4 dagar kvar

hej och förlåt.. ingen uppdatering på ett tag och det lär det tyvärr inte bli förrens skolhelvetet är över. jag har som tur var bara fyra skoldagar kvar nu, helt sjukt att man kan klämma in så mycket plugg på så kort tid! jaja, 31a maj betyder freedom så, vi hörs då! (om jag överlever)
bara för att det är lite kul så kan jag ju berätta att en 99:a försökte haffa mig på facebook idag, bara så ni vet lixom!

catch the day, make it stay

kom innanför dörren igen för ett tag sedan efter en hälig dag i stad med athina. vi började som tänkt med att åka till stadsbiblioteket men athina blev hungrig och vi fattade nada så istället blev det donken, promenad, shorts-provning, glass och kungsträdgården häng. träffade även på lite roligt folk eftersom det var fullt av folk i kungsan då det är rix fm festival ikväll. jag stannade iallafall så länge så att jag fick se min lilla ulrik munther plutt vilket gjorde mig mycket glader.
dock blev jag extremt chockad när jag fick höra att ulrik är 94, jag som var övertygad om att han vad 96a typ. jag börjar bli lite orolig nu, det känns som att jag krymper. alla små pojker som lyckas som jag går runt och tycker är lillebrors söta är i själva verket äldre än mig! nu syftar jag inte bara på ulrik heller, utan även justin beiber är ju tidig 94a. det här är illa, riktigt illa!

jailbreaker

jäääääääääääklar vilken chock jag fick! jag såg nyss saxobeat videon för första gången och herregud vad snygg alexandra stan är! jag fick fått mig att det var en kort, lite halv wannabe famous tjej med page som sjunger den men se så fel man kan ha, haha. jag vet inte om det är jag som är lite efter på grund av att jag aldrig kollar på musikvideos, men iallafall! visste ni hur hon såg ut?



take a shot

godmorgon godmorgon!
jag har precis avnjutit en härlig frukost i solen och ska nu börja fixa mig lite för att åka in till stan.. för att plugga! blir klara innan fyra, då bilbioteket stänger, får vi nog tyvärr sätta oss på ett café och göra klart. känns väldigt lockande! förresten, är det någon som vet någonting asbra om fourierserier är det bara att svänga förbi, hehe.. vi sitter i stadsbiblioteket! vad har ni för planer för den här soliga söndagen? ♥

för jag vill inte vara själv

en outfit från förra veckan.. måste säga att det var jäääkligt snyggt när jag kollade mig i spegeln, kände mig dock lite osäker på tantrumpan man får i byxor med så hög midja. men fuck it, ni får inte ens se rumpan!
ja, jag står i soffan (busigt värre).. tröjan är btw transparent, vilket inte verkar vilja synas på bild.

fuckit

pappa frågar om min höft har "fuckat ur" och går runt och sjunger på "fucking perfect" samtidigt som har predikar för oss att det är fult att svära.. dubbelmoral, eller räknas det inte om det är på engelska?

it's your choice

jag har kommit fram till en sak.. jag stör mig på folk (min mamma bland annat) som "ser ner" på plastikoperationer. mamma pratade idag om en kvinna i vårat kvarter som har fixat läpparna med restylane eller liknande och antingen gjort ett nosejob. men vad är det egentligen för fel på det? blir hon lyckligare av det ska inte folk lägga sig i, det är ju hennes ensak! jag skulle utan tvekan göra en eller två operationer om jag bara hade pengarna för jag vet att det skulle få mig att må bättre. kommer jag ses som plastig och bimboaktig då?
i och för sig så tycker jag det är skillnad på operation och operation oxå. en näsa, en rumphaka eller små bröst är ingenting man kan rå för och därför tycker jag det är "mer okej" än exempelvis fettsugning och rumplyft. pallra dig till gymmet och ändra dina matvanor istället för att operera dig! (självklart gäller inte detta alla, är man extremt stor kan man ju behöva ta bort en del för att kunna ha möjlighet att träna. men vad man hör så är det inte bara de extremfeta som fettsuger sig.)

nej, jag tycker folk borde inse att det här faktiskt är tvåtusentalet. forskare har haft tillräckligt mycket information om människans genom sedan HUGO projektet avslutades 2006 för att kunna låta dig bestämma utseende och egenskaper för ditt barn. det ända problemet med det är det etiska, forskningen klarar att skapa en värld där nästa generation är supermänniskor.

it takes a fool to remain sane

efter att ha gått upp vid åtta för att plugga med lisa och sedan satt mig vid datan för att försöka fortsätta plugga med inte fått någonting gjort så gav jag upp lite. istället satte jag mig på balkongen med hög musik i öronen och försökte att bara njuta över att det är helg. men det får jag tillbaka nu, måste skriva klart två arbeten ikväll för morgondagen spenderas med att göra hela projektarbetet om fourierserier (= högskolematte, och jag läser matte d!!!).
iallafall så blev jag helt sprallig när jag satt där på balkongen och fick efter ett tag för mig att gå ut och springa/gå så det gjorde jag. gick faktiskt bättre än väntat, jag hann hela vägen till sätra äng innan jag fick ont i höften. tyvärr fick jag så mega ont sedan så jag efter en grym rusch hann ikapp en buss som jag kunde ta hem. jaja, jag har varit lite duktig idag iallafall och nu ska jag försöka vara ännu bättre och faktiskt bli klar med plugget jag har planerat för idag. puss! ♥


no shit sherlock


roadtrip

Ph: Kustom campaign 2011
Models: Annie, Celine, Christina & Tessa-Jay (Australian bloggers)

the end

de här två plaggen tycker jag båda två är k-to the-lockrena att ha i sommar. såg att angelica blick nyligen köpt in dem och jag är avis! plaggen fanns bara inne i storlek 42 och 44 igår när jag tittade, men jag tänkte ta en sväng förbi stan om någon timma igen så då kan jag hoppas på att de finns i butik. angelica blick är förövrigt svinsnygg och jag är inte lite sugen på att norpa ett och annat ur hennes garderob, grym inspiration!

an angel in the house

jag har äntligen bestämt mig vad jag vill ha på mig på skolavslutningen. nu är jag säker, en vit långklänning är jag superultramegasugen på! hittade den här fins på h&m som tyvärr var förkort för mig (inte lätt att hitta saker som ska vara långa när man är nästan 180) och dessutom genomskinlig. så inget köp av den för mig, men är det någon som har koll på var det finns snygga, vita långklänningar så vore lite tips super bra!

dårdagen




för det är alla känslor som lever upp på nätterna

om hem för någon timma sen efter att ha spenderat kvällen vid vattnet i gamlastan. det började med ett facebook meddelande om en snabb träff med två personer vid sex och slutade med en helkväll fullt av sköna människor. kvällen var iallafall super kul, precis vad jag behövde i all denna plugg hets.
själv hade jag ingen kamera med mig men de rutinerade bloggarna emma och julia hade det bland annat. tänkte sno lite bilder från dem så fort som möjligt, här är iallafall en bild på emma från ikväll. måste varit en GRYM fotograf på plats.

jag har det bra idag

jag har nog haft värsta ful-dagen på länge, och en förövrigt jobbig dag idag eftersom jag började 8.10 med ett fyra timmars långt matte d prov. dagen skulle egentligen avslutas 17.10 med en redovisning vilket kändes riktigt tungt, men när jag kände att jag var varm och började fundera på om jag hade fått feber igen tog det på nått sätt en vändning. det visade sig att jag inte hade feber och redovisningen gick bättre än väntat. eftersom jag verkligen inte tycker om att prata inför folk kändes det bra att jag klarade av att prata relativt fritt till en power point. efter det fick vi reda på att hela cad-gruppen fått mvg, vi fick sluta klockan fyra och det var strålande sol ute på vägen hem. det känns som att dagen bara blir bättre och bättre!

det är inte varje dag man vaknar upp såhär glad, haha!
(jag vet, min dubbelhaka och mitt svullna face är NIIIIIIIIICE!)

judg(E?)ment day

såg nyss den här videon och blir helt seriöst stressad. vem vet, det kan ju mycket väl vara sant? och han gubben verkar ju så säker! att jag dessutom iallafall är lite troende underlättar ju inte heller.. jag tror inte ordagrannt på biblen men jag är absolut inte ateist heller, jag känner mig ändå rätt säker på att det finns "någonting". min släkt på mammas sida är många väldigt kristna och jag har blivit uppväxt med aftonbönerna "fader vår" och "gud som haver". det känns som att så många människor, inte minst min moster, är så övertygade om att det finns en gud så varför inte? det är ju ingen som kan motbevisa det.. inte bevisa det heller för den delen, men vi får ju se på lördag. går jorden under lär det ju finnas en gud och en himmel, isåfall är det väl bara att hoppas på att man har varit en duktig flicka..

life is a highway

såhääääääääääääär kul tycker jag det är att vara sjuk! eller nej, okej faktiskt så är det ganska mysigt att ligga i soffan och titta på tv/halv sova hela dagen, dock får jag mega ångest över skolan.. vilket kanske är lite mindre bra. ryktet säger att vi har åtta uppgifter/prov nästa vecka, känns bra att jag inte har börjat på någon av dem i stort sett. någonting jag iallafall har gjort är att boka tid hos en kvinna som kan hjälpa mig rensa mina tankar lite. jaja, tillbaka till soffan.. cyaa!


carolinelarsson.eu

tänkte bara tipsa er om den här bloggen som skrivs av caroline larsson, hon är en van golfspelare och har en syster som är proffs. för några veckor sedan, närmare bestämt 21 april, var de båda i Nya Zeeland på golfresa då ett stort jordskalv bröt ut. i bloggen får man både läsa om jordskalvet och känslor bakom det men även en ännu större, livsförändrande sak. det är nämligen så att hon länge har haft en godartad tumör i benet som hon har gått till läkare för under en längre tid. för ca två veckor sedan fick hon reda på att det hade bildats flera elakartade tumörer i benet. detta var någon speciell sort av cancer som inte gick att bota på något sätt utan ända lösningen var att amputera benet. caroline har nu haft ett amputerat ben i tolv dagar och berättar om sin vardag, man får läsa om hennes beslutsamhet att komma tillbaka in i golfen och hennes fighting spirit. jag vill oxå kunna vara som henne, hon är stark och en riktig förebild!

 


katrineholm

jag kom som många vet hem från katrineholm igårkväll, dock blev det ingen bloggning då inte, kemi b kursprov blev prioriterat. vet inte riktigt om det hjälpte att plugga i och för sig, kändes som jag failade ändå haha! jag kan inte annat än skratta åt hur dålig jag är, hur fasiken ska jag lyckas få vg i kemi b när jag inte har något minne?

iallafall, tillbaka till volleybollen! Vi kom trea i u19 sm iår med ett starkt lag som borde, borde, borde lyckats komma till final. känner mig riktigt besviken över förlusten i semifinalen, framförallt eftersom att jag inte ens fick chansen att visa vad jag ville. jag fick alltså stå på bänken hela matchen, vilket förvånade mig och får mig att ifrågasätta hur mina tränare faktiskt ser på mig och min roll i laget. men i matchen om tredje-fjärdeplats var det andra bullar, hah! vi vann över södertelge med 25-22 i första set och gasade på och vann med 25-13 i andra set, vilket kändes sjukt bra. riktigt dumt att vi inte kunde spela på den nivån under semin istället.. menmen, vi får försöka kämpa oss till final nästa år och dessutom ta extrem revanch på Grand Prix i vinter.

sm

ganska exakt om två minuter sitter jag i bilen påväg till katrineholm. jag tänkte iallafall säga typ hejdå och wish me luck!



25 april

jag har fått den här låten extremt intryckt i min hjärna och jag berätta för er att det är LITE pinsamt att gå runt och sjunga den. haha, lyssna själva!

fuckmanbror

hörde att det luktade sommarsnagg om en del killar, men nej tack! långt hår ska det vara ju, varför har ni inte fattat det för än pojkar? (och nej, ingen äcklig hästsvans eller nått!) iallfall så sade lisa till emil idag att om han snaggr sig gör hon det samma.. det ultimatumet gillar jag för snagg är det inte många killar som kan bära upp snyggt och ännu färre tjejer, kolla bara bilden på mig! haha, nu ska jag sluta snaggflumma mig och istället sova / skriva ett tal till emil och övertala honom om att snagg är onice! godnatt ♥

trött eller?


fyi

igår slog jag rekord i att stanna länge i skolan, blev nämligen utslängd av en väktare vid halv nio på kvällen. känns ju sådär! att jag dessutom var i skolan halv åtta imorse för att hinna bli klar gör att jag antingen är sjukt dålig på att planera, verkligen har för lite tid eller bara borde ha en extrem nördstämpel. iallafall så tänkte jag be lite om ursäkt för att bloggen blir så lidande, men skolan kommer först och volleybollen tvåa tyvärr. därför kan jag ju passa på att berätta att uppdateringen i helgen troligtvis inte är på topp eftersom jag då är i Katrineholm och spelar U19-SM! Jag har SM-guld inprintat i min hjärna och jag vill verkligen vinna, fybubblans vad stolt, glad och lycklig jag skulle vara då!


this is my life, my friend

idag har jag:
- blivit tagen av polisen och behövt böta 1500 kr
- failat på franska nationella skrivdelen
- insett att jag är dålig på kemi
- gjort om stora delar av mitt cadprojekt eftersom att programmet cepade
- slutat skolan halv sex
(- haft på mig shorts i skolan för första gången i år)
(- börjat förstå delar av caden)


på fredag är det den trettonde, jag undrar vad som händer då..


blogg.se i min rumpa

nånting är galet mysko med uppdateringen.. folk kan ju höra av sig när de kan de mina inlägg igen, haha!

jag vet hur du ser ut i inga kläder

tänkte bara tipsa er som precis som mig är lite småsugen på ett par av acnes sommarskor. de här finns nämligen i en snarlik kopia på scorett, från tiamo. scorett har även ett par egna i liknande modell i like olika färger, men jag föredrar nog tiamos själv. antar att det är lite skillnad på kvalitén, men man vill väl ändå bara använda dem i sommar och det känns ju inte helt fel att spara en sisådär tusen kronor!
acne



tiamo


...

Länge leve längesen, som jag minns det var det lätt även när jag trillade omkull. Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full. Sju sorger och åtta bedrövelser sen, så länge sen, så längesen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för längesen.


äckligbrud_94

idag är en dålig dag, en sjukt dålig dag. jag känner mig ful, tjock och äcklig vilket gör att jag skäms över mig själv och mår dåligt. att jag samtidigt måste plugga fett mycket och inte hinner och dessutom är superstressad gör att jag blir galen och börjar tröstäta. det i sin tur är inte så bra och bygger på känsla nr 1, så bajs på idag! iallafall så haffade jag hem de beiga shortsen i inlägget under idag, känns bra men jag är SUGEN på långklänningen!
mamma gjorde rabarberpaj med våra egna rabarber, helt sjukt gott! har även ätit mörkchoklad, tusen miljarder bananer och feta ost mellan måltiderna. inte bra, hej jag ska träna galet efter u19 sm!

skolavslutning

jag har lite panik på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen som sagt och jag gissar att jag inte är ensam om det? iallafall så finns det många fina klänningar ute på hemsidorna, problemet är väl bara att hitta de i butik också. här är iallafall lite blandade skolavslutnings tips:

mina favoriter här är långklänningen från h&m + västen, båda shortsen från h&m, långbyxorna från bikbok och klänningen nere till höger från h&m. men visst är det väl okej med shorts på skolavslutningen, eller?


i love that you never get satisfied

sommarvärmen vi hade för någon vecka sedan kom äntligen tillbaka, den var saknad. hoppas bara att den stannar kvar för resten av sommaren den här gången. iallafall så är det så att jag börjar få lite minipanik för jag har ännu inte köpt bikinisar för sommaren, vilket känns rätt viktigt att göra snart! iallafall så tänkte jag bara visa er vilka bikinisar som ni inte får köpa förrens jag har köpt mina, haha. nej, skämt åsido men jag är riktigt sugen på de två högst upp och dessutom den gula och den korallfärgade... och den vita. kanske den mönstrade och den blåa oxå, hehe!


MTWTFSS

jag blev lite kär när jag såg den här tröjan inne på weekday, sjuktballt med en silvrig tröja!


otroligt viktigt

jag har lite besluts ångest för tillfället som jag tänkte dela med mig av till er. det är så att jag följde med oscar ut och kastade frisbee i solen innan och då åkte skorna av. känns som jag borde tvätta dem, för det är ju rätt äckligt att gå runt med helt svarta fötter.. samtidigt så har jag träning nio imorgon bitti och ingen ska se mina fötter ändå. vad gör jag? att tvätta eller inte tvätta, det är frågan!


sc2

för alla er gamer nördar därute som är intresserade av min sc2 utveckling så har jag inte kommit så långt ännu.. håller på att fortfarande kolla igenom zerg rasen, men tänkte gå vidare ikväll om magister simon har tid. jag ska även kolla på nått avsnitt av day [9] (gamergud) snart, så jag hänger med på the big picture också. jag kommer bli en blek och fet datanörd i sommar, sjukt sexigt!

fett pedagogisk bild min lärare gjorde till mig oxå, likey!


price tag

jag måste bara fråga er en sak: är det bara jag eller blir man irriterad på den här tjejen när man ser henne sjunga? så länge jag inte har bilden uppe är det okej, men när jag ser hennes självgoda min blir jag nästan arg. är jag knäpp eller vet hon allt för väl att hon är duktig på att sjunga?


ge mig nu

jag hade tänkt att vara lite duktig och gymma idag, sen kom jag på att jag faktiskt ska träna imorgon bitti.. och det är ju onödigt att vara duktig två dagar i rad? så därför sitter jag istället vid datan och spanar på snygga kläder, jag ska försöka vara lite duktig ikväll och bli klar med något av morgondagns plugg också så jag hinner iväg till lite affärer då. jag dör, vill shoppa pronto!


all i can be is human.

usch, usch, usch.. ibland ångrar man nästan att man går natur! har haft en jobbig skoldag, kommer ha en jobbig kväll och helgen är väl inte heller direkt någonting att se fram emot, kul. det funkar ändå rätt okej så länge ingen annan heller ska ha roligt och när man pratar inom lilla stressiga klass-bubblan är det så, men när man kommer utanför den känns det väldigt tungt. anton ringde nyss och var på fest (iof låter det som kalas om man är där vid åtta, eller?), ellen är i auschwitz och resten av världen har också roligt för de är i falköping på turnering.. tur att jag har mina små naturnördar att klaga tillsammans med.

you're always there to hold me up.


mitt ansikte ville inte fastna på bild tillsammans med min kropp, men det gör inte så mycket eftersom grannens parabol på något sätt lyckades hoppa upp bakom mitt huvud på varje bild. så här såg jag iallafall ut idag.. måste säga att det kändes rätt bra på något sätt, haha, framförallt eftersom jag har extrem klädbrist och alltså borde shoppa snart.. men går man natur har man tydligen inte tid med sånt, eller?

men glömmer aldrig bort vad du gjort

godmorgon!
dåååålig update, men skolan kommer först tyvärr! och nu ska den alltså försötöra in bloggning för jag måste springa iväg direkt. dags att skynda sig till bussen, för idag är det ett till nationellt kursprov. skrivdelen i engelska b, tagga!


langar en vacker bild på mina kläder idag, för idag gick garderoben min väg... om man nu kan säga så?

jagvilloxå

helt plötsligt blev jag väldigt sugen på att flytta/åka till australien, det här var ju inte alls megacoolt! även fast jag inte är något beiber fan så är det ju aaaaaaaaaaaaasballt att rory sitter bakom honom på planet. tänk om det hade varit jag, då hade jag kunnat haffa honom och blivit skitrik och grejer.. för vi har väl kommit fram till att det ända haff kriterierna är att killen är äldre och att man inte är bros?



du får passa dig som satan

för er som inte är så alerta och kopplar ihop mina två senaste rubriker till någonting så kan jag berätta att jag sitter och lyssnar igenom veronica maggios nya skiva, and i like it! till alla människor som gillar "jag kommer", lyssna på resten av skivan också! ska jag komma med någonting negativt så måste det väl vara att alla låtar låter lite likadant, meeeeeeeen det spelar inte så stor roll tycker jag för jag gillar hur det låter och textvariation är väl aldrig fel?

när jag satt och lyssnade igenom skivan, kom jag plötsligt på mig själv med att sitta och sjunga med. jag tror jag ska tolka det som att jag tycker helt spontant att den låten var bäst, eller vad tror ni? dessutom stämmer texten in på mig ganska bra vilket jag gissar bidrar lite, men samtidigt drar ner låten rätt mycket. det är komplicerat det där med musik..

finns det två så finns det flera

när jag var i stan förraveckan föll jag pladask för två väskor.. tyvärr är det ingen sådan modell jag använder dagligen (eller någonsin har använt för den delen) så det känns ju lite dumt. att jag dessutom inte har lust att lägga typ 1.500 på två väskor jag typ aldrig skulle använda hindrade mig. meeeeeeeeen jag fyller ju år snart! (typ om en sisådär fyra och en halv månad, haha).. fast ne, för jag vill kunna ha dem i sommar isåfall.



och du försöker hålla masken

som jag har berättat tidigare (tror jag?) så hade vi ingen vanlig skoldag idag, istället var vi på tekniska muséet. på förmiddagen höll vi på med tv/ radio/ tidning i studion och eftermiddagen spenderades på nasa utställningen. måste säga att iallafall stodion var sjukt rolig och intressant, och det blev rätt proffsiga resultat också. själv satt jag i "tidningsredaktionen" och gjorde dagynytt, herrgud, det är ju hurlätt som helst att göra en dagstidning? typ lite copy-paste från "TT" och sen lite repotage så är man hemma, haha. här är iallafall lite bilder från studion och våran grymma tidning:
radiostudion
tidningsstudion + chefsredaktören sean
tv studion, asballt!
radiostudion är on air!
dagynytt, steeeeencool tidning!

 

 


3 Maj 2011

heeeeeeeeeelt sjukt, men DET SNÖAR! någonting är allvarligt fel på vädret här i sverige, det ska ju vara varmt nu? jag har ju redan gjort årets första dopp och allt.. tänk om det här händer under sommarlovet också, fyfan!
hanna påväg till skolan imrn?

godmorgon hanna

bara för att jag ska minnas det när jag är gammal och läser igenom min blogg så måste jag skriva att Osama bin Laden är död. fett galet att bara på 16 år har man hörttalas om och levt samtidigt som osama bin laden, saddam hussein och någon till som jag inte kommer på namnet på. undra vad som händer med al-qaida nu...

jag har alltid vetat att jag är nörd.

jag har komimit fram till att jag är rätt udda... jag intresserar mig av sjukt mycket och känner mig nästan schitzo när det gäller min inställning till saker! jag gillar shopping, kläder och sånt som vanliga tjejer. jag gillar att festa och umgås som de flesta sociala ungdomar. jag gillar att träna volleyboll/ beachvolleyboll/ gymma som träningsnördar. jag tycker matte är helt okej, som en riktig naturunge. jag tycker politik och religion är intressant som en sam:are. jag vill verkligen kunna sjunga, rätt estetiskt om man säger så, hej jag ville vara britney spears när jag var liten. mat (ak.a kladdkaka) är kärlek. jag gillar stekiga pojkar med backslick och fina skjortor, men också sportnördar i fotbolls shorts och en sjungande man tackar man ju inte heller nej till? jag skrattar åt fysik/matte/kemi skämt.... om jag förstår dem. på nått sätt verkar jag alltså lyckas att till och med vara både blåst och nördig samtidigt. nu har jag iallafall hittat ännu ett intresse, eller ja, någonting som är kul och lätt blir väldigt geekigt: star craft 2!


jag har spenderat kvällen med att försöka fatta teorin bakom spelet lite och under veckan ska jag försöka övertala min ena lillebror (oscar) att köpa spelet. lär inte bli svårt att få honom att bli en gamer, han ska ju börja engelska klass och grejer.. han kommer passa in perfekt! vad tror ni: ska jag satsa på att bli en snygg, rik milf som är  fotbollsfru, shoppingaddited, arkitekt och lite halvgamer som även extra knäcker som artist? jag tackar inte nej till det livet, inte idag iallafall!

jag är konstig men du är värre

att döma av klassfotot från förra årets skolavslutning här på daderyd verkar det som lite av en väldigt bestämd tradition att tjejerna ska ha klänning.. helst en vit så klart! dock kommer ju problemet för mig att jag ogillar att känna mig för "mesigt söt" och dessutom har en sjukt mysko kropp tydligen. jag är antingen för lång, eller för bred eller har för små bröst för alla klänningar. hej ni som bestämmer hur kläderna ska se ut: alla är inte 170.. och vi andra föredrar inte heller att showa asset! haha, iallafall så gick jag in på nelly för att leta ut vad för någonting jag kanske kan tänka mig att ha på mig, är jag kräsen eller finns det väldigt lite att välja på?
Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COMNala Dress SEK 379, Sisters Point - NELLY.COMLace Dress SEK 379, John Zack - NELLY.COM
Hanne Dress SEK 449, Cover - NELLY.COMAlicia Mini Dress SEK 399, Honor Gold - NELLY.COMStella Maxi Dress SEK 199, Three Little Words - NELLY.COM
syftar på de vita till skolavslutningen, men de andra hade jag inte tackat nej till att ha i garderoben heller!

...





sjukt gammal men ändå så värd att se.. han är grym och jag blir mega avis när jag hör honom sjunga (speciellt som tjej)!

RSS 2.0