syskonkärlek

fick precis låna oscars mobil för att jag ska kunna ta lite bilder under tiden jag är i falköping, när jag fick ett sms såg jag att hans sms oxå fanns på mobilen. herregud vad söt han är! mer säger jag inte om hans privatliv, men han är grymt gullig min bror. tänk vad stor han har blivit! och tänk då marcus som faktiskt ska börja sjuan.. tycker inte det var så längesedan vi åkte till barnensö med dåvarande 7e, eller har jag fel? lixom i hans ålder hade jag varit kär i znar, tillsammans med yousaf och blev kär i lilla blonda david lordin under sjuan. herregud vilka tider. nu känner jag mig gammal... det här känns läskigt! bara så alla vet blir de nog ingen uppdatering imrn om jag inte lyckas sno maddes data. men ni får lov att överleva! PUSS


meddelande till oliwer josefsson

juste oliwer! när jag skulle ladda upp bilderna på rampen som vi har här så fuckade bluetoothen på datan.. men jag hittade iallafall en bild som hade lyckats komma med. dock ser man ju inte hela grejen här, men bättre än inget. kom och ååååk säger rampen till dig oliwer, bara så du vet! bara för att jag kommer till falköping imorgon betyder inte det att ni kan smita undan, ni ska till Sollentuna och där med BASTA!



POSEEEEN!

huvud, axlar, knä och tå

idag när jag åkte iväg till stan såg jag ut lite såhär typ:



jag var bara tvungen att ta en tönt bild i mina glasögon som jag inte passar i och som redan är sönder!



felåt ellen, va tvungen att köpa halsbandet.. men jag la undan ett till dig oxå ju! behöver inte ha på de när jag är med dig direkt, höhö.



de nya billiga skitskorna från deichmann.. får hoppas att de håller lika bra som de förra jag köpte där. ni vet dem som gick sönder påväg till oscars tennis 50 min bort?


nu är det dags för mig att ta en alvedon för mens och huvudvärken, ta på mig träningskläderna och mesa ut genom att köra ett hopp-pass istället för ett löp-pass. men jag mår ju faktiskt inte toppen, stackars förskylning!
PUSS

bara för att vara lite ond ibland

solad och fin, utan någon skillnad från innan sitter jag och väntar på baba som bokar biljetter. imorgon blir det som sagt falköping, och självklart åker vi med 6 tåget så jag är där riktigt tidigt. eller så är det för att pappa ska jobba? madde och oliwer kommer iallafall och möter mig med ett extra fritidskort vilket gör att jag kanske klarar av att åka hela resan till och från falköping på 10 kr. det vore ju inte helt fel för min plånbok, hehe. förövrigt är det dags för lite jordgubbar nu innan jag ska ut och köra sommarens andra löppass, det får förskylningen tåla för nu fasiken ska jag bli vältränad!



visst ser det gott ut?



jag tänkte lixom att jag kan passa på och sukta er och mig själv lite medans jag väntar på pappa så jag är riktigt galet sugen när jag väl får äta, hihi. hare bra, utan jordgubbar! PUSS


glasshjälpermotallt

heeerregud! gick ner för trappan för att hämta glassen som jag skrev om och gissa vad som händer halvvägs ner... larmet går! fy fasiken vad rädd jag blev .. sitter här i sängen och fick panik ont i huvudet och har fortfarande hjärtklappning. knäppa pappa som larmade in mig, är i värsta chock tillståndet nu. usch, jag får nog ta två glassar istället så jag återhämtar mig lixom! sen kom jag på att jag inte har berättat för allmänheten att jag antagligen ska till falköping imorgon. åker dock hem redan onsdagkväll, men det ska ändå bli super kuligt! synd att inte alla volleybollare är där bara :/ men ska bli grymt gött att träffa madde som jag har saknat som satan. och även lilla oliwer och resten av alla sköna lirare i falköping, hehe. nej, sola va det !


det är inte lite jag gillar de här brudarna lixom!

jag har glömt min ipod laddare i mitt rum i falköping !

en låt jag har haft på huvudet ett tag nu och går runt och sjunger på i stortsett hela tiden. härlig låt som känns lite sådär lagom somrig! nu ska jag ta mig en piggelin och lägga mig på badberget och sola lite, det är ju faktiskt 27 grader även fast klockan är fem. det här kallar jag för sommar!


midsommarafton

blogg.se ville inte sammarbeta med mig mer efter det förra inlägget.. så jag gör ett nytt försök nu igen!


midsommartårta!


farmor serverar mer tårta, gött som faaaan! ni kan ju bara gissa hur mycket jag åt ;)


en stång har man iallafall när man firar midsommar på landet, bättre än inget.. hehe! (detta var under lekarna så därför det ser så dött ut. nekar inte att de inte va fullt drag men såhär dött var det faktiskt inte, hehe)


här ser man gravid ut! kan skylla på att jag sitter ner iallafall..


ön som alltid sover, eller hur var det?

godmorgongodmorgon!

kom hem från Eknö igårkväll runt elva tiden kanske, men efter att ha kollat på film och pratat en timma (exakt!) med Madde blev det sussa för mig istället för att blogga. tänkte dela upp bilderna från Eknö i två (kanske tre) olika inlägg för att inte få en super bildbomb, nummer ett kommer alltså här!


jag och oscar på håkans båt påväg till eknö.. lätt att se mot solen, hehe, china power!



jens kom och hämtade oss på fyrhjuling med flak, somvanligt!



typ lite såhär såg det väl ut när vi kom.. har dock varit mycket bättre väder de andra dagarna! haha, såg nyss att man ser vår sjöbon på den här bilden (tror jag?) jag tror iallafall att det är den som är längst till vänster.. men får väl extra fråga pappa kanske.


marcus och oscar var duktiga och rensade gäddorna pappa fick upp..

nu är jag sjukt hungrig faktiskt, så det är nog dags för mig att äta lite. tänkte kanske ta och försöka träna idag, får se hur det går med förslkylningen. har lixom haft "astmaandning" och konstig hosta i över nån vecka tror jag nu.. inte bra! tänkte förövrigt tjöta på mor min så jag får ta mig en liten tripp till falköping idag till på onsdag/torsdag morgon, vore kul som fasiken! PUSS! ♥

konstig tanke lista *tankelista, hej jag är bäst på att särskriva!

  • jag har man
  • ellen köper jordgubbar för 150 kr
  • familjen pettersson har just nu ingen toalett (HEHE!)
  • jens glömde passet när han skulle hem till sverige efter ett år i usa
  • jag är trött och måste packa inför imrn
  • midsommar spenderas på eknö med familjen + gamlingar... lame, men kanske lite mys.
  • jag vet inte vilken mobil jag vill köpa
  • det har nyss slagit mig att vem som helst kan läsa min blogg.. tok!
  • tiden går snabbt som fan, men ändå långsamt.. 14e mars känns nära och avlägset.
  • jag är trött igen, ännu mer nu.. därför ska jag sova
  • godnatt!



bara lite random.


jag har en husband. husbandet spelar på, fullt och vräkigt på bakgården.


Utkast: Juni 23, 2010

godermorgon!
sitter här i köket och skriver som vanligt.. lite smått irriterande att inte ha min egen data på mitt rum, men jag antar att det har sina fördelar också. pratade med pappa igår förresten, jag ska få hundra kronor för varje dag jag hämtar oscar! hehe, helt okej sätt att tjäna pengar på tycker jag.. kan ju sitta och läsa på bussen och sen gå och käka på golfklubben. precis så blir det idag! härligt att slippa laga lunch, det är ju inte helt fel med golfmat.. hoho.



nu är det väl dags att borsta gaddarna och hoppa på bussen.. byebye!


jahapp.. ett halvfärdigt i´nlägg från imorse.. GÖÖMEN!

jag är hemma hos katriiiiiiiiiiin och samuel

hoppas verkligen att ingen har missat den här? för säkerhets skull lägger jag ut den.. så jävla cpsöt!


schteeekigt värre

tjingeling.. nu är jag hemma igen! helt sjukt att det tar 50 minuter till hans tennis, den ligger typ någonstans mitt ute i ett villa område långt bort i rotebro. det gillar vi inte. nu har vi iallafall kommit hem igen och jag tänkte ställa mig och laga lite mat, men kom nyss på att jag ska på ny syn sak om bara en timma, så det hinner jag ju inte. istället är det dags för mig att sticka iväg snart igen, utan mat i magen.. stressigt liv. tillskillnad från oscar som har lagt sig för att sola på balkongen och ser ut som en riktig schtekare. vet inte vad som har hänt med blekfisen, helt plötsligt gillar han att sola.. han till och med bad mig att ställa klockan på vändning, efter en halvtimma. vad händer med världen?


nakenfis, man måste ju bli brun överallt ;)


vackert.. ser ut som vi bor mitt i skogen, HAHA!


nej, nu måste jag stressa vidare.. ha en bra dag allihopa!


snabbistjej

godermorgon!

har nyss vaknat och käkat min dagliga dos av gröt, nyttigt värre. om några sekunder kommer lilla muttan hit och ska följa med mig och hämta oscar på hans tennis i rotebro. jag har ingen aning om var det ligger så jag hoppas hon har någon aning! bussen går tio över så jag måste tagga nu, men uppdatera så fort jag kommer hem. PUSS!

tänk efter först

hahaha, titta vad jag hittade för fail på facebook!



tror den lilla pojken: 1. att han kan gå natur när han knappt kan svenska (förlåt men det underlättar faktiskt). och 2. hur fan kan man ens fråga på facebook vilken gymnasielinje man ska ta? det är ju så sjukt personligt så det inte är sant! i och för sig är gymnasievalet inte riktigt samma sak i falköping som hemma. i falköping finns det ju typ bara en skola, om man inte vill åka till skövde eller göteborg så klart. där söker man istället för till många skolor, som man gör här hemma, till många olika linjer. så har man inte tillräckligt bra poäng för natur eller samhäll så kanske man slutar på fordon eller någonting sådant helt motvilligt. känns ju inte bra alls tycker jag.. och det känns väldigt "oseriöst" på något sätt. jämför man det med här hemma där studievägledaren sa åt oss att söka till minst tio skolor, så ser man skillnaden ganska stort. det är dessutom desto färre som går praktiska linjer, som anses som väldigt "misslyckade" enligt många här.

look-a-like.. NOOOOOT

för några dagar sedan fick jag höra någonting riktigt konsigt.. luke tycker jag är lik hayden patte-vad-hon-nu-heter! han hade tydligen kollat på någon film där hon var med och hade kommit och tänka på mig för vi är lika, tack för det. men såå inte sant, haha!



nej, nu måste jag ta tag i mitt liv. ska nog börja med att äta frukost/ lunch (?) PUSS! ♥


if you wanna be my lover..

grr, vad irriterande! kollade nyss in kenzas blogg och självklart har hon köpt den söta blommiga klänningen från gina tricot som jag har lagt undan tusen miljarder gånger. nu kommer alla små fjortisar  säkert köpa den och den kommer ta slut fort som fan. sen som kommer folk säkert komma med sin töntiga kommentar "du vill bara vara som kenza, det är därför du har den där klänningen". det måste seriöst vara världens töntigaste kommentar, visst skulle jag inte banga på att vara hon (hehe, vem skulle?) men klart jag inte försöker vara som henne för att jag köper kläder som hon också har? nej usch, sånt gillas inte! det är väl typ en av nackdelarna med att vara tjej, alla tänker så mycket. killar kan inte koppla ihop två och två på samma sätt och fattar inte grejen när man väl förklarar för dem.. kanske borde finnas lite mer testosteron i alla, så slipper man alla töntiga catfights?


bild: kenzas.se

göttans väder

sitter just nu på en solig frukostaltan och har käkat massa frukost, snart är det nog dags för lite melon oxå. riktigt härligt väder idag igen, in you face ellen.. jag sa ju att vi skulle trotsa vädergudarna! idag får vi se vad som händer, kanske tar en liten mini mini jogging runda med pappa innan jag kör mitt hop pass. eller så softar vi sönder i solen ett tag först, känner att min bränna är mer är lovligt borta.. inte bra! håller sig vädret såhär är jag säkert back on track snart, men annars kanske det är dags att börja betala för solningen igen? så man vet att man får nååågot resultat.





SOMMAR SOMMAR SOMMAAAAAAAR! lalalaaaalaalaaaalalaaaaaaaaaaa..

kommer snart ett inlägg där jag berättar om gårdagen och victoria och daniels bröllop. g'day!

när män gör fel eller är elaka uppmärksammas det knappt, eller till och med prisas det. när en kvinna gör samma sak döms hon direkt socialt, hon bär genast skulden till allt och allas smärta. egentligen är det inte män som hatar kvinnor. det är alla.

sitter här i köket med väldigt många tankar snurrande i huvudet medans eftertexterna på filmen rullar klart och den spöklika musiken spelar på över våningen. våran gamla klocka som familjen har ägt i många år slog precis elva, vilket bidrar ännu med till den spöklika stämningen. jag vet inte om det är så spökligt här egentligen, antagligen har jag bara tittat på en alldeles för lång film. konstigt att jag blir helt tankfull och så för det, jag är ju van att titta på tv. kanske inte sånna här invecklade saker i och för sig, men tv som tv. jag är iallafall glad att jag förstod allting i filmen och faktiskt hängde med i över två timmar. inte ens svårt.



vad heter skåderspelerskan som spelar lisbeth (Eller elisabeth eller vad hon nu hette, satt och störde mig på det genom i stort sett hela filmen)?


vi såg på män som hatar kvinnor och det är nog en lika gripande film som man har hört. dock är jag helt slut i huvudet efter att ha koncentrerat mig på tv:n så jag ska ta och hoppa i säng. känner mig lite nojjig över att jag kommer drömma någonting jobbigt, natten till idag var inte kul alls. dumt att ta ut rädslan i förskott, men ni ska veta att ett litet sms blir jag otroligt glad över. godnatt!

går bambi på hal is fortfarande?

sitter naken i badrummet och ska precis hoppa in i duschen, men jag kom på att jag kan ju faktiskt fråga er en sak! jag och pappa ska hitta på någonting tillsammans ikväll eftersom vi är själva hemma, resten är på olika fotbollscuper. vi funderade på att gå på bio, men vet ingen rolig film som vi vill se? någon som har filmtips för mig och pappa? och förresten, han är som en liten pojke ibland så var inte rädd att skriva nått "barnsligt". när vi gick i stan från hans jobb berättade med en femårings glädje att det brukade vara en iskana på ett ställe han visade där han och hans kompis brukade tävla, han tillade dock att hans kompis är bättre än honom på det. kan ni tänka er två medelålders män i kostym tävla på en iskana? kanske ska ta och kolla på bambi på hal is?





typ lycka. och olycka.

blablabla, ellen svarar inte och det är massa missförstånd och meddelanden som inte kom fram om när vi ska gymma. pappas hand va inte hel så han får nytt gips antagligen. jag känner mig äcklig men det känns inte lönt att duscha innan jag gymmar. vill till stinsen och lägga undan grejerna jag la undan i stan igår. nu bestämdes det att vi gymmar senare. så hej snabb dusch, hej hej sollentuna c och hejdå bloggen. PUSS ♥


can there be sex without politic?

jag har skrämts av tre saker den här morgonen, först var det när jag blev snurrig för jag reste mig för fort så jag höll på att ramla i trappan. sedan var det det sura smset jag fick helt i onödan. och nu nyligen så skrämdes jag av regnet som piskade mot rutan. hoppas det blir bättre väder imorgon då det är dags för bröllop.

jag har spenderat morgonen med att titta på tv, alldeles för mycket sex & the city en morgon verkar kunna få mig känna mig ganska hjärntvättad. så jag har börjat fundera. hur stor skillnad är det egentligen på carries sex kolumn och en vanlig blogg? hon behöver bara skriva ett inlägg om dagen, men annars är det i stort sett samma sak. det finns ju faktiskt bloggar om allt; sex, mode eller bara konstiga drömmar och tankar. det som känns ännu mer konstigt är att carrie försörjer sig på sin kolumn och att skriva böcker, men just nu känns det som att jag kan tänka lika mycket som carrie och jag kan skriva precis lika bra som henne.. efter lite mer träning. så varför bor inte jag i new york? varför finns det inte en spalt som heter sex & the city i the new yorker där jag skriver? och varför tänker jag alldeles för mycket?


för trafik som gäller essinge leden så står det en bil i höger körfält

en ny dröm i natt då, riktigt mysko att jag kommer ihåg mina drömmar varje natt. pappa säger att det är för att jag sover för mycket, vet inte riktigt vad jag tror om det. iallafall så vaknade jag i natt vid kvart i 5 någonting av att jag låg och grät. jag drömde att alex hade dött. min första tanke när jag vaknade var typ "jag ville inte att han skulle försvinna och speciellt inte på det sättet", dvs. jag trodde min dröm var sann.

kommer inte ihåg speciellt mycket utav drömmen mer än att jag hade kvar en tröja som var alex som pappa tog ifrån mig och klippte sönder. han sade att "man måste ju komma över det någon gång, precis som när mormor dog" (min mormor lever).. så började han berätta om hur mamma och pappa hade bråkat på någon fest de hade haft någon gång efter mormors död och att han tyckte det va oartigt mot gästerna att mamma var ledsen eller nått sådant. usch, jag tycker inte alls om den pappa som var med i den drömmen. tur att pappa är i stortsett tvärtom.



jag smsade angelica vid fem tiden när jag fortfarande låg vaken och hon svarade direkt att hon oxå var vaken. blev riktigt glad utav att hon svarade, hon hade oxå drömt typ en mardröm, och hade vi varit i falköping vet jag precis vad som hade hänt. vi hade lagt oss och sovit tillsammans, men först antingen satt på en film eller fikat. mys som fan brukade vi ha! puss ♥

vi är sega, men ganska bra ändå

juste, jag har inte berättat the big news.. vi har köpt ny tv. hihi, jag är happy happy happy! precis som mormor köpte färg tv när kungen och drottningen gifte sig kände väl mamma för en liten uppgradering nu när det är dags för kungligt bröllop igen. bort med den fula tjocktv:n och hej 46 tums platt tv! FINALLY.. vi va nog sist i sverige, eller?



vackert att man ser mej speglas i tv:n oxå, haha! nej, nu är det dags för middag...  tackohej!


it's a bag in box, it's a bag in the box..

sådärja, nu är jag hemma igen! mötte upp pappa på hans jobb vid 5 tiden och var lite med honom, han köpte bland annat en väska till mig (tack pappa!). fick den för att jag städade min lägenhet själv i falköping, han hade ju lovat att jag skulle få någonting. haha, det var så sjukt när jag hittade väskan på oasis blev jag fett glad för den är lite lik min älskade mulberry väska som jag fortfarande sörjer att jag inte har råd att köpa. men någon gång i livet ska jag köpa den, det ska jag! punkt slut lixom. iallafall så gillade jag den, sen när jag gick på stureplan påväg till pappas jobb gick jag ju förbi mulberry butiken, så jag var ju bara tvungen att hoppa in och titta på väskan. blev helt tårögd över att jag inte kunde få den istället, haha, men som sagt.. någon gång ska jag äga den väskan!


i wish..

tänker faktiskt inte lägga upp bilderna jag tog på väskan för de gör verkligen inte rätta för väskan.. eller hur är det man säger? väskan ser iallafall helt plastig och konstig ut på bilderna så sorry people. hehe..

wild horses i wanna be like you..

det är fint väder och jag är pank och shoppingsugen.. perfekt dag att åka in till stan ensam och bara kolla runt. tänkte jag kanske kunde möta upp pappa och käka en sen lunch med honom eller tvinga honom till att kolla runt i affärer med mig efter jobbet, haha. kanske ska svänge förbi hans jobb och tigga pengar iallafall? jaja, vi får se vad som händer i stan.. men dit ska jag iallafall. ha en bra dag alla fisar! ♥


go jempaaaaaas girls, HAHA!

you can't play on broken strings..

drömmen då. kommer inte ihåg jätte mycket efter som det trots allt var ett tag sedan nu, men det var iallafall ett stort gräsfält men när man var längst bort var man typ i edsbergsskolans gympasal på nått sätt. ni vet hur konstigt allt kan vara i drömmar.. iallafall så hade någon lärare fått för sig att vi skulle träna på att ha sex så killarna hade typ en ballong mellan benen och så skulle man låtsas att man hade sex på nått sätt. (flashback från nollningen?) kommer inte ihåg speciellt mycket, men vet att det var folk från bland annat "9E" där och massa andra randoms. plötsligt gick jag med nån kille som jag först trodde va gewers, sen en blandning mellan tim och wille mot en grässluttning. där i gräset låg angelica med en tofs mitt på huvudet och sollentuna united fotbollskläder (wtf?), sen vad det två random tjejer och maria weckman som också gick i min förra klass. riktigt mysko, men jaja.. jag gick iallafall och lade mig med dem medans gewers/wille/tim fortsatte ner för grässluttningen och ut i ingenstans. asså jag fattar verklogen inte var jag får allting ifrån heller, inte direkt sånt jag brukar tänka på på dagarna, HAHA! eller är det? ;)


ett som är säkert är iallafall att jag saknar min angelica paula palm! vaknade under natten av ett sms från tösen och gissa om jag somnade om med ett leende på läpparna. kom hit snygging! ♥

alway look on the bright side of liiiiiife, dudududududududuuuuu!

NU.. är jag äntligen utvilad! måste ha haft någon slags sömnbrist kvar från det hektiska schmat i falköping, hehe. kollade nyss på termometern och det är övöer 18 grader och klockan är bara 9, heeeej shorts väder och solning idag. fuck gymmet, instängd kan jag vara imorgon. hääääärligt! jag har ju börjat få slut på varma "vår" kläder. iof kommer jag antagligen behöva det på måndag kväll, då det är dags för 9E reunion. bra att någon äntligen tog tag i snacket! så nu ska vi iallafall grilla och chilla vid rösjön, hej jag behöver köpa typ en hoodie eller nån varm tröja? har verkligen ingenting sånt.. inte bra. förövrigt är jag hungrig igen jag åt ju en meeeeega middag igår, iof var det 14 timmar sen (ja, jag har sovit i 14 timmar, haha!).




checka sexy pics på klassen HÄR.

nu ska jag ragga 9e:are, käka lite och sedan berätta om den tredje konstiga drömmen i rad.. wierd!

det är kanske lågtryck, lågkonjukutur är det iallafall

måste bara skriva det att beachträningen var rolig men jag var sjukt trött så jag somnade direkt när jag kom innanför dörren och vaknade nyss. ska lägga mig och sova igen nu, men ville bara uppdatera världen med att det blir mer bloggning imrn helt enkelt. puss och godnatt!

när du har sommarlov..

vågen som har varit väldigt stabil ett tag har nu börjat tippa åt både det ena och det andra hållet. värmen påverkar i stortsett lika mycket som nya dåliga vanor och högre krav. den osynliga bekräftelsen jag kände att jag fick innan är borta, även fast den var högt omedveten hjälpte det mig mycket. vet att det finns viktigare saker att hålla i balans i livet än just det här, dock betyder det mycket för mig på något sätt och det stora skillnaden har fått mig att tappa greppet lite. jag har lovat mig själv om och om igen att försöka släta ut det och börja om på nått, dock är det svårare än vad man tror. känns som vågen tippar när som helst, och det är inte åt rätt håll. eller det beror väl på hur man ser det, jag tycker det är rätt på ett sätt så det kan rätas ut sen.. men jag vet oxå att vågen inte står så snett som jag tror. vi får se vad som händer. men det sviktar, och jag vet vad det beror på.



117 900 14 16 8 2 via telefon och sms

herregud vad jag vill vara mig själv på den här bilden just nu! har på mig samma tröja (hehe, det var oxå en slump) och sitter vid frukostbordet, fast hemma. tänk om jag vore på kreta (?) nu och kunde sitta och äta en goda frukosten i supervärme, för att sedan gå ner för de långa sandiga trapporna till havet och svalka sig. eller att bara ligga vid pool kanten och sola. eller spela beachvolleyboll på stranden. åååh, jag vill dit nu! men jag tackar inte nej till att ligga och sola på ett pooldäck i kroatien heller! speciellt inte när jag vet massa folk som ska dit, kanske stöter på någon.. och det vore faktiskt grymt! roligt! nej, tillbaka till verkligheten.. annie kommer klockan ett, måste käka frukost och helst lunch oxå innan dess så det är väl bäst att sätta igång, haha! tackoooohej!


keep dreaming, keep keep dreaming in looooove!

jag hade en sjuk dröm om vattenland inatt igen! vad är det för fel på mej, haha, är jag sååå sugen på att bada? iallafall så var jag där med alla rig 93or och det var lite likt drömmen igår, men ändå inte. mar var i en liknande slags grottta som igår men i början åkte man í typ sånna tekoppar som finns på grönalund (fast i vatten). efter ett tag så slängdes man ur dem och in i vattnet där det fanns snurrande plastplattor (de såg ut som sånna som finns i badhus ni vet?). plastplattorna gav sjuuukt mycket fart och man flög fram i vattnet. efter det kommer jag inte ihåg så mycket utav hur det såg ut, men jag kommer ihåg att jag gjorde den här vattensaken två gånger. jag har faktiskt ingen aning om med vem jag var första gången, men då hade jag klätt av mig och hade bara bikini på mig. dock så hade jag inte mina bikinitrosor på mig när jag kom "ut" och skulle gå upp ur vattnet. istället hade jag på mig ett par stringtrosor, och för att ge er lite extra information så var det exakt de trosorna som jag hade på mig jag drömde om. så jag valde iallafall att "åka" vatten grejen en gång till med tog då på mig kläderna innan och tog med mig alla rig 93or. dock blev jag ju självklart dyngsur när vi landade i vattnet efter tekopparna.. och någonstans där ringde min klocka. som vanligt!



kanske ska åka till skara sommarland i sommar för att bli av med mina vatten drömmar? eller iof är det inget fel på dem, känns bara mysko när jag vaknar, hehe..

this ain't hollywood, this is sollentuna.

vad är FTP-server och RSS?

jag kanske ska bli kock? skulle ni äta min mat då?

asså jag måste bara fråga er om en sak jag har funderat på länge nog nu. typ alltid efter att jag har ätit nått onyttigt (typ nu, när jag småäter min tårta hela tiden!!) så känner jag att jag måste äta nått nyttigt efteråt för att få bort smaken och känna mig lite bättre. fick precis stor lust att äta en tomat lixom, är det här verkligen normalt? asså är ni läsare oxå så, eller äre bara jag som inbillar mig själv att det jag har ätit blir liiiiiite nyttigare om jag äter någonting nyttigt efteråt? kanske var därför jag fick ett galet infall att lägga en banan på tårtan, eller vad tror ni?




vacker tomat jag måla, hahaha! ;)


det jävla bandet har blivit lurat. som vanligt

det finns en låt som jag har fått på huvet. och inte bara jag, utan ellen oxå. och marcus. och oscar. detta bådar inte gott då det oftast slutar med att vi springer runt i huset och sjunger.. ja, vi är inte normala. men vad kommer grannarna säga? eller det kanske inte går att klaga på sina grannar när man bor i villa, så länge man inte har typ fest?



det är inte sean banan, men lyssna för fan. den är GRYM!

timmiiefjortisbooi, haha!

hittade en bild på mig och tim från i fredags.. tycker det va en fin bild men den kan kanske misstolkas lite? eller äsh, man får ju ta kort med sina kompisar! iallafall så var jag sjukt röd i ansiktet på bilden, därför lägger jag upp den svartvit här, bara måååååste ni se den i färg så har tim den som profilbild på facebook, haha! :)


sommarträning

fick äntligen med mig oscar ut för att köra löppass 1, dock tog det en halv timmas tjat och en och en halv timmas väntan, men det var det värt. kunde inte riktigt maxa fullt i minutaren pga att jag kände av mina skador, men det var lika bra så han orkade med. jag körde ganska hårt med honom verkade det som när han sade "jag tror seriöst jag kommar svimma när som helst, Hanna" efter att vi var klara. men det är bra, då vet man ju att man har tagit ut sig ordentligt! ska iallafall föröska få med mig oscar ut nästa vecka på både hoppasset och löppasset.

för er som inte vet om det (såg att det har börjat trilla in massa nya läsare, Välkomna!) så går jag ju på ett rig gymnasium i volleyboll och har därför fått ett tränings program att följa då man ska träna 4-5 pass i veckan (ca 2 gym pass, ett hemstyrke pass, ett hoppass och ett löppass) och det är de passen jag pratar om lite då och då. 



nu är jag och oscar tydligen skyldiga att diska all disk som inte går att diska i diskmaskinen också bara för att vi har varit lediga hela dagen.. och det har ju inte marcus? iallafall så ska vi diska klart och sedan cykla iväg till rampen för att bli ägda av lite småungar, kommer nog upp bilder och kanske nån film sen. haaare gött! 


det luktar drottning, säg vem kan det va?

har förstått att det är nånting som händer i stan varje dag fram tills på lördag då det är kunga bröllop, eller vad ska man säga, drottningabröllop? bröllopet är iallafall på lördag och jag känner mig faktiskt ganska tvungen att åka till stan och kolla. "lär ju vara folkfest!" haha.. vore kul att låna mammas systemkamera för att få lite bilder på våran nya drottning tycker man ju. dessutom ska det vara typ uppträdanden eller nått sånt i kungsträdgården klockan 20.00, får väl se hur kul uppträdandena är, men jag tycker det är skönt att bara vara ute bland folk lite grann.





förresten, kommer vi få nya pengar nu med victoria på istället? det vore ju lite tufft, heheh! tycker man borde kunna mass producera fram massa enkronor med victoria på som man sedan skänker till massa fattiga uteliggare som får använda dem först. på så sätt så sprids ju pengarna inom de olika marknaderna och fattiga männsikor får lite hjälp. jag vet att det är sämst idé egentligen, men vore det inte bra om det skulle funka?


bara jag som tycker hon ser lite mysko ut när hon ler? hennes haka blir lixom fett lång och hennes läppar försvinner, hahah!


nu ska jag steka hamburgare innan jag cyklar till vallen för att köra ett löppass, ha en bra dag folk! ♥

mina bröder är de bästa!

titta vad söt oscar var som kom med frukost till mig.. marcus va ju inte hemma (a)




super gulligt utav honom.. men klantig som jag är kan ni ju gissa vad som hände? (a)



förlåt oscar och tack så mycket för frukosten. du är bäst!

jag drömmer om bröst.

jag drömde någonting helmysko inatt faktiskt.. om paow och hugo bland annat. jag drömde att jag och massa annat folk var i en slags uppbyggd vattenfylld grotta med massa backar och olika strömmar och missions. det fanns många olika "lag", om ca 5-6 personer, som alla hade varsin gummibåt som man skulle åka på igenom strömmarna osv. vid vissa övningar blev det dock kö, så vi fick vänta 4-5 grupper ibland. iallafall när vi stod och väntade på en grupp såg jag att i gruppen framför mig var paow. eftersom att hon alltid verkar vara med hugo började jag titta efter honom men hindrade mig snabbt eftersom att "han inte är bloggare" (eeeh, jo det är han visst.. ?). iallafall så "höll jag ögonen" lite på paow eftersom att hon verkade vääldigt glad och sprallig och precis som en liten 4 åríng stog hon och drog i sin bikiniöverdel och "råkade" visa sina bröst. och där kommer också en konstig sak... paow hade inga bröst, absolut ingenting. lixom mindre än mig och lika stora som en liten baby! jag kommer ihåg att jag blev lite småglad för det.. efter ett tag när hugo kom ner för någon slags trappa som jag uppfattade som en blandning av utseendet av virveln i husbybadet och en tunnelbanetrappa, blev mitt leende ännu större. jag minns att jag tänkte "så killar kan faktiskt gilla tjejer utan bröst? till och med äldre killar! vad bra då, då kanske det inte är det som är fel på mig iallafall".


bild: hugorosas.se

efter det ringde min klocka för typ 17 gången och jag vill ju inte sova bort heeela dagen, så uppstigning för en kvart sen blev det. nu sitter jag och kollar på sex and the city och ska väl ringa hit marcus och be honom fixa frukost till mig sen (a) PUSS!

beachkläder, eller ska jag säga underkläder?

hemma från ett långt möte med caan, men det var det värt. tror vi kommer bli snygga i sommar jag och annie.. dock är det ett litet problem att tollis är så snäll och svår att säga nej till på något sätt. men jag tror iallafall det blir en mörkrosa (?) (eller fuchia som tollis tvingar oss att säga, haha) sport bh, ett svart linne och våra mikasa shorts som vi spelar match i. namn och nummer på linnet och bara nummer på sport bh: tror jag kommer bli grymt! får vi tag på några sponsorer så tyckte tollis att vi skulle köpa "representationskläder" oxå. vilket skulle vara en hoodie, trekvartsbyxor och en piké utan armar.. men ja, vi får se. jag har iallafall fått hem massa kläder att prova, så det lär bli toppen!


tänk om man skulle kunna vara sponsrad av lacoste, haha, kanske ska höra om de är sugna? ;)

egentligen så hade jag tänkt att köra ett hopp pass ikväll, men jag är alldeles för trött för det nu känner jag.. kompenserar det med en löppass imorgon och sedan beach träning på onsdag. känns som att jag kommer vara duktig i sommar faktiskt! nej, som sagt så är jag super trött och ska därför ta och nanna kudde. GODNATT! ♥

ellen är omogen, tyvärr är jag smittad... man blir som man umgås

bakningen är färdig och tårtan blev väl kanske inte direkt som jag hade tänkt mig, väldigt ellen style, HEHE. allt gott man kan tänka sig blandat i en stor deghög iallafall, men vacker poesi á la Faggy on the top.


för er som inte ser så står det "Bajs baby" på den, hehe. först var bananen stor och hård...


..efter att ellen hade haft en liten trevlig stund med den slaknade den dock.



menmen, den var god iallafall! någon som vill smaka så är det bara att svänga förbi, tack o hej!

baby jag är ju kung i stan, jag flyger högt som en albatross!

har tänkt massa på att jag ska ta tag i dagen idag och har massa idéer, så för att allt ska klarna lite för mig själv tänkte jag skriva upp allt här, hehe.


- äta upp fruktsalladen som jag gjorde till frukost

- baka nått kul och gott med ellen

- äta det vi bakade (HEHE!)

- köra ett hoppass

- åka till caans butik nånstans långt bort i helvete och köpa beachkläder till mig och annie

- åka till kista (?) och köpa ett par jeans och spana på lite övriga kläder

säkert någonting mer jag har tänkt att göra, men jag tror inte jag hinner mer idag.. i'm a busy womaaan! kanske är lika bra att ringa ellen och få någonting gjort så dagen inte bara degas iväg som den gjorde igår efter gymmet, heehe.



kanske blir nått sånt här gottigt idag som mr Fag och mrs barcelona gjorde för ett tag sen, men vi får se, hehe!


her intention is not falling to the floor, hon har bara träningsvärk i magen

just nu känns allt som en tävling och jag tror jag kommer förlora en del. men att prioritera är nog allt i det här fallet, dock vet jag inte på vad. är det lönt att kämpa för någonting man inte tror man kan klara på grund av någon annan, eller är det bättre att satsa på de målen men själv har full kontroll över? men ska det verkligen vara så, att man bara satsar på det som man har kontroll på och inte det som känns viktigt? man måste ju våga chansa också, eller är det bara dumt? haha, massa tankar på olika saker blandat i en text där jag inte konkret kan säga vad det handlar om blir ganska luddigt, tur att åtminstonde jag själv fattar.. eller jag tror jag gör det?

trött som fan är jag, det är ett som är säkert. därför avslutas kvällen meeeed.. en låt som jag har haft på huvet ett tag nu och som jag gärna skulle vilja kunna sjunga utan att det skär sig i öronen!



bildbomb från chanel

på beachålle blev det lite fotograferande med chanels kamera för min del, och nu har hon äntligen laddat upp alla bilderna på FB. kolla vad snygga alla va!


angelica ♥



malin, haha, snygging!



stolt fotograf av bilden jag bestämde att han skulle ha som profilbild..



sofia har visst hittat sig en tuff kille, hehe






emma-franskakompis och jag



söta volleybollare ♥



brillorna va grymma!



pussbilder med sofie och tuffingen fick jag oxå taget..






gruppfoto nån gång i början innan vi (vi tuffa alltså) kom..


flowercampower

när jag ändå hade lånat marcus mobilkamera för att ta kort på chokladen kände jag att jag kunde prova den lite till. faktiskt helt okej bilder för att vara en mobilkamera. tillskillad från bilderna man kan ta med min (astrids mammas gamla) mobil, hehe. dags att köpa ny mobil, kanskeeee?



jag har alltid tyckt att de här blommorna är sjukt fina och bestämde mig för att jag ville ha de på mitt bröllop första gången jag såg dem, nån gång när vi precis hade flyttat in i det här huset för vad är det, typ tio år. tänkte att jag skulle ta mina kunskaper som lars theng har gett mig och försöka artbestämma den här blomman. allt för ett perfekt bröllop. när jag gick och funderade tänkte jag att jag kanske ska sätta lite krav för mitt framtida bröllop, det är ju trots allt det som sätter livsstandarden hehe. vera wang klänning, rosa små fina blommor, stora vita och rosa blommor och massa fint kanske? eller varför inte nån annan dyr designklänning och ett klassiskt bröllop med stora röda rosor i massor? det är kul att drömma iallafall...





lite sommar är det, trots det dåliga vädret..

live your life, cuz you're gonna die one day.

hemma efter låååångt gympass jämfört med våra entimmaspass i fkp, men de va bra av oss. kände att det fick bli lite lungt idag, måste lära mig hitta maskinerna osv. alltid svårt med nya gym. jag och ellen fortsatte med det nyttiga och åt nån dinkelsallad och lax till lunch, mycket duktigt känner jag. har inte varit så här hälsosam på länge, hehe. iallafall så bröt jag all nyttighet när jag kom hem och såg att vi hade gottis choklad, som vanligt. det är faktiskt en stor fördel med att bo själv, jag köper inte hem massa onyttig skit som man äter sen när man blir sugen. men kolla på den, ser den inte typ perfekt ut?


kärlek. det måste ha varit någons vilja att jag skulle vara onyttig, annars hittar man inte sånt här i godisskåpet. inte så här goda grejer iaf. sry ellen, det räckte inte till dej btw (a). kööööp den här chokladen, sjukt god!

stora och små som körsbär

morsning korsning!
sitter här lite smått nyvaken i köket och har precis käkat upp en stadig grötfrukost, duktigt värre! snart är det alltså dags för mig och ellen att sticka iväg till gymmet. ska bli superkul att se hur gymmet ser ut här hemma, har ju faktiskt aldrig varit där, men det ska det bli ändring på! ska vara grym den här sommaren och gymma och rehaba som fan. det klarar jag, jag ska ju bli bäst! lite själv taggning här, hehe, men det behövs ibland vet ni. det är så typiskt mig att alltid försöka övertala mig själv massa saker.. typ om jag känner mig trött så kan jag övertala mig själv att jag har feber, eller när jag försöker övertala mig själv om att jag inte behöver folk som jag egentligen saknar som fan. och jag syftar inte på angelica, henne vet jag att jag behöver och att jag kommer ha kontakt med!




svåresfjortisfest

blev visst lite senare än vad jag trodde eftersom vi tydligen skulle hem till mr fagfamily.. hade faktiskt en sjukt bra kväll och märkte hur galet bra våra familjer passar ihop. verkligen sämst humor och alla satt och skrattade åt alla vid matbordet, grym stämning faktiskt! dock sjönk min egen stämning grovt när jag kom in på facebook. det slog mig återigen att angelica kommer inte finnas i falköping när jag kommer tillbaka. om jag kommer tillbaka. har inte kunnat tänka på annat och allt känns bara snopp just nu. vill ha min angelica som jag brukar kunna krama på varje dag nära mig. men det är bäst för henne att vara hemma, så jag är glad för hennes skull att det funkar oxå. för att inte deppa sönder imrn ska jag börja ta tag i min träning direkt och ska pallra mig iväg till gymmet vid elva imorgon bitti med ellen. tur att man har någon som pushar en lite! jaja, tjat om sovdags som vanligt när jag är hemma.. så de är väl bäst att lyda pappa då. godnatt! ♥


schmaales krydda..

puss på angelica

under gårdagskvällen kom lite blandade känslor fram, men i helhet var det en bra kväll tycker jag. sandigt och skummigt värre kan jag bara berätta för er som inte var där! trots lång dusch är jag fortfarande sandig och helt torr på kroppen pga skummet. kan berätta mer om kvällen senare och även lägga upp lite bilder från förfesten hos chanel. nu har jag iallafall lite bråttom, tåget går klockan tre och sofia kommer och hämtar min datan klockan två och jag måste städa och packa. hehe, bra hanna! därför blir det iallafall inte mer bloggning förrens jag kommer hem, kanske vid 7 tiden ikväll eller någonting sånt. cyaaaa!



when you feel like a caterpillar in a football

herregud vilken lång dag det har varit idag, och klockan är bara kvart i sex! har hunnit med så sjukt mycket idag känns det som. sofia och astrid va ju här imorse, under dagen har jag städat hela lägenheten och diskat sjukt mycket disk, så jag ska bara dammsuga och putsa lite fönster sen så är jag klar. dessutom så har sofie flyttat in hos mig nu, så nu har jag fått en sambo!  vi har planerat vardagsrummet som jag tror kommer bli grymt! ska ta lite före och efter bilder tänkte jag, så ni får se all den magic sofie gjorde när hon kom. eller så va det bara så att vi båda blev lite inspirerade (all ära får hon inte, hehe). iallafall så tror jag det kommer bli grymt bra! blir så mycket mer hemtrevligt på nått sätt när man är två lixom.  förresten så har det kommit upp bilder på hur det ser ut på terassen nu inför kvällens beach ålle. visst har johan och jocke jobbat på bra med sanden, hehe ?


hejviärbrapåattsova!

goder morgon!

nyvaken och lite smått besviken sitter jag här med sofia, haha. eftersom det blev ganska sent igår så är det ju sjääälvklart att vi inte vaknade utav någon utav våra alarm och missade hela skolavslutningen! riktigt misslyckat! jag som hade stått och provat massa kläder, haha. nej usch vad konsigt och dumt det känns att inte ha varit där. förlåt skolan! nu ska jag och sofia skaka lite rumpa och typ få tag på alla människor som verkar lite smått sura på oss av nån anledning.. skaka rumpa, skaka rumpaaaaaa


klittning av mej och sofia på g. stackars tims data!

nyss hemkommen från en trevlig kväll med andreas eriksson, grunden, alexandersson, sean och sofia. kalla och blöta gick vi genom falköping, gött som fan! iallafall så är jag och sofia trötta som få nu så det är nog dags för oss att sätta på en dålig rulle och slagga lite innan skolavslutningen imrn. imrn blire även storstädning av hela lägenheten och sedan beach-ålle. juste ja, lite klittning lär väl vara på g från min och sofias sida oxå.. myys!


"liknande" kväll förra året.. aa, fast ne.

she is daddys little girl..

kemi kursprov avklarat nu då iallafall.. vet inte riktigt hur det gick, men jag vet att jag inte kunde räkne grejerna, som vanligt. pratade nyss lite med pappa och vår sommarplanering exiseterar verkligen inte, allt är snurrigt som fan. det ända som är spikat är iallafall kroatien, att det är skolavslutning imorgon och att vi flyttar ut på lördag. för att underlätta lite för mig själv så tänkte jag iallafall börja städa lite smått idag eftersom jag inte kommer vara speciellt sugen på att göra det imorgon, då ska vi bara ha roligt! hehe, mamma orkar inte åka ner hit så om någon är sugen på att köra upp mig och min data och lite väskor till sollentuna på lördag eftermiddag tackar jag inte nej. även fast det blir sjukt jobbigt att städa allt så mutade pappa mig med att jag får fyra hundra då, och de blir väl okej. dessutom betalar de alla mina beachgrejer fram tills vi fixar sponsorer, grymt bra! tack pappa! (a)

nu ska jag hoppa i säng och sova någon timma innan det blir fika och genomgång av sommarfysen i hallen. cyaa bitches!


nu ska de blir krull

tjabba tjena hallådär!

tänkte bara berätta för er galna fiskar där ute att jag är med i Hugo Rosas tävling om en krulltång. ja, det är inte en locktång utan en krulltång (HAHA!). bara så ni vet lixom...


guymakenotgaymake

tänkte bara tipsa er alla om blackhead eliminating som är en ganska gammal grej, men lika bra för det. jag och angelica tog precis en liten paus i pluggandet och tvättade anisktena med det, herregud var friskt det känns. man märker verkligen att det hjälper! stort tips till alla där ute med blackheads och finnar (eftersom det är renande hjälper det även mot finnar). tycker faktiskt att även killar borde börja ta hand om sin hud mer. det är många i sthlm och så som har börjat göra det på senare tid och till och med har börjat sminka sig, vilket kanske är lite vär ambitiöst till vardag. men tycker man om det så varför inte. iallafall så tycker jag det kan ta och sprida sig lite mer till småstäderna (falköping!), har sett hur många killar som helst som skulle se väldigt mycket fräschare med en liten blackhead kur.. nämner inga namn, haha!


nackdelen med att vara blond

Vad hände när blondinens pojkvän sa att han älskade henne?
- Hon trodde honom



if i make a wish..

råkar veta att det inte bara är jag som har fallit för de här skorna, även många andra bloggar skriver om dem.. synd bara att jag känner mig så obekväm i klackar. det är ju knappt värt att köpa dem då.. men ändå, de är så enkla och bra! snälla god gör så jag slutar växa, jag är 178 nu och med 14 cm klack blir jag... 192! att vara över 190 är typ min största rädsla, haha, finns knappt killar (som inte är volleybollare) som är så långa. kanske ska göra som resten av sveriges inavlade volleyboll familjer har gjort och leta upp mig en volleybollspelare, vad tycks om det?


myspys

nu kom jag precis innan för dörren efter att ha gått en hel mil, inte direkt så jobbigt som jag trodde det skulle vara.. hade ju bra skor på mig, hehe. göransson, linn och jag tog vägen nerför skidbacken tillbaka till skolan, snacka om att bli blöt! nu blir det iallafall mjukisbyxor, duntäcken och massa mys framför bröllopsfotografen tillsammans med linn och angelica. de sitter i sängen och ser lite otåliga ut så det är väl bäst att jag sätter på filmen nu. PUSS !



så kul hade jag när det var jag som väntade på dem... kolla vad sjukt bredaxlad jag ser ut att vara på mittenbilden förresten, haha!

låååångpromenad

godermorgon godermorgon!

härlig dag att försova sig på idag när jag absolut inte får komma försent och missa bussen upp till berget. vi har hälsodag och ska gå en mil med klassen, nackdelen med att ha gympalärare som mentorer, HEHE. iallfall så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, därför satte jag mig vid datan (?). jaja, iallfall så måste jag nog fixa mig om jag ska hinna vara vid skolan och ha ätit frukost då klockan 9. förresten, checka sexiga morgon frillan på fröken trött...




i'm just trying to be happy

hemma nu efter en träning som faktiskt kändes bra.. inte ofta på senaste tiden jag har känt mig någorlunda nöjd med mig själv efter en träning, men idag var det roligt! gymmade även med proppen som är min blivande sambo vilket var kuligt värre. nu när jag kom hem sjönk genast stämningen, cicci har åkt hem för sommaren och angelica är nere. förstår att det känns jobbigt att flytta ifrån oss, vi som är så bra (a). kvällen lär spenderas med näsan i kemiboken iallafall, skrev redoxprovet idag vilket gick sådär. höjde mig med nån procent, men inte så att det räckte till vg. nedrans oxå, jag som vägrar att få g i kemi a ska iallafall göra ett nytt prov på hela kursen som kan höja mig. taggaaaaad jag känner mig på att plugga in hela kemiboken till på torsdag, eller inte. annars så kommer maddefisk till oss ikväll så vi ska försöka muntra upp angelica lite granna också. dessutom hade vi egentligen tänkt att busa till det och nattbada eller nått sånt i natt, men det verkar inte som att det blir av.. iallafall inte för min del /:



härsärskriverviinteastrid

nej vet ni vad.. nu fick jag en grov knäpp och fick panik. var tvungen att byta header. den jag hade var så sjukt olagligt ful verkligen! nu får vi stå ut med den här så länge tills jag har raggat med mig någon ut och fotta och sedan ger pics till någon som finally fixar min header till någon proffsigtgrym! någon som känner sig sugen? ellen? madde? josefin? kom igeeeen nu bitches!



bara för det va den tredje bilden jag tog med min cam!

godnatt och jag vet att jag inte har bloggat mycket idag. felåt

titta vad kul jag har en fredags kväll som denna... eller nej, vad fan, det är ju måndag! jaja, struntsamma, sista riktiga dagen i skolan innan sommarlovet i vilket fall som helst. herregud känner hur jag svamlar och skit, dags att duscha.. efter det blir det kemi plugg och massa sovning.


fagfkpmelike

vet ni vad jag glömde berätta igår, om en liten chock jag fick.. när jag satt på tåget och sov så väckte konduktören mig för att titta på min biljett. när jag ser mej om lite smått yrvaket ser jag dennis m sitta brevid mig. haha, trodde jag hallucinerade först, men när jag såg honom sitta och ta egobilder blev jag säker på att det va han. iallafall så åkte han med mig till skövde, bytte där till tåget i falköping och gick av i falköping. och tydligen så är han visst härifrån! fatta vilken chock jag fick.. jag som trodde alla stora bloggare var från stockholm? madde berättade sedan att de hade gått i samma skola osv. en riktig falköpings bonde från grund och botten verkar han vara iaf. gött mos!


tihi, syns nästan på bilden... och syns det på bilden i inlägget under att jag inte visste vad jag skulle ha på mig och tog det första jag kom på, hehe? (a)

känner mig sne

pling plong, sitter här vid datan och väntar på fröken linn segis. hehe, ska ut i skogen på mösseberg och kolla på blommor idag, jag är lite nervös av nån anledning. gillar inte skogen direkt. fine att gå ut och typ springa i skogen (händer aldrig) men då är man iallafall på en grusväg lixom, inte i själva skogen. nej usch, det här blir en upplevelse! nu äre visst dags att tagga, tiden går fort när man har roligt. skola nu alltså! PUSS





feelin' like carrie, and not

min ipod känner mig. eller så är den bara riktigt häftig för just nu kommer bara låtar som får mig att tänka på fel saker upp. vet inte riktigt vad jag ska tro. antingen så är det ipodens fel, eller så tänker jag på fel saker och vinklar det fel i varje låt jag hör. vilket betyder att det blir mitt eget fel.. nej, det är lättare att skylla på ipoden. inte funkar det att ladda in ny musik heller för den delen, dumma ipod. någon som kan göra den normal, och få den att spela rätt låtar, igen?


5 juni 2010

gutenmorgen!

sitter här vid köksbordet och diskuterar fotboll med marcus, haha.. hur mycket tror ni jag fattar? idag är det lite fullt upp för min del, eller egentligen inte, men jag har iallafall planer. ska sola med pallelito samtidigt som vi kekar jordgubbar och melon nån gång innan tolv, sen ska jag åka till sollentuna och kolla lite med mamma, jag ska plugga lite kemi och sen vid fyra tiden är det dags för årets gatufest. ajaj, ska jag hinna med och få nått gjort kanske det är dags för mig att klä på mig och försöka gnugga bort det sista utav ellens vattenfasta mascara. kulkul när man har glömt neccesär att kriga med gammal skit och tvål för att få bort allt. förresten, på tal om någonting helt annat! oscar fyller år om fyra dagar, han går i fyran, vad fan ska man köpa till honom? vore mega tacksam för lite tips och så..



tycker inte alls att det var länge sedan jag tog den här bilden.. men nu ska vi ut och sola. mysko!

inte visste nån vad kärlek var innan dagny kom till stan,
nu sitter vi där och doppar skorporna på café sjuan hela dan......
"daaaaagny, kom hit och spill.. åh, åh, åh daaaagny, fem droppar till"


if you comment, your wish might come true..

såg förresten att en viss hemlig "m" hade kommenterat inlägget om studenten, kul att få lite respons. fortsätt så! kommentera mera, kommentera mera.. haha, känns lite som panta mera reklam för mig på nått sätt, hehe. jaja, kommentarer tack! sova va det ja, godnattis!


they will be in my way after you're gone, leave nothing behind.

hemma igen efter en lång kväll i stan sitter jag här i köket med en stor skål jordgubbar, hehe.. härlig kväll ändå, men kände mig sjukt felklädd! hann ju inte byta om eller fixa mig innan vi åkte utan fick leta fram kontanter och busskort och sedan springa iväg. självklart hade ellen och palle som planerat allt fixat sig.. så ja, felklädd kan man ju minst säga att jag kände mig. filmen tyckte jag faktiskt var riktigt bra iallafall! kände dock igen mig lite för mycket under vissa delar av filmen vilket kanske personligen kändes sådär.. dock var filmen underhållande och rolig då och då. hehe, satt brevid några tanter i mammas ålder som typ dog av skratt hela tiden. funderar på att rekommendera den för mamma och charlotte, så kan de vara någon annans irriterande tanter?

nej, nu känner jag mig alldeles för trött. ska jag komma upp imorgon måste jag hoppa i säng nu.. soltime med pallelito lixoooom! SPANK SPANK FROM MR HANK!


jordgubbar vare..

satc 2

haha, palle och jag kom med förslaget till ellen att vi skulle gå och kolla på Sex and the city 2 ikväll. nyss skrev ellen till mig "vi åker om 30 min", hehe, tack för förvarningen. jaja, ska iaf bli super kul! nu måste jag stressa ner till ellen, lyckades ju vara så smart att jag glömde min necessär i falköping, så ska jag fixa mig något blir det hos ellen. iallafall så blir käk och bio i stan ikväll så inte mycket uppdatering förrens vi kommer hem, PUSS!


for years i've been holding you down

vet ni vad jag kom på såhär i studenttider? att jag har aldrig varit på en student och nu iår när jag faktiskt hade chansen att iallafall kolla hur de gör i falköping så missar jag den också för en himla tandläkartid. iallafall så tror jag inte riktigt jag har hundra procentigt grepp på hur man gör, varken här hemma eller i falköping. så snälla, förklara, haha. jag vet att vissa har studentskiva, sen har man ju nått med familjen, åker flak sen är man ju ute och festar oxå? men när fasiken har man allt? och har man studentskiva själv, det blir väl snopp dyrt? jaja, explain bitches. nu ska jag plugga kemi.. tillskillnad från vissa andra så har inte jag slutat skolan än och har ett kemi betyg som avgör om jag får vg eller inte.

tackohej!


bara för att det va typ ända bilden på den här datan, hehe.. nackdelen med att inte ha webcam!



när jag är som lyckligast.


ska vi cykla, så ska vi cykla med cykelhjälm

woho, tandläkaren gick bra och bedövninvgen är i stortsett helt borta nu.. skönt som fan. iallafall så gick allt bra med mig.. tyvärr gick det lite värre för pappa som skulle cykla till jobbet imorse. en hund hoppade ut en halvmeter framför cyklen så han blev tvungen att tvärnita och typ flög ner i diket eller nått. peter, våran granne, som cyklade som tur var samma väg och hann ikapp pappa efter bara några minuter. han slog tydligen käken ur led, typ bröt högerhanden och är allmänt blåslagen nu. kan tänka mig att det  såg sjukt läskigt ut eftersom att blodet hade runnit på hela huvet och nacken osv. förra veckan kom även oscar i en cykel olycka där en vuxen kvinna cyklade in i honom så att flög iväg och gjorde illa armen. nu har iallafall min familj fått upp ögonen för det där med hjälm mega mycket, så det är väl bara för mig att åka iväg och köpa mig en hjälm då. egentligen är det så dumt att inte alla använder hjälm, men vem tänker inte "det händer inte mig"? jaja, ser någon mig med hjälm i fortsättningen så vet ni varför. hehe, och jag kanske ska vara duktig och uppmana alla andra att använda hjälm oxå eftersom att både hon på vårdcentralen som hjälpte oscar och de på sjukhuset som hjälpte pappa sa att det var riktigt bra att de hade hjälm och att det kunde ha gått mycket värre annars. poängen med inlägget måste väl iallafall vara. börja använda hjälm folk, speciellt ni i falköping... så känner jag mig inte så ensam (och ni blir lite skyddade iaf)!


kanske ska skaffa mig en sån här mysko hjälm, hahaha?




håll upp händerna för stureplan

chachaaa!
känner mig lite smått nyvaken efter att ha snoozat sedan klockan 7, haha.. när som helst är det dags för mig att springa iväg till tandläkaren. efter det blir det antagligen en tripp till stan, det är ju fint väder och jag är lite små sugen på att bara komma iväg nånstans! egentligen borde jag plugga, men fyfan, det kan man väl göra i eftermiddag? jaja, istället för att sitta här och skriva gojja ska jag kanske ta och borsta tänderna som en galen jude så de inte har någonting att klaga på? förresten.. tänk om de vill att jag ska ha tandställning? de ska kolla på min tand som de drog ut sist, och den nya tanden är lixom snurrad nästan ett halvt varv.. inte bra !


kanske ska skaffa sånt här en gång för alla så slipper man tandläkare sen.. eller?

home sweet home

hejhejhallådär!

kom hem till stockholm för två timmar sedan efter en lite smått annorlunda tågresa tillsammans med david. trevligt med sällskap! sedan jag kom hem har det faktikst inte hänt mycket alls, vi stannade på Kruthornet och tog med mat hem. känner mig lagom tjock nu efter att ha tryckt i mig en hel hamburgetallrik, haha, tur att jag inte ska spela beach i helgen! Efter det så har jag varit en duktig storasyster och har hjälpt lilla oscar med sin svenska uppsats som skulle varit inne idag som han var ute i sååååå god tid med, eller inte... tror fanimej dålig planering och motivationshandikapp går i släkten asså! förövrigt så tar både ållebergsgymnasiet och rudbeck studenten imorgon, grattis grattis grattis till alla! tyvärr så kan jag inte vara med i falköping eftersom att sollentunas tandläkare lyckades boka in mig just den dagen, klockan elva. ni tror inte det är klockan elva som rudbecks utsläpp är eller? LYCKAT!

hjälp... nu blev det strömavbrott! hehe, blogginlägget kommer inte publiceras på några timmar visst. fail. godnatt!




inlägg jag skrev igårkväll, men tyvärr blev det strömavbrott .. kulkul! så det var inte mycket mer att göra än att gå och lägga sig..

as they try to teach me how to dance a foxtrot above my head.

godmorgon!

gårdagsnatten måste ha varit den härligaste på länge.. under ett tag blev jag ju så van vid att inte sova själv, så när det väl blev av kände jag mig helt obehaglig. iallfall så har jag ju fått sova själv nu ett tag, som känns som alldeles för länge (!) men igår då blev lite det lite ändring på det iallafall. sov med både cicci och linn och sov som en liten prinsessa, haha! inte bara på grund utan sällskapet kanske, utan även för att allt som jag har oroat mig för med madde löste sig vilket jag är sjukt glad för. sjukt härlig dag det kommer bli idag också känner jag. gick i skolan åtta till nio och nu ska jag och linn lägga oss och schteka lite på balkongen innan vi åker till skolan för att äta lunch. då kan man ju passa på att spana in treornas studentlunch oxå, kulkul! iallafall blir det antagligen beach träning vid tolv tiden idag oxå, sedan hemresa vid fem tiden kanske.. göttmos!






bara för att visa att man faktiskt kan ha riktiga sommar kläder nu ..




hehe, i wish att jag va så brun som jag ser ut att vara på den här bilden... btw, nån som har tips på ljusa korta jeans shorts? och säg inte dem från h&m, de är ju slut i hela sverige. typ.

sommar och angepillistjärten

sitter inne hos angelica palm och kollar på och kanske hjälper till lite att plocka undan i hennes rum. usch vad hemskt det känns! i bakgrunden hör vi tjejerna i volleyboll trean som taggar inför togan. vet inte riktigt vad det är för nått egentligen, men alla har lakan på sig och gröna kransar i håret.. påminner lite om... en grekisk gud typ?


kolla vilka härliga sommar bilder jag hittade på angelica förresten.. vill oxå ha sånna här tyffa bilder på mig!










blää, vet att jag säger/skriver det hela tiden.. men fy fan vad jag kommer sakna ange när hon flyttar!

PUSS! ♥


kamerakvinnan ... da da da daaaa!

kom precis på en sak.. jag vill ha en kamera! egentligen så har jag redan en, men den är typ seg och konsig och jag gillar inte den alls av någon anledning. jag vill ha en kamera som tar bra bilder, även i lite sämre ljus och som helt enkelt är grym! funderar på att kolla på den som Kenza har, hon verkade ju så galet nöjd med den.. men vi får se. ellen kom iallafall med den här kameran som tips:



wooooow, en guldkamera! hehe, är det någon som har hört någonting om den här kameran eller vad tycker ni om den?

funderar även på att kolla på den kameran som ellen har, som hon tycker är bra. tyvärr kommer hon inte ihåg vad den heter så den får jag kolla på senare. tackohej leverpastej!

min nya kärlek!

hehe, har hittat en ny favoritlåt.. knarkar den lite hipp som happ när jag pratar men minifredrik. gött som fan, vad tycker ni? HEHE ;)



bigstep 2010

kollade igenom min blogg lite och såg att det var superlänge sedan jag skrev någonting i volleyboll kategorin. eller egentligen så nämns väl volleyboll mycket i bloggen, men det tillhär ju vardagen. iallafall så tänkte jag att ni som är intresserande kanske vill se lite bra frekvensker från Big step finalen som vi förlorade mot södertälje. ni som inte bryr er kan ju bara skita i att kolla, toppen bra!



inte super bra filmat, men kan inte råför att finskorna inte vet hur man beter sig när en kamera är på....säger vi!

quintuskanmanfaktisktheta

tjännaaaa!

nu är jag nyss hemkommen från den sjukt härliga träningen.. beachvolleyboll och sola i toppenväder, vad sägs om det? känner att jag faktiskt inte fick upp så mycket ord i huvudet att skriva som jag brukar så jag kanske ska ta lite bilder istället. nej, nu vet jag vilken go ide jag fick! josefin klantrumpan glömde ju sin kamera här, så jag kan ju faktiskt sno med mig hennes pratande kamera ut och ta lite kort på brudsen. hon får fanimej ta och ladda in bilderna på datan sen och skicka till mig. lite besvär får hon allt oxå ha, jag som cyklade som en dåre för att hinna och nu ska posta eller göra nått med skiten. PUSS! ♥


hej jag vill passa i solglasögon.. är det verkligen så farligt, eller kan jag kanske våga mig på ett par wayfarers?

nu vill sofie träna, hejdå!

måste bara säga en sak.. HERREGUD VILKET VÄDER! Det är ju verkligen helt underbart! imorse när jag skulle klä på mig stog jag framför spegeln och funderade på om jag verkligen skulle ha på mig shorts, och bestämde mig efter ett tag för att ta med shortsen och tur var väl att de kom med iallafall, det har varit kanonväder idag vilket är super härligt! snart är det dags att cykla iväg till hallen för att gymma, efter det blir det beach och bad med tjejerna.. göttans. det är faktiskt sant det som man säger om att svenskar bara snackar om vädret, men inte är det fy skäms när vädret faktsikt påverkar dagen så super mycket. har haft fyra prov idag och borde egentligen känna mig sjukt trött och opepp, men nejnej, visst är jag trött i huvudet.. men varför inte vara det i kroppen oxå då?

nu tjatar sofie på mig om att vi måste cykla.. tackohej!

en halvblind funderare

var nyss nere i tvättstugan och funderade då på ifall jag skulle börja ha ett "dagens ord" som beskriver min dag, istället för att jag ska skriva långa onödiga inlägg om saker fom folk faktiskt inte bryt sig om. men efte ett tags funderande kom jag fram till att det antagligen inte skulle fundera, mitt ordförråd är inte tillräckligt stort! antagligen skulle ord som bajs, snogg, bäst och sol användas första veckan och efter det skulle jag inte kunna komma på fler ond. kände bara ni när jag skulle komma på ord att det faktiskt tog lite stopp efter sol. så tyvärr så får ni läsare läsa om mina dagar ett tag till måste nog utveckla ordförrådet lite först. med dennt högst onödiga fundering känner jag att jag vill önska er alla en god natt! sitter förövrigt med en sönderbruten tandborste i min mun. bra hanna!





herregud nu blir jag lite rädd.. kände under hela inlägget att det började bli svårt att se och att bokstäver försvann och flyttade sig lite hipp som happ och nu ser jag knappt nånting. tittar jag på det jag skriver ser jag inte vissa ord och ja allt ser bara kaos ut nu. är nog dags för mig att sova. bmina ögon blir säkert fyrkantiga snart! hjjälp!

sommarplågan!

Jag vandrar runt,
Vet ej var jag hör hemma,
hej, en resa in till staden
och ikväll så ska jag få till.
Alltför länge har jag känt mig lite svag,
för så många vackra människor
i inre Stockholmsstad,
ser en siluett, du försvinner lika snart
var är du nu, var är du nu.
lovar dig ett samtal, ringer dig ikväll
här är för mycket buller, jag kan inte höra dig

Lovar dig ett samtal ikväll, ringer dig,
Jag hittar dig, jag tar på dig, jag lämnar dig, vet inte ditt namn.
Jag kallar på dig
Jag kallar på dig,
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar på dig,
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar på dig,
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar på dig.

Är här igen
för att bränna mina pengar
hej, Jag ser dig i publiken,
då missar jag ett hjärtslag,
Allt för länge har jag känt mig lite svag,
för så många vackra människor
i inre Stockholmsstad,
ser en siluett, du försvinner lika snart
var är du nu, var är du nu.

Lovar dig ett samtal ikväll, ringer dig
här är för mycket buller, jag kan inte höra dig
Lovar dig ett samtal ikväll, ringer dig
Jag hittar dig, jag tar på dig, jag lämnar dig, vet inte ditt namn.

Jag kallar på dig
Jag kallar på dig,
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar på dig,
Allt förlänga, har jag känt mig ganska svag,
i inre Stockholmsstad
ser en siluett, du försvinner lika snart
var är du nu, var är du nu.

Jag kallar på dig
Jag kallar på dig,
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar.
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar på dig,
ja, jag kallar på dig,
Jag kallar på dig,
Ja, jag kallar, kallar,
ja, jag kallar på dig,
Ja, jag kallar, kallar,
ja, jag kallar på dig.


fredrik tycker bebisen är töööng!

stackars barn.. vilka sjuka föräldrar gör så här mot sitt barn egentligen? galet!


gillagillagilla!

någon som har  märkt den lilla nya knappen på min blogg? nehe, kanske inte.. men nu har jag iallafall en "gilla" knapp, så bloggen är kopplad till Facebook på något tokigt sett. har ni automatisk inloggning på facebook, vilket jag tror de flesta har, så kan ni se vilka utav era vänner som har gillat vilket inlägg osv. inte så kul egenligen, men lite kanske.. ville mest prova om det funkade, och det gjorde det. hehe!


1 juni 2010

godmorgon, hehe.. vaknade för någon timma sedan och har faktiskt varit ganska duktig sedan dess. jag har mailat min lärare om provet, börjat läsa igenom kemin, hittat min engelska bok och pluggat lite engelska och så har jag satt på en tvättmaskin. fortsätter jag i det här tempot lär jag få grymt mycket gjort idag! dock känner jag att jag inte klarar så mycket mer nu utan mat i magen så jag funderar på att ragga med mig angelica till chili så vi kan dela på en pizza. vore inte helt fel med en pizza på balkongen, och varför inte en liten tripp till ett solarium kanske? ett lätt sätt att bränna en hundring i onödan.. inga problem. nejni, nu har jag haft en tillräckligt stor vilopaus, dags att sätta igång med engelskan igen då. tackohej!



förövrigt så sitter jag här i min "nya" bikini, känner att det är dags för sommarlov snart lixom!

RSS 2.0