chacha!

nu sitter jag här i badrummet och väntar på lilla josefin som håller på och göra sej fin (och tro mej, det tar tid!) haha ;).. våra gäster kom för typ 20 minuter sen så vi måste kanske vara lite sociala med dem och äta lunch och så, sen tänkte vi ta bussen in till Sollentuna och lämna tbx lite skit.. eller juste fan, gina har inte öppnat där än! blir kanske stinsen då .. japp, efter det ska vi antagligen åka in till stan och käka med folket och sen typ jag vet inte, haha shoppa igen? jag ska ju få prngar imrn igen och sen ska jag lämna tbx en tröja så jag har änfå 950 kronor kvar (om jag kan få mina pengar idag ist..) haha, vore chill som fan! sen så ska jag mamma betala en höst jacka, ett par stövlar och ett par uggs till mej oxå (a) känns ganska bra faktiskt!

när jag har shoppat färdigt för lovet (dvs. ikväll antar jag?) så tänkte jag fotta och lägga upp bilder på lite saker :) även fast jag inte köpt så himla mkt, haha..


josefin sätter i löshår och försöker göra sen fiiin :)

bajs, <3


aik- örebro!

hoppsan hejsan, jag glömde visst berätta att vi va på aik match igår efter josefin kom hit! helt sjukt att de lixom va igår hon kom, känns som hon har varit här länge ändå ! :) iaf. så va det slutsålt på norra stå så vi bokade norra övre.. men där vare heelt dött så vid halvlek snacka jag först med nån tråkig vakt och sen med en lite normalare vakt som släppte in oss på västra. eftersom vi inte hitta till norra nedre därifrån gick vi lite fel men va nöjda ändå :) dock kom det då en tredje vakt springandes efter oss och fråga om vi va påväg till norra nedre.. ofc. svarade vi ju ja då och så följde han oss dit! sjukt nice ;) så vi stod iaf. mitt i black army under nästan hela andra halvlek, och den halvleken va sååå mkt roligare! alla till gbg, med eller utan matchbiljett...




sjukt dålig bild men ni som har varit där fattar nog vart vi står. haha :)



fin tröja, mihii! ;)


josefin undeer matchen! man kunde verkligen inte låta bli att le, sjukt härlig stämning och lite ont i halsen imorse, det är en aik match det..


nu kommer josefin snart slå ner mej, eller går de, jag sitter ju ner?, menmen, hon kommer iaf lacka sänder på mej för jag har suttit fett länge vid datan, haha! förlåååt (a)

 

hörs imrn folk! och vissa träffar vi nog på lördag :) hoppas på att möta upp ellen o palle lite senare imrn, efter stan o fika med farmor edholm och sen this is it på kvällen! :) PUSSAR OCH GODNATT! aik, aik, aik, aik, aiiik,aiiiiiik!


wohooo..

fina flickor hos josefins farmor och farfar, haha :) innan vi stack till Hard Rock Café!


mitt rum :)

haha, lovade att ge folk en bild på mitt rum när det är klart- dock lär det inte bli klart på ett tag så därför kan ni få en dålig bild på my room under progress! haha :)



till höger är det bara min säng och till vänster en dörr till garderoben :)

skor..

haha, oj.. jag kollade nyss igenom lite arkiverade bilder och såg att jag tidigare kollat på exakt de skorna som jag köpte idag för att ha på mej ikväll! ett riktigt typ spontan köp, eller asså jag gick in i affären och sa "hej, jag ska ut nu, måste köpa ett par skor att ha på mej.." bra inställning va? ;)

här är dem iaf:



btw, provade även stövlarna från tiamo men de passade verkligen inte. de va typ skit feta i låren/benen och sen vare fett läskigt material, haha, så dem blir de inte :)

nu är ni hårdrockare- ert nya namn är rolling stones!

hemma från hardrock cafe och så möttes vi upp av Issa, Mickis och Lovisa, mycket trevligt! haha, kvällen blev faktiskt bra tycker jag, även fast fötterna gör ontontont nu ..

haha, när vi kom till Hard Rock Café sa de att de va typ en timmas väntan, efter fem minuter i baren kom dcet nån snubbe som tydligen kände igen mej från nån bar/klubb (?) och fixade ett bord till oss.. nice som fan!

nu är jag trötter och vi ska mysa med mackor och mjölk!

pyssar <3


model house

fotogrejen idag vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, asså de va typ kul och sånt.. bilderna blev väl dock sådär, men de är på grund av att jag inte blir bra på bild, haha! det är sjukt bara att de är så himla dyrt! vi köpte två bilder o fick en på köpet, och betalade 1000 kr.. fööör mycket för två bilder! iaf. så vet jag inte riktigt vad som händer imrn, antagligen blire stan mamma och går med henne till fyra då vi åker och möter josefin på arlanda :)

härligt härligt.. vet inte vad jag tycker, men va tvungen att köpa något ju -.-!






äcklig, äcklig, äcklig..

idag har jag smugit omkring i myskläder och har egenligen inte gjort någonting på hela dagen... utom det vi gjorde i morse! vi bokade tokiohotel biljetter till sthlm och gbg, så nu är det äntligen klart att jag och ellen ska se tokio hotel två dagar i rad- ren lycka! annars har det somsagt inte här så mycket idag, har sett förjävlig ut hela dagen och suttit och räknat massa himla ekvationer med farmor och farfar. imorgon blire mer matte och fotto grej med mamma, sen så ska jag kanske förshoppa lite, haha ;) jag och mamma har shopping dag på onsdag så man kanske måste komma lite i stäming oxå, haha.. sen så kommer josefin på onsdagkväll, så det blire kulkul!

Tokio Hotel - 2009 Coca-Cola Live@MTV The Summer Song - Tokio Hotel in Concert - September 26, 2009


puss <3

packat men inte klar..

haha, jag tänkte lixom vara lite smart och börja med det lätta, alltså att packa. men nu när det är typ klart, vad ska jag göra nu lixom? jag har skit mycket att städa och sånt, sjukt jobbigt ju :/ menmen, snart åker vi och då får jag träffa alla tjejorna! 



första gången i kungälv- 2006 typ, kommer fortfarande ihåg det, sjukt kul asså ! :) glömmer aldrig matchen mot nått norskt lag när vi "peppade sönder dem" haha .. sjuk kul!


oj, haha, glömde att jag höll på att skriva- haha (a) men aa, jag har typ ätit massa mackor nu, ska väl diska, packa, äta igen sen så bär det av till kungälv då! :)


mjaaou <3

gonatt

nejni, nu ska jag sova! det löste sej med josefins biljetter så hon kommer till stockholm på onsdag kväll istället.. förresten så fick mamma ett samtal från nått typ modell grejs blablabla om sminkning och fotografering så fick hon ta med sej någon.. antar det är samma som josefins gjorde med maria, nettie och erika (?) så jag och mamma ska bli fina och fottade på onsdag också, hoppas på smexy bilder!


work it, baby, work it!


bokrecensionen är typ klar, ska maila in den imorgon. sen på kvällen kommer sollentuna bussen och hämtar mej, gewgew, sean, grunden, eriksson och staffan - nån mer kanske, och kör oss till kungälv. jag ska ju då vara vicecoach för mitt lag eftersom jag inte får spela, haha.. men det är ju kul ändå! så det blir packa, städa, tvätta, imrn! härligt, haha.. :)

godnatt nu folk <3

ren lycka!

seriöst, jag är så sjukt lycklig nu! gick in på Kenzas och ellens blogg och fick reda på att Tokio Hotel kommer till Stockholm 4:e Mars! Ren lycka! förresten så skulle de komma till götborg också, så har jag tur kan det bli två dagar i sträck (antar att gbg är 5e då).. fattar ni vad härligt eller? jag är typ världens lyckligaste atm, haha !

kolla förresten vad ellen hade hittat, hon, jag och tokio hotel på en och samma bild! då fattar ni människor hur sjukt nära vi var lixom!



allt är bäst för tillfället! nej fy fan, nu ska jag skriva min bokrecension så jag kan sova sen, herregud vad jag är LYCKLIG!


jag har inte tid att äta?

shit, vet ni vad jag nyss kom på ? jag har inte ätit någonting idag utom två pyttesmå äpplen i skolan :o jag tänkte inte ens på det, med det är fan läskigt! haha, gick nyss och hämta ett paket riskakor som jag sitter och käkar nu ;) gött

tidsbrist..

skönt, nu va kemiprovet avklarat också, bara svenska bokrecension som ska in och lite glosor :) härligt ! vid fyra äre volleyboll teori, så jag tänkte chilla lite nu innan och sen plugga efteråt, haha.. super härligt, jag tror det bara blir nån timma eller så för annars måste resten av div. 1 laget träna utan tränare ! så vi slipper martins jävla tjöööt om att vi måste kolla mer på volley och skit..

 till helgen vet jag inte riktigt hur det blir, eller egentligen vet jag inte riktigt hur det blir på hela lovet. eftersom vi inte får bo här så får vi se hur jag och josefin ska göra, och sen så vill jag helst inte följa med till kungälv med tanke på att jag har så få dagar hemma, men mamma och pappa vill inte betala biljetter till mej hem och tbx bara för det är så sjukt dyrt att boka nu. blä, jag som vill hinna med så mycket ! kan inte lovet vara typ tre veckor?



haha, vi va fan bäst förut asså! ;)



issa snackade om nån halloween fest på helgen, det är ålle på lördagen, vill hinna träffa alla kompisar hemma, träffa mitt gamla lag, josefin kommer, måste plugga matte och umgås med farmor o farfar på måndag o tisdag och på onsdag ska jag shoppa med mamma .. asså baajs, jag hinner inte -.- <3

jag är dålig på allt, usch

misslyckad jag är! jag låg i min säng och pluggade, och självklart så somnade jag ju! jag kommer aldrig lära med de där jävla jonföreningarna.. iallafall så är simon snäll och försöker uppmuntra mej, skit bra det iaf! snart ska jag duscha, känner mej skitäcklig även fast jag knappt svettas något i gymmet, haha.. träningen gick väl typ okej, men jag fick ont i högra axeln(skulderbladet typ) när jag gjorde latsdrag vilket kanske inte va så bra, hoppas det bara är en muskelknöl ;) juste, haha, jag har också satt upp som mål att slå staffan i brutalbänk nångång, högt mål som fan men det ska fan gå! jag klarade 20 stycken på testerna och staffan 46, haha, men jag ska skaffa fetaste magmusklerna så jag kan äga honom nångång! :)


nej, nu blir det dusch sen plugg..

puss hej :) och förresten, ännu ett GRATTIS till Johan Erkenborn! ;)


MJ

"Michael Jacksons tre barn Prince, 12, Paris, 11, och Blanket, 7, kommer alla att medverka i en dokusåpa, rapporterar Us Weekly.

Programmet ska heta "The Jacksons: A Family Dynasty" och kommer att inkludera totalt 23 familjemedlemmar med efternamnet Jackson. Bland annat Michaels syster Janet, 43,  och mamma Katherine, 79.

Men inte alla är med på noterna. Michaels äldsta syster Rebbie, 59, vägrar att ställa upp och säger att Michael skulle vända sig i sin grav om han visste att barnen ska medverka i programmet."

programmet ska troligen ha premiär i december, vore kul och se tycker jag.. :)







(strike a pose mitt i all sorg? :s )



http://www.zimbio.com/Michael+Jackson/articles/ZiBHEZknd3z/Transcript+911+Call+Michael+Jackson+Death

sing hallelujah for starbuuucks!

who's coming to sweden? yeeeah right, everyones deeply looooved Starbucks! Woho.. tyvärr öppnas den i arlanda, men det är ju ännu en anledning för josefin att flyga dit, så vi kan ses? fatta härligt efter att ha te.x. varit i london och komma tbx och kunna köpa en precis lika god mocha frappucino som i london, haha! jag kommer vara fattig om jag hänger där, så det kanske är bra att det inte kommer till falköping förrens om typ 100 år när inte jag bor här ;)




bilder från när vi var i london med klassen- ellens bilder :)

med lite hjälp på traven..

.. så går det mesta! så men lite hjälp klev jag upp ur den varma mysiga sängen jag precis lagt mej i, klädde på mej och cyklade snabbt som fan till skolan! jag blev nån minut sen, men jag va faktiskt glad över att jag tog mej dit.. dock va lektionen onödig och jag lärde mej inget nytt, utom det att jag faktiskt ligger sjukt mycket efter... börja nytt kapitel idag igen och jag tycker kinappt vi har börjat på förra, så de blir massa ekvationer hemma. annars så händer inte så mycket, nu tror jag jag ska lägga mej och sova, mycket bättre att göra det efter skolan, haha!



annorlunda kudde, haha !

natti ;)<3

att gå, eller icke gå, det är en fråa om karaktär (?) vilket jag tydligen inte har.. men det kanske är bra nångång ibland också- eller?

jaap, nu vare bara matten kvar idag då.. sen blire ju gym som vanligt, men ändå, ingen mer skola! desto värre äre kemi prov imorgon, så jag funderar på att skita i matten idag och lixom bara äga sönder på kemin imorn, haha ;) för jag ska ändå sitta på måndag och tisdag under lovet med näsan i matteboken typ 24/7 med farmor och farfar, smarta jävlar! haha, nej.. nu har jag lite besluts ångest här, jag smsar lite förstärkning så får vi se hur det blir.. är sjukt tagg på att lägga mej och sova en timma och sen faktiskt typ råplugga, och det är fan inte ofta jag känner så asså! hehe..

nej, nu svarade josefin att jag inte borde gå- så jag tror jag gör så (a) hehe, inte bra för min frånvaro att vara kompis med josefin asså.. nej nuy har jag velat så länge att jag inte hinner, snoppsnoppsnopp!


hehe, sov nu sen plugg! mjaao ! ;)<3

zimon friberg varning på mina tankar!

haha, jo men det är lite så faktiskt ! fatta vad jag är duktig, jag har hål i nästan två timmar och då cyklar jag hem och gör en stordiskning i en timma?! fatta bäst jag är, haha.. man kan oxå kalla det inget liv eller pallar inte plugga mer kemi, men ändå!



haha, typ mitt kök innan.. jag har t.om sånna glas och muggar typ ;)


bovärden kom nyss in och berättade att vi inte får vara i lägenheterna på lovet, ALLS! vilket betyder att vi MÅSTE åka på fredag (vilket jag iof. hade planerat) men vi FÅR inte heller komma tillbaka förrens på söndag! och jag och josefin som hade tänkt åka hit på torsdagen, var fan ska vi bo nu då? :o ska vi checka fkp hotell typ ? seriöst, det är fan taskigt att jag inte ens får va i mitt rum, de jävla bygggubbarna ska ju ändå inte vara där! -.- menmen, det är skönt att de faktiskt ska tapetsera om mitt vardagsrum.. det är tydligtn vattenskada där :s men asså, jag hoppas bara de har valt normala tapeter för jag fick ju inte vara med och bestämma det eftersom jag nyss flytatde hit, taskiiigt!



ajja, nu ska jag äta upp mina hamburgare.. bokärringen förstörde min zimon glädje  :/

pöss <3 ( JOSEFIN, RING MEJ!!! )

yes!

provet kändes faktiskt någorlunda bra, shit vad härligt! meningarna kändes lätta och det var bara ett par ord som jag inte kom på :) tyvärr kom jag inte på vad "kan" heter och det kom typ 1000 gånger, haha, lite fail! men nu har jag bara ett prov kvar sen är det looov! fan vad allting känns så mycket lättare nu.. kan bero på att det inte är någon eftermiddagsträning på tisdagar utan jag tränade ju imorse innan jag gick hem och sov/plugga (a) så jag har hela kvällen fri! ska kanske träffa johan ett tag, annars har jag inga planer faktiskt! blir nog rätt mkt plugg, men vi får se ..



idag är en sån dag jag hade lagt mej och tagit ett lååååångt mysigt bad hemma och typ ansiktsmask och bara chillat.. synd att vi inte har badkar här i fkp ! :/


puss, från en mycket gladare Hanna!

franska prov om en timma- woho! I need your good luck bitch!

fille se réveille chaque matin avec un sourire, un sourire épandage sur son entourage. Elle se répand tant de joie que finalement elle n'avait pas de gauche à elle-même. Tout est calme et sombre et la jeune fille ne supporte pas plus. Pocket comprendre que rien ne vaut la peine, jusqu'à ce qu'elle rencontre le jeune garçon. le garçon l'aide à illuminer le monde et maintenant, ils accompagnent avec bonheur et sourire à la route de la vie. après avoir parcouru un long chemin de la jeune fille devient incertain. elle veut vraiment aller jusqu'au bout avec le garçon, ou ils vont juste le long parce que c'est plus facile? propagation des incertitudes fille pour le garçon aussi forte que la joie antérieurement, est contre le garçon ou il tourne ses sentiments? il veut aller avec la fille assez heureux de se battre pour elle, ou de soins peuvent pas si elle va son chemin?


jag lyckades- inte!

Woho, mitt mål som jag satt upp igår har jag redan brutit! fan vad jag är bäst -.- men faktiskt så mår jag inte speciellt bra idag, jag låt ensam i gymmet och kände hur allting bara började snurra. samma när jag va i hallen och gjorde fys, det bara snurrade som fan och så blev jag helt illamående. jag kommer ihåg ett tag när jag var liten, då hade jag liknande men de satt i sej skit länge, asså typ nån månad eller så.. det va seriöst hemskt, varje gång jag blundade kändes det som jag åkte tekopparna på grönalund om och om igen och varje natt när jag precis skulle somna så hörde jag ett skit starkt ljud typ som att någon står och klappar händerna ashögt precis brevid örat. haha, de va fan mysko men sjuukt jobbigt! det roliga är att ingen vet om det heller för jag vågade (?) inte berätta för mina föräldrar för jag tyckte det va pinsamt, haha ! jag va allt konstig när jag va liten, eller hur?


johan vill ha willytrainer när han fyller år !

dry your tears and get back on track is what you'd say if you saw me right now. but it's not as easy as you think when nothing you ever do is good enough ...

jag ska bli ett blåbärstroll.

nej, nu ger jag upp.. går och lägger mej nu och hoppas på att jag vaknar upp till en bättre dag imorgon! godnatt fuckers.

bajs

härligt.. jag som hade sett fram emot att äntligen få träffa mitt lag hemma i sollentuna och spela med dem! snackade med sjukgymnasten kalle idag och han sa att jag måste rehaba min höft 8-12 veckor och får knappt spela någon boll under tiden. dvs. helgen är bortaa! funderar på att åka hem på fredag istället då, men jag vet inte. känns dumt att typ "svika laget" men det är ju inte speciellt kul att bara stå och kolla heller? jag skulle också tycka att det va kul att träffa alla tjejerna, hade ju försökt att planera in en tjockiskväll onsdagkvällen men det blir nog inte så. eftersom josefin inte kommer heller så betyder det att massa av mina planer för lovet faller bort, vilket kanske är skönt? asså jag vill hinna med så mycket och tiden går så fort så jag får verkligen panik..




känns dumt att ta en dag i taget fastän de vore skönt, men jaa. vi får väl se hur det blir..

gissning:

fredag: KUNGÄLV
lördag: KUNGÄLV
söndag: KUNGÄLV
måndag: farmor o farfar
tisdag: farmor o farfar
onsdag: stan med mamma på dagen och tjockis kväll med tjejerna på kvällen (?)
torsdag: åker till fkp och josefin kommer på kvällen
fredag: skövde med josefin (?) och sen ålle på kvällen..
lördag: chilldag, kanske åker till gbg o shoppar eller ligger hemma och myser
söndag: josefin åker hem och jag sitter och pluggar my butt off!


orkar ingenting just nu, hinner ingenting och kan ingenting. fail!

plugga-träna-plugga-duscha-plugga-sova-plugga-skola-plugga.. inget liv!

jag pallar inte.. det är sjukt mycket och jag kan jobba hur mycket som helst och kommer ändå aldrig bli bäst. nångång så vill man känna sej bäst eller iallafall bra på någonting, men så är det inte här. jag är alltid bland de sämsta eller sämst när det gäller allt, volleybollen, skolan, allt känns skit .. jag vet fortfarande inte om jag vill bo kvar här och allt känns bara mysko och jag vet inte.. skönt att det finns vissa människor man kan prata med en stund som gör att man kommer bort lite och glömmer allt åtminstonde för en liten stund. 

nu har jag suttit här i mitt rum och verkligen försökt plugga hela dagen och det känns fortfarande som att jag inte kan någonting.. är jag typ dum på något sätt eller varför kan jag inte bara lära mej alla jävla franska verb, 200 glosor, kemiska beteckningar för massa atomer, joner och jonföreningar och vilka ämnen som påvisar varandra osv.  



(vi är fan starkast ange och jag asså! ;)<3)

ne, nu blir det att gymma med ange och sen schteeeka HAMBURGARE!

 puss ! <3

ny design..

funderar på att fixa nån design till bloggen, har tröttnat grooovt på den jag har- riktigt ful! nån som är grym på att fixa sånt eller som har tips? ;)

studedag!

pluggpluggplugg..  stannade hemma från skolan idag då för att plugga. låter kanske lite mysko men vi har nästan bara "onödiga" lektioner idag utom matten, och de ska jag göra måndag + tisdag på lovet med farmor och farfar. så jag tycker faktiskt det var ganska smart av mig att stanna hemma och plugga.. dock har jag typ as mkt frånvaro så det kanske inte är super, men de är bara tre lektioner som sagt och nu har jag bestämt mig att det här är sista gången jag stannar hemma om jag inte är sjuk! abosolut sista! (om jag klarar det haha..)

menmen, nu sitter jag iallafall och pluggar franska efter att precis ha ätit en mysig frukost med angelica..

, <3


SALUT! (Tu es un cochon d'inde Ellen!) , eller vad fan man nu säger på det muppiga språket! ;) <3

inte så mysigt längre..

fan! jag som har suttit här i mitt rum och bara mysit hela kvällen fick precis panik.. det är skola imorgon! Satt med mys musik och bara pratade om allt med tända ljus och hade det bara bäst, sen plötsligt slog det mej att det är söndag idag och skola imrn.. måndag betyder engelska redovisning, tisdag betyder franska prov, torsdag kemiprov och fredag betyder kungälv och att jag äntligen får träffa några av mina tjejor igen!

men seriöst så vet jag inte hur jag ska klara mej igenom den här veckan med så sjukt mycket plugg och sen massa träning och sen så måste jag seriöst sova, jag har sömnbrist till tusen! hur kul är det att höra varje dag i skolan "du ser pigg ut idag" fast ironiskt? om folk t.om kommenterar att jag ser trött ut måste jag ju se ut som ett levade .. öh, jag vet inte vad! måste iaf. se hemsk ut om jag se så trött ut :s


därför funderar jag på att skita i att plugga idag och bara lägga mej och sova! kanske sjukanmäla mej imorgon oxå och bara plugga plugga plugga galet när jag sovit ut.. bra ide?


förändring ..

dem här två bilderna tog jag med min mobil i förre veckan.. det här måste ha varit i typ måndags:



 och det här var nog i torsadgs tror jag:




haha, lite skillnad ?

.

It's new, it's different and it feels so right..´


grattis tjejer!

kom precis hem efter att ha rullat boll på elitseriepremiären för tjejerna.. RIG Falköping- Elverket, och gissa vilka som vann? RIG så klart! ;) det är faktiskt väldigt bra med tanke på att Elverket är ett väldigt bra lag.

RIG Falköping

bra början på en förhoppningsvis bra säsong.. :)



godmorgon godmorgon..

nu har jag varit vaken i nån timma och ätit en super frukost idag igen, ciabatta med massa gottgott på ! super härligt när mamma och pappa är här, de köper massa goda och onödiga saker som jag aldrig skulle köpa när jag handlar själv.. egentligen skulle jag gärna göra det med vet hi hur hemskt det känns att lägga sina egna pengar på mat? asså jag får nästan lite små ångest när jag ska iväg och handla, haha! men jag säger bara en sak- snabbkassa ftw! (a)

sitter här och funderar lite, jag vet inte alls vad jag vill göra med min lägenhet egentligen.. eller jo, jag vet vad jag vill, men det lär inte gå, haha (a) antingen vill jag måla väggarna ljusa med lite gråaktig ton och sen h a typ två schtek soffor i kanske svart eller nån kul färg och sen fetaste tv:n och sen bara aa, ni vet, schteek! eller så vill jag fortf. måla om de men kanske fixa pingisbord/biljardbord att ha där.. båda vore sjukt nice, men var fan ska jag få grejer ifrån? nån som har pingis/biljardbord till salu sjukt billigt? (a)


min macka typ, sjukt gott! :)

är jag blåst eller varför funkar det här varje gång?

haha, va bara tvungen att kolla mina mail innan jag la mej och så hade jag fått ett mejl med ett sånt där test där man ska skriva upp massa olika saker och sen längst ner står det lixom vad de betyder för en och sånt.. och asså jag fattar inte riktigt hur, men det blir alltid typ rätt även fast det kanske är lite överdrivet, men i stortsett så funkar de typ varje gång jag har gjort det (typ 5 gånger med skit lång tid emellan och jag har aldrig skrivit samma personer!) .. skit läskigt asså, haha :) tänkte jag kunde länka testet imorgon, orkar verkligen inte idag :p men jag kan skria upp hur min lista blev!

1. 7
2. 14
3. Johan Erkenborn
4. Josefin Edholm
5. Ellen Pettersson
6. Paulina Åberg
7. Joakim Sundh
8. Beautiful
9. Boom boom poow
10. Space Jam
11. 800 grader


nejni, jag har inte hittat nån låda än, men jag slänger ner skiten på min stol o fixar de imorgon .. nu ska jag sminka av mej och sova- såsmåningom, haha!

godnatt igen ! <3

hemma :)

sådärja, haha.. nu sitter jag inne på mitt rum igen och shit vad kallt det va ute asså. tur man har tjockjacka asså, det är fan vinter här på landet! ;) nej men promenaden va mysig, men kall då somsagt. nu blir det nog att krypa ner i en varm och mysig säng och kolla på film... men först måste jag hitta ett bra ställe att lägga alla strumpor och underklälder som nu ligger över hela min säng, haha!


haha, det är ett stort ställe jag har flyttat till!


sweet dreams,

promenix..

jupp, nu ska jag på promenix med erkenborn, haha! blev inge mer umgänge med folket ikväll då antar jag, men en mysig promenad är ju faktiskt nästan lika bra (kan ju faktiskt vara tillochmed bättre haha) .. vi får väl se ;) men jag ska gå om typ fem tio minuter så får vi se vad vi hittar på för någonting, haha.. har ju typ aldrig träffat erkenborn förut :p så man får hoppas på att det inte blir så spänd stämning som det egentligen kanske borde bli (btw så heter han johan men eftersom jag blandar ihop alla johan så får han heta erkenborn nu tycker jag, haha!)



pusspuss!


tränarkrök

det var någon som plingade på dörren uppe hos killarna när jag kon ner och skrev förra inlägget för typ fem minuter sen, antagligen va det göran.. han kom på tim som typ satt och lekte med nån dörr, heeelt borta! han vakna nyss- hade däckat i hallen.. gewgew hade precis blivit inburen på sitt rum efter att ha legat och spytt och jag tror att han kom in precis när mårten skrek typ "skål" och viftade med sin vodka! misslyckat.. killarna som får straffträning om de kommer försent lär få en heldel straffträning nu asså.. och dessutom så hade vi möte om alkohol och ansvar med lägenheterna och sånt i förra veckan! det är fan ingen bra början i ettan asså...

Göran Persson
Göran Persson är inte lika snäll som han serut, haha!


fortf. taggad, nån som vet nån fest eller nån som vill ses? (a)<3


fest för falköpingsbor..

middagen va super mysig.. vi satt på gondolini och bara snackade och mös vi tjejer :) novak o pilen och några hade inget liv och följde efter oss dit och gömde sen cissis cykel (pallaaaa). iaf. så mötte vi sean, gewgew, tim och mårten på vägen hem, haha, i ett ganska härligt skick! de verkade glada och livet hade inga problem.. nu är typ alla hemma och även några av tvårona  typ stina, sofia, moa och andreas eriksson..

nån som vill ha lite besök av mej och sofie och kanske sofia ikväll kan ju smsa (070-4221458)



gewgew?



puss!


nu tvärfar vi!

haha, cissis fina norrlandsuttryck! men iaf, nu sticker vi till godolino.. kanske träffar lite annat folk sen, vi får se! annars kanske jag träffar erkenborn ett tag eller så hittar vi på nått annatkul vi tjejer hoppas jag!



puss!

chocolate or vanilla? ;)



igår låg jag i ett sånt här fint litet solarium och jag funderar faktiskt på att börja sola med angelica en gång i veckan i en månad nu så man får en fin brun färg även fast vintern är på g, det hade ju vart sjukt härligt asså! värt att lägga typ 200 i månaden på att bli brun? jo,  jag tror det va! men jag har lovat mej själv att inte sola mer än 3 gånger till nu för solarium är en sån sak som jag vet med mej att jag lätt skulle kunna bli beroende av och så kommer jag sluta upp (kan man säga sluta på så på svenska? jag känner att jag börjar tänka sånna småsaker på engelska allt oftare :o haha, kan kanske börja med svengelska och säga enda up, haha? :p) som en gammal brun rynkig kärring när jag är 30, haha!



hellre brun och rybkig än blek o slät, eller? :s

klackmiddag!

i kväll har vi- alla vi tjejer i rig ettan, att vi ska gå ut och äta.. vi ska ha "klackmiddag"! och det är inte för att vi är en så sjukt grym hejarklack (vilket vi oxå är!) utan för att vissa tyckte det skulle vara kul om alla hade klackar på sej, haha.. fail för mej som verkligen inte kan gå i klackar då, men jaja, man får väl ställa upp för laget! :)

kanske ska satsa på sånna här eftersom jag inte kan gå i klackar?



haha! asså ofta det ens går att gå i dem? jag vill prova- NU!

Komplex

Jag och ellen har en liten sjuk fantasi om ifall man kunde bestämma själv hur ens kropp skulle se ut och mankunde "kasta fett" på andra så man själv blir av med det. haha, ellen, palle och jag bestämde oss för att terrorisera Kissie då så hon skulle bli en levade fettklump ;) nej men skämt åsido, komplex är ju faktiskt någonting som alla antagligen har (även fast många inte erkänner det) och det är ju såklart helt naturligt. vi är människor- vi ska inte vara perfekta..

mina största komplex är min näsa och mina bröst, vilket många säkert redan vet.. vet inte om jag har skrivit om det här förut, men det har jag väl antagligen gjort, men mitt näskomplex växte fram när jag började ettan då erika i min förra klass typ mobbade mej för den och kallade mej för "gris" och sånt, vilket jag fortfarande faktiskt blir sårad när jag hör. brösten är väl ett kompex som växt fram under högstadiet när alla andra fick "kvinnliga former" och jag fortsatte vara smal o platt..

Det vanligaste är att komplex växer fram i tonåren, framförallt under högstadietiden.. för mej var det inte riktigt så men tanke på att jag var 6 år då jag för första gången tänkte att min näsa var stor och ful. så ska det inte vara, seriöst, det är fan hemskt! jag kommer ihåg att under mina födelsedagar/jular när jag fick pengar så bad jag alltid mamma att sätta in pengarna på ett konto. jag tänkte att jag skulle spara alla pengar som jag fick på ett konto så jag kunde operera min näsa när jag blev tillräckligt stor..

 tyvärr så tänker jag fortfarande på det och tycker att det vore väldigt skönt att få operera både näsan och brösten. jag ser på plastikkirurgi så att det är helt okej så länge det inte är någonting man kan göra någonting åt på annat sätt. dvs att lägga pengar på en fettsugning/rumplyft osv tycker jag faktiskt är helt puckat! det är fan bara att pallra sig iväg till ett gym eller börja träna hemma så får man snart den snygga kroppen man alltid velat ha ändå, och det kan vara gratis! 



väldigt förståeligt att sjukt många har komplex när speciellt de stora modehusen visa en sjuk bild utåt på "idealmänniskan".. sönder retucherad bild verkligen! (modellen blev sparkad för att hon var för tjock tidigare i år, dvs att hon är/var inte alls sådär skinny som det ser ut på bilden, men ändå cp..!)

puh..

snart är allt klart så långt som det går, sjukt härligt ju! rummet blev faktiskt ganska bra tycker jag, även fast det är ganska mycket mindre än det andra. dock har jag massa garderober som jag känner att jag absolut inte har någonting emot att börja fylla ut lite garanna! blir storshopping i sthlm med mamma under lovet antar jag. josefin kunde inte komma upp för hon måste jobba på torsdagen så hon kommer till fkp på torsdagkvällen istället och följer med till Ålle och så har vi några mys dagar här ist :)

nu när jag har flyttat och såsmåningom börjar komma i ordning känner jag mej faktiskt väldigt mycket positivare till att bo kvar här i falköping. tror det kan ha varit mycket det med linn som gjorde att jag inte trivdes, men men vi får se hur det blir.. hoppas allt blir roligare nu!


 
när jag blir vuxen ska jag lätt ha walk-in closet, så sjukt härligt asså!

mam&pap

så, för typ en och en halv timma sedan kom mamma och pappa hit till falköping. de ska hjälpa mej att flytta in i den andra lägenheten och jag trodde de skulle måla, vilket va typ anledningen till varför de egentligen skulle komma men tydligen inte. som tur är hade de iaf. med min nya data som pappa köpte igår (LYCKA!) och min "gamla" minilaptop som jag fick i julas :) så nu ligger jag iaf i min säng med min data och hare bara bra .. imorgon så fixa pappa förhopningsvis den andra datan och så får vi se hur långt vi kommer med rummet... bilder kommer iaf. att komma upp här lite då och då !

imorgon ska alla div. 1 tjejer utom jag och angelica åka iväg för att möta orion. blir antagligen att vi går bort till oden och kollar lite, skulle tydlligen va nån volleygrej där.. sen får man väl se vad som händer, ska nog hjälpa mamma och pappa lite och sen kanske vi träfffar edvin och emil lite, haha.. edvin vill så gärna träffa lilla angelica!


nej hörrni, nu håller jag på att somna, kolla bara:


blir nog kanske lite film på datan och massa sms med erkenborn kan jag tänka mej!

PUSS PÅ GUMPEN! <3

känd i fkp?

eeh, jo.. grejen som hände förra fredagen som jag i stortsett inte har berättat för någon är att jag var full och hade sex med en kille som heter oliwer som jag inte känner. jag sa det till angelica, ellen och josefin och har har väl typ gått runt och sagt det till... en del fler som har spridit vidare det? antar att det är så det är för för tillfället vet hela jävla falköping om att vi hade sex! sjukt härligt asså.. och inte nog med att Lind skrev till angelica igår och dem snackade om det så mötte vi en kille i hallen som jag aldrig har sett förut som tydligen kände sofia och angelica. efter att de har pratat nån minut kommer han fram till mej och ba " men det är ju du som är hanna!", asså wtf? vet alla vem jag är nu oxå för en enda liten sak? seriöst, det måste fan bli lite liv i den här stan om det typ blir årets händelse?!


wierd "stad" asså!

snopphöft..

härligt härligt.. snackade med våran sjukgymnast för andra eller typ tredje gången nu för min höft och ja, det blir rehab ett tag nu och ingen boll. fan va jobbigt asså! ni ska bara veta hur sjuk träningsvärk jag har haft i min mage senaste dagarna asså, och nu så ska jag fortsätta att gymma varje dag som jag har gjort denhär veckan och lite av förra. nej usch, det är fan inte kul alls asså.. men jaja, det är bara att bita ihop och gymma och hoppas på att komma tillbaka så fort som möjligt. men asså det är väldigt synd för att jag egentligen ska spela turnering med sollentuna nästa helg vilket inte är typ så säkert att jag ska spela. men jag funderar på att skita i sjukgymnasten och spela ändå, men men jag får väl se hur det blir! men bajs, för jag vill inte att höften ska bli sämre..

jaja, nu måste jag vara lite social med pappa som jag faktiskt pratar tele med..


puss <3


trötter..

shit vad man är trött hela tiden här asså, haha.. trött och schleeeteeen (jävla väsköttska!) 24/7, ganska jobbigt faktiskt men tanke på att man inte har knappt nån tid att chilla och typ sova (?) haha. skola, träna,  plugga, sova och sen äta lite där emellan, det är nog ungefär mitt liv atm, kul! Förresten så tränar jag inte boll alls för tillfället heller, jag har ont i höften :/ (iof i ryggen och knäna ibland oxå, men det funkar så de kan jag träna med).. sen snacka jag med bovärden så jag får flytta till den andra lägenheten själv, skönt som fan att slippa linn  (a)

mamma och pappa kommer i helgen och fixar allt. match mot orion borts på lördag, men då lär jag inte va med efter som jag inte har tränat nått..

nu ska angelica sova så jag kan inte skriva mer, men jag får iaf min minilaptop i helgen så då kan jag blogga lite oftare!


pöss på er där hemma ( och ni andra som läser )! <3

thinkin'..

Asså fan, jag vet inte vad jag ska skriva. jag tror jag vill flytta hem- men jag vågar inte riktigt. när jag sitter här i falköping tänker jag ständigt på shopping, rudbeckskolan och hur gärna jag skulle bara typ sitta hemma och tjocka mej med B&J och en riktigt dålig film hos ellen, eller köpa massa random mys mat och äta på berget tillsammans med alla tjejerna och att allting bara ska vara som förut. förut som vi hade det i åttan när allting var bra, innan folk började bråka, innan vi började få ångest över gymnasie och slutbetyg, innan jag flyttade eller äns sökte hit.

Jag var överlycklig när jag kom in här på volleybollgymnasiet, jag trodde verkligen inte att det var sant, jag trodde inte jag ens hade en chans att bli reservintagen, men så flyttade jag iof. hit och allt kändes annorlunda, spännande och roligt- det kändes precis som på lägrena. Ett läger brukar vara ungefär en vecka, och det är ungefär så länge man pallar det här! Visst är skolan helt okej, folket i allmänhet också (utom linn då som jag verkligen inte klarar av) men asså jag känner att det här ger mej ingenting. och är det verkligen lönt att slösa bort tre år av sitt liv på att göra något som bara är helt okej? när jag tänker på min framtid ser jag inte volleyboll-  det är verkligen inte det här jag vill med mitt liv! satsa på elit volleyboll för vad? för att inte ha roligt och inte ha någon fritid i tre år och sedan bara skita i det man lärt sig? Jag tror inte det va! det känns verkligen inte lönt asså ...

samtidigt vet jag inte hur jag skulle kunna berätta för mina föräldrar att jag inte trivs. Jag har aldrig haft en sån relation med mina föräldrar så att vi har pratat om kompisar, killar, skolan och lixom känslor över huvudtaget. när jag tänker efter så är den ända jag har pratat med på riktigt min farmor, och sist det var var lixom när jag gick kanske i 3an och vi pratade om att jag var kär i Andreas eller att Jannis var snygg eller även ännu tidigare än så -redan på dagis-  när vi pratade om att jag var kär i Sebastian och att vi hade "gift oss" och gömt oss i buskarna och pussats.



nu känner jag att jag har kommit ut lite på villovägar men jag tror ni som läser fortfarande förstår mitt problem:

Jag är en stockholms tjej som gillar att spela volleyboll- jag klarar inte av att bo på landet här i falköping och leva volleyboll.



Bloglovin

Jag måste vara den sista människan på jorden som skaffar bloglovin, men de är ju faktiskt rikitgt härligt! speciellt med tanke på att jag ändå läser relativt många bloggar och går in på dem flesta alldeles för ofta för att kolla efter uppdatering. Jag tror faktiskt jag måste ta och skriva upp alla bloggar jag läser för att se hur många det är, haha :) då ska vi se:

kenza
kissie
dessie
paow
falsksanning
foki
rahlenfeldt
sofie sjöberg (sofiemsjoberg.blogg.se)
shoppingandfashion(.blogg.se) (f.d shopaholic mamman)
sebastian krantz och nicolina (letlovelive.bloggproffs.se)
julia och alicia (kingsofsweden.blogg.se)
blondinbella


oj, jag läser nog ännu fler bloggar men komme inte på några just nu, eller ja, jag orkar helt enkelt inte :)

puss, och använd bloglovin ni som inte gör det, så sjukt GÖTT! ;)
bloglovin'

jag vill shoppa.. och jag vill bo i sthlm så jag inte är konstig om jag använder klackar!


Monki


gina 





H&M
skulle gärna ha en skinn jacka, men passar jag i det?



din sko


scorett





Mein kleiner bruder

Igårkväll ringde Marcus, min lillebror, mej och undrade lite om vad han skulle välja för b-språk och bara satt och pratade lite. det var faktiskt riktigt härligt, just då kände jag hur mycket jag faktiskt inte bara saknar alla mina kompisar utan även min familj- och det lät som att Marcus saknade mej oxå faktiskt(a).. Marcus och jag har typ aldrig bråkat och sånt, men vi har heller aldrig kommit varandra riktigt nära och lixom suttit och pratat tillsammans. Därför tyckte jag det kändes lite speciellt och väldigt bra när han ringde mej igår.

Han berättade bland annat att han har msn och facebook vilket han typ inte har (vågat/velat?) berättat tidigare, haha, och han lovade att han inte skulle visa några bilder för mamma och pappa från facebook. eftersom det finns bilder när jag drickar (och kankse röker? jag vet inte.. ) men det finns iaf. ett antal bilder som inte vore super bra om mamma och pappa såg, haha :)







juste, btw så har jag kollat runt lite på min gamla playahead som flitigt användes under "fjortisperioden".. iaf. så såg jag där att några utav dem som jag hade på min kompis lista faktiskt va inne "ofta nån fortfarande använder playahead?" va min första tanke.. iaf. så gick jag in och kollade på nån som hette Wraou eller nått sånt (13 år från Sollentuna) och såg på profilbilden en liten kille som va sjukt lik Marcus  - fast typ mega fjorre... hm, kan de vara Marcus som driver, Marcus som inte driver eller har jag hittat en dubbelgångare kanske?

ni som vet hur Marcus ser ut, visst är det likt?!

HUMANOID!

Wohooo! idag släpptes skivan Humanoid äntligen.. vissa som tex. Kenza fick ju skrivan hemskickad innan den ens släppts, men för oss andra som inte hade den turen blir det första gången åtminstonde jag hör ungefär alla låtarna! Skönt att jag är hemma idag också så jag kan ligga och njuta av låtarna hela dagarna ;)

tyvärr blev jag lite besviken på vissa av låtarna jag har hört (har inte hunnit igenom alla än) dock tycker jag det är ganska svårt att få en bra bild om vad jag egentligen tycker om låtar nör jag bara har hört dem en eller några gånger. med många låtar tycker jag det är så att man lixom börjar gilla dem mer och mer ju mer man lyssnar på dem.





just nu fatttar jag dock inte riktigt, finns det engelsk och tysk verision av alla låtarna? för jag hittar lixom inte det till alla, men jag trodde det skulle vara exakt samma låtar?

Alien - Alien
Hey You -
Love and death -
Automatic - Automatisch
That day -
Forever now - Für immer jetzt
Dogs unleashed - Hunde
Humanoid - Humanoid
Pain of love - Kampf der Liebe
Darkside of the sun - Sonnensystem
Noise -
Zoom into me - Zoom
Screamin' -
World behind my wall - Lass und laufen
Phantomrider - Geisterfahrer
Human cconnect to human - Menschen suchen menschen
 - Komm


rätt? :s


mys

legat i sängen i typ två dar nu, eller asså ja.. sen i lördagskväll typ, med undantag från att jag va på vårdcentralen idag. trodde jag hade fått tbx min urinvägsinfektion i njurarna eftersom jag hade ont i ryggen men så var det inte, läkaren sa nått om att de kunde vara influensa/svininfluensa, haha! man får väl kanske hoppas på att det är svininfluensan då så vet jag att jag har haft den ;)


nej, nu ska jag begrava mej annu djupare i angelicas säng och kolla på sex&thecity och bara myyyyysa!

puss :)<3


nice eller vad? sofie tog med sin box hit så nu kan jag kolla hur mycket jag vill!

RSS 2.0