what if it is to late? what if my time is running out?

bara för att jag inte hinner skriva något super intressant tidsinställt inlägg nu så bjuder jag på en härlig höst bild istället. människor med kameror, fotografera! jag önskar verkligen att jag hade någon härlig kamera, någon som har tips på en som inte är allt för dyr men ändå typ riktigt galet kick ass bra- kommentera!



btw, de flesta bilderna jag lägger upp i bloggen är tagna med min mobil, jag använder mig alltså inte av någon kamera alls nu. dock stör jag mig på att kvalitén på bilderna kanske inte är den bästa, så tipsa tipsa tipsa.

this is how we party


stackars mig som inte lyckades få nått av dem..
eller ska jag se det som att jag fick en perfekt mix?


i can se through your transparent face

ett av mina nyaste kap är den "onödiga" transparenta koftan från monki som jag berättade om för ett tag sedan. eftersom att jag har varit en lat flicka som inte har fottat den blev jag super glad när jag såg att självaste snyggingen angelica blick har köpt en lika dan. det är så härligt & det har börjat hända mig oftare och oftare att så kallade "modebloggare" köper plagg som jag har köpt, jag vet inte varför men man får som en slags bekräftelse från "omvärlden" att det verkligen var ett bra köp. så nu är jag riktigt glad över att jag inte sket i att köpa den här snyggingen!




bild: angelica blick
kofta: monki- 350 kr

Jag är typ grymmast !

Hej hej, måste bara berätta att jag har snott anns iphone och börjar bli riktigt jävla grym på att skriva... Iallafall jämfört med innan haha! Ni som känner mig vet antagligen att jag och touch inte riktigt går ihop. Iallafall så sitter vi i bussen påväg till Kungälv nu och har typ en och en halv timma kvar, schmales lökelse!

when i was walking in the october sun

som ganska många av er antagligen vet så ska jag åka till kungälv för att spela trekungaslaget idag, vilket gör att det inte kommer bli speciellt mycket uppdatering då. förresten så har jag ett antal "outfits" som jag har fastnat lite extra för som jag tänkte visa er på lovet, hoppas på att ni också kommer gillar't! nu är det dags för mig att springa till bussen, lycka till till mig i helgen! puss



lilla jag tror att jag är viktig.

jag har precis tittat på bloggaholic som är ett program som shire håller i och som paulina la upp på sin blogg. måste bara skriva det att jag blev verkligen tagen av det de pratade om. att paulina och dessie har så otroligt stort inflytande på unga tjejer och allt de får gå igenom som offentliga personer när de är så unga. haha, känner att jag låter som en gammal tant som sitter och skriver att de är unga osv. men jag som inte är en offentlig person (än, höhöhöh) kan ändå tänka mig in i pressen att blogga bra, ofta, att alltid vara perfekt, att få hatkommentarer och hatbrev och så vidare och alltid försöka hålla en god min i bloggen. tycker det är otroligt starkt utav dem!

det som känns ganska sjukt är att jag ser inte på några av sveriges "kändisar" som riktiga kändisar. visst skulle man reagera om man ser nån, säger en mening om det till den man är med och that's it lixom. men det verkar finnas otroligt många småtjejer där ute som verkligen ser upp till de här tjejerna, som ser dem som riktiga idoler och kändisar. jag tycker det är ofattbart verkligen. dessie har jag verkligen ingen uppfattning om hur hon är, läser inte heller hennes blogg, men paulina är ju en helt vanlig tjej verkligen. några i klassen va på samma fest som henne för några veckor sedan och hon umgås med folk från min skola, jag ser verkligen inte henne som någonting annat än en vanlig tonårstjej med en blogg.

hade jag sagt till mig själv för något eller några år sedan att jag skulle sitta och skriva det här hade jag antagligen aldrig trott mig själv. tidigare var jag så otroligt "kändiskåt" och kunde göra vad som helst för att träffa någon "kändis", få någons facebook eller msn osv. tycker det känns bra att jag har mognat ifrån det och istället faktiskt börjar förstå baksidan av allt, det är inte en dans på rosor att vara en offentlig person.
när jag började blogga i februari 2008 (hade en annan blogg då) gjorde jag det dels för att skriva av mig och dels för att lära mig. jag ville lära mig att skriva som de stora bloggarna gjorde, lära mig att bli sedd och att känna mig viktig. allt för att en dag kunna bli en av dem. självklart har jag fortfarande som ambition att bli en bättre skrivare, kunna formulera tankar och åsikter, kunna ta fina/intressanta/kul bilder och så vidare men hela konceptet med att länka min blogg överallt och göra allt för att bli "känd" lockar inte mig längre. jag vill att folk ska läsa min blogg och rekommendera den för sina kompisar osv och att den på så sätt sprids, inte att jag länkar min blogg överallt och luras för att få "klickningar", det ger mig inget och sådana "läsare" betyder ingenting, det är bara klick, ingen som faktiskt läser det jag skriver.


vad tycker ni om samtalet de hade under programmet?



i love open fields and empty calendars

hejhejhallå!
känns som att det var ett tag sedan jag bloggade, men tro mig, jag har ganska fullt upp! igår eftermiddag tog jag och laget minibussen till Katrineholm där vi mötte deras b-lag. tyvärr gick det väl inte toppen så det blev ännu en förlust för oss. galet irriterande eftersom att vi tränar tusen miljarder gånger bättre än vad vi spelar! dessutom är det mycket i skolan osv. vilket gör att jag verkligen börjar leva upp till mitt rykte som nolifer.

just nu sitter jag kvar i skolan och arbetar på engelskaredovisningen som ska hållas imorgon, kulkulkul! senare under eftermiddagen blir det gym med mamma, men också plugg och tele (om en viss person tänker säga någonting annat än skägg idag)- det är säg skägg till allt dagen idag. kungarna av tylösand ni vet, eller nej juste, det är bara jag som snackar med sånna myskofolk som har tid att kolla på folk från hamstad som skämmer ut sig, haha.



bara för att jag fick frågan om ifall jag bara hade en bror flera gånger igår så kommer här en bild på mig och min andra lillebror. den är tagen när vi var uppe och vandrade i fjällen 2003.

hatar att det är sant.


if i could then i would go wherever you will go.

satt igår kväll och förde över lite bilder från våran gamla data hit för att få tag på lite fina bilder av morfar till begravningen. hittade massa söta bilder på mig & mina syskon, men även sjukt många galna egobilder. kan berätta att det va inte många som va super snygga, haha! är det någonting speciellt som ni är sugna på att se så är det bara att kommentera! kvällen spenderas med näsan i fysikboken, ögonen på datan och öronen i telefonen- det kallas simultankapacitet!



jag och en av mina två älskade bröder, italien 2008.

it's cold around me

hanna lönnqvist behöver en vinterjacka och vet inte vad hon ska köpa för någon. någon som har tips på en snygg, varm vinterjacka som hon kan köpa? hon tänkte åka till nk och kolla imorgon efter matchen en snabbis, så vet nån någon snygg jacka kan man alltid höra av sig till henne på 070-4221458!


sugen på en gås alltså.. men det känns lite segt att köpa en nu, eller?

we are the champions my friend

sollentuna seger x2 idag, grattis grattis! jag har alltså varit och kollat på volleyboll i sateliten hela dagen idag, ganska kul att träffa massa volleyfolk faktiskt. gamla rig spelare som spelade, sponsorerna och massa människor från klubben + publik gjorde det till en ganska bra dag faktiskt. har dock lite små-ångest nu eftersom att det är dags för fysikprov på tisdag och jag känner att jag inte riktigt har hundra procent grepp på allt. jag har mycket att repetera och plugga in, så därför blir det kanske inte så mycket bloggande under helgen. istället satsar jag på skolan och volleybollen, vi har faktiskt match imorgon igen. sateliten klockan 12.30 svk c - norrköping, kom och kolla!



haha, "woooow, vi har spelat våran första 6-manna turnering!"

there's no combination of words i could put on the back of a post card

känner mig fulast, äckligast och surast i sverige just nu. jag vet vad jag behöver för någonting, en liten lapp från en liten person. godnatt!



jag är bra, överallt!




- "du vet han geir i idol?"
- "neeej..?"
- "nee, inte jag heller asså men iallafall...."

smile for me baby!

jag har alltid haft ganska lätt för att bli "okej" på bild tyckte jag förut, det är ju bara att le så funkar det alltid. men nu vet jag inte riktigt vad som har hänt, både mitt skolfoto och nu när jag föröskte ta en bild imorse så funkade det verkligen inte. det ser fake och nästan lite osäkert ut? jag som blir mer och mer säker på vem jag är för varje dag! någon som vill ha le-skola med mig eller  har lite tips, haha?



min mamma säger att tjocka barn inte kan le- men det kan jag!

JAJAJAAA! tack gud, tack blogg.se och tack världen! nu äntligen kan man göra tidsinställda inlägg på blogg.se! halleluuujah, vad jag har väntat på den här dagen. haha! nu är humöret lite smått på topp, då blire inlägg dygnet runt. typ lite grymt eller?


hanging on the promises and songs of yesterday

hejhej hallå, nu har lilla jag äntligen kommit hem från skolan igen.

kan ni tänka er vilken underbar gårdagskväll/ morgon jag har haft! igårkväll fick jag först mega panik över att jag inte hade gjort en läxa tills idag, självklart får jag då reda på att just den lektionen blir inställd. så inte nog med att jag slapp läxa, jag fick sovmorgon också. kvällen spenderades sedan i telefon vilket va mysigt värre! imorse vaknade jag utav att klockan ringde sådär vid åtta tiden, helt utvilad nästan. när jag tittar på mobilen ser jag att jag har fått ett smsa där det står "WIHUUU, DET SNÖAR!"- och det gjorde det verkligen! när jag tittade ut genom fönstret så var det helt vitt, hur mysigt som helst!

nu är jag riktigt sugen på att ha en riktigt myskväll med kladdkaka & varm choklad, tyvärr funkar inte det ikväll men är det någon som är sugen imorgon kväll?




hanna har kul när hon väntar på bussen?

vackert förvirrad

jag har tappat bort mig själv. mitt i allt nytt, allt nytt i livet så försvann jag. jag står kvar på jorden men själva jag har snurrat iväg någonstans och jag kan inte hitta mig. är förvirrad, blir sur på mig själv hela tiden, känner mig osäker, är rädd för mig själv. har ingen till hjälp, har tappat alla. måste måste måste hitta mig själv snart, innan det går för långt. innan min hjärna sprängs av alla tankar. har aldrig känt mig såhär förut, blir skrämd av det. vill tillbaka till det som varit, men intalar mig själv att det inte kan bli som då, som i somras. vill inte stå där tomhänt och undra hur fan det gick till. vill bort från allting men vill samtidigt stanna. måste reda ut saker.
men just nu är jag borta. jag känner inte igen mig själv, jag är vilsen. hittar inte tillbaka till mig.
måste få koll på livet igen, få koll på mina känslor. kan inte balla ur längre för det kommer inte hålla i längden. blir ledsen, ballar ur, ångrar mig, får skuldkänslor, blir ännu ledsnare. orkar inte mer mig själv.
vart är alla när man som mest behöver dom?
och jag behöver dig, jag hopppas du kan förlåta mig. för du vet, du vet vem jag är egentligen. stå ut med mig och tro på mig, så fungerar det, jag behöver din hjälp för det är allt jag har just nu. stanna hos mig, jag kommer tillbaka. jag ska bli den jag var, den du vill att jag ska vara, den jag är. "den vanliga klara". tack. jag kommer tillbaka. och då ska jag ge dig allt. för det är du värd.
text: klara



drick upp kamrater- åhoj!

såg precis klart på Pirates of the carribean och jag kan ju inte undgå det som alla upptäckte för flera år sedan. fy fasiken vad snygga jack och will är! det var flera år sedan jag såg filmen sist, kan ju gissa på att mitt "sexuella tänkande" inte var lika utvecklat då, haha. jag har alltid bara sett på filmen som en bra film, nu har jag fler anledningar till att se tvåan och trean inom en snar framtid också.



i can walk from heaven to hell in these shoes

använde mina nyinköpta kängor för första gången idag, lite små läskigt faktiskt. jag kände mig lite halvemo, men det hade jag faktiskt förväntat mig. jag råkar tycka att skorna är stentuffa ändå! 1.000 kronor står det på vagabondlådan, tycker dom var värda det faktisk- iallafall när det är mamma som betalar (a).





strumpbyxorna sprack precis innan sista lektionen, jag lovar.

nu tänkte jag hänga ett täcka för fönstret och bädda ner mig i soffan för att se klart på pirates of the carribean som jag började se igår. myspys!

min lillebror om giers framträdande i idol

"han har ju iallafall mycket energi för att vara över 40" - Oscar Lönnqvist


20 oktober 2010

morfar,
jag älskar dig & saknar dig.
vi ses i himlen.

there's a girl i my mirror, i wonder who she is.

herregud.. klickade mig in på kissies blogg lite snabbt, brukar inte läsa den men jag måste bara berätta hur otroligt chockad jag blev när jag såg den här bilden på henne. jag har aldrig riktigt haft någonting emot henne utan har trott att hon bara har provocerat med allt hon har sagt och tyckt. men kolla på henne. hon är ju ett spinkigt tuttvrak! jag kan nästan känna ångesten hon kommer att ha sen när hon växer upp och mognar och inser hur hon verkligen såg ut. kan inte någon bara hjälpa den här tjejen? hon verkar ju ha anorexia och tusen miljarder andra komplex och problem.. 



snus är för töntar, riktiga män sjunger

pratade i telefon alldeles för länge igår så jag kom i säng lite för sent känner jag nu- är inte såååå sugen på att sätta mig och plugga kemi nu alltså. iallafall så fick jag höra massa fina sånger, tänkte nog tvinga till mig en godnattsång ikväll också, haha. nu är det dags för spaghetti och köttfärssås, btw hur fan stavar man spaghetti? (fundera även på hur man stavar till 40. det är svårare än man tror, haha!)


jag vill ha..

... och jag vet att jag är liiite efter med de är sakerna. men jag har faktiskt velat ha dem länge, haha!



felåt

jag är nöjd, nöjd, nöjd! kom nyss hem ifrån kista (ja, jag vågade mig dit trots bombhoten mot sverige lalala) och gissa vad jag har fått med mig hem? jo, tre par jeans! förstår ni, tre par! jag har nog aldrig ägt tre par jeans som passar mig helt, dvs inte är för korta i benen och används akut tillsammans med stövlar, haha. det som var extra grymt var att mamma betalade allihopa. jag fick även med mig ett par rejäla kängor, en mysig halsduk och en lite småonödig men ändå fin transparent kofta.  mamma lyckades dessutom spana ut ett par riktigt snygga gråa skor till mig på åhléns, så hon åker kanske tillbaka och köper dem imorgon när hon köper alla sina par (som jag btw kan sno för iallafall två av paren var riktigt smexy!). tack mamma! bilder på sakerna kommer upp imorgon, jag är alldeles för trött för det nu. godnatt!





this is why i don't want to live with you

precis det här jag hatar, vi bestämmer någonting alla är asglada och taggade sen fuckas allting upp. slutar mad att jag och mamma bråkar, jag är skitlack och sätter mig vid datan och mamma typ gråter. asså jag pallar inte det här, jag hatar det. det som är mest irriterande är att hon vet det mycket väl. hon vet att jag hatar att bråka, men ändå så provocerar hon mig och ger mig inget val än att bli arg. jag som faktiskt trodde det här kunde bli en kul lördagskväll.

vi råkar vara bäst !

nu blev jag sugen på att vara liten igen.. då hade man det så roligt när man badade, det var typ dagens höjdpunkt. nu är det nått tråk-jobbigt man måste göra varje dag. irriterande..


ocsar och jag (smexiga tänder man hade en gång i tiden, höhö!)



jag och marcus, glad tjej?

sollentuna- team valla b

hemma igen efter en match som var rent av kaotisk för min del, haha.. har ingen aning om vad jag höll på med. jag lyckades både slå en backspike som gick typ tre miljarder meter ut och typ "slå" in en boll super mega digge på två meter. kan väl säga att de tar ut varandra, haha. jag har även insett att jag har fått en converse-kompis. det är visst inte bara jag och kenza som har de oxblodsröda conversen, haha. nu ska jag kanske baka kladdkaka, är jag verkligen så fet?




snygga passare i framsätet



trött helene, höhö



gabbie tar egobilder sovandes?






hohoooo, shoe twins!


jag har det bra idaaaaag, det är en vanlig dag och jag har det bra. jag har det bra idag!

hej, godmorgon och aj! under gårdagen kände jag mig allmänt hängig så jag sov mycket och knarkade massa massa c vitaminer. inte verkar det har hjälpt, vaknade nyss upp med halsont och min munblåsa har blivit ännu större. haha, den har expanderat som jag så fint råkade uttrycka det igår. den här är inte bra, inte alls eftersom att jag har match i "eftermiddag", så nu undrar jag.. finns det någon där ute som har en mirakelkur mot ont i halsen och blåsor så jag kan spela idag?


det här, plus massa mer åt jag igår.. vitaminer, vitaminer, vitaminer!

underbart


sommar, syskonkärlek & våran låt.


såg på sveriges tjockaste man idag, jag satsar på att bli nordens tjockaste kvinna!

har haft en riktigt super myspysig kväll idag med pappa, oscar, farmor & farfar. jag och oscar ställde oss och bakade både fem minuters kola och kladdkaka, farmor hade gjort äppelkräm och oscar bakade kakor igår. så det blev en härlig kväll. synd att inte marcus eller mamma var hemma bara, hade varit skönt att ha haft hela familjen samlad igen.. det var ett tag sedan nu. jag hade tänkt att hoppa i säng nu för imorgon är det dags för volleybollmatch mot linköping. vi spelar 12.30 (antagligen blir det försenat, haha) i folkungahallen, så är det någon som har vägarna förbi så uppskattas sollentuna publik! hur har eran kväll sett ut?







life looks better in spring

hela falköping verkar hålla på och få lite smått flipp, panik & hjärtslag ikväll. det är nämligen så att nyss, idag, den 15 oktober fick falköping den här vinterns första snö. känns som att det är galet tidigt, men falköping är ju lite små känt för att ha konstigt dåligt väder. sveriges london, bara lite mindre, haha!


bild tagen av någon random falköpingsbo i falköping typ ganska nyss. schmales!

skosugen

tänkte tipsa om nellys nya kilklackar som de har fått in, är själv riktigt sugen både på ett par svarta och ett par gråa. priset är inte så mycket att bråka om heller, så när man får pengar kanske man ska ta och slå till? ett par skor rikare, 379:- fattigare.


gynning, rosing, silvstedt beniga bimbos utan fett...


hittade ett gammalt läppglans som jag hade hemma i min låda- någon som ser vad det var för slags läppglans haha?

i can make your brain rock ..

jag känner att jag har en liten blogg torka just nu och inte gör det saken bättre att jag har suttit inne och plugat hela dagen idag och att hela morgondagen spenderas i en minibuss på väg till/från linköping eller i folkungahallen. jag känner att jag måste skärpa till mig ordentligt nu iallafall och ska försöka ta tummen ur röven och fixa till min kamera så jag äntligen kan få lite bra kvalité på mina bilder! förövrigt händer inte mycket, det är dags för en riktig myskväll ikväll med kladdkaka, chokladkolakakor och 5 minuters kola- man måste ju tagga inför matchen imorgon. hoppas ni har haft en bra dag allihopa!



vi ska ätaaaaaa!

lyckades nyss klicka mig in på den här bloggen och såg ett inlägg om att hon skulle ha en choklad provning. fattar ni, chokladprovning?! det är typ min dröm, jag är typ världens största chokladfan, någon som kan tänka sig hur jag skulle gå loss där eller? tycker jag får ta och ordna en liten chokladprovning med middag och grejer med några & förfest på det. perfect combo mellan mysig hemma kväll och party ju, dessutom får man in choklad på hörnet lixom. nej, nu blev jag galet sugen och magen kurrar, tur att det luktar mat. någon som kan gissa vad det blir sen? jooo, 70% choklad KÄRLEK!



how can we dance while the earth is turning?

stress till bussen nu i min nya poncho- bilder kommer när jag kommer, dvs i eftermiddag.
ha en bra dag finisar!


but im still crying in my dreams

schmaaaaaaaaales sögelse är det första jag tänker på när jag ser någonting jag vill ha- jag har blivit falköpingfirerad! iallafall så är lite lite småsugen på dem här skorna, dock uppkommer då frågan: när ska jag använda dem?




den va ju typ lite bra och lite sann..



Fool me once, shame on you;

fool me twice, shame on me.

you, you and you *repeat* you, you and you. both hate and love it.


if you want me to belive in a future, i need to sleep!

hejjagärhemma! har ju som sagt varit ute i skogen hela eftermiddagen och tycker att vi gjorde bra ifrån oss för att ha gått, så det hoppas jag mr roffe tycker också. innan orienteringen åkte jag och lite grymmingar till täbycentrum och laddade med nacho deluxe. typ gott! iallafall så är jag trött som bara den nu, antar att jag inte är van vid så mycket friskluft haha, så jag tänkte sova lite. det är onsdag idag vilket betyder att det inte är någon träning, så jag kan sova sova och sova lite till ikväll. fast det kan ju vara bra att läsa igenom företagsekonomin också, prov imorgon, svååååres!



tycker trädet påväg hem börjar se riktigt tufft ut nu.. tänk om några veckor när löven i mitten är hela rödgula också- häftigt!

there's a new wind blowing that i've never known.

gooodmorgon!
taggade inför international suit up day, haha? hela klassen verkade tycka det skulle bli roligt, tills det upptäcktes att den var samtidigt som våran skolorientering. där förstördes vårat roliga! känns iallafall som att det kommer bli en sjukt härlig dag med tanke på att jag är skadad i höften, så jag kan bara gå. hoppas hoppas någon som jag känner kan gå orienteringen med mig, jag är inte mega taggad på att gå med främlingar, haha. förövrigt så jobbar pappa i göteborg och mamma hälsar på morfar så farmor och farfar är här, gött som bara den! jag ska passa på att lura ur farfar ett och annat angående både matten och fysiken känner jag. nej vet ni vad, nu kan jag inte sitta här längre, jag måste klä på mig och fixa massor innan jag springer till bussen vid halv. haaaare gött!



jag är inte lite sugen på den här..

.. eller bayswater modellen också såklart, den har jag suktat efter länge och är fortfarande numero uno. dock har den fått konkurrens!


i can see clearly now

när ens nära och kära mår dåligt och man är nära att förlora dem, det är inte förrens då man förstår hur mycket det faktiskt betyder. när man säger "när jag dör" istället för "om jag dör" eller när man får samtal från andra med dagliga uppdateringar över hur de mår. när man verkligen vill träffa någon, men inte kan eller när man har någon hos sig men ändå känner att tiden man har tillsammans är för kort. det är inte förrens då man inser att familjen är viktig, den är ingen självklarhet och att vi måste ta hand om varandra.

jag har en ram med massa bilder från när jag var liten i mitt rum, den får mig att tänka på min släkt och hur mycket var och en betyder för mig. jag har aldrig kunnat säga orden högt till någon, jag har skrivit det till fem personer i hela mitt liv men jag tror jag känner det för så många fler. jag älskar min familj & min släkt trots allt, allt är inte perfekt men jag älskar var och en på sitt eget sätt.




in the city of dreams lalallalal...

me likey bikboks mysiga höstreklam, någon som bangar på att gå runt i mysiga stumpbyxor, stickade tröjor och stora halsdukar lixom?


sidecut?

godmorgon!

någon som kan gissa vad lilla natur barnet gjorde igårkväll? jo, hon fick huvudvärk och kunde inte koncentrera sig alls, därför valde hon att gå och lägga sig klockan nio och sedan gå upp vid fem för att plugga. så nu har jag suttit och läst kemi i typ en halvtimma, riktigt annorlunda men faktiskt ganska skönt på något sätt. det är lite småmysigt att det är kolsvart ute, det känns lixom som att man sitter och pluggar mitt i natten- men nu är jag utvilad! funderar på att ta en liten paus snart och klä på mig och käka frukost, inte helt fel att lixom vara helt färdig för dagen vid typ halv sju, haha. ha en bra dag knäppisar!



hohooo, vad kul jag hade en dag.. jag satt och drog i mitt hår och försökte lista ut hur det skulle sett ut om jag hade side cut. tror inte ens jag lyckades få fram en bild i mitt eget huve över hur det skulle se ut faktiskt.

mitt ansikte luktade choklad i natt. (marabou) choklad mask är aldrig fel..

guten morgen!

nu är jag påklädd och någorlunda klar och jag börjar inte skolan förrens om två timmar, bra hanna! nu ska jag bara fixa väskan sen blire råpluggning. har ju faktiskt kemi prov imorgon också, men det känns ganska stabilt på nått sätt. riktigt annorlunda för att vara jag alltså! medans jag är i skolan så kan ni nolifers, sjuklingar, arbetslösa och ni tuffa med internet i mobilen ta och lyssna på den här låten, softish! ha en braig dag, för idag lär jag dö (y)



mysipysi

bara för att det är söndag och för att jag är lat så tänker jag faktiskt inte plugga ikväll. hur konstigt det än låter! istället ska jag ta och lägga mig i sängen och prata i telefon tills jag somnar. imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrens 10.30 så jag hinner plugga lite matte på morgonen. så nu tar jag mig en riktig myskväll och sätter på en ansiktsmask & min myspysiga morgonrock och sätter mig i min säng och är allmänt mysig. kanske även ska kolla på i rymden finns inga känslor som jag laddade ner igår, har hört att den ska vara söt. det blir en riktig ta hand om mig själv kväll ikväll, men jag har lärt mig att sådana verkligen behövs också. ha en bra kväll!



wakie wakie babe, i want a kiss..


gangstah hanna lyssnade på den här låten när hon var liten och hängde på ringen. på bilden har vi en helt annan hanna, hon som blev väckt mitt i natten för att bli glad.


you're not asking, but i'm trying to grow a mustach..

mitt hjärta började precis bakna lite extra hårt för topshops svarta jacka med svart fårull, typiskt mig att hitta en ny jacka som jag bara måååååste prova fort som bara den. 1200 kostar den och sitter den snyggare än den från h&m får det nog bli den.. dock är det vad jag känner just nu, vem vet vad jag känner när jag förlorar 1200 från mitt konto? ;)


besviken tjej

åkte in till stan idag för första gången på riktigt länge och passade på att prova min älskade h&m jacka som jag har letat och krigat för hur länge som helst. tyvärr kändes den inte toppen på, iallafall inte i början. jag gillade den mer och mer för varje sekund som gick, men eftersom att priset låg på 1999:- så blev det inget köp ändå. dock är den undanlagd, så vi får se vad morgondagen för med sig. blir jag miljonär imorgon så kanske...




jackan var jäkligt mycket snyggare att ha öppen, men den måste se okej ut stängd också ju, lite måste den ju värma oxå..

kortslutning i hjärnan?




"varför blåser dammsugare varm luft och inte kall?"

i wanna party like there's no tomorrow !

vet ni vad jag nyss kom på? det är ju snart halloween! herregud var sugen jag blev på en grym kickass halloweenfest där alla är sådär sjukligt snyggt utklädda och man bara partar loss hela natten. låter som ett falköpings fall för mig, dock lär det inte funka pga volelybollen. så är det någon här i stockholm som vet någon riktigt grym halloweenfest som kommer är jag på, men kom ihåg.. den måste vara grym!



bild lånad härifrån

segisar är vi allihopa, allihopa, allihopa.. jag med och du med

internet har inte velat samarbeta med mig alls idag, därav inget skrivande. iallafall så var det dags för seriestart för oss idag, har väl inte så mycket att säga om den förutom bajs. för inte var det bra utav oss att förlora mot gamla tanter, nej usch vad dåligt vi spelade. dock var laget inte komplett osv, men det är inte så mycket att göra åt saken- vi får ta och spela bättre mot team valla b som vi möter nästa helg helt enkelt!




där har jag min handled christer, det kan du inte klaga på!


idag var det klara som var stabliast och tog åt sig mycket i bakplan- bra jobbat tjejen!


bilderna är lånade härifrån och här kan ni även läsa lite mer ingående om dagens match. dags att ta nya tag för de flygande köttbullarna!

what if it doesn't matter?



bild: Maria Fogelmark, hon som är alldeles för snygg ni vet?

har varit sugen på den här klänningen från h&m ett tag nu, men när jag hörde att maria hade beställt hem den och tappat massa massa av alla glitter saker blev jag riktigt besviken. tror jag ska hoppas på att hon fick hem en felgjord klänning och att just den jag provar/köper är helt perfekt och inte tappar en enda. vad tycker ni? kommer jag använda den?

du är bäst och jag är sämst- tack för den!

eller så blir det tvärtom vad jag skrev i förra inlägget ikväll. det är nog dags för mig att stänga av mitt partysug och spara det till någon annan helg, för imogon kväll händer det väl inget, eller? är det nån som har fest där man får klä sig i skyhöga klackar och bara måste ha en splitterny klänning som sitter som smäck är det bara att ringa eller smsa. jag är sugen! bra att jag kan få köpa en riktigt härlig party klänning isåfall också. det är dags för mig att festa i stockholm, dags att veva sönder, haha!

men det får ta och bli imorgon, ikväll tänkte jag mysa & titta på camp rock. jag diggar barnfilmer, de är så härligt nostalgiska eller så där störande gulligt dåligt gjorda, eller helt enkelt bara riktigt bra. så camprock blire ikväll, tänkte försöka få en liten sms konversation med en liten pojke som antagligen är lite full vid det här laget. vi får se hur det går höhö- godnatt! 




party mode: on, sleeping mode: off





and i like to use the word dude as a noun, or an adverb, or an adjective..

det är sjukt hur den här outfiten kan få mig mer sugen på ett par skinnbyxor än vad jag redan är. dock tror jag inte jag vill ha dem från h&m som Angelica Blick har på bilden, föredrar byxor med fickor. någon som vet några skinnbyxor med fickor som finns ute i butik nu?



walking in memphis..

ojoj, jag kan inte säga att jag inte rös till lite när daniel nyss sjöng i idol. både för att han sjunger bra, låten är bra, sen så är han ju lite söt också, haha. tänk om jag hade en liten egen pojke som sjunger sånna fina låtar för mig.. eller det kanske jag redan har skaffat mig?




hejjagharingetliv!

härligt härligt härligt, sitter här i skolan vid typ världshistoriens segaste dator. och här ska jag sitta... i två timmar till. hatar att ha håltimmar när jag inte kan åka hem pga att jag bor så långt borta och bussarna aldrig går. hatar att ha bytt bort min sovmorgon mot en biologi lektion och jag hatar att läsa elva kurser samtidigt. men jag antar att det är så det är när man går natur, haha! får nog ta och sätta mig i biblioteket och pluggelillera lite kemi som ett äkta naturbarn. avis?



EDIT: felåt, haha, jag var tvungen att ta bort den äckliga bilden. jag höll på att spy varje gång jag kolla bloggen, lagom kul lixom!

nu ska jag kolla på tv för första gången på typ en månad. bara för att historiaprovet gick bra.

bara för att jag tycker den här bilden är sjukt härlig och att han är riktigt ball. emil, tycker det är grymt att du är dig själv på alla sätt och vis. du är grym och grymt schmaaal. snacka om att jag tänker skaffa mig en lägenhet nära din när du flyttar till stockholm!



one thing is clear, i wear a halo






i gave you everything i had, the good the bad

okej, just nu är det inte jag som är bäst eller sämst, det är sl. jag gick ganska tidigt så jag fick sitta och vänta på bussen ett tag men när det väl kommer så stannar den inte! jag kollar när nästa buss som jag kan ta är och den kommer fram bara några minuter innan lektionen skulle börja. eftersom att lektionen efter är inställd så valde jag att istället gå hem, så nu börjar jag inte förrens 12.55. jag både hatar och älskar det, dumt att missa klassrådet, men skönt att vara hemma. som tur var är det ju inte mitt fel att jag missar klassrådet så det gör inte lika mycket då, haha. nu ska jag löka ner mig lite och sätta mig och läsa igenom historian en gång till! puss




jag funderar på att bli rysk, eller kanske eskimå? vad tycker ni? ;)

and im off!



dags att springa till bussen, cyaaaaaaa!

hold on little girl, show me what he's done to you.

när jag ser den här bilden blir jag sugen på att läsa mig spela gitarr. spela och höra någon annan sjunga, eftersom jag inte kan göra det själv. spela och bara njuta av tillvaron, för är det inte precis det som hon ser ut att göra? .. hon är ju naken och allt (y)


it's a match made in heaven

jag är nog bäst på riktigt, eller typ sämst, det beror nog på hur man ser på saker och ting. iallafall så gick jag upp vanlig tid, typ lite över sex idag. klär på mig, äter frukost och allt, för att sedan komma på att min första lektion är inställd. efter att ha varit lycklig över det kom jag på att även min tredje lektion är inställd, och min andra lektion som egentligen är matte c har bytts ut mot klassråd. inte helt fel att ha hål hela dagen så jag kan plugga inför historiaprovet? iallafall så tänkte jag ta mig en liten powernap nu eftersom jag har varit så duktig och har vaknat för tidigt. godnatt igen!




if tomorrow never comes..

en av alla tusen miljarder fördelar det finns med att ha pojkvän är att man kan sno massa mysiga tröjor och skjortor. eftersom att jag inte har en pojkvän får jag göra det bästa av situtaionen och snor kläder av killarna som står mig närmast; pappa och mina bröder. sitter just nu och pluggar historia i oscars hoodie, skulle det vart lite varmare hade det blivit pappas gamla skjorta som nu är min myspys skjorta. dags att försöka trycka in alla jävla filosofer osv. i huvet nu. puss!



finstädat ser ni väl? .. höhö, kanske borde ta tag i det snart ;/

i just wanna get it on


style by tyra

it's so hard to give you up, but to easy to pretend. like the way the leaves would fall..


okejdå, lite annat än att plugga har jag gjort idag. jag plockade lite löv och la dem på bordet i vardagsrummet och fotade. så kul har jag ibland!

where do you go when you're blue?

hejhejhallå!

hemma efter en ganska skön dag har jag fått för mig, trots att onsdagar är de jobbigaste. men att vara positiv är ju inte helt fel! hade orientering idag på gympan (där jag gick pga. min höft), räknepass på matten och lixom bara allmänt chillade på lektionerna idag. dessutom gjorde jag faktiskt vad jag skulle, så jag har faktiskt varit lite bäst idag!
kvällen idag kommer bestå av mycket historia plugg, prov imorgon! det sjuka är att jag känner mig ganska väl förberedd, lite repetition på antikens filosofer och så sitter det mesta sen, bra hanna. känner att jag måste peppa mig själv lite att plugga, så jag kanske skriver lite annorlunda saker ibland, höhö. powernap innan det är dags att sätta igång igen nu, puss!







it's amazing. you're amazing.

googlade på autumn och vill bara tipsa att alla göra det. bilderna som kommer upp är så underbara! tänkte dela med mig av några här, men fick sån beslutsångest att jag härmed ber alla mina läsare att göra det om ni någongång tänker någonting illa om hösten.

nu tänkte jag ta mig en liten dusch, skita i att plugga nu efter träningen och bara sova! godnattpuss



hej torra läppar! påminnelse till mig själv, kör lypsyl- och sätt inte på det precis innan du sätter på halsduken!

wake me up when september (autumn) ends.

jag har ett problem. ett stort problem. eller nej, egentligen inte jämfört med vad jag har för andra problem just nu faktiskt, men det är fortfarande viktigt. vad ska man ha för höst jacka? jag är sugen på lite av varje, vore det inte perfekt att vara miljonär då och köpa alltihopa? kunna ha olika jackor beroende på hur man känner sig och vad man är sugen på. tyärr är det inte så realistiskt... än. vänta bara tills min blogg blir etta i sverige, då kan vi snacka felra jackor. så länge får jag drömma och vara lite praktisk. vad är snyggast? vad passar till det mesta och vad borde jag välja?


topshop


h&m (athina, det är den här som finns i butik och som många har och den har ett svart streck, haha!)


h&m (den här skulle man ju då kanske inte ha till vardags hela tiden, men den är tuff att ha nångång ibland ju!)


bikbok - väldigt enkel och passar till allt. men jag vill ju inte bara ha en tråk jacka?


zara- väldigt annorlunda jämfört med de andra jackorna. men jag gillar det på nått sätt ändå, haha. snobbarna i danderyd har fått mig till att gilla lite annorlunda saker. men annorlunda är bra!


sen så har vi ju även min älskade h&m jacka som dröjer som in i bomben med att komma ut i butik. jag vill prova den nununuuu!

if it's a broken part, replace it. if it's a broken heart, then face it.

nu ska jag springa iväg på träning, wihu.. tre timmar- nästan lite rig style när det gäller det! bra som bara den tycker jag faktiskt. så länge kan någon vänlig själ få berätta för mig hur man ändrar bredden på sin blogg? jag skulle vilja ha en ganska mycket bredare blogg, både för att jag tycker det ser ganska komiskt ut på min egen dator när bloggen är typ halva skärmen, max och dessutom för att det blir så mycket snyggare. alla mina fina bilder jag ska börja att ta måste ju få plats! nej, gymma va det ja..  puss!



i've been doing all i can to stop you falling..

idag när jag och athina skulle till bussen och vi såg den komma när vi var riktigt lååångt borta fick vi lite lagom panik och skrek i riktiga målbrottsröster "spriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing, spriiiing, spriiiing". som om vi inte kunde springa utan att skrika, haha. det sjuka var att när jag sprang kände jag inte att det var jobbigt på något sätt, trots att vi sprang både snabbt och "långt". det ända jag tänkte när jag satt på bussen var hur otroligt skönt det var ute. det var kallt, men ändå skönt- friskt (som en annan tant skulle kunna säga, haha!). jag har inte riktigt börjat förstå att hösten verkligen är här, jag som fortfarande springer runt i min gröna vårjacka. iallafall så hittade jag de här två bilderna som jag tog som hastigast för två veckor sedan eller något sådant och det var ju höst redan då! vad jag är blind..





if today was your last day.


ointressanta och mysiga kläder är aldrig fel, speciellt inte när man känner sig lite smådöd. nu blir det bullar och historiaplugg innan träningen. puss!

plus och minus

bara jag som har lite svårt att koppla allt direkt här? stör mig på när lärare inte har någon struktur (och irriterande handstil), speciellt när det är så mycket siffror inblandade. bleeeeh, jag kände mig inte minst sagt dum i huvet imorse på företagsekonomin. men jag tycker faktiskt man får känna så när tavlar ser ut såhär, eller?




i can see clearly now- life sucks

hej, jag vet att jag suger på att blogga, men som alla vet har jag inget liv just nu. så så här blir det! nu ska jag fortsätta plugga franska, sen blir det lite fysik innan jag hoppar i bingen. annars blir det nog hanna däckarsson snart alltså, jag är död och har alldeles för mycket att göra. byebyyye lovers! fy satan vad länge sen det va jag träffade ellen och pallelito nu oxååå, inte bra.



sommar 20(07?), inga problem och bara chillerill. jag saknar!



ulrik löser allt!





a balcony full of memories

jag hatar min balkong. eller nej, jag hatar sofies balkong, men jag tycker att det fortfarande är min litegranna. jag har ett irriterande härligt minne därifrån som verkligen har häftat sig fast i mitt huvud. tror bara det är cicci som fattar vad jag verkligen menar, men herregud vad jag har en perfekt svartvitbild i mitt huve från då. sommar, sol, rulle och chill.



i belive in you

kom precis hem från falköping, usch, tillbaka till verkligheten igen. det känns verkligen som att fly till en drömvärld, även fast den kanske inte är riktigt lika underbar som den har varit tidigare så är det andra problem man kan oroa sig för. nu ska jag äta lite mat, tänka lite och fundera på hur jag och sofie ska kunna uppfinna våran älskade deleteknapp. nånting som vi båda verkligen behöver just nu, dags för en riktig funderare!



tokigtbäst!



it all leads back to you

hejhej hallå!

sitter just nu på en ganska oseriös engelska lektion och försöker sammanställa våra texter om tornadosar samtidigt som jag lyssnar på sean när har pratar med sin data, haha! jävligt tufft program han har skaffat sig faktiskt. han sitter lixom och säger var musen ska klicka och vad den ska skriva osv. seriöst, det är typ vad jag har drömt om hur länge som helst. tänk om den här tekniken utvecklas så slipper man klicka på datan osv. jag kommer ihåg när jag var liten och skulle skriva olika berättelser etc. när jag var trött, då satt jag och tänkte på hur skönt det kunde vara om man kunde koppla datan till hjärnan och bara behövde tänka det man ville få nerskrivet. sen drömde jag även om att ha en hjärna som var som ett obegränsat usb minne, haha. dvs att den går att koppla till datan och föra in information (=slipper plugga) men även tvärtom, så man kan spara alla härliga minnen man har på en hårddisk. om några år så kanske det blir jag som uppfinner det, haha, vem vet?




skrik om datan inte fattar, det kan hjälpa. haha, eller inte! btw, röstigenkänning finns på alla vista och windows 7 datorer under kontrollpanelen. häftigt värre!

i am a highway maaan!







jag hatar att jag älskar dig min kära dator, nu missar jag säkert bussen.. haha! puuuh, fick nyss ett sms av athina, vi tar den sena bussen. lata lökar är vad vi är, men det är absolut inget fel med det alls. faktiskt! förresten, jag fick en kommentar av en viss lisa som tyckte att jag hade fina bilder på bloggen, tack så jätte mycket. men jag känner mig riktigt tråkig som istortsett bara har massa cambilder. ska föröska ladda min kamera eller sno oscars inom en snar framtid och börja fotografera lite mer, så kanske det blir ännu snyggare bilder. hoppas alla har en bra dag, för det kommer jag att ha. biljetterna till falköping bokades nu under morgonen så direkt efter skolan blir det mega stress sen falköpiiiiiing. finally! måste bara försöka lura med mig sofie på hoffmaestro nu, men känner jag tjejen rätt så vet jag att hon behöver ha lite kul. och hoffmaestro lär bli grymt! PUSS ♥

RSS 2.0