timma, hehe, nationella i matte a imorgon bitti klockan 8 och sedan är veckan igång som vanligt. de flesta treorna är utomlands (eller i broholm) och festar hela nästa vecka så jag lär bli helt ensam på träningen på måndag eftersom ettorna och tvåorna spelar u19 sm, hehe. sitter förövrigt och försöker leta upp datum och anmälan till massa beachgrejer till i sommar, men självklart hittar jag ingenting! det underlättar inte heller att datan hackar och är seg, jag är van vid bättre ;). iallafall så är det dags för mig att börja packa nu innan det blir grillat före vi åker mot centralen. hehe, plugg på tåget, men folk kan gärna höra av sig och underhålla mig lite oxå :) ipoden fuckar ju toarulle så det är ju alltid trevligt med lite glada sms. förresten så kan jag visa upp vad jag köpte i stan igår med pappa och oscar. och till sist så vill jag bara säga grattis till sollentunas u19 lag som just nu spelar final! hejahejaheja sollet!



jag vill ju va som du dubadubidubaaa!

satt nyss och tittade på det tionde avsnittet i Bella & Tyra show där kissie var gäst och förstod precis komiken med hennes blogg. jag har aldrig riktigt sett hennes blogg som rolig, utan har klickat in på den då och då för att "hänga med och se vad som händer" helt enkelt. när jag nu ser kissie, eller alexandra som jag antar att hon var, förstår jag verkligen hur patetisk och sjuk inte bara kissie är utan även alexandra nilsson. genom att helt öppet framför bella&tyra säga att hon inte tycker om dem, vägra svara på frågor och sitta och vara allmänt bitchig visar alexandra att hon och kissie faktiskt är istortsett exakt samma person. herregud vilken tjej, tycker nästan synd om henne. känns som att kissie startade som en rolig grej och blev till en väldigt mycket större grej än vad som egentligen var tänkt, som hon nu är fast i. kanske ska ringa upp bruden och fråga om jag ska hjälpa till? ;) eller nej.. jag kanske ska börja med falköpings egna lilla "kissie"?



här såg hon ju iallafall trevlig ut..

do you think i look like mrs g? hope nooooot

tjingplingsommarfling, sitter och töntar skype med kondomis & skellefteåfittan, eller vad det nu var vi kom fram till att de heter, och skypar.. lite små trevligt faktiskt, trots att min mic inte funkar så jag måste skriva i chatten, eller jagvet inte ens om de finns nån mic här? men brukar de inte göra de på laptops? skitsamma, som avin säger, jag snackar bara skit på min blogg.. synd för er som läser :) iallafall så snacka jag lite med lite tjejer, så det blir att gå till rudbeck imrn"bitti" och träffa folk, sen ragga upp anna och käka pizza och glass på berget eller nått.



nu är det dags för lilla mig att hoppa i säng, tackohej från en gangstahtjej!

gästblogg

Hejsan hoj hellej!

En glad liten Fis sitter här och bloggar på hannas blogg eftersom jag blev tillsagd att göra det :) Frågan är vad man ska skriva!? Hur jag mår, hur det är i falköping? Nej.det är ju lagom intressant hehe. Något som måste uppmärksammas är lovet vi fått nu, vissa kallar det lång helg men för mig är det ett extra LOV! Ska bli sjukt gött att komma från denna hålan lite och träffa alla vänner hemma! Det första som händer är att jag ska grilla på altanen med fina fina famlijen!

Hoppas du får det bästa hemma Hannisen så ses vi på söndag, puss på dig och alla er andra som läser hannas blogg!
kram från västkust fisen :)

inte ens bänkad (y)

bajskvällen fortsätter lika underbart med meddelandet att jag inte får spela u19 sm. istället är det visst några 92or som i stort sett har slutat som ska få vara med, tycker det är väldigt konsitgt att varken jag eller annie får vara med med tanke på att vi båda (?) var uttagna till laget förra året och det är ju knappast så att vi har blivit sämre? tränarnas val och inget som går att ändra, men en liten fågel viskade i mitt öga att tränarna inte toppar laget.. iallafall inte enligt de flesta. vet inte riktigt hur jag ska reagera, men jag känner mej bara sjukt jävla besviken och ledsen, hade verkligen sett fram emot u19 sm. får se vad som händer nu, är lite småsugen på den där newyork resan pappa pratade om. kanske ska kolla om jag hittar några sista minuten biljetter till... imorgon? annars så kan jag vara hemma och träffa folk och sen kanske åka tillbaka hit på fredag dag och gå på maddes och deras white satisfaction fest. inte precis det jag ville skulle hända, men man får väl göra det bästa av situationen. bleeh, där försvann det lilla bra humöret jag hade för kvällen. kemiprov imrn, kan inget. funderar på att ringa mamma och be henne sjukanmäla mig, har verkligen inte lust med nånting nu. vill bara sova och komma hem. tackohejdå


det var ett tag sen, hehe.. söta småtjejer

äktapåriktigt








jag saknar skåneflicksen
, dax för en sthlms tripp snart?




nötskal utan nöt

dagen som var dömd till helvete för min del började konstigt nog ganska bra. inför svenska redovisningen kände jag mig knappt alls nervös och det kändes iallafall som att det gick okej, vetefan vad de som lyssnade tyckte i och för sig.. biologi redovisningen som jag hade varit lite små orolig för var inte heller något problem, han tyckte det var helt okej om man läste texten innantill med tanke på alla konstiga ord, vilket var en stor lättnad. överlag kändes hela skol dagen super lixom, jag var mega glad för att jag  hade redovisat utan att tyckt det var speciellt jobbigt. jag som alltid började skaka, stamma, blev helt röd i ansiktet och skämdes till tusen när jag skulle redovisa förut. mycket bra hanna! när jag vid mellanmålet fick reda på att vi skulle träna med killarna blev jag nervös på nytt. inte för att jag egentligen skäms för dem, men jag känner mej inte bekväm att träna med dem ändå. iallafall så var jag så glad så jag omvände den nervositeten till tagging istället. väl på träningen så blev det inte som alla sa, istället tränade vi själva med bollmaskinen. och fyfabianmedrödarosorirumpan vad sur jag blev då när jag gång på gång fick skjuta bollar/ spika på högerkanten, dvs där ingen vill vara med tanke på att övningen är servmottagsinriktad. efter träningen var slut hade jag mega damp inombords och valde att gå till gymmet i tio minuter eller nått. när jag kommer tillbaka så är ju självklart alla borta, utom nätet. så där stog jag sur som fan och fick ta bort nätet själv i en tom hall..

jag blir så irriterad, alla är likadana här och då menar jag nog mig själv oxå. det är alltid någon som man glömmer bort, något man själv struntar i och lämnar över till någon annan, någon man kan snacka skit om och någon man stör sig på. alla är så sjukt falska mot varandra på något sätt. jag menar inte att det som hände idag var någon speciellt stog grej, för det var det verkligen inte. men jag tycker över lag att vi har blivit för dåliga på att bete oss som ett lag, en grupp som ska hålla ihop och hjälpa varandra. dags att göra nått åt det här nu.



let your beast free and come play with me..




josefin var förresten ute och fottade med erika under dagen idag och tog massa sjukt galet heta bilder, bland annat hennes msnbild. några av de bilderna kommer upp åp bloggen senare, bara för att mina tjejer är snyggisar.

puss på dej baby, jag saknar dej

jag är bäst!

shit vad bäst jag är ! sitter här på mitt skrivbord och är superstolt, har dammsugit hela min lägenhet.. och inte bara det, det är andra gången sen jag flytatde hit bara. tänk, två gånger på ett år (mius 21 skoldagar + lite helger). är jag inte grym som har klarat mig på famo&fafa/ mam&pap sen jag flytta hit (a) de städar alltid som fan när de är här lixom, kör våttorkning och hela köret då. iallafall så är jag mega grym som har dammsugit hela min lägenhet, tyckte bara ni skulle få veta det!




flummisbloggis

goddagens, vaknade nyss till liv och sitter nu och diskuterar frukost/lunch alternativ med cicci.. lutar åt chili, även fast jag va lite småsugen på sibylla... skräll. förresten, ni människor hemma som läser min blogg, tycker ni det är konstigt när jag skriver falköpings ord som typ skräll framförallt. även fast jag inte tycker att jag tar efter falköpings bonde dialekt så får jag alltid kommentarer när jag är hemma om att jag betonar ord konstigt eller har konstiga uttryck. som när jag och pappa satt på nån restaurang i stan så använde jag ordet tyken, jag vet lixom inte själv ens hur man sak beskriva ordet, ändå bara kom det helt naturligt. haha, helt galet, för jag har knappt hört någon här säga det heller.... tror jag? hehe, känns som mina funderingar bara fortsätter vidare så det är bäst att jag stoppar mig själv nu och ringer till chili och beställer en kebabrulle och en vesuvio med pommes och mild sås, mums, jag är hungig!



jag efter studenten, haha?

jag vet att det finns en santa maria tacosrestaurang i stockholm!

fröken fogel och ett par blue babes är på plats och det är dags för tacomys! sjukt härligt eftersom jag har gått runt och varit lite småsur och stressad idag eftersom jag försov mig imorse och på så sätt missade två viktiga lektioner, bajsbajsbajs! iallafall så ska jag inte sura mer nu utan iställer käka och ha lite goodtime med scniizigt folk. tjingtjong.


första tacokvällen här i falköping, lite annat folk, men lika trevligt för det! :)

i wanna wake up where you are

genom att tönta facebook och bloggar har jag härmed slösat ännu en timma av min dyrbara helg, haha. typ hela rig åker iväg till gislaved ikväll för att spela u21-sm, men lilla jag får inte följa med. istället blir det mys här i 23an med Angelica, Cicci och Madde. lilla araben klagar på att vi aldrig äter så nu ska hon tvinga ner oss till ica för att handla, sen blire taco kväll made by muddie, gottis! Funderar starkt på att sätta igång med plugget nu för att kunna chilla sönder ikväll och bara umgås, haha! kanske borde städa lite, jag upptäckte att det var mycket damm i mitt rum för att det var dammigt i onsdags kväll, kanske va lite småtrött när alex kom skuttandes vid tre på natten. iallafall så är det så dammigt i mitt rum att man får dammhosta = inte bra!









tackohej


that's the spirit guys!

DET ÄR KRIG SOM GÄLLER NU OCH VI MÅSTE INSE ALLVARET, ÄVEN VI SUPPORTRAR. GE FAN i snack om kvartsamtal, avångsrop och annan skit. Det FÖRVÄRRAR BARA:
DET VI SKA GÖRA NU ÄR ATT KNYTA NÄVEN OCH GE OSS FAN PÅ ATT STÖDJA LAGET FULLT UT. Råsunda ska vara ett helvet för motståndarna. Ultras NORD M.FL., ni som anser er vara ledande på denna front.


SE TILL ATT FIXA NGN AKTION NU SOM KAN HJÄLPA LAGET? STÖD på träning? Bengaler? spelarbussmottagning? NÅGOT SOM KAN TÄNDA LAGET. Pumpa in adrenalin i spelarna istället för osäkerhet.
JAG ÄR FÖRBANNAD, jag kokar av ilska av att AIK ligger sist i tabellen. Jag är inte förbannad på ngn enskild individ utan bara på situatio...nen. EXAKT SÅ BORDE ALLA ANDRA REAGERA OCKSÅ OCH SEN GE SIG FAN PÅ ATT ÄNDRA PÅ DET,


inte skylla på andra.
Borde ha kvarttsamtal med de jävlarna som "tycker det är kört o.s.v."
DET ÄR INTE KÖRT OCH VI ÄR INTE BAJEN, ingen jävla loser-mentalitet här.

DAGS FÖR OSS ATT VISA HJÄRTA NU OCH STÅ UPP FÖR LAGET. Vore jävligt mäktigt om vi kraftsamlade nu och gav fan de resterande matcherna innan våruppehållet. Sju...ng sönder rösten, dra med din morsa/kompis o.s.v.


DET ÄR NU OCH INTE I HÖSTAS SOM VÅRT STÖD BEHÖVS SOM MEST.

JAG VILL INTE SE AIK I SUPERETTAN NÄSTA SÄSONG OCH SKA GÖRA EXAKT ALLT SOM STÅR I MIN MAKT FÖR ATT FÖRHINDRA DET, TÄNKER DU?



hej, jag är AIK:are, hehehe.. ? men det är bra att folk har orken, blev iallafall inte lite taggad på match när jag läste det. vad säger folket?

i'm going home, to the place where i belong..

känns som att det var alldeles för länge sedan jag var hemma, tycker jag glider ifån alla mer och mer. vill verkligen inte ha det så.. känner att det är dags för mig att börja prioritera mina vänner, däribland josefin, palle, anna, avin och ellen som jag abslout inte har pratat tillräckligt mycket med. förlåt för att jag inte har hört av mig, ska försöka bättra mig! vore superkul om palle, ellen och avin skulle ha tid att ses under kristihimmelfärd då jag är hemma?

det va sånna vi va, hehe.. hej ben&jerry's och ellens pooldäck. kindofmissthat..

aik





Solen stiger över Råsunda...

Vi ser hur solen stiger över Råsunda,
vi ser hur Hovets is e blank och klar.
Och bönderna dom gapar utav fasa,
och snutarna dom spejar och dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK,
vi vet att alla vägar bär oss rätt.

Å vi e AIK

å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK
å alltid e vi me,
och alltid ska vi se er ta poäng.

Ibland så kan det blåsa kalla stormar,

ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när det gäller laget som vi älskar,
så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit,
vi vet att snart så är det dags igen.

Å vi e AIK,

å alltid e vi me,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK,
å alltid e vi me,
och alltid ska vi se er ta poäng.




bara för att madde är på aik- ifk och fuckar ur..





daxattbörjapluggadå

sådärja, då va man hemma igen efter ett antal timmar i freja, hehe. ingen träning för mig idag både eftersom jag inte var i skolan under dagen, utan hade feber imorse, men även för min höft fuckade sönder hela dagen igår och idag. istället gjorde jag min rehab (det är fööööör mycket, jag hinner fan inte.. höft, axlar och handleder!), hjälpte till på träningen och satt och fick matte hjälp av nån random mattelärare från lidköping. riktigt roligt faktiskt, han va bra på att förklara så jag förstod verkligen allt han sade tusen gånger bättre än innan. de va också kul för han va helt imponerad över att han tyckte jag var duktig! ganska roligt och väldigt peppande faktiskt, känns som jag inte har fått komplimanger om min matte sen jag gick i typ tvåan.. han trodde tillochmed jag kunde bli matematiker, hehe vi får väl se hur det blir med det... tror fanimej jag ska satsa på mina gamla arkitekt drömmar som jag hade som liten, men vi får väl se. känns som jag måste ta iallafall ett år i usa och spela volleyboll och dessutom få grym engelska på köpet. men vi får väl se hur det blir med det också.

riktigt onödigt och ointressant inlägg, hehe, men jag skriver det jag tänker och de va visst bara tråkig skit i tankarna idag. synd för er!



homogaybögbihejsantjenahallå

nämen ser man på... kolla här vem jag nyss råkade bli vän med på Facebook.. Mr B i Bisexuell! hehe, och ja, det är den rätta krille. han skrev om hans FB på sin blogg nyss så psssssh ellen.. iallafall så va sniff (aka alexander hresan) hos mej då och såg bild på Krille och typ fick panik. hej jag är homofob? nej, eller jag vet inte vad det va för nått med alex, han kanske alltid har kännt att han själv är lite bög med är för blyg för att komma ut och kände sej därför avis? antagligen inte va, hehe.. kändes iallafall konsigt som fan, jag som älskar bögar och hela livet har velat ha en bögkompis! en sån riktig bög som man kan diskutera kläder, killar och annat kul med, fatta kul eller?



lite bäst är vi ändå!



hihi, tänkte bara säga att jag tycker om volleytöserna och madde megamycket! vi är typ bäst lixom, blue babes ♥! dessutom vill jag att ni alla ska skriva lite söta små krya på dej sms och sånt till lilla Linnpan som har fått öroninflammation.. såhär lagom till u21 SM oxå. stackars tösegnoen då! Puss

happylikehell

ojoj, vilke lycka! trots uppdatering som ett ruttet popcorn har jag fortfarande kvar lite läsare, vilken boost.. iallafall så vi muddie och pulliwer här igår och tokade runt. käkade mina och alex gamla ruttna popcorn och lekte med äckliga gurkor (liv, hehe?!). förövrigt händer inte mycket, utom det att angelica och cicci nyss knacka på för att berätta att någon hade lagt ett bananskal i deras brevlåda. troligen någon utav killarna, moget! usch, en stor nackdel med att bo tillsammans med massa kompisar är sånna här irriterande grejer.. att folk inte kan växa upp! iallafall så sitter jag och "pluggar" franska medan jag raggar kemibok, väntar på att mamma ska ringa mej på skype och hjälpa mig med svenskan och medans jag försöker få tag på främlingen "Henke" som tydligen har min biologibok. fan asså, jag måste ha den ikv, biologiredovisning på måndag lixom.. fuckit (y)



maj, maj, måne jag kan lura dej till skåne.. tyvärr.

efter att ha tjockat mig i kioskerna under volley2000 kände jag mig riktigt jävla fet igår, så jag och angelica bestämde oss för att ha en nyttig kväll. tydligen så va angelica super grym på att laga sallad så det bestämde vi oss för.. efter en timma på ica, hehe! iallafall så var det grymt härligt att ha en helkväll med lilla paula som snart ska flytta hem. jag känner att jag börjar få lite minipanik över att det snart är sommar. även fast jag såklart vill ha sommarlov är det så mycket som händer då. angelica flyttar hem, vi byter lägenheter, jag måste hitta sommarjobb, måste planera sommaren i övrigt, osv.





nyttigt värre..



RSS 2.0