tack så jävla mycket!

jaha, har precis fått reda på att min blogg har kommit ut till lite fel personer. jag vet att pappa läser min blogg te.x men det tycker jag är okej eftersom han vet allt. dock finns det ju andra, exempelvis skolan som inte vet om allt, som te.x tokio hotel konserterna under nästa vecka. jag ska prata med skolan och alla om det och sånt, vilket egentligen borde ha gjorts för länge länge sedan, men har inte blivit av eftersom mamma egentligen skulle gjort det. nu ska jag istället göra det och det blir på måndag... tror jag. hoppas bara inte jag säger något dumt, jag lär bli sur när de börjar ifrågasätta lixom. aja, man märker mer och mer hur fittiga folk verkligen är här och vilka som egentligen är ens vänner. vilka som ställer upp och vilka som sviker. vilka som kan acceptera det man säger även fast det är svårt och vilka som faktiskt förstår en och tänker på ens bästa.


norrland nästa?

ikväll blir det mys med favoritange och imrn så kanske jag får följa med till norsjö.. det står mellan mig och lisa, hon är skadad och har inte tränat på hela veckan för hon har ont i axeln och jag är på bättringsvägen. tror, eller aa, hoppas iaf att jag har stora chanser på att få följa med. annars blir det en ensam helg för min del eftersom alla andra ettor som spelar ska med till norsjö och angelica åker hem till svedala imrn bitti för apu. nej, vi hoppas på norsjö för min del!

nu ska jag nog in till token och kolla på lite film eller nått, bajspussyeah!



så kan det gå när man har tråkigt och är gangstaaaaah ;)

monki



tuff  klänning och axelsmycke från monki.. skulle antagligen inte tacka nej till någon av dem,

MTWTFSS/ WEEKDAY





typ samma kläder som alla bloggar om, but i like it.

helvete

ja, jag har varit sjuk med feber och jobbig jävla förskylning onsdag, torsdag och idag. och ja jag lär inte få spela match i helgen, men det hade jag atagligen inte fått om jag hade varit frisk i veckan heller. men att ni seriöst säger att ni funderar på att riva sönder biljetterna är fan inte normat. tror inte ni fattar hur gärna jag vill gå på konserten. visst, jag kan inte hindra er om ni skulle göra det, men jag trodde ändå ni lixom ville jag skulle vara glad?
ni har faktiskt lovat ett flertal gånger att jag ska få gå på konsert om de kommer till sverige. men fine, gör som ni vill. men jag hoppas ni fattar vad fan det får för konsekvenser för vår relation. men eftersom jag vet att ni skulle kunna göra någonting som det mot mej kanske det är bäst att ställa in sej på att inte få gå på konserten och säga det till ellen oxå, eller?



Martin lindman

hahaha, Mr Lindman gjorde min dag idag, hehe.. "aaaj, det är rosor!" "aaah, men Martin gå upp nu då"



jag vill men det blir nog inte bra..

hjälp! jag har fått för mej att jag vill bli brunett.. Dags att stoppa mig innan jag gör någonting dumt som jag kommer ångra i sommar!



ser du stjärnorna i taket? ja, jag vet att det bara är lysrör.

såg nyss "i taket lyser stjärnorna" för andra gången.. sjukt fin film! sist jag såg den satt jag med sofie, cissi och linn, av någon anledning slog inte filmen mig lika hårt då känns det som. men de är klart, allt känns ju alltid lite värre när man är ensam mitt i natten. jag har precis legat och gråtit som ett litet barn, tur att ingen såg mej! känner ändå lite samma som jag kände efter förra gången jag såg filmen. varför fan uppskattar vi inte det som vi har istället för att vilja ha mer hela tiden? dags att börja tänka på vad som är viktigt egentligen. och pappa, jag vet, du tror jag prioriterar andra saker i livet, men det är klart det du säger är sant. jag älskar er!



såhär känner jag just nu !


silence.



i know you'll wake up in the middle of the night with a picture of me in your head.
godnatt.

hejhejhej jag är bara fjorton år! (tretton för min del, hehe)



guld kort på grönalund, foundationrand, idomin på läpparna, stort rufsigt superblonderat hår, kattstreck och elverket. det va drömmen det.. när jag tänker tillbaka på den tiden och hur glada och lyckliga alla som verkligen levde ut sin fjortis tid verkade blir jag nästan lite ledsen. varför gjorde jag inte bara allt som jag drömde om? jag va liten, det va okej.. på den tiden va det "ingen" som såg ner på fjortisar eftersom "alla" va det. jag kommer så starkt ihåg en gång i sjuan när jag gick med anna, palle och ellen (på den tiden då jag inte umgicks så mycket med dem) så berättade anna att hennes storebror hade kallat henne för fjortis och hon visste inte hur hon skulle reagera. mot honom hade hon lekt lite småsur men egentilgen hade hon blivit jätteglad av kommentaren. komiskt att man ville vara sådan, men synd att man inte levde ut sina drömmar medan man hade chansen. nuförtiden är det inte riktigt så lätt att förverkliga det man verkligen vill.

xoxo

jasså, då va man sjuk igen. feber och förskylning.. vad fan är det för fel på mitt immunförsvar? jag är fan sjuk 24/7 här. inte roligt någonstans! tjejerna är i malmö idag för att spela matchen som egenligen skulle varit i helgen men inte blev av pg.a snön. vill bara önska de ett stort LYCKA TILL! ikväll blir det säkert filmmys med ange och julia, de ända som är kvar här av tjejera, hehe.. superkul, julia är här för att typ se hur det är och sånt sen kanske  hon börjar här! vore super kul med en ny skåning nu när angelica flyttar hem  nu :)





grattis tomasz!

glömde ju skriva ett litet grattis inlägg till TOMASZ SOM FYLLER 18 IDAG! GRATTISGRATTISGRATTIS! (hehe, äntligen någon som snart har körkort (a))



tomasz bjöd på tacos hos angelica och sofie ikväll, super mys! men på fredag, då jävlar ska vi fira honom på riktigt tycker jag.. det är ju ålle oxå, passar perfa!


nu måste jag sova, hehe, skola imrn ni vet! ♥

.

har ingen blogglust just nu, madde får uppdatera om det händer nått galet... annars hörs vi imrn :)

bajs x3

madde har rätt, riktigt dålig bloggning idag. men jag kan skylla på att jag gjorde 9 inlägg igår kanske? bara lite iaf :) iallafall så har jag bara lökat hela kvällen. va ju så duktig igår att man måste kompensera lite.. annars blir jag ju nästan lite rädd för mej själv. träningen idag bestod för min del av gym+rehab+ sitta i kalle kö. inte bra med alla mina små krämpor alltså! vore lite kul att skriva en lista på allt som är fel på mej.. den skulle antagligen bli ganska lång, hehe! men nu är det hög tid för mej att hoppa i säng.. hoppas på bättre uppdatering imorgon, och varför inte en bättre dag oxå?


what if i could turn back time.. but well, it might not help, i'd probably do all the stupid mistakes over again. i never learn from my mistakes.

tack och hej

mäddepädde


muddie' säger:

VI BLONDA KAN FAKTIST VARA BRA  :D
fitta ja peta mig i ögat :O

hanky! säger:
HAHAHHA XD 

muddie' säger:
JA KAN ITNE SEEEEEEEEEEE
HAHAHA

hanky! säger:

HAHHAHAHHA; VI ÄR MEGABRA VI BLONDINER :D

muddie' säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH





iq barbie :)

muddie gästbloggar

goddag allihopa, jag tkr hannas blogg torkat ut lite...hon uppdaterar för lite så jag tänkte att jag kunde göra det åt henne istället! :)

det svåra är att man inte riktigt vet vad man ska skriva när man väl ska sätta igång men vi kan ju börja med hurfan jag kom in på denna bloggen, så här kommer min historia:



vi satt o gissa på msn.

godnatt!

ordspråk!

"Blattar behöver också kärlek!"
- sofia jannesson


(för er idioter som inte fatta det så va det otroligt ironiskt, men väldigt roligt! irriterande att man måste skriva det här, men det är ju så att alla vill ju alltid tänka det värsta om en och misstolkar gärna saker till sin egen vining. håller med yannick trigaro lite där...)

nu är jag stolt!

bara för att man är förskyld så betyder inte det att man inte kan göra nytta! idag har jag varit grym, eller aa, jag kom väl igång runt sex eller nått, hehe..

idag så har jag städat hela mitt rum, dammsugit hela lägenheten, diskat bort hela det stora berget (det va t.o.m saker kvar från då jag stoppa grejer i skåpet för typ en måndag sen!). jag har även fixat alla smygisar som jag kallar dem, haha, ni vet sånna ställen där man gömmer undan saker som man tänker att man ska fixa och sånt när man "fuskstädar"? ett exempel på en smygis för mej va min micro, den va helt rödkladdig inuti pga att en tomatsoppa sprängdes där inne, även mina jordgubbar igår bättrade på den grymma färgen! dessutom så har jag tvättat allt så nu har jag ingenitng i tvättkorgen och så har jag pluggat lite granna engelska, har iaf gjort canada häftet..


(skulle kunna ha varit min lägenhet, såg ungefär ut sådär.. utom det att viss av disken va möglig och stank spya (y))



(inte min tvätt, hehe, men aa.. skulel som sagt kunna ha varit mitt!)



nu är det dax att hämta tvätten ur torktumlaren snart sedan är det nog dags att läsa nått kapitel ur Breaking Dawn som jag aldrig avslutade till bokrecensionen. idag känner jag mej grym! jag har gjort precis allt jag behöde.. nästan! nu är det bara det himla wordbuilding pappret och mina naglar kvar, sen är jag i fas med allt. eller juste, fysik+kemi övningarna oxå! ajja, jag kan inte ta allt nu, lika bra att vara nöjd över det jag har gjort ist :)

nuu fattar jag!

ojojoj, kom nyss på en sak som jag aldrig riktigt har förstått, namnet på filem Hajar som hajar! man menar ju hajar som förstår typ, eller hur man ska översätta uttrycket.. fan vilket smart namn! jag kanske inte borde skrivit det med tanke på hur blåst det kanske låter, men jaja, alla vet att jag inte har huvudet på skaft 24/7 eller hur det nu är man säger (a)


what the fuck?

läste på någon random turkblogg att timoteij hade kopierat en turkisklåt och bara översatt texten till svenska. nån mer än jag som har vääääldigt svårt för att höra någon likhet?




tagga

förskyld, hungrig och trött.. dags att sätta igång med städning, disk, tvätt och plugg. känns som en super kväll, tror jag går ner till ica och köper massa skit som jag sedan proppar i mej framför nån film. inte bra, sånt jag vill göra, men jag har lärt mej att börja tänka framåt nu, så de är kanske dags att sluta med det? iof så finns det jävligt många dåliga saker som man gör, vissa kan man inte riktigt kontrollera, men just nu känner jag att jag måste få kontroll på allt. då menar jag faktiskt allt. eller så går jag bara och lägger mej, tappar kontrollen helt och skiter i allt, lättare så.



chokladbehov!

ååh efter att ha tittat på lite bilder blev jag sjukt sugen på aladdin/paradis choklad. tror ni jag vågar kosta på mej en ask när jag är på ica?







tändstickor efterlyses

någon som har hört förut att jag är dålig på att ta tag i saker och plugga? jo, det stämmer verkligen.. därför hade jag tänkt att börja med att ta en dusch och sedan se vart allt leder. funderar på att tända as många ljus och duscha i mitt badrum även fast jag inte har någon lampa. det lär ju faktiskt vara riktigt mys! efter det så ska jag tvätta, diska och plugga. typ det jag lär hinna med idag med mitt tempo! men nej, idag så får jag ta det lungt, jag mår faktiskt inte bra.. tror jag tar en tripp förbi ica sedan för att handla någonting att äta i kväll. det är sant som dom säger, vi svälter här i incensthusen!



let's do it ellen style!

irriterande unge stör mej på facebook chatten...



Linda:
hej hur känner vi varandra???

Jag: ingen aning

Linda: haha har du varit i björnrike någon gång och åkt skidor?

Jag: japp..

Linda: då vet jag vi åkte snowboard i samma grupp med jimmi

Jag: neeh, de tror jag inte :S

Linda:
okej men skidor i samma grupp var det då


Linda: :P:P


Jag: nope, jag har inte åkt i nån skidskola i björnriket, hahah, jag har varit där, men med familjen..


Linda: men då var vi väl tillsammans asso i simhallen eller i backen bara slumpmässigt


Jag: du, jag har ingen aning, jag vet inte vem du är..


Jag: HAHAHAHAHA, nu känner jag igen dej xD


Linda: men från vart??


Jag: björnriket för typ 3 år sen xD du va fett efter mej och min gudsyster, hahah


Linda: japp tror det:P


Linda: Men hållo jag var typ 11??


Jag: japp, och du är typ 12 nu?


Linda: omdet var för 3 år sen vad kan man vara nu?=


Jag: haha, du verkade inte speciellt mogen då och jag känner inte dej, har verkligen inte lust att slösa min tid på en liten irriterande 96a..


Linda: jag är 14 och du är 16 jag är inte irriternade jag bara gillar att skriva :SS


Jag: jo du är irriterande och jag vill inte prata med dej så shhh..


Linda: uuuuuuuuuuuuuuu.......



okej, jag erkänner att jag drog up på det lite väl mycket, men man kan ju inte vara ellendissmastaaah från början? bra början iaf...




ellen langar careface.. ;)


80-tals ålle

Herregud, hörde att det skulle vara 80-tals tema på ålle på fredag! hur fan ska man få till en 80-tals klädsel utan att se 100% retarded ut? eller de kanske är det man ska satsa på, hehe ? nej usch, nu känner jag att jag verkligen behöver hjläp! ellen du får komma ner akut och fixa schteeeekigaste kläderna! ;)


okej, så vi satsar på att se ut såhär då?

insnöad till tusen

neheni, matchen i malmö idag blev visst inställd.. det går inga tåg pga snön. kul för julia och vissa andra som skulle åkt tåg till matchen igår som va inställda på två matcher i helgen men inte fick spela en enda. dagens planer blir alltså lite ändrade med mycket städnig och plugg idag antagligen, jag och sofie ville egentligen åka till skövde idag, men det känns som vi är fast här i fkp. känner mej lite avis på angelica som har det tvärtom, hon är hemma i svedala och kan inte komma tbx hit, haha, extra lov!


woho, sverige är galna, alla älskar snön!

grattis tjejer (och darin då) !

nämen se man här! det blev full pott för mej idag med Falköpingstjejerna och Darin i final. som gammalt darin-fan måste man ju hoppas på honom lite granna .. kommer ihåg hur jag och avin sprang runt i rösjöskolan och sjöng darin låtar och dansade runt och hade värsta föreställningen för Tobias (vår lärare) igenom fönstret, haha! vi va fan bäst, kunde alla texter och va helt jävla besatta! tur att man växt ifrån det där..




såg att nån tjej hade lagt ut ett topp 3 i sin blogg, lite kul att hon hade timoteij som etta (a)(y) (alltså inte så som jag tycker!)

topp 3
1. Timoteij-kom
2. Alcazar-headline
3. Elin lanto-doctor doctor

(4.darin- youre out of my life)




dags för melodifestivalen!

matchen idag gick okej, eller aa, de två första seten. de tre efter det som vi förklorade gick bajs.. får skylla det på min förskylning, orkade verkligen ingenting! idag har det inte hänt någonting typ, men nu vid åtta ska jag springa upp till katta och elin där sofie redan är för att heja fram falköpingstjejerna i timoteij.


i can see you're sad, even when you smile, even when you laugh..

just nu lyssnar jag jävligt mycket på de här två låtarna som jag gillade riktigt mycket förut. inte ritkigt sånt jag lyssnar på normalt egentligen, men de är sjukt fina på nått sätt. blir helt lessen när jag hör dem, eller asså jag känner värsta medlidande lixom. fyfan..












soffipropp sjöberg!

wihuu! fick nyss besök av fröken propp. nu blir det mys, prat och kladdkaka! puss på henne <3


väskproblem

jag har ju sagt tidigare att jag är sugen på att köpa en mulberry väska, det är ett riktigt dilemma för mej det där asså! den är supermega fin och kommer hålla skit länge i stilen och så eftersom det är en classic modell, men tänk om den skulle bli stulen! 5.000 kronor helat bortblåsta.. jag skulle bli helt förstörd fan. men tänk om jag köper en, vad ska man då ha för färg? svart är ju bra, det passar till allt och så.. men den ljusbruna är ännu finare och skulle va riktigt smexy under sommaren. dock är den lite lixom "hej jag vill se ut som en rik stureplansbrud"-aktig, eller? har för mej att det finns en mörkbrun oxå, men jag kommer inte riktigt ihåg hur den ser ut isåfall. hjälp!




fan, nu när jag koller på bilder på de olika väskorna blir jag helt osäker.. är de verkligen så fina? hmm, kanske blir en dkny ist, nån som har tips på nån snygg, hehe?


bakelse


jag blir sugen på vår elle aa, sommar, när jag ser den här klänningen.. vet inte riktigt varför. men tänk vad skönt när man är sådär härligt brun och kan bära upp ljusa färger sådär megasnyggt! klänningen kommer förövrigt från topshop och kostar typ 450 kr.

back to normal

nu går taxin till tåget.. skönt att dynga så när som på en halvtimma eller så ;) kommer fram till fkp runt halv nio gissar jag på. är någon jävel med bil vaken upskattas samtal om skjuts (a)

tackohej!


snart får jag träffa den här fisken och massa annat kul folk igen!

im a big big girl ..

hemma från frisören en snabbis nu, slingade håret och klippte mig.. blev väl sådär, men de funkar. utväxten syns inte riiiiktigt lika mycket iaf. jag va på edsbergssalongen för första gången och det va faktiskt rikitgt bra där, hon som fixade allt va snäll det va inte mycket folk (hehe, jag va ensam) och allt va lixom lungt och skönt. efter att ha varit där en timma är jag faktiskt riktigt trött! nu bär det av till stinsen för att shoppa lite, hittade ju knappt någonting i stan igår utom sommar kläder, typ linnen, *suck* typiskt mig..

sen vill jag bara säga ett stort GRATTIS till min lilla bögfestis som blir en stooooor flicka idag *not*!




nej, sollentuna c va de ja! tack och hej .. :)


schleeeeten

hahaha, kom just ner och såg mej i spegeln. herregud vad jag ser ut! men ja, så ser man väl ut när man precis har vaknat, eller? haha, fick iallafall infall av att jag såg ut som en fjortis, eller hur?! :o



hehe, ellens gamla paul frank tröja (a)

leona lewis- happy

vaknade upp till en ny dag och idag ska jag vara glad! ska inte tänka på alla jävla problem som finns ute i världen och i mitt liv utan idag ska jag njuta av livet och vara glad. gick upp för någon timma sedan kanske och åt mega god frukost/lunch med pappa, varma mackor <3 precis som igår.

erkänn att det ser sjukt gott ut?


igår


idag



yummie! nu måste jag fixa mej lite, ska gå upp till edsberg och slinga håret/ klippa mig. hejdå utväxt och hej frächt blont.. i hope!


time to wake up from your fucking dreams.

jag går på rudbeck, trivs mega bra har bra betyg osv utan att behöva plugga speciellt mycket. du flyttar till sollentuna och börjar spela här och jag tränar med b-laget. jag får jobb på nån typ grym butik där jag får bra lön + rabatt på kläder och har massa tid och pengar att shoppa med. när jag går ur gymnasiet tar vi tillsammans ett år i usa och lever livet/pluggar/spelar volleyboll medan vi väntar på vår lägenhet i stan. året efter det pluggar jag vidare och du jobbar/ spelar volleyboll och undertiden så har vi the time of our lives och festar, umgås och har det bäst! ett par år senare får jag grymt bra jobb i nån branch där det finns mycket pengar där jag senare blir vd. lever livet, har tillgångar, reser, bildar familj, flyttar till nån fin villa nånstans och blir en lycklig familj.

tänk om livet vore så enkelt som det är att bara drömma sig bort och önska massa saker..
(och nej, jag syftar inte på någon speciell som "du")


tack och hej världen.

folk är dumma i huvet och det finns för många idioter i världen. orkar inte leva i en sånhär fucked up värld, skriver sen.


what if i could stop time..

jag har läst lite på bland annat paows blogg och falsksanning etc. att de gör tidsinställda inlägg.. någon som vet hur man gör det? vore ju lite skönt att lixom kunna skriva fler inlägg och att de publiceras vid olika tillfällen om man inte kan blogga då lixom.. :) iallafall: hur gör man tidsinställda blogginlägg?




fet-tisdagen

goddag världen!

hade verkligen ingen lust eller inspiration att blogga igår så det blev inte ett enda inlägg. men det betyder faktiskt att det blir desto mer bloggning idag och imorgon! :)
kom ju då till stockholm i förrgår men åkte då direkt hem till mina kusiner och umgicks med dem och farmor och farfar. igår eftermiddag satte jag mig på pendeln påväg hem, äntligen! då fick jag ett samtal från ellen som sa att hon hade blivit lite smått taggad på att åka till figges och käka lyxsemlor som jag hade skrivit för några dagar sedan. självklart ställer man upp! det blev faktiskt riktigt mysigt, synd att ellen radera mina fina bilder jag tog :/. iallafall så satt hela "nerdgänget" såklart inne på figges och Jasmine kom även förbi en liten stund, haha, 9e reunion på figges?
jag råkar faktiskt sakna folket lite grann.. men konstigt nog så känns det lite som att vi fortfarande är en klass när jag är hemma. klassen i fkp känns lixom inte äkta på något sätt..

ångest

varje fucking dag har jag samma tankar i huvet, samma ångest, samma ånger och samma jävla val jag ska göra. jag vill egentligen hem, tror jag. men jag vågar inte riktigt. folk här i falköping är falska, jobbiga och snackar sjukt galet mycket skit. så klart är inte alla idioter, men de finns många. kan jag inte bara få börja om min tid här och kanske göra så jag trivs lite bättre? eller varför ligge rinte falköping i sollentuna. typ fuck kärrdal hej falköping? nej asså fan, de är inte bra att tänka så mycket. kanske bara ska leva och skita i andra? men jag har redan provat det, och folk vet ju hur fan det gick.. allt går bara rakt fram och det går inte att byta riktnig. tyvärr går tunneln åt fel håll.



my life is wicked

sådärja, då va vinsten klar! skönt att gå på lov med två vinster och fem poäng i bakfickan, hehe.. gick kanske inte super bra, men allsvenska debut va det, och visst va man lite småskakis.



haha oj, jag började visst på ett inlägg som jag gjorde färdigt i fantasin för x antal timmar sedan (a). nu har iallafall alla åkt och jag sitter här ensam i min lägenhet och funderar lite över vad som händer ikväll. egentligen är jag inte super taggad på att bara sitta ensam hemma hela kvällen, men eftersom jag måste både städa diska och packa innan jag åker imorgon bitti kanske det är lika bra? och jag vet, jag bloggar inte så mycket nu för tillfället. men det kommer, jag är lite mer social irl istället för över internet lixom.. fattar inte hur folk klarar båda?


förresten kanske jag skulle klara det själv också ifall jag använde min söta mini data?





rig - uppsala

nu är det dags för min Allsvenskan debut, eller ja, iallafall som bänkvärmare, haha... tagga tagga tagga!


dagnys

nån som kan gissa vem jag träffade igår? jo, Robin Bengtsson som va med i idol.. haha, sveriges största kändis? njaa inte direkt, det va inte förrens imorse som jag kom på vem det va som jag hade träffat faktiskt.. iallafall så mötte jag honom i trappan på dagnys och börja babbla massa skit med honom, haha, efter ett tag kände jag igen honom men kom inte på vem de va, då gick han, haha! lite kul imorse när jag kom på vem de va iaf (y)


jag ska börja blogga mer.. imorgon typ

sådär, nu är jag hemma efter att ha funktionerat två matcher och hållt på och frusit ihjäl. haha, det va seriöst svinkallt i hallen och jag satt med jackan på och skakade och frös helt sjukt mycket. ändå va jag helst megavarm i ansiktet, asså jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu när jag ska spela imorgon, haha! aa, vi får ju se hur det går, men det är bara att hoppas på det bästa! :)

nej, nu blir det lite fil o flingor sen ska jag nog lägga mej, haha! (a)(y)



jag är hungrig- som vanligt..

ojoj, ingen bloggnig här på ett tag, jag vet! men jag tänkte bara berätta hur sjukt mycket tid jag har sparat för att jag inte har suttit vid datan (läs: inte ens satt på den!!!) på några dagar. grymt bra av mej tycker jag, men nu hade jag tänkt att komma igån igen men ska föröska att inte geeka facebook så grymt mycket, hehe. nu blir det nog panpizza och lite fix, ska ju till freja och sitta där och funktionera hela dagen! så är livet som voleybollare lixom, inte kul, haha..





förresten, har jag avslöjat för er att jag åt minst en sånhär om dagen de första tre veckorna här i falköping (a)?

what if i was a makeup artist?

jag har funderat lite.. idag orkade jag verkligen inte sminka mig eftersom jag ändå skulle gå hem och sova efter en timma i skolan (hade hål 9 till halv 1). iallafall så fick jag sjukt mycket blickar och väldigt många kommenterade också att jag inte har smink, bland annat våran tränare kalle? seriöst, vad har hänt när man reagerar ifall folk inte är sminkade? är folk så utseende fixerade att man tänker på lite smink så mycket? eller är det bara jag som ser helt galen ut när jag är osminkad så folk reagerar på mig? jag blev iallafall lite smått orolig, utseende är ju inte allt..



borta bra men hemma bäst?

nu blir jag osäker igen. förut va jag ganska säker på att jag inte ville gå här men nu när pappa börjar tvivla på rig och börjar snacka om att han vill ha hem mej och snackar om att söka till rudbeck och sånt så blir jag osäker. vet inte om jag är redo att riktigt ta steget att flytta hem. att lixom sumpa hela volleyboll grejen och börja träna hemma på en helt annan nivå. vi får se, men just nu ska jag in och prata med angelica. jag har jävligt mycket att tänka på ....

såhär kul kan man ha när man är sjuk


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"fram en ny teori men det visade sig snart att den oxå hade"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? 2 liters Cola (a)

3. Vad var det senaste du såg på tv? ingen aning, det va super längesedan!

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:typ halv fem? :) ooh, respekt.. klockan är 16.42!

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? musik och mitt ben som jag har suttit och flippat med i över en timma.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? igårkväll var jag ute och köpte pizza (a)

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? antons spotify spellista..

8. Vad har du på dig? volleybollshorts, underkläder, linne och angelicas tjocktröja

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? jag kommer faktiskt inte ihåg..

10. När skrattade du senast? Nyligen, då jag hade cam med luke

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? ingenting typ! världens tråkigaste rum som ska fixas mycket snart!

12. Har du sett något konstigt på sistone? en tant som gick och funderade mellan de två filerna på motorvägen.

13. Vad tycker du om den här utmaningen? ganska tråkig och den hindrar mej från att plugga- inte bra!

14. Vilken var den senaste film du såg? Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Ett stort härligt hus, både i Sverige och kanske i Australien? ;) jag skulle oxå shoppa sjukt galet mycket kläder, skor, väskor och andra härliga saker. sen är det ju bra att skänka lite till folk som behöver som typ i Haiti?

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till? Hmm, jag har väldigt stora händer för att vara tjej (har jag hört) och jag hade gulsot när jag va liten, tror att det är därför jag fortfarande har en väldigt gul hudton.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? ingenaning, det finns så mycket man borde ändra på..

18. Tycker du om att dansa? nej, verkligen inte.. utom när jag är megaflum och är med typ josefin,

19. Sjunga? ja, när ingen hör!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? vet inte, men när jag va liten ville jag av någon anledning att om jag fick en kille skulle den heta pontus eller hampus, haha. tjejamn vet jag inte riktigt, men jag tycker om lite längre namn..

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Ja, verkligen.. men kanske inte för länge.. men visst vore det väl skönt att komma bort från lilla kalla sverige någon gång!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? eeh, vad är det för fråga? :o har ingenaning, det vore bra om han klurade ut det själv! ;)





sommarkänslor




vi <3 kemi


Lisa och Johanna är sura tjejer, hahah !






Zzzz..



labblabblabb..



kolla på min nya mobil- Den kan fotta oxå!



jag och kaj är ju då inte lite grymma som har blandat fram den här töffa saken! Iallafall så kom vi fram till att till nästa ålle eller när det nu blir vi träffas iallihopa så måste vi blanda fina drinkar i te.x. de här färgerna.. vore inte det lite grymt? nån som har tips på vad man kan använda?

taggar tjockisfika!

jag har märkt att allt fler har börjat med semel snack.. asså att de ska äta semlor och så, vilket gör mej riktigt galet sugen! iallafall så undrar jag om det är någon som vet när fettisdagen/fet-tisdagen är? har för mig att det är november eller februari (hoppashoppashoppas på februari!) ..jag känner mej lixom lite små taggad på att börja käka semlor igen. vad sägs om en klassisk lyxsemla på figges under lovet?



varför köper jag inte fler ringar när jag tycker det är så himla snyggt?




1.Topshop 2.Forever21 3.Vivienne Westwood 4.Topshop 5.Miss Selfridge 6.Dorothy Perkins 7.Topshop 8.Topshop 9.Miss Selfridge

titta på film tips

vet inte om jag har tipsat om det här förut, men iallafall så finns det en hemsida som heter channel 131 där man kan titta på nya och gamla serier och filmer (y) ! minus är att det oftast är ganska dålig kvalite på filmerna, men orkar man inte ladda ner/ har man inte voddler så är detta ett super tips. använde mig av det ganska mycket innan jag började ladda ner. förresten, finns det någon som skulle kunna hjälpa mej med voddler? jag fattar nada..



större bröst

läste på evvos blogg om ett ljud som tydligen ska få brösten att växa, haha! låter helt galet, men det ska tydligen likna barnskrik på något sätt. man måste lyssna på ljudet ca 20 gånger under en tiodagarsperiod för att märka någon skillnad- klart det är värt att prova även fast man inte tror på det! jag kan faktiskt lägga ner tio minuter av mitt liv på att lyssna på ett ljud som kanske möjligtvis får brösten att växa, hahah..








tokimys

jag är lite tok faktiskt, för er som inte har märkt det än. bland annat så tkr jag det är mys att kolla på gamla barnfilmer när jag är sjuk. förtillfället är jag lite sugen på pippi, hehe, men eftersom jag inte har den får man ta klassikern nils karlsson pyssling. så det är film dags för mig nu! 


nisse är sjukt söt!




just had to

haha, kolla mina ögon på den här bilden. asså jag va tvungen att få någon bild så ni får se för jag börjar få lite flipp om vilken ögonfärg jag har, hah! jag är sjuk idag och allmänt slö och orkar därför inte fixa till bilden, så det är mega mupp. men kolla på ögonene och var snäll och berätta för mej: vilken ögonfärg har jag?


grön/blå/grå/vad fan som helst?

what if

kvällen blev väl inte riktigt som tänkt, men de blev väl helt okej :) antingen så blir det film nu eller så ska jag sova, hehe, iochförsig så lär jag somna vad som än händer (a).

vet att det går rykten och folk snackar som fan här, men jag orkar fan inte med det. det är ju hemskt, asså man får inte ha lite kul och göra nått galet en gång utan att folk börjar tro saker. nej, den här staden är störd.. eller aa, mycket av folket som bor här bryr sej iaf för mkt om andras liv och glömmer bort sitt eget. orkar inte med människor som tror på alla rykten och bryr sej om vad andra säger istället för att få en egen bild. faktiskt det att jag stör mej som fan på alla sånna människor som gör att jag verkligen uppskattar de som inte är sådana. tack madde, sofie, angelica, josefin och alla andra som skiter i folket här och är er själva utan att bry er om vad folk tycker. fuck it, fuck allt och bajs på mongolidtown. vill tbx till skåne eller iallafall hem och träffa ellen och company.



it's time to start act happy.

handboll

nuh ar jag angelica och tomasz haft lite mys och kollar på Heartbreak kid och så. fick nyss ett sms från Muddie så det blir oden och handboll med Tomasz, Angelica, Mudde nån annan och Oliwer. hehe, smått pinsamt men det blir säkert kul! orkar inte bara sitta hemma, träffar hellre lite folk lixom..

nu ska vi röra på oss, uppdate senare ikv :)


tänkte jag skulle ta lite bilder som inte va svartvita,.,

skånefolk kan inte säga persika

sådär, nu är jag tillbaka i falköping efter en lång tågresa. hehe, tycker jag.. tänk stackars cissi som har sexton timmar till skellefteå, det är galet! iallafall så blir det tåg nästa helg oxå eftersom vi då har cp tidigt sportlov (heter det sportlov? jag kan inte namnen på loven..) helt sjukt att ha lov vecka sju ju? jag som alltid brukar ha det vecka nio hemma, så det blir lite trök när alla andra har skola. men aa, jag får väl passa på att åka in till stan och shoppa loss då eller nått? har ju lite cash nu iaf och ska förhoppningsvis få mer under lovet. blev ju inte så mycket shopping hos josefin, eller jag hittade ingenting snarare :)




nej, nu måste jag ta tag i mig själv och börja laga lite mat. efter det blir det lök vid datan, städning, tvätt och plugg. vi får väl se om jag orkar vara så duktig!

fall for you- secondhand serenade

sådär ja, nu har jag och josefin kommit upp ur sängen och ska strax börja fixa oss tror jag. idag blir det malmö med Erika, trevlans! :) får verkligen hoppas på att jag hittar lite stuff, har grov klädbrist, inte bra! jag är sjukt taggad på vår/sommar, så det blir förhoppningsvis lite ljusare kläder och inte bara massa svarta stuff som man använder nu. när jag tänker på de så är det lite skänt att mitt kort va borta, nu har ju inte mina pengar bara försvunnit ut till skitsaker utan jag får mycket pengar nu när jag ska iväg och shoppa ist (y).


nice outfit, men nu ska vi inte vara svarta längre- sommaren är på g.. i wish!


ajja, tråk inlägg och dålig uppdatering i helgen känns det som. förlåt men när jag väl träffar min Josefin så vill jag faktiskt vara med henne och inte sitta och löka vid datan!

jaaoeg ärr i skaaoooounne

sådär  ja, kom fram till skåneland för ett bra tag sedan. har typ chillat, hyrt film och skypat med jens (y).. kul att se honom, han verkar ha de bra och är grym på engelska! typ det som har övertalat mej om att jag ska ta ett år i usa efter trean. antingen med volleyboll grej och satsa på stipendium, annars bara gå på skola där! vore ju galet skoj :) plus min engelska kommer bli grym, haha, märkte på jens att det verkade svårt att växla språk så engeskan kommer kännas super!



här har vi en liten bild på fisen oxå :)


iallafall så ska jag vara lite social med josefin nu, men jag bloggar säkert lite nån annan dag. PUSS ! ♥

tittut

tjeena tjeeena!
haha, tänkte bara berätta att det antagligen inte blir super mycket uppdatering idag eftersom jag åker till Josefin istortsett direkt efter skoaln och inte kommer till malmö förrens runt åtta tiden.

tyvärr så kunde ingen av alla de som vi hade planerat att träffa, och festen blev flyttad till nästa helg. så nu har jag och josefin inget att göra ikväll men det kommer bli mys i Trelleborg ändå. (men det vore ju inte helt fel om någon plötsligt skulle dyka upp och vilja ses, haha!) iallafall så måste jag börja packa nu efter som det blir stress stress stress när jag kommer hem från skolan!



någon som har märkt att jag föredrar svart-vita bilder? haha!


Puss & Kram

ice, ice baby!

nehe, office ställena suger snopp så de kan tyvärr inte ge mej nått work ikväll. istället blir det att lämna in kladden till Maria och hoppas på det bästa! super härligt att ha pappa här igen, för jag skrev väl att han ringde mej under dagen och sa "eeeh, du, jag kommer till dej ikväll. bara så du vet!". haha, härligt besked! jag gillar att pappa har börjat på nytt jobb och åker till göteborg ungefär helatiden, haha, då får ju jag träffa honom.. :)

pappa hade iallafall med sig mitt nya kort, så jag kan shoppa i helgen! ;) eller aa, jag hade ju hoppats på grov shopping, men josefin har tydligen inga pengar :/ vi får hoppas på att hon orkar gå runt i affärer med mej ändå! btw så vore det ju trevligt om någon typ kommenterade om nån vet nått om mitt andra kort. är det någon som har tagit det vill jag veta, känns ju inte bra att man inte kan lita på folk alls här i volleybollhuset..




nej, nu måste jag hoppa i säng.. pappas tåg går tio i 8, så det blir att gå upp tidigt imorgon även fast jag inte börjar skolan förrens vid halv 9. Puss! ♥

it's a fucking fireman!

haha, galen skola jag går i.. brandlarmet gick två gånger idag! under våran håltimma då jag och linn sitter och sover utanför mysrummet hör vi plötligt "det binner i skolans lokaler, var god utrym lokalen!" blandat med ett tjutande. vi börjat iallafall gå mot utgången, men ni som har varit i vår skola vet ju att mellan 300 och 200 korridoren är det en liten minikorridor som man måste gå igen, och självklart va den dörren låst! en bit åt sidan ser vi kajsa och palme som är inlåsta i datasalen, eller aa, som inte får upp dörren. iallafall så blir det mer problem när vi märker att det inte ens sitter nått handtag till dörren. så vi ställer oss och bankar tills det kommer någon, haha! efter det får vi ställa upp oss på uppsamlingsplatsen ett tag och ser två brandbilar och en polisbil komma. iallafall jag blev lite orolig/facinerad då, haha (a).. efter ett tag säger de att de är lungt och vi får gå tillbaka in i skolan. men tror ni inte då att larmet startar då igen lagom till då att alla har lagt in sina jackor och saker i skåpet. det var bara att ta på sig dem igen och gå mot utgången. som tur var stoppade en lärare oss och sa att vi slapp, haha, skönt!

tänk vad de i hotell & resturang som satte på larmet måste skämmas, haha, men ganska chill iaf (man missar ju lektion)- om man inte har hål, som vi hade! -.-


lycka, hahaha?

jag håller på att somna här hos angelica!

sitter inne hos fröken palm medan pappa fixar office till min data. ska ju lämna in ett svenska arbete imorgon som ska vara skrivet på datan, men nejnej, min word funkar inte- super! inte direkt.. men det är skönt att inte behöva plugga och mys att vara med fisken! hehe, fick lust att kalla henne för det, så från och med nu ska alla kalla angelica för fisken.. bara så ni vet!

tänkte bara skriva lite, det va ju ett tag sen. sen vill jag säga att jag kommer sakna våran högljudda lilla klädtjuv när hon flyttar hem till sommaren! jag tänker då allt komma ner till Svedala/Trelleborg och hälsa på massa kuligt folk många gånger .. puss!


Hanky <3 fisken

noise- tokio hotel

det går tydligen rykten om att någon utav killarna här i volleyettan har mitt försvunna bankkort. vore väldigt troligt med tanke på att jag tror att jag tappade bort det på lusseålle då jag till en början sov uppe i david och albins vardagsrum. fy fan vad lågt om det är någon av killarna som har tagit det.. galet fittigt!

hej jag vill shoppa





jag är sugen på att par slitna pojkvänsjeans till sommaren!



fatta mys att gå runt i en sånhär, gud jag önskar att jag såg bra ut i det !


lindes har helt klart börjat bättra sig, nästan värt att börja kolla där snart..






öppetkontorspaketet

tydligen så har mitt office paket gått ut och pappa avinstallerade works när jag fick ofiice vilket leder till att jag har problem. stackas sofie har hört mej gagga i telefon med mina föräldrar alldeles för länge om vilken hemsida jag ska ladda ner det/ köpa det ifrån och ändå fungerar det inte.
usch, jag är trött på det här! funderar på att skriva arbetet på min mini data istället, även fast det är mycket jobbigare och det inte ens är säkert att någon kan ta emot arbetet eftersom jag inte har windows på datan. förresten, när jag ändå är inne på det, är det någon av mina läsare som möjligtvis vet någonting om linux?





bajs på datorer och sånna saker som inte funkar. jag är inte tillräckligt teknisk för att fatta hur man gör!

glamouröst värre..

så lilla kissie har äntligen gjort sin bröstoperation, får väl se hur det blir. ny victoria silvstedt på ingång? ser inte direkt ut som det på bilden iallafall..


såhär snygg är ju då vår kära bloggerska utan allt smink och all retuchering.. HAHA!

snabbisdag

nu är jag hemma efter att ha varit i skolan där det va dags för matte prov som faktiskt kändes helt okej, tror jag får vg faktiskt! :) haha, bra för mej som alltid har haft g i matte, bra att gå natur då- jag vet! iallafall så fick jag stressa till hallen där det bara blev rehab idag, har haft ont i höften bara när jag har gått i skolan och så både igår och idag.. :/ efter träningen så smet jag & sofie iväg till willys och köpte lite gott sen stack vi in på odenbadet och solade lite. nu är sofie och duschar och jag ska väl börja laga lite mat till oss! det blir en helkväll med proppen idag igen tror jag bestämt- korv med bröd, after eight och plugg!



Hanky Soffepropp



jag har visst inga lycko-ostron i bakfickan

det va svårare än jag trodde det skulle vara. har redan gjort det en gång förut, ändå känns det som jag gjorde om samma misstag igen. borde visat mer att jag ville och kanske ha tänkt lite mer. jag är precis som dej josefin, och vi båda är precis som när vi var små, vi gör alldeles för mycket saker utan egentligen tänka tillräckligt mycket. usch, igår började min emo vecka som inte kommer botas förrens jag kommer ner till skåne och bort från falköping. fattar inte heller vad vissa här har för liv, de bryr sej alldeles för mycket om vad som händer andra så de glömmer bort att leva själva.  hatar när folk utifrån ska komma och lägga sej i dessutom, de tror de vet så jävla mycket men de vet ingenting!






"ge mej en pistol. jag måste skjuta någon" - shan atci
vad sägs om mej själv?

tipstipstips!

ett litet tips till alla bloggare som vill ha mer läsare är denhär hemsidan, super bra och man märker verkligen skillnad! stort tips, verkligen!





jag kan äta mer än assio!

woho, haha, kom precis hem från happy time och fy fan vad jag är mätt! haha, köpte en volleypizza som inte bara va ganska stor, den va typ tre gånger så hög som en vanlig pizza oxå! iallafall så lyckades jag äta upp hela pizzan medans assio lämna massor av sin lilla barn pizza ;) .. som de tjockisarna jag och sofie va efter att ha gått hela vägen från stan så stannade vi till vid chili.. (a) nu måste jag nog dra igång med lite franska, kemi, svenska eller varför inte matte? hmm, svårt val. tror jag ska ta och hämta min cola och chilla lite, sen blire disken. och juste, jag skulle ju sova tidigt ikv, hoppsan, hinner inte nått plugg ! ääh, det tar vi imorgon, ett senare problem.. ;)





haha, juste! när vi stannade på chili köpte vi inte mer pizza, om ni inte fattade det. vi köpte såklart cooola! stora import color från typ shanghai, haha..


it's time to be happy

sådär, äntligen hemma efter en ganska skön dag som kändes sjukt jobbig. känner mej sådär supertrött nu för tiden, inte kul! iallafall så blir det happytime med Proppen, Assio och Madde- mys! efter det blir det väl hem och ta tag i diskskåpet som jag sköt ännu mer på igår, sedan ska jag banne mej sova! matte prov imorgon så jag måste verkligen se till att vara piggare än vad jag va idag, men det ska nog gå bra.. nej, nu måste jag fixa lite innan det blir taxi till happytime med sofie!


här har vi en liten bild på fisen!

tummar hit och dit

tumme upp för att jag kollade igenom nya kommentarer vilket ledde till att jag läste mitt förra inlägg som gjorde att jag kom på att jag kanske borde fixa till min fräsha fuskstädning igår. det var ju som vanligt så att tiden rann iväg lite för snabbt, så jag orkade inte riktigt diska. istället körde jag äckelvarianten och slängde in all disk i ett tomt skåp i köket, gick snabbt och enkelt och jag fick gå och lägga mej, haha! skänt det, men nu efter en träning där jag verkligen känner att jag har tagit ut mig känner jag mej inte super taggad på att sätta igång med disken heller! men det är lika bra att jag gör det ikväll, hade ju blivit hur äckligt som helst om jag skulle glömma bort det? men jag skjuter nog lite på det, orkar inte riktigt för tillfället ;)

tummer ner för att jag verkligen sög på träningen idag. måste fan ta privat lektioner i volleyboll, speciellt servmottag och jag ska bli en acceptabel volleyboll spelare till sm!


kände att jag va tvungen att sno en bild från sofie.. (a)


jaja, shit, nu försvann tiden igen.. fan då! dags att plugga franska och hoppa i säng.. disken tar jag imorgon (a)

RSS 2.0