Misslyckad jävel !

såå, gårdagen blev ju inte särsklit lyckad... josefin va med i skolan och sånt, inga problem med det. sen skulle vi iväg och träffa rasmus (ellens kusins kompis).. rasmus ville att vi skulle träffa alex oxå, men eftersom att jag visste att ellen inte ville det så vägrade jag. möter rasmus i väsby för att följa med hem till hans kompis Jacob. vi åker till rotebro, där jacob då skulle bo.. plingar på och dörren öppnas av nån lång snubbe. vi går in och efter ett tag säger rasmus: hanna, ska du inte hälsa på Alex? jag blir helt chockad och vet inte vad jag ska göra. dumt nog så går inte jag och josefin därifrån, utan vi stannar. alex chattar med ellen på msn och hon verkar helt seriöst skit sur!


jag o josefin fortsätter sedan att umgås med rasmus, joinar honom till nån thai resturang och stickarr sdsedan heem till honom för att äta glass, träffa hans tuffa mamma, träffa hans söta lillebror, klappa hans brorsas söta hamster, bli skiträdd för deras ödla och kolla på film..

under tiden vi åkte pendel hem till rasmus ringde issa mej och va fett sur över att jag var med dem, medan vi kollade på film ringde alla flera gånger för att berätta vilken fittig och falsk kompis jag var osv. jag vaknar idag med 4 missade samtal från issa.

jag känner att jag måste prata med ellen, men vet inte om jag borde ringa henne så fort som möjligt eller om jag borde vänta, jagg vet inte vad jag ska göra för att få dem alla, men speciellt ellen, att förstå att jag är jätte ledsen över vad som  hänt.

HAHAHAHA !

jag kände, en mkt vanlig känsla för mig, att jag inte har något liv.. sp jag tänkte varför inte checka playahead och alla fula människor där.. haha, aah, så kollade jag mitt album, och seriöst jag måste va den fulaste där ! xD (btw jag är aldirg inne där, hur fan kan jag fortfarande ha silver VIP)

kolla bara på de här bilderna:

nu fuckar datan, så jag provar igen...


amen fuck blogg.se    de är tydligen så att ALLA bilder jag har som jag tänkte lägga upp är "felaktigt filformat" man ba, men fuck you, vad fan vill ni ha fr filformat då -.-



jag bajsar snett på august och blogg.se

Sollentunas fjortisar !

Asså fuck you, seriöst.. nån människa utan liv har gjort en video med "sollentunas största fjortisar" och gissa vilka som är med om inte issa, anna och palle. man ba: wtf ?! vilken människa tror DEM är fjortsar, asså jag fattar inte. sen är ju evvo och lovisa med, men dem är med på många videos, och var fjortisar förut (säger de äver själva) men asså ändå. jag säger bara det, tönt männska som har gjort filmen!



juste, jag sågg även att "charlottew" tydligen är en av sollentunas största fjortisar, och visst bilden  på henne är väl ganska fjorre, men jag menar.. jag kände henne förut och hon är hur gullig som helst, kan verkligen inte tänka mej! juste, hennes lillebror går i våran skola, kanske borde fråga honom vad han tycker ? xD

hare gött alla bögar, fjortisar och emosar, och inte normala och AVIN!

haha, som om det ens va så många som läser xD!

musik läxa..

så, på tisdag ska vi ha våran andra diagnos på musik om typ 60-70 talet tror jag.. haha, iallafall så fick vi lyssna på lite exempel på låtar och fick då höra den här tex..




det tyckte jag va lite kul, jag som har växt upp med den här låten typ.. (pappa diggar fortfarande Ebba Grön, men jag lär ju gilla Tokio Hotel även när jag är 40 oxå, så det är väl normalt) !


en annan grupp jag har fått lyssna på ända sen jag låg i vagn är Nationalteatern.. vilket gör att jag faktiskt tycker dem kan va rikitgt sköna ibland. lyssna på texterna lixom xD


min favorit i typ 5 års åldern, och man kan ju inte byta på så lång tid !!!




Roffe och jag, haha, en klassiker som man oxå kan helt utantill, percis som låten ovan..




haha, ingen kommer lyssna på klippen, utan istället tänka "cp pappa hon har" men seriöst, lyssna..det är fan kul (a) åtminstonde en..


I'll be watching you, bitches ! <3



haha, en till favorit favorit låt jag verkligen älskade som typ 6 årig ...



Jävla kortisar !

Usch, asså bajs på korta killar (haha, avin, vi bajsar snett på August) ! nej men seriöst, alla killar som ser bra ut är fan korta.. jag hatardet! Tycker faktiskt riktigt synd om oss långa tjejer som har ett sånt begrensat antal killar. Okej, alla kanske inte tycker att killen behöver vara längre än en, men det vill jag verkligen. det är ju så mycket mysigare!

iallafall, jag har tre killar som jag håller på och "tänker på" eller vad fan man ska säga. två av dem är gamla och en känner jag typ inte alls, men iallafall.. asså jag kommer inte ihåg poängen med att ta upp dem, men whatever!

jag tror jag har typ lite känslor kvar för de två gamla, men att jag kommer få känslor för den nya. asså usch, jag vete fan vem eller vad jag ska göra. okej, lät lite fel det där, men ni fattar vad jag menar xD! asså grejen är att den nya killen är kort, vilket jag hatar! så jag vete fan vad jag ska göra.. dessutom är min relaion med de gamla inte den bästa.. asså usch jag vete fan va jag ska göra.. -.-


bajs på dem!


bokstavligt :



(nice, jag äter fortfarande min choklad gegga.. nån mer än jag som ser en liten likhet? xD)



Choklad bollar..

så, eftersom det inte är speciellt mkt i skolan just nu kände jag mig lite rastllös njär jag kom hem.. beslöt mig för att baka kanelbullar, men så blev det inte, hade typ ingen jäst, så jag passade på att göra chokladbollar isället. skrev ut nått cp recept på www.chokladbollar.com/chokladbollar typ..








jag har ingen mun ? :O





 men allt blev cp (kan bero på att jag micrade smöret xD) så det fick stå i frysen och allt, men det hjälpte fan inte... så choklad gegga med coccos fick det bli.. men det är gott det oxå !






juste, jag upptäckte att det finns en sida som heter chokladbollar.com och en som heter kanelbullar.se.. jag menar, vem fan pallar sitta och göra sånna hemsidor xD?




ajja, puss och hej leverpastej :)


Valentines day!

Så, en till allahjärtansdag då man är ensam! på lördag är det som ingen antagligen har missat alla hjärtans dag.. och det blir väl ett till år när man sitter ensam och ser alla par gå runt tillsammans.. hade iallafall tänkt att hitta på något litet att ge bort till några kompisar ! har inte speciellt mkt pengar nu så inget stort, men något litet gulligt.. nån som har tips? avin?


nehe, jag som hade tänkt att ladda upp någtra söta bilder, men datan verkar itne vilja samarbeta med mig.. så ni får nöja er med att fantisera! <3


Il faut fait des devoirs francais!

haha, jag antar att typ hela meningen är fel, avin rätta mig! menmen, ja, jag ska nog plugga lite franska, pappa piskar mig och hotar mig!

juste.. pappa ska fixa mentalträning till mig, så att jag har rätt inställning och grejer vid matcher eller träningar av olika slag. det kan typ vara bra även i et normala livet, asså med typ skola osv.. antagligen lär det suga bajskorv, men man får väl se! pappa verkar inte vara lika emot att jag vill elitsatsa på volleyboll nu iallafall, dock tycker dem och jag att jag borde träna mer.. nån som har tips på någon bra träning? vill testa spinning, kul?

nu ska jag nog kolla om det finns nått gött i godisskåpet till frukost :) ha det bra !

(btw, jag har studiedag, det är därför jag är hemma... och avin, det är fler än du som läser, surpriiiiiise :O!)



au revoir ! <3



wtf ?! xD

Bajs linux !

nu som ofta önskar jag att jag inte alls hade linux på min älskade data... det är så jobbigt och fuckat. jag råkade trycka p radera "mina dokument" och när jag sen återställer mappen så finns inte grejerna. jag som hade bokrapporter och bilder,  OCH MINA HEADRAR JAG HADE GJORT!! allt är borta.. haar försökt att söka igenom doldafiler och shit, men hittar verkligen inte grejerna.. nån som vet vad man kan göra?




btw, jag är glad att jag han ladda upp öga bilden här innan den raderades! :)

haha, fjorre goes angel

bara för att jag itne har något liv skulle jga fixa en fjorre pic så att det blev lite "ängel" stuk över den, nån som fattar vad jag menar? aa, iallaafall, ni kan ju se att jag misslyckades liiiiiiite ! xD








pössar... <3

I'll be waching you !

Mohaha, hittade den här bilden jag fixade lite med i går kväll, den blev väl liiiite ball i alla fall ? :)







funderar på att ha den med på en header, men får se...

Tråk helg..

Fredagen blev rolig, bakade galna tårtor med nudlar, bananer, mjöl karamellfärg och massa grejjor på, lekte med bratz och målade naglarna... xD riktigt barnkalas med andra ord! men det var mysigt, bara fiskdammen saknades!

Lördagen
va väl mest tråk hemma, sen övertalade tjorre (mutte, muttan eller vad fan man ska kalla henne) mej att joina till simhallen, så ja, vi hade det väl ganska rokigt i simhallen, har inte varit där sedan de byggde om.. skulle egentligen ha spelat divisionsmatch med 93orna, men jag var så galet otaggad att  jag hoppade. istället var jag buig i simhallen och kröp in i byggarbetsstället och kunde på så sätt checka matchen då och då.. :)

I söndags, eller igår snarare, så spenderade jag istortsätt hela dagen i simhallen då vi skulle funktionera på damernas och herrarnas elitmatcher. själva funktioneringen är engentligen galet tråkig, men man kan träffa många roliga människor :) haha, jag och klara tex. kände oss lite busiga, och gick in  'i b-hallen och klättrade upp för väggen och in i simhallen! vi hade tänkt att vara ännu b usigare och faktkt bada, men det skippade vi.. tar det på fredag eller tisdag istället...

jaop, det var lite om min helg, tråk som sagt! men nu ska jag leta reda på lite roliga bilder och se om jag kan fixa någon någorllunda normal design här på bloggen.. det jag ville ha när jag gjorde den här designene var som mrmrs.blogg.se, men det blev inte så lyckat!



kisses !



Hål i tanden ?

Jag ligger här i sängen, har varit i stinsen med ölen och sedan lökat at her place.. vi shoppade lite presenter och lite godis (a) och jag måste bara säga  att ellen är en riktig liten pussy alltså! en generad, garvande barnrumpa :) ! jag står där inne på teknikmagasinet och ska köpa några av presenterna och så står hon där utanför ocvh garvar så hon bölar. Haha, hon är fan rolig hon.. om  hon garvar så mkt när vi köper grejjerna, undra hur det blir när vi ger bort grejerna då xD?


juste, till grejen jag undrade.. jag ligger här med tandborsten i munnen och borstar lite då och då, och så känner jag att det gör ont mellan två tänder, är det ett hål? och hur fan gör man om man tror man har ett hål, ska man boka tid, hur var?  kan inget sånt!

Hjälp mig, ni tandläksvetande människor!

Looove!
<3



Lovisas B-day!

hjälp maj pääääjpööl! på fredag ska vi fira issa och lovisa och jag har ingen fucking aning om vad jag ska köpa till lovisa, som btw fyller år idag, GRATTIS! till issa är det väl fixat.... typ? men lovisa, som jag inte känner superbra har jag ngen fucking aningin om vad jag ska köpa till. dessutom håller pengarna på att ta slut OCH så är mina fööräldrar typ cp skadade och säger att jag inte får skippa min träning utan att jag måste komma senare till Fridays, där vi ska vara, om jag ska dit..

asså som avin brukar säga:

life is a bitch, just like my parents!

AVIN HJÄLP MEJ !

okej, du såg att jag skrev om klackarna från H&M jag skulle köpa, som jag inte har köpt än för de finns inte i butik.. nu visar det sig att issa har beställt sånna och fått hem dem, fick höra det lite i förbi farten lixom. det är så att jag vill väldigt gärna ha skorna, tycker du att jag ska låtsas som jag inte visste nått och ba: jaha,  har du oxå sånna, dem är fett snygga... eller ska jag skita i det, eller ska jag riskera att fråga om jag kan köpa dem ändå?


avin, du är mitt enda och sista hopp.. eller btw, ni (du?) andra som läser kan oxå svara vad fan jag ska göra, och skyyyynda!


Kissie är så generös!

Tjenare tjenare, nu är det så att jag är med i en tävling om att vinna 2000 kronor på H&M. Perfekt för en småfattig H&M tjej som jag. då kanske jag kan passa på att köpa skorna och kläderna jag skrev om några inlägg tidigare. får hoppas att jag blir den lyckliga!

huuugs

RSS 2.0