egoisticmotherfucker.


allt spelas upp som en film ..

Melissa Horn- kvar i nått jag lämnat

tankar..

hur mycket ska man bry sig om vänners åsikter? jag vet vad jag tycker och vad du tycker, men jag vet oxå ved alla andra tycker. är det verkligen viktyigast att lita på sina egna känslor när alla andras känns så mycket vettigare? struntar man i andras råd får man "skylla sig själv" när det sedan går snett och man snackar om det. eller så kanske de tillochmed är så att de inte finns några vänner kvar att snacka med? visst är väl inte det riktigt vänskap om de inte stöttar mig i mina val?

allt snurrar och blir bara svårare och svårare..

solsolsol

det är sååå härligt! dagarna här hemma har verkligen varit super väder. minst 23 grader i skuggan varje dag och solsolsol! jag har varit med ellen o palle varje dag oen micky o anna då och då. men idag fick jag faktiskt nog haha. så jag gick o la mej på badberget själv och chillade. tänkte lägga upp bilder men jag orkar inte, kanske kommer nån senare, har dem på mobilen..



min bikini, haha !

PUSSAR

stiiinsen

eftersom jag har varit borta känner jag att de va alldeles för längesen jag shoppade.. så jag tog en snabbis till stinsen imorse. nått som jag borde köpa?














puss <3

home sweet home..

så, nu är jag hemma från att ha först spenderat en vecka i Falköping på utvecklings/talang lägret. måste ju skryta lite och berätta att våran grupp pär fgörberedande landslaget ! haha, men iaf. så hade vi det bäst på lägret och gruppen är verkligen så härlig. jag känner lixom att alla kan prata och vara med varandra utan några problem och ja, allt gör mej bara säkrare på att allt kommer blir hur bra som helst.



här ute på landet kommer jag alltså bo xD

på eknö va det trååååk. brukar inte direkt vara superkul där, men då är alltid kusinerna och livar upp stämningen. iår låg dem på Franska rivieran och stekte istället. avundsjuk? - nej "inte alls" ! -.-

jag fick iallafall ta lite kort på eknö haha, voila:





tagna från båten på vägen till Eknö



Jens kom och hämta oss med fyrhjuling med vagn... :)


... så vi slapp gå!


Ann-mari och magnus har alltid godis framme.. det är ju bara en tidsfgråga innan det är slut :p


midsommarafton va tråk och luff men brorsorna hade kul och va med i massa lekar o dragkamp...


haha, lite luff bilder fick ni nu iaf.

pussen <3


fan vad dum man kan vara..

usch, jag har hört flera gånger att vi har problem, men jag verkar aldrig kunna fatta. fan, asså jag känner mej så jävla elak. ni kämpar för att få alla räkningar o ha penagr över så vi kan ha kul och gör det alltid med ett leende för att inte vi ska få reda på något. och sen kommer jag här och tycker jag ska leka rikemansbarn. när man var liten trodde man att mamma o pappa hade hur mycket pengar som helst. att det va obegränsat på ett kredit kort o att det alltid gick att hämta mer pengar på banken. nu är jag nere på jorden. jag har förstått att pengar tar slut. man ska använda det man tjänar och betala så otroligt mycket saker att även fast man tjänar bra blir det ändå knappt pengar över.

timingen är ju inte heller perfekt. fast det är ju så, när man använder mest penagr så komemr problemen. de är alla läger och cuper o resor och sånt som kostar mest. de är det som lixom inte tillhör vanliga budgeten. sen känns det ju lägligt att de är nu när jag har min bal oxå. har lixom en klänning för 1.500 kronor och sen smycken, skor osv. kan tänka mej att allt liggar på typ 2.400 eller nått sånt. det är lixom bara de mycket pengar. och det ska användas en kväll.

usch, jag blir oxå helt orolig över falköping. asså det blir ju dyrare för mamma o pappa at tha mej där än hemma. ´där ska de betalas både hyra och mat på helgerna o sen ska jag ju ha pengar till resor (som vi kommer göra typ varje helg till matcher inom sverige), kläder, skor, träningsgrejer osv. asså det blir mycket pengar. antagligen väldigt mycket mer än vad som jag kostar nu. fixas inte de här grejerna typ nu eller i allafall snart så blir jag fan orolig. jag vill inte tänka att det kan hända och jag tror itne mina föräldrar skulle låta det hända, men man vet aldrig. men ja, de är i stort sett bestämt att vi ska sälja en av våra bilar iaf. får hoppas det räcker så!


nu orkar jag inte tänka på det här mer utan tänker ha kul med bästaste angelica och astrid på msn!

, <3

memories..



i both love and hate it.
so many memories, both good and bad,
but you were always there by my side.
i got hurt, but you wiped my tears away.
i had both the best and the worst time of my life there and then with you

is it possible to both love and hate someone?
i dont know.
but im really happy to alwas have you there to wipe my tears.

i lands problem!

jag älskar att bada, tycker verkligen det är sjukt härligt att ligga i det varma vattnet och bara ta det lungt, men jag har ett litet problem.. haha, de är så att jag gilalr att har så sjuktvarmt vatten att jag klarar inte av att ligga i där så länge utan att typ dö så därför sprutar jag i kallt vatten efter ett tag så att de blir skönt, men ganska fort blir det för kallt o då sprutar jag varmt så blir de för varmt och så vidare.. har supersvårt att hitta en bra temperatur! ett annat problem är att jg lätt blir rastlös efter att ha badat ett tag så jag blurkar smsa, men jag har lixom tappat mobilen i badkaret två gånger tror jag o sen ahr det blivit så blöt eller så varm så den har fuckat sönder typ tusen gånger.. så usch, jag vet inte vad jag ska göra xD!






MYYYYS ! <3

tött flicka som har tråkigare än folk kan förstå

haha, ni vet i fredags när jag va uppe till 4 o luffa vid datan.. här är lite smexxy flum bilder:









solen hade börjat gå upp när jag la mej. typ aldrig hänt! x)(a)

i love swiiiiijdäään

sa ju att vi hade sverige tema på våran gatufest. haha, kolla, här har vi riktiga sverige supporters! ;)






(under fotbollsmatchen mot danmark innan dem förlorade)

sexyy mamaaaaa



mohaah, kolla vilken sexyyy bakgrundsbild jag har på datan ;) inte lätt att slå den asså !

städare, nejtack!

det är iallafall vad mina föräldrar säger. sjukt dumt eftersom det alltid är helt smutsigt o stäökiggt hos oss haha. iallafall så var jag tvungen att storstäda hela huset i söndags eftersom att anna, palle, issa, mickis, ellen, matte, evvo och lovisa skulle komma över på ett litet byebye party haha.
kvällen blev ganska lyckad, det va kallt i grillen sega lite men överlag tycker jag vi hade trevligt ändå. haha, stackars ellen. hon och jag fick vara  typ servitriser hela kvällen xD iallafall så va alla skit snälla och hade köpt en present som jag skulle kunna ha "när det blir ensamt i falköping". haha, jag lovar  att "tänka på dem" när jag använder mina fina rosa rabbit dildo som jag  fick xD ! hahaha, tack så mycket !


Hanna i städartagen, ofc. har man "pyjamas" på sej ;)


surpuppa..

aah, fan vade irriterande. kom hem o satte mej vid datan, som jag inte fick igång. sen ringer rasmus o vill att  jag ska komma. eftersom de va länge sen jag träffa han i alex så blev jag typ glad över att de äntligen funka. därför sket jag i att träna, som jag egentligen hade täknt. o sen tänkte jag skita i våran avslutningsgrej vi skulle ha för cath o john. så jag typ äter lite o åker iväg till rotebro (vilket tar typ 35 min). när jag va där skulle jag ringa, och de gör jag, ingen svarar. sen smsar jag o då svara dem, men de bara driver som fan. och håller på "jag vet inte var du ska" osv. så jag åker hem igen. sjukt irriterande asså.. köpte btw två brownies på vägen hem som jag nu har trckt i mig. och jag som redan ahr ångest för att jag aldrig tränar sitter hä rmed typ panik o jag vet inte. orkar bara inte med nått just nu,  men om en halvtimma ska jag gå på den där jävla grejen i skolan. pallar inte

japp

blev inte film hos rasmus ändå, haha. satt istället o luffa hemma vid datan. vi gjorde ju en msn när vi tävlade om biljetter till globen (jag, emma o sabinorna), så på den satt jag inne o drev med folk. haha, fett synd. en snubbe tyckte tjejen som jag hade på bild o så va skit söt o att hon verk jätte mysig o blablabla o så skulle dem ses imrn. haha, stackars kille ! (a). sen vade jävligt kul att se vilka mysko idioter som hade addat den där msn:en. asså typ 2 eller 3 satt på cam, o shit va dem såg ut! xD hha, förlåt, men jag har inte sett nån normal människa se ut så. dem måste ha haft nån sjukdom eller något, för de va sjukt asså ! ska print screena om jag sncakar med dem igen!  men usch, får typ lite skuldkänslor till den där killen, asså han som ville träffa "emilia". blä, funderar på att säga som de va, låter cp, men ändå!

nu är jag trötter o ska sova, annars blir mamma bötter..


god naaatt :)<3

nu behöver jag hjälp igen..

haha, jag tror jag fattade hur man skulle göra och  hoppas på att det blev rätt nu. hehe, men jaja. nu behöver jag hjälp med en annan sak. och de är om balen. jag ska få gå med sakib (vilket jag faktiskt är glad över. han är snäll och rolig). bara ett problem, han är typ 160. dvs. typ 15 cm kortare än mej. jag vill ha klackar på balen, annars känns min klänning fett lång.. men samtidigt vill jag det inte både för att sakib är shortyyy och för att jag inte kan gå i klackar. blä, jag vet inte vad jag ska göra! nån som vet vad man annars kan ha på sej för skor om man inte har klackar? funderar på att kanske bara ha ett par svarta enkla ballerina, men jag vete fan!


baaaaajs  / hanna

hjälp..

eeh, jag hade tänkt att fixa nån design på min blogg. behövs verkligen! nån som vet hur man gör när man ska skriva texten som kommer upp när man klickar på profil bilden. jag vet ungefär vad jag ska skriva men jag vet lixom inte hur man kommer in på det. nån som kan hjälpa?

"Hejhej, jag heter Hanna Lönnqvist och är 14 år för tillfället. slutar i edsbergsskolan i sollentuna för att efter sommaren börja på ett volleyboll gymnasium i falköping! i bloggen skriver jag både om min vardag, blandat babbel, volleyboll, tokio hotel, shopping, vad jag tänker o känner, kanske lite drömmar också och sånt. det vill säga en stor blandning av massa ointressant skit! :)<3"

haha, tänkte att jag inte vill ha värsta seriösa grejen just nu.. men jag vete fan! xD

jag drömmer mysko saker..

.. hela tiden. fett roligt när man vaknar att sitta och tänka igenom drömmen lixom. som i natt tex, då drömde jag att jag åkte bil med sebastian krantz (han körde bilen). eller de börja med att jag typ träffa honom o typ fråga nått, asså typ va klockan va. haha, sen så börja han snackamassa o ba: jag ska ha en spelning på grönan nu, men jag ska åka dit heeeeeeelt ensam. o så fråga han m jag ville joina typ. sen skjutsade han mej i bilen då haha. och sen när vi va framme gick vi in på nån baksida eller nått, och då va plötsligt lisa, kenny, kid o lite andra folk där. jag fick låna kids vip kort så jag kunde gå med seb o så... sen vakna jag xD 

haha, de va sjukt kul asså. jag har lixom inte "tänkt på" seb på fett länge. men för nån vecka sen så fick jag reda på att han o emma har blivit kompisar igen  och jag är super glad för emmas skull, jag vet hur dåligt hon mådde!). Måste vara att jag har tänkt på de som har gjort att jag drömde om honom. jag har för mej att emma va med i drömmen oxå, men ajg kan verkligen intekomma på vad hon "gjorde" eller vad manska säga. haha..



jag har fottat seb :)


och emma.. ;)

Snälla grannar..

när jag sitter här ensam i min tråkighet så plingar det plötsligt på dörren. det var lilla sofia som kom och ville lämna en liten blomma till mig, gulligt va?


blomman


och sofia :)

no life..

jag har då otroligt tråkigt. sitter och tar kort på mina ögon i cam, haha, kan det bli roligare lixom? Haha, kolla vad fina bilder xD




 nån som vet fler ögon poser man kan göra? xD


ed hardy

haha, tokiohotel geek som jag var är så upptäckte jag att i videon till Rette mich har georg på sig en ed hardy tröja. jag trodde iaf. att det var ett någorlunda nytt märke, men videon till rette mich spelades in typ 2006 eller nått. nån som vet när ed hardy "slog igenom" för första gången?


dålig bild, jag vet. men man ser ju i alla fall ;)

boring!

usch, igårkväll fick jag inte gå ut av mamma, så jag satt inne på datan till typ 4. sen idag äre då gatufest men de regnar o alla kuliga människor är hemma/borta så de är bara muppar där, så de palla rjag inte med heller. tror jag tänker stanna här tills vi äter o sen sticker jag o hittar på nått. rasmus ville att jag skulle komma över igår, men de fick jag som sagt inte så de blir kanske till väsby o honom idag då. haha, de är så kul. rasmus som annars är ganska "okänslig" elller va dman ska säga har gått o blivit lite kär tror jag.. nån ida eller så, haha, skit söt asiat typ. får se om man kan få lite mer info om de, haha..

ajja, nu ska jag tjocka mej med sojabönor XD

snopp

jag är ensam, vill ha en kille! skulle lixom vara hur mys som helst med nån att kunna sncka med, alltid ringa, nån som man blir glad varje gång men får ett sms ifrån, nån som förstår en och nån som bara finns där. vet att i stortsett alla tjejer istället vill va singlar o typ flörta på stranden men så känner jag verkligen inte. jag vill verkligen ha en pojkvän, men snart flyttar jag, därför känns de verkligen inte lönt. de är ju lixom så att jag fortfarande gillar david, men de va lixom ett år sen (exakt dan efter skolavslutningen ,13e) som de hände nått mellan oss. usch,  känns bara så patetiskt att jag fortfarande har känslor för honom. men åandra sidan va han den första som jag verkligen va kär i, på riktigt. visst gillade jag väl yousaf o sebastian, men de var ju verkligen inte samma sak. de va så mkt starkare känlor för david lixom. blää, jah vill ha en kille så jag glömmer david. och jag vill samtidigt inte glömma honom, för jag vill att de ska bli vi. och jag vill så mkt men de går inte. att jag faktiskt kommer bo tillsammans med honom i tre år oroar mej lite. kommer jag inte över honom snart lär det bli tre jobbiga år för mej.

fan va jag kan skriva mkt skit, men de är därför jag har den här bloggen. synd för er som läser som måste stå ut med all min skit haha ..



cannonball- damien rice

härligt igår..

igår på lunchen kände vi oss så bleka o fula trötta och sugna på att sola så vi (anna, palle, jag o ellen) gick hem till ellen o sola på hennes pooldäck. sen palla vi inte gå tbx (a). låg iaf. där ute på pooldäcket i typ 4 timmar, sjukt nice, men inte så fint resultat!














och resultatet av solandet:


 har dragit ner bhn, har inte massa pushup som några trodde xD




myycket vackert, eller hur? ;)

balklänningen..

.. som jag har köpt är blå och från oasis. här är en sjukt dålig bild, men ja, bättre än inget ;)



har ingen aning om vad jag ska ha för skor till! vill ha klackar men jag kan vekligen inte gå i det, HJÄLP!


RSS 2.0