q är en oanvänd bokstav

märkte precis att massa inlägg som jag har skrivit har försvunnit helt spårlöst ut i cyberrymden, inte bra! menmen, vad gör man, det är ju för de håller på och fixar om på blogg.se så allting är fucked för tillfället.. bara att stå ut! :) 

iallafall så är jag sjukt glad för tillfället, ska ju till josefin i helgen där det kommer bli sjukt kuligt! tydligen så har Hanna kanske typ fest, hon har typ fyllt år, perfekt ju- så får man träffa lite folk oxå! iallafall så ska jag nog ut på jakt efter min termometer nu, tror jag har feber, sitter och fryser sjukt mycket och är fullt påklädd och har ett tjockt duntäcke runt mej. vill ju vara frisk nu, får inte missa så mycket i skolan, sjukt jobbigt att komma efter! dessutom så vill jag ju träna, jag suger verkligen nu och tränar jag inte så lär jag ju knappast bli bättre.. nej, nu har jag inte tid att vara sjuk!




ska passa på att städa lite nu så inte bokärringen blir sur när hon kommer imorgon, sen så blir det nog sängen !

godnatt ! ♥

31 dagar kvar !

nu är det bara 31 dagar kvar, dvs. en normal månad, typ, haha.. kommer bli galet! iof så va det bara typ två veckor innan den förra konserten som vi egentligen skulle gått på som bill fick en cysta, allt kan fortfarande hända.. *peppar, peppar ta i trä!!!* nej, nu ska vi vara positiva, det kommer bli bäst och jag längtar som fan! undrar bara hur jag ska säga det till Martin "/?

några "klassisker" för oss töntar i typ sjuan och åttan.. klipp som allid spelades om och om på youtube:


reden unplugged



tokio hotel animated




booooooomba!




funny movies



devilish




tom fuck his guitar



it's raining men



do you like waffles? (hittade inte rätt film riktigt..)



funny noises



jumbiiiiie!



shit, det var många fler filmer som vi geekade, men här var några av dem iallafall! :)

glöm inte vad du egentligen har

jag har bestämt mig för att börja bli mer tacksam. jag har aldrig riktigt tänkt på vad andra människor lever med för hemskheter. eller jo, visst har man tänkt, men man kan aldrig riktigt förstå. jag har flera kompisar som har eller har haft det jobbigt hemma med bortgågna familjemedlemmar eller andra problem hemma så som alkohol, droger och föräldrar i fängelse. tyvärr går det aldrig att förstå saknaden eller skammen, det ända man kan göra är att hjälpa till så gott man kan och ställa upp. men fy fan, det är inte kul att se folk man bryr sig så mycket om lida.. ibland önskar jag att det kunde vara jag istället.



mulberry


en sånhär väska är jag inte lite sugen på att köpa asså! dock är jag inte helt säker på färgen, sen så vete fan hur jag ska göra om jag ska använda den i skolan. asså, vill ju inte direkt lämna den i hallen medan vi tränar? väskan går ju på typ 5000-6000.. det är iallafall en classic modell som inte går ur tiden i första taget- me like!

kissies läsare är mina läsare

haha, hittade nyss en blogg där en kille hade kommit på idén att eftersom sjukt många googlar t.ex. kenza och kissie och sånt så skriver han "kenza" typ  tusen gånger i varje inlägg.. kanske ska börja med det jag oxå, haha, ska prova i en vecka där jag skriver kissie i varje inlägg, kasnke får mer besökare. tror ni att det funkar?


hej jag heter alexandra och jag retucherar mina bilder så jag ser galen ut..

bjursmartin

hahahaha, jag har nyss hittat grymmaste bloggen som jag inte fattar ett skit ur! en kille som kallas bjursmartin som bloggar på "mål", typ dalmål fast han skriver som de snackar eller wtf nånting sånt.. kolla!



min idol, hahah! ;)

skåne, kurder och bögar in my <3

idag har det då inte hänt super mycket pratat runt med lite folk på msn och bara tagit det allmänt lungt.. ganska tråk! iallafall så pratade jag lite med josefin som fick den grymma idén att istället för att åka hem nästa vecka när det är hemresehelg så åker jag till skåne. och så blir det nog, skåne och partyparty med skåne folk, sen förhoppningsvis så blir det shopping i malmö på lördagen och mys med josefin på söndag dag innan jag åker tbx till Fallöking. kommer bli bäst! dock så betyder det att jag inte kan träffa bögen och pallelito som jag hade tänkt, men som tur är kommer det nog en till hemresehelg snart. då ska jag definitivt hem och shoppa med brudarna! fail för mej att både palle och ellen har börjat sitt nyttiga liv, jag saknar våra tjockiskvällar med B & J och sånt.. de kanske kan få ett litet återfall när vi ses nästa gång? (a)



puss, peace & love ! ♥


sex and the city

nån mer än jag som börjar bli taggad på tvåan nu ? :)


(y)


you're a sick man putz, a sick man..

nyvaken och faktiskt så mår jag lite bättre idag, mår fortfarande illa och har kallsvettats hela natten och så, men det känns ändå inte lika jobbigt som igår. iallafall så är jag lite sugen på att hitta på någonting idag istället för att bara sitta inne. någon som har förslag på någonting att göra? (hehe, jag har fortfarande inga pengar alls, vilket jag allt lite svårare!).. jag hade iallafall tänkt att sätta på en film nu och försöka få i mig lite mat, smsa gärna för jag lär ha det tråkigt idag oxå :)



så gammal, men fortfarande lika tyfft!


immunförsvar som superman

bleeh.. vaknade imorse med ont i magen precis som igår, och så kände jag mej typ helt matt. iallafall så tog jag mej upp, tog en alvedon och gick till skolan. under första lektionen kände jag att jag bara höll på att typ falla ihop och kunde verkligen inte koncentrera mej. då tänkte jag att det är nog bättre om jag går hem och vilar lite och så under hål timman som vi skulle ha efteråt ..
när jag vaknar sen så typ fryser jag och typ mår bajs illa. blev skit rädd eftersom vinterkräksjukan går i volleyboll husen nu och jag verkligen inte klarar av att spy.  usch,usch,usch.. iallafall så är det därför som jag inte har bloggat någonting idag. jag ska föröska sova så mycket som möjligt, för man kan ju inte kräkas i sömnen, eller hur? haha (a)


nu blir det nog filmtime för min del.. det är bra att ha massa ganska trök och onödiga filmer nerladdade eftersom jag typ alltid vill checka film när jag är sjuk! :)



typisk sån b-film som jag har laddat ner, för den är väl inte direkt bra, eller?

jag hjärta linns kamera

va inne hos linn en stund för ett tag sedan och pratade lite och hjälpte henne att fixa lite till läxan och sånt. iallafall så satt jag och kollade på hennes bilder i hennes kamera och reagerade över hur snygga alla va, haha!  nej men ärligt talat, många såg sjukt mycket bättre ut än vad de gör i verkligheten. tydligen så har linna kamera nån tokig funktion som heter smink iallafall som helt enkelt gör så att hudtonerna sjunker ihop typ? häftigt som fan ju! det vill jag ha på nästa kamera som jag köper, sjukt härligt om alla finnar och andra fula saker som varje människa (utom typ sofia som har mirakelhud!) har.. nu vet jag en till sak att önska mej när jag fyller år! hehe, det är ju bara typ... ett halvår kvar om typ två månader (a).

nej, nu har tiden runnit iväg som vanligt! jag måste sova, haha :) godnatt! ♥



den här bilden tror jag är tagen med "smink på", för sådär fin hud kan väl ingen ha? eller?

kanske ska börja vara lite social

nyduschad och klar! ikväll blir det engelska plugg, ska dock försöka göra det lite fort så kanske jag kan kolla på film med några sen? nån som är sugen eller vet nån bra film? :)


iallafall så gick träningen väl inte super bra. jag va super taggad i början och var riktigt sugen på att spela, men när första övningen började så sögs all glädje ur mej. vet att det var fler som kände samma sak vilket ledde till att den almänna kvalitén på träningen sjönk grovt. dock så klarade jag väl mitt mål lite halvt som halvt iallafall.. jag slängde mej på massa bollar i övningar, när det kommer till vanligt spel så är det dock svårare. menmen, det är bara att kämpa på och försöka, sen så kan man inte göra mer! (förresten, på minnelse till mej själv igen: glöm inte att göra extra magstyrka imorgon och kolla lite extra i pärmen på målen från utvecklingssamtalet och defenspositioner!)



gladtagg

dagen idag har känts tokig på något sätt, men ändå bra.. efter min franska, sista lektionen, gick jag förbi cafeterian och såg sofie, madde och fisnik där typ. iallafall så tittar madde på mej och säger "HEEJ!" och ler. jag vet inte varför, men man blir bara sjukt glad av henne! hon är verkligen en riktig glädje spridare.. en roligare och mer unik person får man leta länge efter!




dags för mig att sätta på tagg musik och börja fokusera träning nu.. som jag skrev igårkväll, jag ska fan ta allt idag! inte en enda boll som är min ska gå ner på marken utan att jag ligger brevid. dvs, jag ska jobba på alla bollar.. iallafall försöka!

hej jag är trött och nyvaken!

nämen titta vem som sitter här vid datan innan skolan- det brukar jag verkligen inte hinna annars! men idag så måste jag ha varit super snabb. dock har jag inte klätt på mej än, jag går runt och väntar på att sofie ska vakna. hehe, skulle få låna kläder av henne idag, så då är det inte superlätt att klä på sej utan henne.. :)



sooooo serious !

borsta tänderna länge is the thiiiing to do!

franska läxan är klar, ena engelska läxan och nu sitter jag och borstar tänderna.. vilket jag alltid gör i åååår och alla fortfarande tycker är lika roligt att kommentera! menmen jag <3 min rosa tandborste! :) nu är tänderna iallafall vita och fina för ikväll så det är dags för mig att hoppa i säng, godnatt!

en sån här vill jag ha- fast en rosa! 
 


El Idioto !

fan vilka idioter det finns.. jag blev lessen i ögat när jag såg den här filmen!

Click to watch video

elitsatsning ftw!

träningen idag gick bajs, ingenting funkade, jag mådde illa var sur och allt bara sög. efter träningen hade jag utvecklingssamtal med martin vilket ledde till att jag fick upp hoppet igen. eftersom jag har varit skadad (är väl fortfarande inte hundra, men på grov bättringsväg!) och inte har tränat speciellt mycket så har jag inte direkt förbättrat mig mycket, men nu jävlar! nu blev jag taggad och imorgon på träningen ska jag fanimej inte ha en enda boll som går ner i närheten av mej utan att jag slänger mej på den! go hanna, nu är det bara att tänka framåt och köra! (till mej själv!: glöm inte att läsa det här imorgon innan träningen så jag kommer ihåg att tagga som fan och verkligen försöka på allt!!!). nu ska jag äntligen ta tag i mig och bli duktig, jag ska fortsätta plugga så mycket som jag gör och verkligen försöka satsa allt när jag är i hallen för att maximera min tid här, jag ska ju bli grym ju!

sådär, lite pepp till mej själv för imorgon, för imorgon på träningen- då ska det gå bra!



den där bilden ska fan vara på mej innan jag går ut!

this is how we do it in sollentuna!




enligt honom är han inte bög, han tycker bara om att dansa. vet inte vad jag säger om det, vad tror ni? ;)

hanalfabet

jag har börjat fundera på om kalle och dem i förra klassen hade rätt som kallade mej hanalfabet! jag märker mer och mer, ju mer vi börjar använda dictionary (kommer inte på vad det heter på svenska!). asså jag har skit svårt att veta om en bokstav kommer tidigt i alfabetet eller inte och vilka som är före och efter och sånt. jag har alltid trott att alla behövde tänka vilken bokstav som kommer först och sånt, men tydligen inte. haha, jag satt nyss och skulle slå upp ett ord på franska i min bok som började på o. såklart satt jag och nynnade på alfabetssången eftersom jag inte kom på var fan o ligger i alfabetet, efter ett tag kom jag fram till att jag aldrig sa o typ.. började fundera på om det va efter t, det känns lixom som att o borde ligga långt bak. men nejnej, efter t kommer u och o ligger lixom efter m! asså det vet man ju egentligen, man sjunger ju: l, m, n, o, p.. men inte kommer jag på det förrens jag sjunger låten högt och betonar varje bokstav.. tänk om jag är analfabet på riktigt?!





ska nog sätta upp den här på väggen igen.. lika bra att sätta upp gånger tabellerna när man ändå håller på. de kan jag fan inte heller utantill. jag sitter och sjunger våra små sånger vi sjöng när vi va små varje gång jag ska använda huvudräkning! ni ska se mej på matte lektionerna, använder miniräknaren till allt, typ 5+6+4, haha :)

calicivirus

neheni, kvällens illamående som jag har känt allt för länge verkar hålla i sig och blev värre av att äta lite fil. att sedan läsa på facebook att fanny har vinterkräksjukan gör allting såååå mycket bättre! jag som typ har i stort sett fobi för att spy kommer må bajs om det är det jag har fått. jag funderar iaf på att känna hur det känns imorgon, mår jag mer illa blir det nog sängen för mej, i annat fall får jag väl klara mig! förresten så börjar jag få lite smått panik nu efter som mina kära föräldrar och jag helt glömde bort att jag skulle ha med mej massa cash när jag åkte tbx hit, eftersom mitt kort ännu inte är funnet.. jag får väl ta och leva på makaroner och ketchup, det är riktig hälsokost det!



vi är ju verkligen bäst på att inte ta tag i oss själva.

ibland när jag inte orkar med allting känner jag för att ta en tripp förbi trelleborg, kidnappa josefin och hoppa på första bästa flyg till hawaii. tänk vad kul vi skulle ha det då, inga bekymmer, man är lycklig var dag!



helbra tjejer!

att ha videosamtal med josefin som man saknar super bajs mycket gör allting lite lättare..


min helbraiga josefin! <3

felsms.com

det måste verkligen varit en av de roligaste sidor för tillfället, haha, nästan så att man skulle kunna tro att jag shar kommit på den själv! jag vet, det är ett tag sedan folk började gå in på den, men den är fortfarande rulig. ganska galet att det är folk som har skilt sig, blivit av med jobbet och förlorat vänner bara pågrund av ett felskickat sms.




Till: Flickvännen
Sms: Nu har hon åkt hem, ska bara duscha sen kommer jag över och myser, vill ha dig hårt ikväll baby ;-)
Svar: Du är ju dum i huvet, jag vill aldrig mer se dig. Dra åt helvete!

Förklaring: Skulle skriva till min kk men det kom helt fel kan man ju säga. Jag har inte sett min flickvän efter det, eller före detta flickvän kanske man ska säga. Jag bor i en ganska liten stad så nu vill i princip ingen tjej veta av mig mer...


Till: Frun
Sms: Hej, skickade iväg frun på SPA med hennes vänninor. När kommer du? Har min sexiga outfit som du ville att jag skulle ha! Hoppas du har din! / Din playboy!
Svar: Jag tar taxin direkt hem så ska du vara borta när jag kommer hem! Jävla svin!

Förklaring: Ja uppenbarligen är jag otrogen och fick sota för detta. Är nu lämnad o bor på hotell samtidigt som jag letar lägenhet.




Till: Chefen där jag precis blev tvungen att sluta
Sms: Har jag fel när jag säger att du har största kuken i staden??? Puss på den
Svar: Det funkar inte på mig och jag tycker det är mycket Opassande

Förklaring: Skulle skicka till min pojkvän som jag tycker har en enormt stor och jag vill bara skryta upp den så att självförtroendet var på topp då vi skulle träffas senare den kvällen. Gamla chefen fick messet och trodde att jag skickade så för att få tillbaka jobbet.




trötter

kom hem för någon timma sen efter en kort och skön dag.. super härligt! iallafall så är jag super trött nu, va inne på msn lite för sent igår tror jag. som tur är hade tjejerna dubbelmatch i helgen, precis som jag, därför blir det ingen träning idag! istället ska jag sova ut lite, plugga och bara ta det chill ;)


men först har jag nog lite rentvätt att ta tag i.. "/

godnatt

det är inte bra med australienare, de gör så att man inte kan sova..

har snackar vi goo volleyboll!

Sollentuna på 70/80 talet..












Sollentuna 2010..














barn med mycket känslor

jag vill vara liten igen.. eller iallafall så vill jag vara sådär super kär i någon typ kändis som man alltid va när man va mindre. några av mina små crushar har varit på David Beckham, Kuno Becker, Kaulitz twins (hehe, typ kvar. men vi va grova förut!) och Sebastian Krantz, haha! har verkligen kvar bilder från tvåtusensex när avin och jag var och kollade på junior eurovision song contest och jag hade köpt ett paket med choklad hjärtan till sebastian. haha, jag kommer ihåg hur nervös jag va när jag skulle ge dem till honom och hur hans pappa och lillebror stog bakom mig och skrek "men krama henne då sebbe, ge henne en kram för fan!". jag älskar känslan av lycka när man får träffa sin största idol och glädjen man alltid känner när man hör en låt/ser en film/bild på personen. det måste vara bland de bästa känslorna i världen.





u17 sm-kval

hejhej, hörrni! det är lätt att se va en helg på tredagar utan bloggning gör för statistiken, haha :) men snart är jag back on track igen! iallafall så åkte jag ju hemi  fredags för att träna ihop mig lite med laget och så, träningen gick väl sådär, men herregud vad skönt det va att spela på 2. 10 nät! lördagens matcher två första matcher va väl egentilgen inte speciellt nödvändiga, de kunde inte få över underhands serven över nät, så det blev ingen rivstart direkt. iallafall så gick vi vidare, men med lite taktik så kom vi på fjärde plats och slapp att få möta Svedala redan i gruppen, dem tar vi i finalen ist! super härligt att äntligen ha en helg hemma med tjejerna i sollentuna, tyävrr han jag inte träffa ellen även fast vi hade bestämt. felåt (a)


helt okej spänst, haha!


sollentuna here i come

om 40 (fyrtio?) minuter sätter jag mig på tåget hem mot sollentuna. skönt att äntligen få komma hem ett tag, även fast jag inte kommer hinna göra så mycket mer än att spela volleyboll. haha, vill någon träffa mej lär jag vara i hammarby sjöstad och spela sm-kval. just nu har jag väldigt brottom med tanke på att jag måste duscha, städa, packa och massa saker innan jag går ner till stationen!




hej vi är lika! jag trodde det var nått klipp där man klippt in två bilder på Gabbie först, hehe (a)..
bild från: http://www.sollentuna-vk.com/svkphotos/default.aspx?p=2010/division/2010-01-17

du förstörde så mycket inom mig

det finns två flickor och massa andra barn. alla är lika gamla utom den ena flickan som är ett år yngre. den äldre flickan ser direkt en möjlighet att trycka ner den yngre flickan som är ganska blyg. hon börjar kränka henne på alla möjliga vis och kommentera hennes utseende och till och med hennes familj. nu är båda flickorna äldre, nästan vuxna, men det spelar ingen roll. bilden när hon springer genom den gamla orenoverade skolans övervåning, utanför den gamla syslöjdsalen finns fortfarande kvar. hon springer allt vad hon kan genom korridoren och vänder sig om när hon kommer till bortre ändan. då ser hon ett tjugotal barn, barn från hennes egen klass, komma springandes emot henne med den andra flickan i spetsen. den yngre flickan får panik och fortsätter ut i trapphusen och ner för halva trappan, till toaletterna som en gång fanns där. hon låser snabbt in sig på toaletten och ställer sig framför spegeln med tårar strömmande ner för kinderna. hon står där och ser på sig själv när ord som "du ser ut som en gris, din näsa är så stor och äcklig,  din mamma ser ut som en häxa" osv strömmar genom hennes huvud. bilderna ifrån dethär tillfället kommer alltid finnas kvar i den yngre flickans huvud. även när hon är vuxen och får egna barn kommer hon minnas detta och hon kommer oroa sig gång efter gång om hennes barn utsetts för samma sak även dem. det här låter som en saga, men det är mitt liv.


käka pizza i australien

ojoj, ingen bloggning igår, haha! det berodde faktiskt på att mitt internet inte verkade vilja fungera.. iallafall så var pappa här igår och vi gick till gondolino och tjocka pizza. senare på kvällen så städade han lite, haha, så nu är min lägenhet ren och fin. tack pappa! pappa åkte vidare till gbg nu imorse, men det var skönt att träffa honom faktiskt, man börjar ju sakna alla där hemma!

idag får vi se vad som händer, jag måste plugga och senare så vill jag komma och titta på matchen mellan Australien och Sverige som är ikväll igen. de möttes igår oxå, då blev det en 3-1 seger till sverige, woho! haha, australiens spelare var en stor besvikelse för kajsa när hon såg dem i skolan.. hon som trodde att alla i australien var svarta, haha, hade antagligen förväntat sig ett lag med massa "Casanova" liknande folk. iochförsig så var australien en liten besvikelse för de flesta av oss. vi som hade trott att det skulle komma ett lag med långa, bruna, snygga killar. istället fick vi visserligen långa killar, men inte så mycket mer.. fail! det fanns typ två stycken som såg bra ut, haha, men iof. jämför man med sveriges lag så va de riktiga snyggingar allihopa! ;)



jag kan inte vara ledsen

någon som har sett de här bilderna från mitt och ellens foto projekt i åttan eller nian, haha? riktigt smexy iaf ;) vi hade temat motsatser typ och då tänkte vi att vi skulle göra en ledsen clown och en glad mimare.. och ni ser ju vad jag blev?


och jaa, det var meningen att jag skulle se galen ut.


porträtt


ena bilden som sattes upp på utställningen..


andra bilden på utställningen..

godnatt

tjippie, besöksrekord idag igen! inte helt fel asså .. :) nej, nu är det dags för mej att hoppa i säng, träning vid kvart över sju imorgon och jag vet inte vad jag ska ha på mej i skolan sen!  panic..



jag vill ha sommarsommarsommar!

oj.. hehe

herregud vad folk har liv?! jag och ellen ska ju gå på tokiohotel konserterna i stockholm och göteborg och jag funderade lite hur vi ska göra med att köa i göteborg, eftersom vi har ståplatser där.. iallfall så tipsade emma om en blogg som skriver om tokio hotel typ. så galet, de ha lixom massa organiserade tokio hotel klubbar (asså, med bara fans) som ska anordna kösystem och sån skit och bestämma galet mycket. sen förväntar de sig typ all folk ska respektera deras regler och sånt? tror de själva att folk kommer lyssna på vad de säger?



Stockholm, shertaon hotel 8/9- 09

volleyboll

hemma från en ganska chill träning. gick väl sådär i mottag, haha, men spiken satt bra! woho.. det här är en bra dag! imorgon är det dags för 2010:s första morgonträning, och vi är bredvid Australiens landslag. vi får väl se hur mycket vi kan koncentrera oss på våran träning. iallafall så hörde jag att folk längtade efter en skandal med laget.. vi får väl se vad man kan ordna ;) haha, skäm åsido.. men nu är det dags att plugga franska och översätta nån himla text :/ tröök!



längesen

förressten så kommer pappa imorgon! längtarlängtarlängtar..

face stockholm 140

killar är ju som vi alla vet ganska tröga ibland, därför kan man få en sjuk chock när de kommenterar  någonting om ens utseende eller så. jag fick ett nagellack från face i julklapp av ellen bland annat så igår tänkte jag att jag kanske skulle prova det.. och damn vad knalligt de va, haha! jag som är van att gå klädd i svart kände mej som en reflex, haha.. tror det lär användas lite mer i sommar då det åker på lite mer färg.. och mycket mer bränna! iallafall, tillbaka till ämnet. jag fick en kommentar om nagellacket av flera killar blandannat, häftigt att världens snubbar har lärt sig att vara uppmärksamma, haha!



jag har väldigt tråkigt så varför inte bomba med pärlor tänkte jag då.. dock orkade jag inte fixa så det blev snyggt, haha, men man ser ju färgen iaf ! :)

skype

nu sitter min familj och försöker vara lite ht och fixa skype så vi kan snacka gratis, haha! förresten så berättade pappa idag att han tydligen läser min blogg, kulkul, hej pappa! nu får jag verkligen börja censurera vad jag skriver, haha, nejdå.. jag skojja bara! iallafall så verkar min familj lite små seg när det gäller datorer och så eftersom jag redan har laddat ner skype och allt funkar prima för mej men allt fuckar sönder för dem?

nehe, oj.. nu ringde det visst här, och klart det va dem! skype fungerar visst prima nu när de äntligen har fixat det.. och här får ni en liten bild på tokigafamiljen nr 1


biffa i soffa

vi tjejer i ettan håller på och funderar lite på om vi kanske ska köpa lite saker tillsammans för att underlätta vissa saker här. blandannat har vi funderat på att köpa en sån laser grej som tar bort hår, sofie och linn sa att de hade hittat lite olika för ca 3-5 tusen, nån som har hört om någon bra sådan som verkligen fungerar? vi har äveer funderat på att köpa en abtronic/vibratone eller någonting sådant liknande. perfekt att ha om man är sjuk och missar träning eller om man helt enkelt bara vill ha extra muskler! jag har hört olika åsikter om både vibratone och abtronic, många säger att de fungerar med gör ont/ är sjukt obehagligt. vad tycker ni?




såg förresten att en blogg hade gjort/ska göra test på abtronic och vibratone. tror jag ska läsa lite om det för att se vad de tycker är bäst!


volleystyle

kom nyss hem från freja efter att ha funktionerat matchen RIG B- Malmö. tyvärr så vann malmö, men tjejerna spelar faktiskt bra, speciellt sofie! poäng bäst med 20 poäng, det är inte så dåligt det! iallafall så ska jag försöka ta tag i mitt liv och reda ut en del grejer, städa, diska, plugga och framförallt äta! jag vaknade sent idag så det var bara för mig att springa iväg till hallen utan mat i magen och nu sitter jag här vid kvart över tre och har inte ätit än! förövrigt så har jag inte hittat mitt bankkort än och min mat är typ slut så jag får väl leva på tortellini och macaroner idag?


im a milf, motherfucker!




stackars barn som får ha henne som mamma.. dock lär de ju få ganska många kommentarer om att deras mamma är "MIFL"? nej, usch, nu kommer jag på mej med att döma folk efter utseendet igen! hon är säkert super bra mamma och tar han om sina barn super bra!

sommarsommarsommar

jag vill ha sommar och sol. jag vill ha jordgubbar och bruna killar. jag vill ha kroatien och beachvolley. jag vill ha ellen veckan och bad.
























förresten, kommer man säga sommaren 10, sommaren 010 eller sommaren 2010?


orolig

för ganska länge sen, i typ åttan så har jag ätstörningar. jag åt knappt någonting, sa allitd att jag "redan hade ätit" eller "inte var hungrig". åt jag för mycket blev jag illamående, även fast det egentligen inte var super mycket. just nu ser jag min kompis gå igenom samma sak, eller jag vet ju inte om det är så men det skulle mycket väl kunna vara det. det gör mej galet orolig faktiskt, men jag vet lixom inte vad jag ska göra. hon säger att hon mår illa om hon äter för mycket, mycket mer säger hon inte. asså det är ju inte säkert alls att det är någonting, men man börjar ju tänka när min matkompis plötligt försvinner?  nån som vet vad man kan göra?




 ett inlägg från min gamla blogg då jag tyckte tre mackor va mycket och skriver "då kanske man kan visa sig beach 08 ändå" som om jag vore tjock.

http://gethanna.blogg.se/2008/may/cp-mage.html#comment

vois sur ton chemin

fan va jag ska ha svårt för att bestämma mej då. ena sekunden är jag säker på vad jag vill, andra vill jag ingenting. varför kan inte alla vara som xxxxx xxxxxxx typ.. eller xxxx xxxxxxxx? asså fuck ... funderar på att ta en lång dusch och sen sova och vakna upp till en bra dag, eller duscha, fixa mej, gå ut och bara bättre på mitt redan perfekta rykte. bleeh, jag pallar ingenting nu. fuck life.

sanning blir till flum

fördomar.. det måste nog vara en utav de mest puckade saker som finns. ändå så har jag minst lika många fördomar som alla andra! asså det är precis som det där med att döma folk efter utseendet, så jävla dumt, ändå gör man det hela tiden? typ som att man tycker att alla "fula" med finnar är smarta, blondiner är dumma i huvet, blattar är kåta och stockholmare blåsta.. jag pratar ju med asmånga människor som jag inte känner och jag får ständigt varningar som "du kan inte veta hur personen egentligen är" eller "han är bara ute efter sex, ta det försiktigt".. det folk inte fattar är att jag litar inte på människorna jag pratar med, självklart lite grann, men man kan ju aldrig vara 100%. jag snarare driver runt med dem och langar massa dissar då och då, haha, nu har jag iallafall massa brushäär i fkp som kommer om nån gör nått mot mej, haha! nej, usch, jag ska nog försöka ändra ännu mer på hur jag tänker, känns inte bra det här!






ensam kväll

ikväll är jag glad åt alla andras skull, det är nog bäst så! sofie ska till skidbacken och åka pulka, cissi och angelica ska på bio i skövde, astrid och sofia är hemma och linn ska se på film med erik.. så det blir lixom jag över? det känns lite som att det brukar bli så, jag vet inte riktigt varför. men cissi och linn har ju varandra, angelica har sofia, astrid är kompis med allt och alla, haha och sofie har ju tim! så kvällar som denna är det lätt att känna sej lite utanför och ensam, men det är bara att bita ihop och göra någonting bra av det istället. jag funderar på att vara duktig och städa hela min lägenhet så kanske jag kan hitta mitt försvunna bankkort! jag har inga kontanter och kan inte få några pengar av mamma och pappa, och värst av allt.. maten håller på att ta slut! räcker nog i helgen, men till nästa helg måste jag ha mer pengar, annars får jag lov att svälta :s



hade jag haft pengar hade jag lätt haft myskväll ensam och proppa kladdkaka! (a)


i can do what ever i like..

jag har så tråkigt och så mycket att göra- tror jag går och lägger mej! haha, det är ungefär så det brukar låta från min sida faktiskt.. funderar på att kanske försöka bryta den trenden nu en gång för alla, vad tycker ni? jag drunknar i engelska glosor men ändå sitter jag och är inne på msn och youtube, inte bra!




fan jag önskar att jag kunde göra what ever i like.. ! -.-

pro nästa?



haha, första gången jag åkte snowboart.. och nej, jag har inte kissat på mej, bara ramlat en jävlamassa mycket!

Les choristes

på franskan tittar vi på en film som heter Les choristes, som jag såg i åttan under franska oxå.. helt okej film tycker jag, man det som jag verkligen fastnar för är hur sjukt duktiga de är på att sjunga! asså sure, det kanske inte är barnen i filmen som sjunger, men det är ju någon, eller hur?


Les Choristes – Caresse sur l'Océan

Les Choristes – La Nuit

Les Choristes – Vois sur ton chemin








voddler

har jag berättat om att sofie har skrivit upp mej på enlista så att jag ska få gratis voddler? jag har ingen aning faktiskt, börjar bli senil om vad jag skriver vad jag tänker och vad jag berättar för mina kompisar.. haha, iallafall så hade josefin hittat en hemsida där man inte behöver vänta på att få voddler utan man får det direkt! super härligt! och juste, jag hittade den i hennes blogg så jag tänkte vara lite snäll att länka den (a).. och jag kanske inte ska glömma att länka till hemsidan oxå, haha! skulle vara typiskt mej ju (a)


i love facebook

daamn va det va bra att lägga upp en liten länk till bloggen på facebook då.. haha! mitt läsarantal är nästan dubbelt så mycket som för en vecka sen (?) när jag sa att jag hade besöksrekord. inte dåligt, inte dåligt alls.. välkomna alla nya läsare, haha!


you broke my heart bitch!

haha, igårkväll när  jag satt och pratade telefon med josefin så skickar hon plötsligt en lite små mysko bild tycker jag..



någon som kan gissa vem det är? jo, självklart är det våran kära Rahlenfeldt.. tydligen så är det asmånga tjejer som dissar hans blogg nu när det kommer ut bilder som inte visar hans perfekta sida som han själv visa upp i bloggen. dock tänker jag skita i de här bilderna och fortsätta drömma om den lilla snyggingen, haha, okej, inte så att jag drömmer honom , men ni fattar! klart, det finns ju bilder på vem som helst när man kanske inte är så snygg som man önskar att man vore, tänk om folk skulle bedöma ditt yttre från en osminkad bild på dej där du ser lite tok ut? inte så kul.. nej, för men kommer Krille alltid va snyggingen som han är i bloggen!


mamma, titta vad jag kan!


min kusin emil i somras..



... övertalar Kicki att försöka gå upp/ner (?) i brygga.."men kom igen nu mamma! det är inte så svårt, du är ju tillochmed vuxen!"

höjden av blondhet..

jag har börjat fundera på att färga håret, eller iallafall göra något åt de blonda kommentarerna och sakerna jag gör lite väl ofta, haha! tänkte berätta lite av de smådumma sakerna jag har gjort:

  • vänder mig i sängen och slår huvudet i väggen, observera att jag alltid har öppna ögon när jag gör detta! (hände senast idag under håltimman-.-)
  • välter helt random ibland, typ som en pingvin unge, haha! jag berättade väl om när jag bara föll ihop och slog mitt ben på nattduksbordet så det typ börja blöda?



sen några av de dumma kommentarerna jag har slängt ur mej.. jag ska nog börja tänka innan jag pratar, är kanske inte super bra att gå runt och verka helt blond?

  • några har lagt om golvet i freja hallen för att inte förstöra golvet med sina montrar och bord de sätter upp när de ska släktforska- "amen vadå? kan man släktforska på golvet?"
  • jag går ensam på ica och ser en reklam med en bild på Hitler- "hahahahaha, guuud va roligt! Hitler har ju hitlermustach, vilket sammanträffande"
  • när jag och josefin va i kroatien i somras- "det kan inte ha varit lätt för oss att hålla kontakten alla dessa år?"
  • när jag och josefin va i kroatien i somras- "havet är havsblått! "
  • när jag och josefin va i kroatien i somras- "ååh, vad skönt.. det är ju sommarvärme ute!"



    haha, bara några stycken sådär som jag kom på.. nu kanske ni fattar vad jag menar med att tänka före, eller? ;)



här skedde en stor del av mina många kommentarer, men det går ju alltid att skylla på solsting! ;)


bilder från pulkaåkningen

för några dagar sen (?) var ju jag, sofie, linn, mårten, sean och wille ute och försökte åka pulka, det skrev jag innan va? iallafall så gick det inte super, vi hade ingen pulka utan lånade istället Fannys duschdraperi vilket gick... sådär! jag är taggad på att köpa pulka och åka bort till skidbacken och ha race, haha, sofie verkade oxå ganska sugen. iallafall så såg jag nyss på hennes blogg att hon hade lagt upp lite bilder som jag tänkte sno eftersom jag inte har någon kamera för tillfället.


mårten, wille, linn och jag :)


mårten, alltid glad den token!



linn och sofie ! <3


vi tre! <3


att stava till 40 min sömn

nu  är även dagens mattelektion avklarad och jag är riktigt glad- för första gången är jag faktiskt i kapp i matten, jag är tillochmed något tal före! wohoo, det går bra nu kompis det går bra nu, yes indeed! tack farfar som hjälpte mej med all matte på lovet och tack till mej själv som gick med på att räkna matte varje dag under julveckan, till och med på julafton (!!!).. ikväll, eller ja, i eftermiddag så ska jag prova att köra lite bollträning, blir nog inte mer än en timma, men jag hoppas på att jag inte känner något så jag kan spela hela träningen. mamma vill ju som sagt att jag ska komma igång, annars tycker de att det är onödigt att jag går här, så det är väl bara att försöka lyssna på både mamma och kalle (sjukgymnast) och kompromissa i guess?

tror jag ska ta och sova ett tag, sen äre dags att börja tagga för träning.. förresten, hur fan stavar man 40? jag föröskte skriva de med bokstäver men de såg bara fucked ut, ellen, du vet va jag menar.. de är samma som du fick om "tjej", haha! :) förtio? furtio?


sämst bild, men de är typ den ända som finns när jag spelar med rig, haha! jag har ju bara spelar två matcher typ..

tok bild men jag har bråttom!

sådär ja, nu har jag precis haft årets första håltimma! skönt som fan, gick hem och lagade mat med linn så vi slapp skolans äckelfisk och nu så har jag sovit i tjugo minuter.. super härligt eftersom det blev ganska sent igår. låg och pratade i telefon med josefin och va inne på msn till typ tre, haha (a) inte bra!

men nu börjar jag snart så det är dags för mej att stressa iväg, see yaaah bitches!





Det är utsidan som ger insidan en chans, sen är det insidan som utstrålar utsidans glans... eller?

vad är det egntligen som tjejer vill ha? asså typ vanliga tjejer i våran ålder, vad söker de egentligen för hos killar? jag snackar personligen men väldigt många olika människor som jag känner mer eller mindre bra, men vissa utav killarna som jag pratar med har hela högar med tjejer efter sig och andra har aldrig haft flickvän. är det bara utseendet som spelar roll nu förtiden eller kan man fortfarande välja en kille för hans insida och för vem han egentligen är? när jag går runt och pratar med mina kompisar om killar och så så låter det oftast någonting såhär: "åååh, han är ju så snygg, typ den enda snygga i hela fkp!", "men nej, usch, han har ju snea/gula tänder/ kråknäsa/ finnar/ konstigt hår/ tjock/ inte tillräckligt biffig eller lång". när man egentligen borde säga saker som "han är en så himla bra kille, man kan verkligen lita på honom. han ställer alltid upp!". har hela världen blivit så sjukt ytlig att man inte längre kommenterar folks insida mer än om man har någonting negativt att säga? tyvärr så är jag själv sådan som jag inte vill vara. jag bedömer folk, framförallt killar, efter deras utseende och efter det så är det oftast ganska svårt att motbevisa vad jag tycker och tänker om folk. jag känner alltid att min pojkvän måste vara lång och snygg osv, hehe, och mina krav är inte super låga direkt. egentligen borde man inte alls tänka att utseendet är viktigast, men det är inte super lätt att ändra på direkt.

varför jag kom och tänka på allt det här är för att jag för ett tag sedan började prata med en kille, vi kan kalla honom för H. han ser väl bra ut, ganska vanlig tycker jag, men så går jag in på hans facebook och ser verkligen hur många kommentarer som helst där det står "snygging" och "shiiit, du är så jävla söööt!" osv. efter ett tag kommer vi in och börjar prata om det och så berättar han att pga hans blogg som har börjat bli ganska stor så har han fått sjukt många galna tjejer som skriver till honom 24/7 och vill träffa honom osv. då började jag fundera, är utseendet allt?

guess who..

jahani, då va det ju så att jag var uttråkad igen då. ska hoppa in i duschen snart och sen blire tjockiskväll med lite plugg oxå tror jag.. menmen, nån som kan gissa vem/vilka det är på bilden?


logitech

sådär ja, nu är jag hemma efter en skoldag, en timmas rehab och ungefär en timmas middag. ganska mys att rehaba idag faktiskt, jag va inte ensam utan både moa, sofia och angelica var i gymmet med mig, vilket inte var helt fel.. förresten så fick jag min webcam av gabbi igår och jag fick upp den, så nu kan ni vänta er massa fula egobilder från när jag har tråkigt (24/7, hehe!). när jag ändå är inne på det så kan jag ju börja med att lägga upp tvåtusentios och det nya seklets första egobilder, haha!




           

mycket vackert, hähä!
puss

barn berättar sanningen







Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att
man har samma färg på hjärtat.
Isabell, 7 år


årets par

haha, fick nyss (?), några timmar sen, reda på att jag faktiskt inte var helt värdelös i "årets" valen. tydligen så kom jag och pontus tvåa, haha! skräll att folk röstade på oss, det va ju typ samma vecka som ålle? jaja, kul att folk uppmärksammade det då, hehe! menmen, what ever, lite kul bara..


skrivbrist och snölek

hallå hallå, idag känner jag verkligen att jag inte har någon inspeartion till att blogga, det kommer ju oxå leda till att jag bloggar mindre, haha! så min får gärna komma med frågor och tips på saker som ni gillar att läsa, haha! :)

jag överlevde förvånadsvärt dagen väldigt bra utan att ha läst ut svenska boken, men på onsdag kommer det sora testet, det är då det är dags att skriva om boken! iallafall så ska jag försöka läsa så mycket som möjligt när jag kommer tillbaka. för det är nämligen så att lilla söta sofie propp vill åka pulka, och även fast jag är megabajstrött så kan jag ju inte säga nej, haha! så ut i snön och pulkabacken blir det, på ett duschdraperi- man tager vad man haver! men ni får ha det så bra och glöm inte att leka i snön medans den varar, puss!


damp

aaah, damp attack på g! mamma hålle rpå och tjatar som in i helvete på att jag ska skötamin rehab och jag ska gå till nån jävla psykolog eller mental coach för att komma tbx i volleybollen och skit.. som att det skulle hjälpa mot min skada! seriöst, jävla kärring som kommer och tror att jag inte vill spela. hon tror att jag typ inte tar det här på allvar och börjar snacka om att rig kanske inte är rätt val för mej och blablabla och om att de kanske inte vill betala 5 tusen i månaden för att jag bara ska bo där och vara skadad och inte få den träningen som jag går där för och skit. asså bleeh, dampinlägg men jag har faktiskt bloggen för att skriva av mej oxå, så det så!

vad ska jag göra för att hålla mej frisk?

ligger i sängen fulltpåklädd med halsduk och grejer och fryser som in i helvete! fan, asså jag får inte bli sjuk nu.. inte nu när skolan börjar, min närvaro suger redan som det är! :/ tror jag ska ta mej en c-vitamin och lite frukt och fortsätta med den jävla boken nu.. nån som har fler tips för att hålla sig frisk?


en vanlig söndag

hallå där, kom nyss hem ifrån freja efter att ha kollat på match och funktionerat (haha, en vanlig helg för mej). har precis försökt steka tre hamburgare i en panna som var lika stor som en hamburgare, gick väl sådär, haha! ;) iallafall så ska jag läsa den där jävla svenska boken nu, trööök. haha, som tur är uttagningarna imrn så dem ska vi se dessutom så kommer gabriella att ta med lite av mina julklappar och så kommer hon och bor hos mej, iallafall något att se fram emot! inte så mkt bloggande idag ser det ut som, menmen, man kan inte alltid vara på topp ! :)


sötaste!


jag vet inte vad jag vill

vad fan ska man göra när man både vill en sak men samtidigt är helt sjukt rädd för det, när man vill träffa någon man egentligen inte borde eller när man saknar någon man egentligen inte känner? vad gör man när man äntligen får det man så länge velat ha och inte vågat ta emot det?
jag säger en sak men menar en annan, jag tänker en sak men känner en annan. fuck.



allt var lättare när man var liten, kan inte allt bara vara som förut.


besöksrekord

ooh yeah ! ser att det är massa fler folk som har hittat hit, super kul :) välkomna hit, haha, hoppas ni fortsätter läsa all den ointressanta skit jag skriver!

Kram på alla er nya läsare, men ni måste börja kommentera bättre!


ica baby

hemma från träningen nu som inte blev så mycket träning för min del, fick rehaba ist. nej usch, nu ångrar jag verkligen att jag fuskade med min rehab undr lovet, har bajs ont i höften och foten klickade sådär läskigt på uppvärmningen idag oxå, jobbigt ! menmen, jag är inte sur för det, eller jo, kanske lite haha! iallafall så ska jag vänta tills cicci och linn har duschat så ska vi + ange till ica och shoppaaaa! hähä, jag håller på och svälta ihjäl här, har ingen mat alls. och hittar jag inte mitt försvunna bankkort så har jag snart inga pengar heller.. shäät!



i wish..


maaaat

juste ja, godmorgon bitches! haha, tolv timmars sömn inatt, sjukt härligt ;) haha, nu har jag värmt lite äckligt stark tomatsoppa och ska sätta mej och kolla på film men linnpann, haha, kommer fan fortsätta kalla henne det efter Pilens fail försök att kalla henne "limpan" som vissa gör.. hähä (6) efter filmen blir det nog som jag sa igår att jag ska föröska läsa klart min engelska bok, så geekar jag svenska boken imrn ist ;) jag är körd, men wtf that's me lixom!



imorgon är det match mot Norsjö, taggataggatagga tjejer! :)

rig falköping

haha, sara ville att jag skulle berätta lite om hur det är här i fkp så det kan jag väl göra :)

jag går då på volleyboll gymnasium i falköping, utanför skövde (en timma med tåg från gbg). asså vi går i en vanlig skola men har specialidrott vilket betyder att vi inte har något individuellt val eller sånt i skolan, istället läser vi 700p volleyboll (vilket gör att vi har lite utökad studiekurs). vi tränar varje dag i veckan, två timmar boll varje dag och sedan en timma gym eller fys måndag till torsdag. b-laget som jag spelar i har tidigare spelat i division 1 och som avslutning på serien eller så så har man allsvenskan med de 8 (?) bästa lagen i div 1 i sverige, där vi då har kommit med! wihu, vi kommer få åka till norsjö bland annat och spela match -långt bort i helvete i norrland ligger det, jag är glad, haha! :p

vi bor i ett vanligt lägenhetshus (haha, vad fan kallar man dem? hyreshus?), eller egentigen två. i huset som jag bor i bor det bara volleyboll elever, första plan är tjejerna i ettans, alltså vårat. sen över oss bor killarna i ettan och överst tjejerna i trean. resten av folket bor i ett annat hus en liten bit bort tsm med vanliga familjer. i lägenheterna så bor det oftast två eller tre pers som delar kök och toalett, vissa har även vardagsrum. tidigare delade jag lägenhet med två tjejer, cissi och linn, men eftersom jag och linn gick i samma klass och tränade tsm så blev det lite mkt och vi gick inte direkt så bra ihop. nu har jag flyttat till lägenheter brevid och bor alltså själv, näääz! haha, jag har lixom eget kök, eget badrum och eget vardagsrum ;)

haha, hmm, jag vet inte riktigt vad mer jag kan berätta. jag kan säga att två pers i min klass har kossor! asså det är seriöst årets händelse för mej, de bor lixom på en bondgård! haha, sen är det nog inte så mycket mer som finns här i fkp, ja för inte finns det någon shoppis haha.. inte ens en H&M, men veromoda och eurosko finns typ, har aldrig varit där dock, haha. men man kan åka till skövde, dock tar det 20 min och commerce är lixom mindre än stinsen (fail.. ). en annan sak som många brukar tycka är nice är att vi har en grupp i skolan som heter ållefestere som en gång i månaden typ fixar en fest för skolan, har hört att det brukar vara skoj.. själv har jag inte hunnit vara på någon för vi har haft match / jag har varit sjuk/ jag gick bara på förfesten för jag palla inte betala hundra kronor, haha! ja, men de va typ allt :) fråga på om det är nått mer nån undrar!




förresten! det heter fAAAAAlköping, inte falkköping som jag själv oxå trodde i början! :) a:et är rött för man betonar det typ.. hihi!

ne-yo - mad

sara ville att jag skulle berätta lite om falköping och så så imorgon under dagen lär det komma ett mega inlägg om massa skit om volleybollgymnasiet, boendet, skolan osv :) haha, jag började skriva lite nu, men jag är superduper trött så nu ska jag sova uuut! imrn blir det träning vid fyra och innan dess massa bloggande förhoppningsvis, och så ska jag även läsa mina böcker till skolan och kolla på film med linn.. haha, hon pallar inte läsa sin bok, plutten! :)

men nu blir det sängen, godnatt!


min kropp äger inte!

asså det är någonting cp med min högra fot! ända sen jag stukade den för typ ett år sen så har den knäckt nör ag har lixom snurrat på foten, sådär som man kan göra för att värma fotlederna ni vet? iallafall så gör jag så typ hela tiden och så äre typ nån sena som lixom hoppar över den andra eller nått, men nu på träningen så lixom kom den där senan fel asmånga gånger så att det gjorde skit ont! nu när jag sitter här vid datan och bara satte ner foten i golvet blev det så igen, asså det gör bajs ont och jag fattar inte vad fan det är som är fel på mej? jag kanske ska skaffa rollstol så jag slutar göra illa mej överallt.. men isåfall lär jag väl få ont i rumpan eller liggsår eller vad fan som helst. jag är helt enkelt inte menad till att vara hel.



ett dilemma

om jag kommer med i landslaget i sommar så har vi typ nått läger sista veckorna i juli eller när fan de va (?) innan vi åker till 8-nationers i Tyskland. men just de två veckorna ska jag åka till kroatien med josefin och hennes familj och segla. asså bleeh på det, varför är sommaren så kort? och vad ska man hoppas på? landslag eller sola på en båt och segla med snygga bruna killar?



vs.


world behind my wall

videon till låten world behind my wall som egentilgen skulle ha premiär (haha säger man så?) på måndag har typ släppts tidigare eller nått, haha! iallafall så går den att titta på på tokio hotels hemsida, men den går inte att klistra in från youtube här, än..



förresten så tittade jag och mamma på tågbiljetter till göteborg och sådant till den 5e, vi ska ju gå på både konserten i sthlm och gbg (haha, töööntar!!!).. men båda vi känner att man måste ha en konsert då man står upp, men samtidigt så vågar man inte riskera att komma längst bak.. därför har vi bästa sittplats i sthlm och stå i gbg ;) kommer bli GRYMT!


tjockisen vaknar till liv

sådärja, nu var vårterminen och tvåtusentios första volleybollträning avklarad.. och fan vad jag sög, haha! men så är det ju, julgodiset och soffliggandet ger sina spår (a). nej, men jag va faktiskt helt seg och död i huvudet också, antagligen för jag var ovan och så blev det ganska sent igår. iallafall så va martin snäll pöjk idag och bjöd på värsta fikan efter träningen, han fyller tydligen år imorgon så han hade bakat både drömtårta och mockarutor och nån annan god tårta, haha, han skulle nog bli en bra hemma fru! en helt okej början på första träningsvecken helt enkelt..


2009

Årets ....

 

Officiella nyhet: Michael Jacksons död..

Personliga nyhet: flyttade till falköping för att börja på volleybollgymnasiet.

Känslor:
vet inte riktigt, men jag har väl varti mer än bara glad och ledsen iaf..

Kärleksögonblick: hehe, sånt existerar tydligen inte i min värld :/

Seger: kom in på rig, haha (?)

Plats: HEMMA! (sollentuna)

Vardagsmys: twilightböcker och filmmys med volleyfolk!

 

 

 

 
 

 

Helglyx: haha, tjockiskvällar med ange när alla andra var på borta match (a)

Flopp:
Oliwer.

Maträtt: haha, mammas mat.. har tröttnat på skolmat vid det här laget!

Dryck: Cola/ mysko juicer, haha :)

Tv-program: har inte tid med tv, haha, kollar mer på film!

Plagg:
leggings typ, sjukt skönt, och snyggt!

Skor: min tok "Gladiatorsandaler" och stövlar, sen h ar jag shoppat nya stövlar nu som blir niiice ;)

 

 

 

 

Accesoar: kedjehalsbandet!

Väska:typ astrids, haha? nej, men jag är kär i mulberry classic (a)

Stilikon: ingen speciell, haha, lite random..

Make-up: mascaran Hypnose från L'oreal

Butik: H&M(?) haha

spotfiy

asså ganska ofta, ellr typ då coh då nrä man är inne på spotify så fuckar det och kommer upp "unable to connect" lalala, ni vet? asså varför blir det så när resten av internet funkar? förut så brukade jag alltid logga ut och sen in och så funkade det, men det hjälper inte nu heller! vad ska jag göra, haha?


hej mitt bondeland

sådärja, nu är jag äntligen tbx i fkp. haha, fan vad tråk det är att åka tåg! men guuud vad härligt det är att vara tbx till min kära data, hehe, datorerna hemma är så jävla sega och jobbiga.. just nu håller jag iallafall på att packa upp mina saker ur mina sjuuukt tunga väskor, hur fan kan saker väga så mycket?! och hur fan lyckas jag att inte få plats med typ min cam eller någonting sånt i någon va mina väskor? efter att  jag har packat upp allt så blir det nog ner till ica och handla nått att äta, sen lök med proppen i guess :) ojoj vad svårt det ska vara att koncentrera sig på att packa upp, nej, jag  måste bli klar så jag får mat någongång..


hejhejdå

på grund av lite oväntade händelser har jag inte kunnat blogga idag.. imorgon bitti åker jag tbx till falköping, stackars stockholm! haha, skämt åsido, men nu ska jag nog packa lite sen vandra mot sängen. ny dag imorgon, och då är de träning igen!

jag äger!



för er som inte är tillräckligt pålästa och inte vet att jag hade namnsdag igår så hade jag det iallafall. fick ett grattis av farmor och farfar som vanligt, de har koll dem! iallafall så fick jag den här boken, Du äger, av familjen idag som en typ försenad present eller nått. det är typ nån bok om självförtroende och självkänsla och sånt. asså jag vet inte riktigt vad jag tycker om sånna böcker, mamma tyckte jag skulle läsa nån annan bok av hon Mia Törnblom förut som helle Självkänsla nu eller nått sånt, men den va bara konstig och långtråkig tycker jag. hoppas på att den här är lite bättre! skulle det vara så att man kan få bättre självkänsla av en bok så är det ju lungt värt att läsa den dock, därför ska jag nog ta mej ann dan här boken när jag är klar med mina andra haha- om jag hinner! haha, är ju inte säkert att jag gör det med tanke på att det här skulle bli en mycket jobbigare termin än den förra, så det kanske blir i sommar ist.. nångång iaf! någon som har läst någon av mia törnbloms böcker?

im a real star daddy

nu hör jag några sjuka falsetter på övervåningen och några liiiite väl bas stämmor, haha! betyder antagligen att familjen spelar singstar eller idol eller någonting sådant. haha, nej men herregud, de suger verkligen! ska nog gå upp och äga dem lite på nån kulig låt, eller inte.. men det är ju alltid kul att umgås lite med familjen när man äntligen är hemma!


sommar



gosh vad jag har börjat längta till sommaren, helt sjukt ! tänk att ha en såndär pangkropp och gå runt på standen med förresten.. iallafall så letar jag efter nån såndär liknande enkel vit bikini att ha och gå runt och bara se fett brun ut i efter ett tag, hehe! sen vill jag ha en cerise rosa, sådär knallig, fett tyfft ju! iallfall så har jag planerat att satsa på bandeau i år oxå, va super bra att ha sån bränna med typ alla tröjor utom de mest uringade, men vad fan det får man ta. eller så solar man topless, haha? nej, kanske inte, men man kan ju ta typ brun utan sol, så blire nemas problemas! ojojoj vad jag vill ha sommar nu!

livsplanering

haha, kanske överdrev lite på min fina lista, men de två första punkterna klarade jag iallafall. dock behöver jag mer leggings oxå, men jag får flipp, alla leggings är för korta. asså jag har långa ben, visst, men de är fan inte såå långa! nej, bajs på det alltså.. jag ska fan starta en klädkedja för långa människor sen ska jag bli rik och leva "the good life" som jag och ellen snackade om igår. det ska bli mina nya livsplaner. eller så gifter jag mej med en rik snubbe och så dödar josefin honom sen delar vi på pengarna. eller så blir jag helt enkelt sjukt grymt volleyboll proffs, dock tjänar man inte tillräckligt på det tycker jag. hmm, det får nog bli det där med att gifta sej rikt asså, hehe (a) pengar är livet!


långa ben, långa ben, läskig mage, långa ben, långa ben..

hoppas pappa blir nöjd nu -.-

pappa har haft massa snack med mej om att jag måste börja planera min tid så att jag hinner med saker, för jag har ju "sååååå mycket att göra, speciellt skolarbete". så jag tänkte att jag ska fan ta och lyssna på honom och skriva upp här vad jag vill ha gjort idag och så får vi se hur det blir med det :)

  • läsa 50 sid i min engelska bok
  • köpa leggings i sollentuna c
  • sola med pallelito
  • göra rehab/gymma med ellen (?)
  • köpa gardiner och skor med mamma

okej, det får fan räcka, kommer aldrig hinna med mer än så ! ajja, dags att börja läsa då, bleeh på det.. förresten- hur fan fixar man så det går att mmsa och ta emot mms på mobilen? jag har fått de jävla inställningarna skickade till mej tusen ggr och har gjort precis som de säger varje gång men det fungerar fortfarande inte, nån som har nån lösning? 


yooo bitches

jo, jag har väl inte haft så super mycket att skriva här nu medan jag är hemma, gör inget speciellt typ och är en levande pesthärd, woho! spenderade upp mot två timmar på vårdcentralen igår för alla mina krämpor, hehe.. iallafall så blev gårdagskvällenm lyckad, jag och ellen tog först en låååååångt bad i hennes mega badkar och sedan fixade vi oss och åkte in till stan för att gå på bio och äta lite, super kul! sherlock holmes som vi såg va faktiskt ganska bra, men lite rörig med alla personer, kan dock vara för att både jag och ellen var ganska trötta. iallafall så blir det nog en lök tur med mamma till sollentúna c för att köpa gardiner till mitt kök, skor till moi och leggings som jag är i stooort behov av!


tonight's gonna be a good night

 

ikväll vill jag sitta i en soffa, kolla på en bra film, skratta, umgås och ha kul med folk jag gillar.. sen måste man ju också göra det man är bäst på - ÄTA ! mihihi, heey pizza, ben & jerry, gooodis, chips, läsk och allt annat man tänker på när man tänker tjockis mat ;)


home sweet home

igårkväll kom vi äntligen hem från grövelsjön. tänker inte berätta så mycket om det, helt ointressant typ.. men snabb sammanfattning, lite snowboard och lite längdskidor sen låg jag i stugan och chillade ganska mkt, mådde ganska dåligt, vilket jag faktiskt har gjort typ hela lovet. haft massa blåsor i munnen, svullna halskörtlar eller vad fan de heter, fett ont i halsen, trött och seg osv. bleeh på det, men jaja, kanske ska till vårdcentralen och kolla upp det samtidigt som jag kollar upp en del annat. nyår då, jo den blev väl som jag förväntade mej, lööök! åt middag med våra kusiner efter det gick vi nått fucking fackeltåg tsm med massa pensionärer typ, wihu! gick runt med min mobil och lyssnade på musik och fick massa sms från folk som va ute och festade, fatta att jag blev avundsjuk, haha!


RSS 2.0