bara för att jag är asball

jag dog lite imorse när athina sa att jag oförberett skulle skriva klart min debattartikel idag. efter en galet seg skoldag med cad till tion över fem som sita lektion och en hanna som inte förstår måttsättning dog jag lite till. efter att sedan ha tackat nej till skjuts hem av min lärare och sedan fått ett samtal av mamma om att hon inte kan hämta mig kände jag mig riktigt död. när jag sedan kom hem så fanns det ingen mat färdig först, då dog jag lite mer. träningen, som började direkt efter maten, skulle tydligen bestå av en träningsmatch följt av ett bollpass. när jag märkte det dog jag ännu mer. och nu är jag äntligen är hemma och insåg precis att jag måste plugga, lungt om jag dör eller?


jag har en ny idol




.. fast ingen slår svanprinsessan låtarna. rädda min hjärna tack!

my sweet love, you're perfect for me

 

jag gick loss lite med kameran när jag kom hem, så här får ni se lite vad jag hade på mig idag. inte för att så många bryr sig, meeeeeen det är lite fint med bilder på bloggen. kan ju också passa på att berätta att jag nu två dagar i rad har gått till skolan med prislappen kvar på kläderna, att man aldrig lär sig!

i made it

ojoj, här var det inte mycket uppdatering.. men, jag har haft det lite jobbigt. eller ja, så jobbigt man kan ha det utan svält, naturkatastrofer, död osv. kom hem för någon timma sedan efter en relativt lång skoldag och ett matte d prov som gick mycket bättre än väntat. var säker på att det var ig-spikat men när jag räknade igenom poängen (väldigt optimistiskt) lutade det åt ett vg, man kan ju alltid hoppas! ikväll blir det kemi plugg, precis som resten av alla kvällar fram tills provet på tisdag. det kommer bli såååå kul! nu ska jag ta en powernap sen är det väl bara att bita i det sura naturäpplet och sätta igång och plugga!

här är förresten en bild på vinnarlaget av östa poolkvalet till u19 sm. rätt bra ändå!


sliten.se

vi vann kvalet idag och hade det super roligt, men nu är jag supermegatrött så jag orkar verkligen inte gå in mer på det. istället ska jag lägga mig i sängen och se avatar för första gången (inte alls efter, nejnej) och tacka grannflickan för att hon precis lurade på mamma att köpa godis. känns som en rätt okej lördags kväll ändå, godnatt!


im kind of busy

 

tänkte bara berätta att:


- träningen gick rätt okej idag
- jag är mega taggad på sm-kval

- skolan dödar mig

- nu ska jag sova
& att jag saknar mina b-rudar i falköping (och skåne)!

Beyoncé – Telephone



every rose has it's thorn

jag har kommit fram till att jag verkligen behöver väskor. jag har ju väska till skolan varje dag och hur kul är det att gå runt med samma varje dag? iallafall så har jag bestämt mig att jag, när jag har tid, ska springa runt i alla stockholms second hand butiker för att försöka hitta en mulberry bayswater. jag dör för den väskan fortfarande, även fast 30% av tjejerna på dagy har en sådan. dessutom vill jag ha någon mindre lite smidig axelväska, en snygg väska att ha till träningen, en stoooor och snygg väska att ha när jag åker till ex. falköping och även en skinnryggsäck. helst både en svart och en brun, meeeen man kan ju inte få allt. vi får väl se om jag lyckas haffa någonting utav allt jag vill ha innan sommaren är slut!



den här ryggan köpte kenza för 549:- på topshop.
jag är sugen !

världens bästa låt?

innan jag gick till träningen idag (igår?) tog jag och mina småbröder ton till den här låten. helt galet att jag kan typ hela texten mååååånga år senare, men den är ju grym!?


you're fucking perfect to me.

at least i thought you were. h-b!

tralala jag såg

tittade runt i lite lådor och hittade mammas gamla glasögon, perfekt för mig som är på glasögon jakt! nu vet jag ju iallafall vad jag inte ska ha. så, vad ska jag ha?

Emma Nordenstam – 14 Par Glasögon

Ulrika Lindholm – Skara, skara havre - Jag satte glasogon pa min nasa - Inte ma du tro jag gar och friar

fett bra låtar. säger vi.


han "remix" är rätt bra ändå.

tänkte bara göra ett uttalande till allmänheten, dvs. de som inte går i min skola och inte redan noterat att jag idag hade på mig gula skor. förra året när jag köpte dem var jag lite smått mesig och vågade inte riktigt ha på mig dem, men nu när jag såg en annan ha det tänkte jag vara lite modig jag oxå. inte för att det är speciellt modigt, men ändå. jag är iallafall sjukt glad att jag köpte dem, nu återstår bara frågan: vilka färger ska man köpa på tygskor i år då? .. jag gillar lixom grejen att man har tråkiga kläder i allmänhet och sen ett par pimpga skor, eller en ball väska etc. jag har köpt ett par gråa låga converse men känner att det nog får räcka med converse nu, ett par låga och ett par höga is enough! men som sagt; tips på kul färger på tygskor?


Everyday I’m shuffelin

världen är fin. löv är fina, vatten är fint och is är fin märkte jag nyss. varför har jag då fått denna konstiga uppenbarelse helt plötsligt? joooo, jag har på mig linser! plötsligt ser jag alla grenar på träden och de små isflaken i vattnet and i like it! dock har jag hört att avståndsbedömningen ska bli lite annorlunda med linser som utan, så vi får se hur det går att spela volleyboll idag. får hoppas på det bästa nu när jag springer iväg till gymmet, byyye!

förresten så nämnde ögon-kvinnan att jag kanske skulle få lite ont i huvudet när jag läser i framtiden, det känner jag verkligen av nu. bokstäverna lixom flyter ihop lite eftersom ögonen är vana att vara i avslappnat tillsånd när jag läser. det låter ju perfekt, jag som ska plugga fysik när jag kommer hem ikväll. typ halv tio.


som om det gjordes för din skull

ryktet säger att det väntas tio till femton grader idag och sol, sol, sol! är detta sant så vet jag en tjej som kommer att gå leendes till och från bussen idag. efter skolan idag blir det tre och en halv timmas träning för mig, ja ni läste rätt- tre och en halv timma! först är det gym från 17.30-19.00 och efter det boll i två timmar, niiiice eftersom jag har fysik b prov imorgon. men, träningen går absolut inte att missa, det är sm-kval i helgen och då måste jag både vara hel (därav så mycket gym/rehab) och även spela bra. meeeeeeeeeeen, det var inte volleyboll det här inlägget skulle handla om utan det fina vädret som alla andra svennebananer också älskar att prata om. det är fint väder och nu vill jag har ännu finare väder, hejdå!


och bara så alla vet så posar jag alltid fett seriöst.



i know you like it.

Oskar Linnros – 25


den är asgod

mitt labbrapportsskrivande räddades lite utav proviva jordgubbsdricka och en bakande lillebror. tack för bullarna oscar! att det dessutom är säsongens sista solsidan på tv gör detta till en rätt bra kväll trots mycket plugg. det är bara att fortsätta kriga för det är inte överdrivet långt kvar till sommarlovet. iallafall inte för oss dagy barn som har våran sista riktiga skoldag i slutet på maj, inte helt fel!


svk- bromma

nu är det dags för mig att springa iväg till sateliten, eller nej. jag får skjuts. vad tror ni om mig, haha? iallafall så är det match mot bromma på g, ett måste att vi vinner! både eftersom det är just bromma och för att jag stark ogillar en spelare där efter att hon spikade mig i huvudet. och inte nog med det, utan hon ställde sig framför mig och skrek och var asglad. dessutom var hon typ 40, haha, payback time mama!


duffman


jag vid matbordet: " jag visste inte att han kände igen mig påklädd".. busted

fick förövrigt precis reda på att jag får vara med i u19 sm-kval laget, grymt kul det ska bli! jag är så otroligt glad över att mina skador inte hindrar mig från att spela.. dags att krossa nästa helg då!

du säger du älskar mig


är det bara jag som tycker att det låter som att killen som sjunger är fett snygg?
(fett komplicerad mening btw, haha)

Supermarkets Feat. Medina & Anders Bagge – Du säger du älskar mig

vi grundade med groggen

de senaste timmarna har jag sovit, ätit och lyckats radera msn- bra hanna! därför så tänkte jag iallafall försöka vara lite duktig och göra tio uppgifter fysik och tio uppgifter matte, sen får jag vila igen. hoppas ni bryr er, haha. hejdå.



EDIT: det var inte förrens jag gick in på min blogg nu som jag märkte hur mycket den här bilden kan misstolkas. det var inte meningen, haha!

co-co-co-co-cool kille


hahaha, bara för att den här bilden var läskigt lik bilden jag lade upp innan. förskyld?

never in june


fail, fail, mega fail. min lärare istortsett bad mig att gå hem idag för att jag var så förskyld. vilket jag också precis gjorde! så nu sitter jag här hemma med mina näsdukar och ska snart gå och lägga mig en stund. blir antagligen muminlan ikväll, känner mig inte riktigt i pluggskick som jag mår just nu. vi får hoppas på att jag vaknar upp lite friskare och framförallt mycket gladare om några timmar. blev för en gångs skull ledsen att jag var tvungen att gå hem från skolan, brukar ju vara så att man vill det eller känner att man missar någonting. men idag vet jag att jag inte missar någonting viktigt och ändå känner jag mig bara galet misslyckad... sängen och mumin var det ja!


the other night, i played our song.


bara för att jag fick sommarkänslor när jag såg linnet så snodde jag med mig det i förbifarten. självklart tog jag vägen via kassan, så att det inte blir några frågetecken där, haha!
BIKBOK
149:-

black cougar, shake that thing

kom precis hem från kista efter en otroligt omständig resa hem. innan jag hade hunnit ut till bilen där mamma väntade på mig så dog bilbatteriet, vilket betydde att pappa fick åka dit med andra bilen. efter att försökt få igång bilen med kablar i tjugo minuter utan resultat slutade det med att vi fick bogsera bilden bakom den andra heeela vägen hem. det var en upplevelse verkligen, och jag är riktigt glad att jag inte har börjat övningsköra. känner mig lite småskakis för det nu måste jag säga! tror jag måste åka med lite kompisar som kör först, för att förbereda mig mentalt, haha. hur gick det för er första gången ni körde?

det är roligt i kistas trappa. verkligen.


mainstream

för er små nissar som är helt ovetandes om mitt senaste convese-tillskott så kan jag berätta för er att jag klickade hem ett par låga gråa för några veckor sedan. först tyckte jag de var lite tråkiga men nu tycker jag både de är galet snygga och även att det var smart att jag köpte en "tråkigt" färg eftersom jag då kan ha "roliga" kläder till? smartjej_94

 

ojoj, vad det duggar kommentarer här då! men jag kan ju säga såhär till dig paulina, jo, du är precis lika viktig som avin men hon är lite annorlunda. man måste berätta för henne att hon var med och att hon var väldigt viktig för händelsen, eftersom att hon lider av extremt dåligt minne. annars kommer hon tro att allt bara var en galen, kurdisk dröm.

om det bara kunde vara sol inomhus

nu tänkte jag be min kära moder att köra iväg mitt till kista så att jag kan hitta någonting vettigt att ha på mig imorgon i skolan. min garderob är slut, finito, det finns ingenting att ha på sig! så i gårdagens kläder, ett osminkat ansikte och en hemsk förskylning som vägrar ge sig, beger jag mig nu mot the mall. lalalalalalala, let's go to the mall- today! let's go to the mall, let's go to the maa-a-aaal..

det är bara onödigt att vara avis, jag va såhär ball när jag föddes!


my bad

avin: du o ellen? tokiohotel? man ska ju inte göra nåt m dig, du glömmer ju fan bort...visst att du kanske menar att ni va på båda, men kul att du minns att flera var med dig i sthlm på konserten..mupp

ja, jag menade att vi var på båda. men SÅ ATT ALLA VET SÅ VAR DET ANNAT FOLK MED OXÅ.. dock är den viktigaste av dem AVIN.

jag & avin hade kul.. i sjuan?


Now people let me put you wise

när jag tänker tillbaka på härliga tider och bra minnen brukar det oftast kännas som att det bara var "några månader sedan". tyvärr är det inte så, tiden går så extremt fort. om några månader är det ett år sedan jag flyttade från falköping och bara ett år kvar till min egen student. imorgon är det ett år sedan jag tittade på asterix och obelix och fick höra en lite småfull kille sjunga och spela runaround sue på gitarr. det är snart fem månader sedan min morfar gick bort och det är över ett år sedan jag och ellen såg tokio hotel i både stockholm och göteborg. jag måste säga att jag tycker det känns lite läskigt att tiden bara flyger förbi medans jag sitter här i mitt rum och pluggar, det är tur att det är sommarlov snart så jag hinner leva lite också. livet och tiden är verkligen konstiga saker.

jag är en tuff brud i lyxförpackning, typ.

we hold each other until we see the sunlight

vet egentligen inte om jag gillar att akon har gjort en duett med michaels ratade material, men visst är väl låten bra? eller är det bara jag som både har en stark förkärlek till michael jackson och gillar lite mainstream musik?


Michael Jackson Duet with Akon – Hold My Hand - Duet with Akon

påskharen, du kan få byta ut mitt godis!

bild: Angelica Blick

jag gillar H&M!


jag kommer, jag faller, jag flyger

jag kände att jag saknade sommaren otroligt mycket imorse, därför slängde jag på mig en blommig tröja.. hoppas vädergudarna förstår mitt budskap och hör mina böner. dagen idag blir lite stressig och jobbig med lång skoldag och sedan träning på det, framförallt eftersom jag var så extremt dålig igår och inte pluggade någonting. jag måste verkligen lära mig att ta tag i saker! tips?


jag vill inte allting jag vill ingenting

inte bra, inte bra alls.. jag börjar känna hur det kittlar och börjar göra lite smått ont i min hals. har just nu tre i familjen med grov halsont + förskylning och dessutom så har två av dem feber. jag orkar inte bli sjuk nu! i och för sig orkar jag inte med skolan heller just nu, men ändå. bläää!


love generation

jag tror inte att det bara är jag som blev extremt förvånad när love generation inte gick vidare från andra chansen förra veckan. inte för att jag är speciellt insatt i melodifestivalen, men det var det ända bidraget jag hade hört talas om och det hade tydligen satsats extremt mycket på det. jag tyckte iallafall att låten var lite små catchy och rätt bra och diggade verkligen deras scenkläder, när då istället en tjej (som förövrigt var väldigt snygg) står och sjunger en barnvisa och går vidare istället för dem blev jag inte lite förvånad- vilket fiasko! iallafall så har det nu visat sig att rösterna blev felplacerade och du i själva verkat röstade på barnvisan när du trodde att du röstade på love generation och vice versa. alltså gjorde svt fel, men tänker inte rätta till detta utan låter love generation förbli utslagna ur årets melodifestival, de som faktiskt skulle kunna ha en chans i eurovision! smart svt, mycket smart drag...


let me kiss you and leave a mark on your cheek.



såg att victoria törnegren har köpt Make up store's läppstift "Praire" i veckan, istället för det väldigt populära "Dare" som man har läst om i flera bloggar. iallafall så tyckte hon att "Dare" var för orange och knallig för hennes smak, vilket jag också håller med om, så därför kanske jag ska ta och slå till. är riktigt sugen på ett orange/koralligt läppstift till sommaren och även ett knalligt rött. tips på en fin röd färg?


visste du att...

eftersom att dagen har varit otroligt ointressant och jag har spenderat mestadelen av eftermiddag framför oc med min lillebror så tänkte jag att istället för att berätta för er om varje avsnitt jag har sett skriva om någonting lite annorlunda. jag tänkte spåra lite och berätta fyra-fem saker många av er kanske inte vet om mig. förhoppningsvis, annars lär det bli väldigt tråkigt det här, haha!


jessica, jennifer, jag och josefin på senaste dagisträffen


- jag har aldrig sagt "jag älskar dig" till någon, skrivit har jag gjort men aldrig kunnat säga det.

- jag blir livrädd om jag släcker lampan för att gå till min säng; måste antingen tända lampan vid sängen eller öppna min garderobsdörr (med automatisk lampa) och sedan stå på min säng medans jag stänger den.

- jag sjunger alltid när jag går till/hem från skolan och när jag är hemma själv.

- jag och josefin försöker fortfarande årligen ordna en träff för våra gamla dagiskompisar.

- jag vet aldrig vad jag ska svara när jag får komplimanger, om jag bara säger tack känner jag mig självgod.

- jag kan få panik när jag inte har kontroll över vad jag ska göra/borde har gjort, när jag sedan får kontroll över det gör jag det aldrig.

- jag har en identisk tvillingsyster som heter amanda.

- jag har sjungit i kyrkokör.

- jag har alltid varit facinerad av bröst och tyckt att det är fint med relativt stora.

- jag har haft ätstörningar och mått dåligt över att jag har ätit/ låtsats att jag redan har ätit. tur att jag är matvrak så det inte höll överdrivet länge.

- min favorit låt när jag var liten var länge Nationalteatern – Kolla Kolla


fettisdagen

idag är det- vilket jag hoppas att ingen  har glömt! - semeldagen, fettisdagen, fet-tisdagen eller vad nu folk kallar det. därför var det väldigt passande att min sista lektion var inställd och att jag som "kompensation för den förlorade kunskapen" fick en semla av skolan. den sista semlan! verkligen vad jag behövde för att bli lite piggare, dock blev jag sjukt mätt. därför var inte mat det jag var supersugen på så fort jag kom hem, men man får ju offra sig för laget. nu är det dags för volleybollmatch, som sagt.. offra sig för laget! först: powernap


baby i was born this way

bara för att jag har fastnat för den här låten lite smått.. den är gryym att ha på på morgonen när man fixar sig! har hoppas runt och sjungit och dansat hela morgonen, rätt go start på dagen iallafall. vi får se hur fortsättningen blir, ska byta franska grupp, ha naturkunskap på lungen (=15 min lunch) och dessutom avsluta dagen med biologi till klockan fem. och juste, jag har även match ikväll och massa plugg. perfa!

Lady Gaga – Born This Way

ibland känner jag mig nästan nöjd

hittade en blogg skriven av en tjej med anorexia, jag är helt tagen. känner igen mig allt för väl i delar av tankegångarna, tur att jag är ett sådant matvrak!

i fancy you

diggar verkligen den här outfiten som angelicka blick bjöd på under förra veckan. dock känns den kanske lite för vårig för att bäras i snön, men så fort den smälter så kör vi! jag tänker bannemej leta mig igenom monki både i stan och i kiste tills jag hittar både byxorna och tröjan. förresten så hörde jag av någon att monki har super bra långa lösa linnen/klänningar. de ska finnas i svart, vitt, grått och någon röd färg, kanske någon mer. någon som vet vilka linnen det är frågan om?


staten och kapitalet sitter i samma båt

and i'm off to school.. efter en veckas lov. måste säga att det ändå kändes ovanligt lätt att ta sig upp imorse, kan iochförsig ha berott på våran sovmorgon vi fick idag. iallafall så måste jag kila iväg till bussen nu, en timma innnan vi börjar. ja, det är nackdelen med sovmorgon när man åker buss- bussarna tajmar sämst!




When all you got to keep is strong

min nedladdning av musik och min itunes har cepat sig riktigt mycket sedan jag flyttade hem från falköping vilket har lett till absolutl noll ny musik till min ipod på snart ett år. som tur var lät jag ellen lägga in sin musik och så dessutom slumpade jag massa låtar från artister och band jag gillar så jag lyckas fortfarande hitta massor massor utav låtar på min ipod som jag aldrig har hört innan. de här är några av de lite rockigare låtarna jag hittade, and i like it- a lot! framförallt den första låten har jag suttit och nynnat på ända sedan min ipod dog, men även refrängen på nr två har borrat sig in i min hjärna. GODNATT!

bild: timmy tessmo


The All-American Rejects – Move Along
Avenged Sevenfold – Afterlife
Papa Roach – Forever
Papa Roach – Scars

noob

nu är det så att jag har inte designproblem med bloggen så jag tänkte fråga mina grymma läsare hur jag ska lösa detta. tänkte börja med att fråga hur jag ska kunna få mina inläggsrubriker och min inläggstext (lite tunnare bara) att se ut såhär som det gjorde när jag bloggade på myshowroom:


sedan så skulle jag även vilja få min blogg att bli ganska betydligt bredare.. jag tycker det ser otroligt löjligt ut när bloggen tar upp mindre än halva skärmen för att den är så smal. någon som kan ge mig ett handtag?

han hade fyllt år idag



6 mars 1932 - 20 oktober 2010
jag saknar och älskar dig morfar.

åre

för en och en halv timma sedan klev jag innanför dörren igen, uttrycket borta bra men hemma bäst stämmer verkligen! iallafall så hade vi en toppenvecka i åre trots att den började med att pappa körde fel och familjen spiers fick en stor planka uppflygandes på fönsterrutan. redan blev genast lite bättre när vi såg vilka sjuka ställen vi åkte förbi, bland annat: mordviken, brunflow, njutånger, fanbyn och ölsjön... och folk säger att det är konstigt att det är så glesbefolkat i norra sverige? man blir ju inte super sugen på att flytta till mordviken, eller?


en av de mycket få bilderna jag tog med mobilen; ellen och palle i liften.

Veronica Maggio – Jag kommer

 


tidsinställt inlägg



min lillebror tipsade mig om google chrome som de använder sig utav i skolan. tydligen är det som ett nytt explorer eller firefox, och precis som det är med nya sådana så funkar de super bra i början tills alla har börjat använda det. jag har laddat ner det men har inte hunnit prova på det än. har ni testat det och vad tycker ni om det? bra/dåligt? onödigt?


tidsinställt inlägg



måste säga att jag verkligen diggar det här linnet som angelica blick fick med sig hem från h&m trend, ska nog spana in det när jag kommer hem! säger precis som hon: tänk er i sommar när man är lite brun.. MUMS!

tidsinställt inlägg

när folk frågar mig hur länge jag har åkt snowboard brukar jag svara "tre-fyra år kanske, inte så jätte länge iallafall", precis samma som jag brukar svara när folk frågar hur länge jag har spelat volleyboll. volleyboll började jag spela i mittten av sjuan så det stämmer väl delvis, men att jag började åka snowboard då är bara ren bullshit kom jag fram till när jag hittade den här bilden. den är från första gången jag åkte snowboard, jag tänkte att jag skulle slippa bli blöt om rumpan så jag satte på mig en ica- kasse. och vet ni vad, det funkade perfekt, jag blev inte blöt alls! .. men det där är ju fanimej inte tre fyra år sedan.. kanske borde komma på en ny nödlögn ifall folk tycker jag suger? att jag inte har åkt så länge håller nog inte längre, eller vad tror ni?


RSS 2.0