glassfest

två stora frågor har jag på hjärtat just nu. ett: är prideparaden idag? och två: är den nya filmen inceptors eller vad den heter så bra som man har hört, vad är det för slags film äns?



förresten så satt jag och pratade med lilla ollis under det tre timmar långa flygresan tidigare idag och vi kom fram till att det är mega töntigt att man tog bort glassen nogger ett tag bara för att det "är kränkande mot mörkhyade". visst, de säger nogger till folk här i trelleborg.. men det behöver inte betyda någonting negativt? bara därför ska vi komma på olika grejer som glassarna betyder, och jag kom på bland annat twister. självklart ska man säga twister iställer för gay/bi/transa/wtfduär. det är ju perfekt! inte bara att namnet passar, utan glassen ser ju nästan ut som pridefärgerna oxå, perfektion! glöm inte var ni såg det först, det var jag som kom på det bitches!

om jag vore rik

herregud vilket litet ryck jag fick plötsligt.. har värsta mega craving efter raybans nu! både wayfarers och aviator modellen skulle jag mer än gärna buga och bocka åt att få ta emot. till glajjorna är det ju tuffituffigt med senilsnöre eller vad folk kallar dem för,  ojojoj vad jag vill ha mer sommar och pengar nu!






jaaojaaojaaaaaao!

åååååh my gooooosh! hannas is back in sweden.. fan vad grymt lixom. kroatien var iallafall nicenicenice med schtekväder varje dag utom igår då jag fick se det största åskovädret någonsin. riktigt häftigt fakiskt, det blinkade i flera timmar. andra tuffa saker som har hänt i kroatien är väl att jag och josefin tränade vid typ elva tolv på kvällen två dagar och en utav dagarna såg ett stjärnfall. dessutom så var vi med om typ 50 graders värme första dagen, helt sinnessjukt.. man svettades röven av sig även fast man bara låg stilla i skuggan. inte kul, för vattnet svlkade knappt heller med sina trettio grader vissa dagar. tur att man är viking som klarar hettan! nu känner jag mig riktigt taggad på att träffa en människa som inte var i kroatien och se om jag har blivit något brun över huvud taget! man ligger ju inte och schteker på samma sätt på en segelbåt som man gör när man är på charter typ. men på charter kan man inte segla och vara nära att välta för att det kommer vindbyar på 25 knop, så det så!

jag ska tvinga josefin att ladda över bilderna senare idag så ni får se lite hur det såg ut. hehe, hur är det i sverige då förresten? några big news? har höstkollektionerna kommit ut än? update me!



kroatiens signarturbild från förraåret, hehe!

23.24







Miss U bitch! ♥

/s


muddie in da house

Hej alla rötna ägg, hanna har bett mig att uppdatera denna blogg så ni "läsare" som hon tror sig ha, ska ha något att läsa ;D jag har själv en gång i tiden haft en blogg..dom första dagarna var jag uppe i över 100 läsare sen gick de åt helvete, förstår inte hur folk orkar skriva i en liten ruta om vad dom gjort...fast det är ju klart mycket intressantare att läsa bloggar!
Nu sitter Hanna i kroatien och steker röven av sig, orättvist kallar jag det. Själv åker man ju ner till åhus i 3 dagar med massa roligt folk, men kroatien hade ju vart bättre asså. Som tur är så kommer angelica ner till mig den 11 och stannar i 12 dagar :D det kan inget slå!

här kan ni få lite bilder också..jättevärt att kolla på.
nej jag skoja bara, ni får inga bilder..min mobil vill inte ansluta till datorn!

xoxo motherfuckers.

hejhej hallå

Hej på er hannas läsare! Det är så att hanna har dratt till kroatien i några veckor och bad mig (sofie) att be er om ursäkt för att hon inte sagt hejdå å allt sånt. Typ vid två i fredags natt sa hon det till mig och hade då fullt upp med packning, panik, resefeber och mindre än tre timmar kvar tills hon skulle sticka så det fick bli jag som säger hejdå! Hoppas du har det bäst i kroatien hanna och seees i falköping sen 21 Augusti och en grej till!!! VI kommer bli sambosar i två hela år, kommer bli bäst :D hej på er sålänge


saknar oss <3


tror inte nån bryr sig.. men som sagt, dokumentation. hehe!

hejhejhallå,

jag lyckades ragga med mig josefin till malmö idag, riktig tur! i malmö hittade jag både en bikini och ett lite väldigt gulligt linne. vet inte riktigt om jag är så söt utav mig så att jag passar i det, men vi får väl hoppas på det. bikinin jag köpte var väldigt enkel och ganska tråkig, men det behövs oxå. en svart överdel och så kör vi på zebrarumpa, hihi!





inte riktigt den överdelen, men den är ganska lik iallafall.

ikväll blir det fiskmiddag här hos josefin innan vi sticker till dala för att umgås med lite av josefins folk, hehe. blir trevligt men antagligen ingen sen kväll eftersom att flyget går 7 från köpenhamn och vi antagligen åker typ 4 eller någonting härifrån. nu har jens kompis olle som också ska med till kroatien kommit hit så jag kanske ska gå ut och hälsa, eller inte.. hehe. hare gött iallafall! PUSS ♥

kändes nyss som att jag hade på mig sånna där fluffiga mys strumpor.. men jag var barfota.

hejhejhallå, nu har jag och josefin återvändigt hem igen efter att ha åkt runt i jannas bil och trevlat oss lite. säger man återvändigt förresten? återvänt heter det nog, låter mer normalt.. iallafall så vare roligt att träffa lite av josefins andra kompisar. jag har ju alltid kännt att jag inte riktigt passar in i deras fjortis flum, men nu med josefins lite mognare kompisar (om man får säga så, förlåt ni andra) kändes det lixom lite mer "normalt" typ. iallafall så tänkte jag och josefin att vi kunde ta och ragga upp någon film eller någonting, jag är egentligen sugen på äventyr. tyvärr är man inte 18 så man har ju föräldrar som begrensat än, heeeej jag vill till fkp (a).





DET GILLAR VI! hehe..

jag känner för en kram!

eftersom det blev lite sovit i natt och jag inte har ätit speciellt mycket idag har varje timma känts som en utmaning. är sjukt trött och irriterad på hela världens, tänk er typ en bakfylla + psm samtidigt, haha.. som tur är är jag med lilla josefin som gör allting lite bättre, annars hade jag verkligen nått botten. nehe, nu tjatar fisen på att jag ska rycka upp mig, dags att vara rolig, glad och social på studsmattan. vi får se hur det går, haha, hoppas det är dagt för mat snart ;)


bzz, bzz, kramar är livet..


josefinharenblåsnopp

medans josefin tvättar sin spegel med typ toalett borste och tandkräm (typ hennes kunskaper i hemmet) tänkte jag att jag typ skulle skriva lite. en liten nackdel är dock att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva, då kan det bli tok. nu ska iallafall jag och josefin åka hem till jenny och hämta kläder och foton. grymt bra för josefin att ha en extra garderob, lite som jag i falköping.. bara det att då har jag typ 4-5 stycken extra. nu klagar fisken på att jag måste blogga snabbt, bara för att hon uppdaterar en gång i veckan typ, HEHE! (6)





haaaaaaaaaaaaaaaaare gött! ♥



glömde trycka på publicera, busigbrud (a)

svedala -> trelleborg

chacha alla bloggläsare, haha!

nu är jag framme i trelleborg efter en timmas bussresor genom lilla skåneland. känner att jag är grym på att beräkna mitt bloggande eftersom jag sa att jag skulle uppdatera klockan nio och klockan råkar vara en minut i nio, hihi. jag är bäst typ! gårdagskvällen och natten med angelica var sjukt grymma, satt och kollade på lite vuxenkanaler i några timmar, låg och skrattade och kommenterade deras performance.. sjukt trevligt! nu är jag iallafall sjukt trött och lite smått irriterad. min knallrosa klänning som jag likey very much men som jag har för små pattar för (TACK MAMMA -.-!) provade josefin nyss utan bh och tror ni inte att den sitter som guten på hennes kropp. jävlasnopphorflicka, hihi! fick förresten se hennes xperia mini, herregud den är verkligen mini! jag gillar iallafall den, sjukt härlig på nått sätt. tror jag ska flörta lite med min kära telefonbutik och se om jag kan betala lite extra och få tag på den mobilen. vore sjukt grymt!



snygga aliens i min säng i falköping, blir väl fler flum pics här i trelle säkert..

nu medans josefin sitter och rotar igenom min väska ska jag ta mig en liten tupplur, cyaaaa bitches! ♥

fyra dagar senare

sitter just nu hemma hos världens bästa angelica palm och har haft en toppen kväll. vi köpte hem kina mat, chips, melon, maltesers och så klart massa cola och har nu suttit och myst mega massor på hennes balkong. känns så sjukt bra att äntligen få träffa henne, fy fan vad jag har haft ange abstinens.. haha!




förövrigt så har jag faktiskt haft det förvånandsvärt bra på öland! de två första nätterna spenderades då hos familjens kompisar i någon typ golfby vilket var sådär med tanke på att jag inte spelar golf. dock lyckades de övertala mig, som ni läste i inlägget under, jag slog 75 meter! fett stolt, det var lixom med en järn nia så den skaman lixom inte slå längre än så med heller. hehe, kanske ska göra som massa andra volleyboll spelare och satsa på golfen istället (det är ju liiiiite mer cash i golfen lixom) ;)! de två andra nätterna spenderades på löttorps camping, och herregud vad jag trivdes där! haha, som josefin sa "DU din jävla stockholmare, på en CAMPING?!", men vi bodde i en liten ministuga och campingen var verkligen perfekt. minigolfbana, hoppborgar (SJUKT KUL!), vattenrutchkaneland (ÄNNU ROLIGARE!!!), beach volley, fotboll, lång fin strand, toppen väder, varmt i vattnet, "ungdomsgård" och framförallt sjukt härliga människor! bella från umeå som var typ lite ansvarig för ungdomsgrejerna typ var en sjukt härlig brud som jag diggar till tusen, måste fan hitta henne på facebook.. hon skulle ju kanske flytta till stockholm och grejer, haha! jaja, kanske inte är så intressant, men jag måste verkligen säga det.. öland är fett fint och är ni där så bo på löttorps camping, den är bäst!



KOLLA VATTENRUTCHKANORNA! haha, som en liten unge (a)


nu ska jag hoppa in och förstöra alla angelicas ego bilder som hon håller på och tar, efter det blir med mysmysmys i sängern. ska mysa lite extra till madde oxå, lovar! förresten så åker jag bussen till trelleborg vid 7 imorgon  bitti så jag lär uppdatera vid nio tiden eller nått när jag kommer till josefin. ni får hare gött iallafall alla tönga läsare, tycker det är kul att jag iallafall har lite besökare kvar trots internetbristen. tackar josefin som iallafall höll lite liv i bloggen. PUSS!


GOLF

Jag tycker synd om hanna som inte kan blogga, hon lider verkligen ska ni veta!
Jag ska inte uppehålla er för länge utan ska bara berätta att hanna spelade golf idag och att jag blev väldigt stolt över henne när hon träffade bollen NÄSTAN varje gång och ett slag sköt hon typ 75 meter! Det hade jag aldrig klarat. När jag spelade golf när jag var mindre sköt jag bollen på min lärare (a)  och han kallade mig fotbollsspelaren!

Gå nu ut i värmen med er, KRAAAAAM!
/ Josefin Edholm

hanna är ensamvarg..

Pratade precis i telefon med Hanna och hon tyckte att eftersom hon inte kommer kunna uppdatera från Öland så skulle jag skriva ett gästinlägg idag! Så bara för att Hanna vill det så kan jag väl göra det, haha..

Hmm.. Som ni ser i min blogg så har jag lite extrem bloggtorka (och så är jag på stranden 24/7 så hinner inte heller blogga så ofta men det kommer nog snart igång igen!). Det tycker jag är lite jobbigt med att blogga, att man har svårt att komma på vad man ska skriva, det blir lätt samma sak varje inlägg. Därför måste jag säga att jag är väldigt imponerad på kändisbloggarna som lyckas få varierande inlägg hela tiden. Jag tror man föds som bloggare! hehe..

Som ni säkert redan vet ska vi till Kroatien om en vecka där vi ska stanna i 2 veckor. Efter det ska vi antingen till Sthml eller Fkp. Det suger lite för ingen av oss är 18 så vi får inte riktigt göra vad vi vill. Bajs på det för vi vill ha äventyr vilket blir svårt när man har föräldrar som hänger över ryggen på en och alltid ska veta var man är, vad man gör, vem man är med, vad man ska göra sen, vad man gjorde innan, varför man gör si, varför man gör så, om man har roligt, etc. etc. Det blir lätt att man säger att man önskar att man vaknar en dag och föräldrarna skulle slutat bry sig. Men jag hänger faktiskt inte med i den svängen. Tycker snarare att dom kan försvinna en månad eller så sen kan dom komma tillbaka ett par veckor och sen försvinna igen. Tänk helt ärligt att ha föräldrar som inte bryr sig ett skit. Vem ska du då alltidalltid räkna med? Så måste bara säga: Tänk efter innan ni säger att ni hatar era föräldrar. Egentligen ska inte jag sitta här och skriva så eftersom jag själv säger att jag hatar dom. men det är ju inte dom jag inte tycker om, utan det är ju att inte kunna göra det jag vill göra som jag inte tycker om. Därför blir det skönt när Hanna och jag flyttar in i våran lyxvilla mitt i sthml. Då kan vi ha våra föräldrar, men på avstånd! Kanon!



Nej nu ska jag inte uppehålla er. Kom just på att jag stulit massa dyrbar tid från er, usch vad hemsk jag är! KRAM PÅ ER! ♥

10 juli 2010

amen byebye då motherfuckers, nu åker vi iväg till öland! skåne och kroatien kommer bli bäst, så jag kanske är skyldig dem ännu fler tråkiga familje dagar, eller? iallafall så kommer jag inte vara happy,  istället blire träning och plugg. antar att det är bra det oxå!

byyye! ♥



the relationship feels as fake as my smile. it's not just my fault.

visste att den dagen skulle komma

jag vet att det inte direkt är tillåtet med två dagars oförberedd paus från bloggen, men det är oliwers fel.. vi skyller på honom, hehe! tyvärr lär inte uppdateringen bli så mycket bättre nu heller, imorgon ska vi tydligen åka till öland sedan ner till skåne innan jag åker till kroatien. är sjukt sur på mina föräldrar för att de tvingar mig att följa med dem överallt, nyss var det öregrund och nu gotland. visst, de säger att de vill umgås med mig och det har de fått göra i öregrund. nu tänker de tvinga med mig till öland där vi ska bo hemma hos en familj, föräldrarna och mamma och pappa kan umgås, den ena sonen går i marcus klass och den andra är ett år yngre än oscar tror jag.. men de brukar umgås på fritiden. vem ska jag vara med? själv så klart! precis som det kändes i öregrund, mamma och pappa har varandra och marcus och oscar har varandra och jag är verkligen det femte hjulet i familjen. de säger att de planerar hela sin semester efter mig, vilket jag tycker är sjukt dumt av dem. de skulle istället kunna låta mig vara här hemma själv och låta mig få gå på den enda jobbintervjun jag har fått tag på på måndag. dessutom kan jag träna och plugga lika bra hemma som på öland, så det kan de inte heller ha som argument.

de säger att jag inte har någon egen inkomst och undrar varför de ska betala resor för mig och sånt, men hur fan ska jag kunna få någon som helst inkomst om jag inte får gå på den ända jobbintervjun jag har fått tag på? det är ju omöjligt. jag förstår verkligen inte hur de tänker och de verkar inte förstå mig heller alls. de säger att jag är dum i huvet och borde börja använda huvet och allt, men hur fan ska jag förstå deras anledningar om de inte ens har några argument? jag känner mig precis som då när jag var liten, familjen hade varit så mycket bättre utan mig. då hade det aldrig varit några bråk eller problem här hemma. visst kan ju marcus och oscar ha små tjafs, men det har nog aldrig varit så stora som något utav mina bråk.

allt det här jävla bråket gör att jag känner mig säkrare och säkrare på att jag vill bo i falköping. även fast det känns hemskt att säga så klarar jag inte av mina föräldrar, jag kan inte bo med dem.. det funkar bara inte. det som känns ännu värre är att när vi bråkar så hotar de hela tiden med att tvinga mig att flytta hem för att de inte tycker att jag uppskattar det de gör för mig. men ärligt talat, jag har inte bett dem att ändra sin semester för min skull? visst, de betalar min kroatien resa.. men hade jag fått gå på min jobbintervju och skulle jag få det jobbet så kan jag betala tillbaka de pengarna. nej usch, det är grov kaos i mitt huvud. eller egentligen så börjar det mesta om falköping klarna upp, men ändå känns allt helt sjukt.

det kommer som sagt iallafall inte bli speciellt bra uppdatering nu i juli eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator, utom då jag är hemma hos josefin i skåne. dock ska jag och josefin försöka få till en ny snygg header och desing till bloggen, så den kommer börja ny och snygg med stormfart i augusti igen. ni läsare som orkade läsa er egenom mitt stora klagoinlägg borde ha en riktig eloge. och nu tycker jag att ni ska ha det ritktigt bra och njuta av eran sommar och göra det ni vill. ha det bäst! ♥


jag älskar mina bröder! ♥


chaaaaos in the system

sitter här vid datan och blev nyss helt tårögd av att jag blev så uppspelt, det blev lite kaos här lixom. jag fick precis reda på att en viss person har blivit nerslagen av en annan person för att folk trodde att han hade våldtagit en tredje person vilket inte var sant typ. dessutom fick jag reda på att annie har sommarstuga i öregrund, där jag har varit i tre dagar nu. det betyder att hon kanske kan spana in den söta killen som serverade oss igårkväll. super gullig och antagligen ny för han var väldigt nervös, hihi.. iallafall så ska jag tvinga annie att hitta honom och fixa hans facebook till mig så jag kan fråga om han har nån snygg lillebror till mig med samma charm. är det inte bara ett typ sommarjobb den där killen har där så tänker jag fanimej tjata lite på mam&pap på att vi ska skaffa landställe i öregrund också. dessutom ringde det lite random fulla skåningar på mobilen samtidigt som nån ringde videosamtal på msn och mamma kom in och fråga något. jag är en upptagen flicka. en trött och upptagen flicka som tränade igår morse klockan 7, lixom vad har hänt med mig? kanske ska börja träna på morgonen i och för sig, så kan jag alltid vara så stolt som jag är nu (a).




en fin bild ifrån solnedgången på öregrund igårkväll, mer bilder kommer imorgon. nu ska jag hoppa i säng! PUSS!

wäzzäääääp?

hemma hemma hemma äntligen! har faktiskt haft det ganska mysigt, men skulle antagligen inte klarat många dagar till så tätt inpå familjen. tänkte berätta lite om vad vi gjorde och så strax, men först måste jag samla in familjens mobiler för att få tag på alla lätt tilgängliga bilder, hihi. imorgon kommer oliwer hit, han ska cykla och så ska vi träffa hans kompisa elof eller enok eller nått sånt. kommer faktiskt bli kuligt att träffa honom, men riktgt synd att inte madde kunde komma. men vi ses i augusti, det måste vi. PUSS!


han kommer typ döööö!


hej hej sommar!

goddagens!

under dagen har det varit sämst uppdatering och tyvärr kommer det antagligen vara så ett par dagar framöver. bloggen blir starkt lidande av solen, dock ska inte folk sitta inne och läsa bloggar så här fina dagar ändå så det kanske inte gör så mycket. dagen har spenderats med ellen vid badberget.. trevligt värre! vi satt och åt jordgubbar och drack ramlösa medans vi passade oscar och hans kompis när de badade. 

nu har pappa fått lite fnatt och bokade nyss in oss på en camping någonstans typ i ängskär eller vad det nu hette. så nu är det dags för camping med familjen i tre nätter, kan kanske bli mysigt.. men jag är väldigt tveksam! vi kommer iallafall hem på tisdag för att ciccis plan landar på onsdag, så förhoppningsvid hinner jag träffa henne lite innan hon återvänder till skellefteå. madde och oliwer funderar på att komma hit på onsdag eller torsdag, vilket också kommer blir sjukligt trevligt. iallafall så antar jag att vi inte kommer ha något internet på campingen, så vi hörs väl på tisdag kväll eller onsdag.



söker man på ängskär kommer den här bilden bland annat upp.. hjälp vi ska ut på landet. kanske kommer hem till mr victor göransson, HEHE! får väl underhålla mig med att bygga på brännan.


ha det så bra så länge, byyye! ♥


sämst kvällshumor!



oliwer blev upphetsad när har såg muttern,
 men så var har ju en mutterfucker också..


fyra plus ett

blev lite smått irriterad när pappa tjatade om att jag skulle komma upp, men när han blir sur för att jag inte kommer direkt (vilket inte gör någon skillnad för honom egentligen!) och går och stänger av internet får jag panik. hur omoget är inte det, att bara komma och förstöra? precis sådant tjat och sånna här onödiga bråk som jag inte pallar. för ja, visst blev det bråk.. och när jag tänker på det en del hårda ord också. jag förklarade åter igen att jag inte vill bo med dem pga sådana saker och att det är dels sådant som gör att jag inte trivs med familjen och att jag vill bo själv. när pappa då svarar att det är ömsesidigt, alltså att han också vill att jag inte ska bo med familjen så vet jag inte riktigt hur jag ska reagera. borde väl egentligen bli ledsen, men det känns dumt på något sätt. visar jag att jag bryr mig så "förlorar" jag ju. jag vet att det är sjuuukt omoget att hålla på med sådant, men helt seriöst så klarar jag bara inte av min familj.. eller snarare mina föräldrar.

vi skulle förresten åka iväg någon vecka med bara familjen imorgon var det planerat. dock är ingenting bokat utan vi skulle åka lite spontant, men inte ahr vi bokat någonting nu heller. även fast det känns synd, jag ville gärna åka till södra frankrike typ rivieran och nice, så blir jag lite lättad också. en vecka iväg med bara familjen då jag är tvingad till att umgås med dem skulle bara kännas jobbigt. jag bråkar med mamma och pappa hela tiden, och de vill bara gå och titta på massa sjukt tråkiga saker och marcus och oscar har ju varandra. tänk om jag hade haft en storasyster eller kanske en storebror, då hade jag kunnat ha det så otroligt mycket roligare med min familj.

kommer ihåg när jag var mindre och bråkade med mina föräldrar, en dag speciellt. jag har ingen aning om vad vi bråkade om eller så, men jag vet att vi var ute hela familjen någonstans och så började vi bråka. det slutade med att mamma, pappa, marcus och oscar gick på en promenad och köpte glass och jag satt ensam och ledsen på en bänk. just i ögonblicket när jag såg de vända ryggen till mig och vända mig tänkte jag på vilken perfekt liten familj de hade varit utan mig och undrade om det någonsin skulle bli så. som det är nu så verkar det nästan som att det är så, vilket känns superhemskt! familjen är ju meningen att vara det viktigaste man har osv.

nej usch, blir ledsen när jag tänker på det. men känner att det kanske är bäst för mig att bo kvar med min familj. min rig familj i falköping.


hejhej spinkyyy

HAHAHA! kolla vilken bild jag hittade när jag kollade runt lite på facebook. jag är verkligen glad att jag började äta och träna på rig så jag har gått upp lite i vikt. dock känner jag verkligen att det räcker nu, hehe.. från 55 till typ 63 på ett år är ganska mycket! jaja, tur att jag vet att det är muskler iallafall. tänk om jag flyttar hem och slutar träna igen, kommer jag se ut såhär igen då? vore ju inte såååå snyggt. tack gud att jag har lite vader nu iallafall!


stackars judebarn! (säger man inte att kameran lägger på några kilo oxå, hahahhaah?) förresten så kan jag ju förklara för alla att det här var på vårat komfa läger efter att vi hade haft "svensexa" med micke på bilden. typ hade målat honom och fixat, därav mina vackra kläder.. haha!

ellen pettersson

dagens blondin kanske jag ska ta och utnämna idag.. och svårt att gissa vem? ellen såklart! hon har gjort massa dumt idag men jag kan ju nämna två saker. bland annat:


Ellens mamma: Jag kom precis hem från ica..

Ellen: Har du handlat mat?


det var alltså inte så att ellen inte förstod att hon hade varit på ica eller undrade varför hon hade handlat mat, utan hon undrade uppriktigt vad hon hade köpt på ica. det andra ellen sa idag kanske inte låter så puckat.. men herregud vad störd hon lät. vi satt och flummade vid köksbordet och åt jordgubbar (familjen + ellen har förövrigt ätit typ 7 liter jhordgubbar idag) när ellen sade: "bajs är nice, bajs luktar bajs". man ba, ahaaa? jag vet hur bajs luktar, hehe..




nu tjatar pappa om att jag ska sova.. stor anledning för mig att hålla mig uppe. dock är jag väldigt trött så jag kanske ska sätta på musik som irriterar dem och sova med ipoden, mohahahah (6)

typ lite gött!

eftersom att jag spenderar dagarna med att schteka i solen/ äta så finns det ju inte speciellt mycket att blogga om.. så här kommer dagens tredje inlägg om mat, tror jag? men det här är faktiskt sjukt.. mamma kom nyss hem med 15 liter jordgubbar! fatta vilket moment för en jordgubbslover som mig, hehe. nu blire jordgubbsdiet i någon dag framåt, de lär ju ta slut ganska snart faktiskt (a)






TACK MAMMA!

la salata

kände mig lite hungrig så jag slängde ihop en liten vacker sallad (HEHE!). ser det inte gott ut? ett stort plus är ju oxå att den är så sjukt snygg ;)





tänkte att jag kunde tipsa alla salladsälskare om den här balsam skiten som jag  har på, fett gott. "Crema di Balsamico" heter den och kommer från märket ZETA.. moooms!


bara en idéeeee!

kan ju faktiskt tipsa om ögonfransfärgen som vi använde, tyckte den var väldigt bra. dock har jag aldrig färgat ögonfransarna innan så jag har ingenting att jämföra med. den var iallafall lätt att lägga på och kändes inte speciellt stark när den var på, vilket är två stora plus. den går på dryga hundralappen (heter det dryga förresten?) och vill man se lite fräsh ut osminkad så är det verkligen värt det!


my schnitzel brings all the germans to the yard, and they're like... guten tag!

hejsan hoppsan lillebror!

inte super uppdatering igår inte, men jag hadde massa annat trevligt för mig istället. efter att ha varit på första "mötet" satt jag vid datan och chillade och pratade med lilla luke. han visade mig att han har över 30 stycken volleyboll tröjor, alltså typ landslagströjor och sånt, grymt häftigt! dessutom fick jag reda på att han bara är 18 (91:a) vilket chockerade mig eftersom jag har fått för mig att han är "fett gammal". när ellen vaknade sådär vid halv tre tiden promenerade vi faktiskt till stinsen och hade det göttans, köpte kakor osv. väl hemma var det dags för mig att låna ellens ögonfransfärg, sjukt härligt! nu är mina ögonfransar ganska mycket mörkare än innan, men ellens skillnad är grov alltså! hon som hade typ vita fransar innan, hehe (a). vid tolv tiden gick vi sedan hem till mig där det väntade en liter jordgubbar var på oss.. om det var gott! nu fick ni en liten ointressant snabb sammanfattning av gårdagen och antagligen uppdaterar jag lite till innan jag sticker för idag.



luke står längst ner till höger, hehe.. tillsammans med lite fans ;)



ha en bra dag alllihopa!

borta bra men hemma hos madde bäst?

kom hem från falköping vid nio tiden idag tror jag det var, riktigt skönt att träffa folk igen! man känner verkligen av den stora skillnaden med falköping och sollentuna.. folk är lixom sociala på ett annat sätt i falköping. det är lixom i rampen eller på nått annat ställe där "alla" är och man kan umgås. dessutom umgås alla med alla på ett helt annat sätt! sjukt härligt verkligen och det ger hela staden nån slags trygghet och en grym stämning på något sätt. typ det som gör att jag diggar det mer och mer i falköping.. men grejen kanske är att vi får inte uppleva det på samma sätt, vi volleybollare. istället för att umgås med andra så tränar vi ju. vi får se vad som händer nästa år iallafall.. jobbig gungbräda.

nu är det nog dags för mig att hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon för ett möte och sedan ännu ett senare på dagen. hehe, känner mig så sjukt viktig när jag säger möte, därför jag kallar återbesök på synsam för möte... så alla vet lixom! kan ju förresten passa på att visa er alla vad Marcus gjorde idag, hehe:



schmaaales framtid för min del! ;)

RSS 2.0