muuu

im goins to falkenberg. bye bitches! <3

hemma!

runt 4 tiden va vi hemma i sverige igen. allt gick sjukt fort, men ändå långsamt. det va skitjobbigt att inte kunna smsa (jag som är mobilberoende (a)). iaf. så hade vi sjukligt härligt! träffa massa härligt folk och tänkte massa super puckade tankar som vanligt. ex "kolla, Hitler har Hitlermustach!", "vattnet är havsblått", "det är sommarvärme ute" osv. XD Marcus, Stensweds kusse den äldre gav signatur orden för resan: "det schteker, det schteker HÅÅÅRT!" nu orkar jag inte skriva mer, men jag lovar att lägga upp massa bilder när jag kommer hem till Stockholm om typ en vecka eller nått sånt. jag har btw varit duktig och gjort ett album på facebook med lite av josefins och hennes familje bilder. albumet fylls på så for jag kommer hem det oxå.





vill redan tbx, nått bra abbonemang så jag kan smsa och allt blir bäst! tur att edholms antagligen köper båt där och att josefin inte verkade ha nått emot om jag joinade igen! sen är det ju ett plus att åtminstonde jacob va snygg (a)<3


pyssar!


ensam fast ändå inte.

om jag är så lätt att bara deleta ur folks liv kanske jag inte ens finns?

Henke är inte dum han!

"det är livsfarligt att begå självmord!"

min dröm..

när jag vaknade imorse var jag först helt överlycklig. när jag sen insåg att det bara va en dröm försvann den glädjen fort. jag drömde att jag skulle hem till ellen (vet inte varför). när jag kommer upp för trappan till huset står dörren öppnen och i dörren står astrid och issa. astrid bara ler lite finurligt medans issa börjar gråta och springer fram till mej. jag kommer ihåg hur härligt det kändes, vilken lättnad det var att ha mina kompisar tillbaka. efter att vi har kramats en stund tar hon mej i handen och går in i ellens rum. och vilka ligger inte där i sängen och väntar på mej om inte anna, palle, ellen och mickis. det blir massa tårar och ett stort kramkalas. allt kändes så äkta. jag kommer tillochmed ihåg att det kändes konstigt när jag skulle krama ellen för vi har aldrig varit något för att hålla på o kramas eller snacka om hur mycket vi betyder för varandra eller så. vi har alltid varit mer som systrar (och jag har väl alltid varit lillasystern (a)) som bara vet att vi är viktiga för varandra och att vi alltid kan prata med varandra. jag tycker det är hemskt att hon tror att jag har pratat om hennes pappas död och sånt med rasmus. jag förstår inte hur hon kan tro något sånt om mej, men det är klart att om det är de ända hon har hört så tror väl hon på det. dock borde hon överväga att försöka prata med mej. vi ska ju kanske träffas i göteborg, vilket jag tycker kommer kännas jättejobbigt. jag hoppas verkligen att josefins familj ska följa med så jag kan vara med dem istället och slipper träffa henne. samtidigt tycker jag de vore skönt att träffa henne och förklara för henne att jag inte har sagt nånting.



usch, jag vet inte vad jag ska göra. hon va verkligen som en syster för mej.

Vikensved

så, det va ett tag sen jag bloggade nu. jag har känt mej lite rastlös här på landet. vi valde ju somsagt att åka direkt till vikensved istället för att åka till öland först eftersom att Oscar blev sjukling. han mådde dock mycket bättre nästa dag, men vikensved blev det ändå. det va alltså här på landet som min farfar växte upp. det märks verkligen på huset som varken har toalett eller rinnande vatten. för tillfället sitter jag i en hästhage utanför huset och lånar grannarnas internet. jag hörde nyss någon som red förbi med en häst och ja, de är lite sån stämning det är här. marcus, oscar och kusinerna har skaffat sej en kompis, Oskar, som bor här sen ett halvår tillbaka. det hade jag aldrig klarat! han oskar har tydligen en storebror i min ålder som mamma o pappa o alla tjatar att jag ska bli kompis med xD.. haha, de verkar iaf. leva lyxliv på landet med fotbollsmål, studsmatta, pool och cross. antagligen har de ännu mer roliga saker som jag inte vet om, haha!

nu känner jag att det börjar små regna lite, det är nog inte så bra för datan att vara ute isåfall. jag ska prova igen om bluetoothen funkar, isåfall så försöker jag ladda upp lite bilder. just nu fuckar den, men ja, den brukar krångla så vi får väl se..

annars så får f olket i stan hare så nice och om vi inte hörs så borde vi göra det på torsdag för då bär det av till skåne och träffa Josefin! sen på lördag hänkar jag ju dem itll kroatien, sjuuukt kul vi kommer ha!


puss <3

dikter..

henke satt hemma i sin ensamhet, och så kom han och tänka på att han kunde ju skriva lite dikter till mej. här är resultatet:

Som en fisk i vattnet

Som en fisk i ett akvarium

Som en fisk på grillen

Varför?


och

Hankys' got a gun

Her dog days just begun

Now everybody is on the run

Tell me now its untrue

What did her daddy do?



Haha, man tackar och bugar åt de fina dikterna! :)

här är två bilder på Henke btw. han försökte fixa dem så han såg läskig ut, den nr. 2 lyckades han verkligen! :O






 


SUA- Status Update Anxiety

Jasså, ändtligen har mamma tagit reda på vad fan det är jag lider av, haha! SUA är typ att man alltid måste sitta vid datan, asså flera gånger om dan gärna flera gånger om dan. man får tydligen oxå dåligt samvete om man inte uppdaterar sin facebook/twitter. för min del skulle det nog vara så att jag får dåligt samvete om jag inte uppdaterar min blogg haha, xD..


jag idag..

bara för att jag inte har något bättre för mej så kommer en bild på mej här, haha.



osminkad- alltså, en naturlig skönhet.


HAHAHA, IN MY DREAMS !!! xD

jordgubbsbilder

tänkte att jag kanske kunde nämna det att tidigare idag så snodde jag mammas systemkamera och passade på att fotta lite. det blev jordgubbar i ett vattenglas, väldigt likt vad jag såg en annan tjej göra. kommer inte ihåg hennes blogg men Dessie länkade till henne som veckans blogg för ett tag sen. hon är bara 12 år och är väldigt duktig på att fotografera. eeh, ja, så fort vi förstår hur man gör ska vi iaf. ta och lägga över mammas bilder till den här datan, och då kan jag kanske lägga upp några här oxå!





puss på er, från en bild á la Kissielicious! xD<3


jordgubbar

haha, en liten stund efter jag skrev förra inlägget så kom pappa och marcus "hem". då var det dags för...




jaa, såklart! Sommarfavoriten! Jordgubbar med glass/mjölk ..






haha, här va då min tallrik..




men efter bara nån minut såg den ut såhär:






haha, ibland är jag inte så duktig på att njuta asså. btw, jag vet inte vad som har hänt men när jag äter frukt får jag nästan alltid ont i magen. förut var de bara när jag åt bananer, nu är det även när jag äter jordgubbar, vindruvor osv. sjukt jobbigt, jag som älskar frukt! tycker vderkligen att frukt är bland det bästa som finns, speciellt jordgubbar ! ;)


puss&kram

chillnation



jag har lite svårt att komma på vad jag ska hitta på ensam i västervik så för tillfället lutar det åt att jag stannar här inne. men det går ingen nöd på mej. jag har min solo, ipod, mobil och en data! :)


hoppas ni hare gött, puss <3


lufftofflor

Justeja! när jag och mamma va i "stan" och kollade lite här i Västervik så passade jag på att hoppa in på en DinSko och fick äntligen tag på ett par sånna sköna lufftofflor som jag kallar dem, haha. så idag blev det dem med ett par jeansshorta och en röd lacoste piké.. :)






jag tänkte att det kunde vara lite skönt att kanske ha på båten i kroatien, eller asså, vi kommer ju inte ha skor på båten, men ändå. haha!

failday goes mysdag.

så, vi bestämde oss osm sagt för att åka till lysingsbadet. parkerade vid golfen och sen fick man gå fett långt för att komma bort till klipporna där vi skulle sitta. vi fick t.o.m vada/hoppa på stenar över till våran lilla udde. när vi har suttit där och haft det super härligt ett tag så hör jag oscar typ gråta. han hade fått typ fett mcyket feber och hade sjukt ont i huvet och allt. några snälla människor körde oss tillbaka till golfen med sin båt. sen vare bara för oss att åka hem. (dvs. tbx till vårat rum i Ingas källare).


Härligt i "solen" vid klipporna

















sjuklingen








Mohaha, på vägen hem fanns det ett stånd där de sålde jordgubbar, så ofc. stannade vi och köpte lite (2 liter på 3 pers :p). haha, synd för pappa och Marcus som va och spelade golf, menmen, det va deras val, haha!


MUMS!





Tvilling-gubbe




En stor gubbe och en liten gumma :)



Frukost..

Tjää, nu åt vi nyss supergod frukost som tant Inga serverade. haha, av nån anledning fick jag för mej att äta ägg, sjukt mysko eftersom jag inte gillar det? xD än så har vi inte så mycket planer för dagen, men det verkar bli så att vi åker till Lysingsbadet och är där vid några klippar och "lökar" som pappa uttryckte det. sen efter det ska dem typ spela golf, men då tycker jag att de får antingen skjutsa in mej till stan eller så får jag hitta på nått kul på Lysingsbadet.


frukost + trött Oscar


jag just nu...


Nej, usch, jag ser inte speciellt fräch ut. det är nog dax att hoppa in i duschen, pöss <3

puss..

godnatt people, och puss!


läskigt men fint väder ..



det blev lite läskigt väder och började blixtra och skit när vi va inne i västervik och gick för några timmar sen haha.. 

yaay, de funka!

här har vi då stället vi skulle bo på från början. tyvärr blev jag besviken när jag såg korten, de såg ganska frächt ut på bilderna faktiskt :/. juste, jag skulle lägga till det, att stället vi skulle bott på låg på landet o de va hästar brevid huset medans det här är 5 min gångavstånd till centrala västervik.. haha


vårat rum i de äckliga huset:







fina skyltar som fanns där -.-







här bor vi nu istället:





hade visst ingen bild på min säng, menmen :P



de va väl kul, nu när jag vet att de finns bluetooth kommer det somsagt bli mer bilder o sånt, dvs. mycket roligare! :)

kisses <3

västervik

så, vi åkte till stället som vi skulle bo på och fick typ fetaste chocken när vi kom dit. de va seriöst förfallet haha. asså de va såå mycket värre än typ barnensö där vi va med klassen eller stora strand komfa lägret. jag typ vägrade att vi skulle bo där och, ja, ingen annan ville de heller så mamma snackade med dem o vi fick pengarna tbx o sen stack vi fort som fan xD. iallafall så ringde vi nån tant som heter typ Inga som hade ett rum i källaren, där jag nu sitter. hon eller nån av hennes grannar har ett asnice trådlöst internet som jag då är inne på nu! :)


eh, juste, pappas data har typ bluetooth stog de, ska ta och kolla om den funkar, isåfall så kanske de kan bli lite bilder här i bloggen ändå under semestern! :) <3

semesteeer..

Wohoo! nu har vi åkt.. super kul! Eller inte?! så, nu sitter jag här på en balkong i västervik med pappas data och är inne på nått random trådlöst internet. utanför hör jag fullisar sjunga Stockholm i mitt hjärta och andra låtar på nån liten resturang båt. fy fan, det är sjukt tråk asså.. men ja, datan funkar, de är fan min räddning, även fast jag knappt ser något här i mörkret. nu är vi alltså hos annmari och magnus (farmors syster och hennes man) i västervik. ska sova här inatt och sen imorgon kommer mammas kompis Henrik familj hit. De är typ två klillar, en 93a och en kanske 89a med. 93an är ganska lame, men han andra är fett trevlig, och han ser faktiskt helt okej ut oxå, haha! ajja, jag vet inte hur lämge internet funkar nu så det här får räcka för tillfället. ska försöka sno datan lite då och då så det blir någon update haha men puss och godnatt people :)<3

love this picture.


skorna..

juste, jag skulle ju visa skorna jag köpte. det hade jag nästan glömt bort.








klackar, Deichmann - 349:- (tror jag)









Sandaler, Deichmann- 169:-



haha, asså shiet vilka fula fötter det ser ut som man har när man tar kort på dem. prova själv! xD

kista..

eftersom vi antagligen kommer springa runt i biknini 24/7 (haha, nu fick jag lite flashback från kröket hemma hos ellen förraveckan när jag sprang runt i bikini/underkläder hela tiden och badade som en galning med lovisa. haha, jag hoppade t.o.m från hennes balkong ner i poolen! XD). ajja, iaf. jag insåg att jag antagligen behöver mer än en bikini på båten (ja, jag har mer än en bikini men iår har jag bestämt mej för att sola i bandeau bikini eftersom jag har flera tröjar untan axelband och det är så mycket finare om man inte visar sin vita bikinilinje då). så pappa följde med mej till kista för att leta. jag märkte väldigt fort att affärerna inte får inte fler bikinis utan istället rear ut i stortsett alla. det låter ju super, men grejen är ju den att det inte fanns några normala kvar! de flesta va faktiskt groteska, haha, och det är inte ett ord jag använder normalt ens! men det blev som vanligt, en tråkig brun bikini. jag har faktiskt kommit fram till att nu har jag en "sport"trekantsbikini, en vanlig trekantsbikini och en bandeau bikini i exakt samma färg och jag tror två av dem är samma "serie" eler vad man ska säga. jag gillar att variera mej(?).





fick även med mej en söt bh hem.



jag letade inte bara efter en bikini, det va även ett (eller helst två) par jeans shorts och lite presenter till mamma jag var på span efter. dock hittade jag inga shorts, nån som har tips om vart de finns? köpte en kjol till mamma btw :)

puss på er nu hotties <3


trött?

Haha, igårkväll när vi kom in i Marcus (brorsans) rum blev det en liten chock när vi såg det här:



solande flicka..

lite pics från när jag solade i förrgår (?)



soooo serious..


skit läskigt, på alla kort jag tog såg min rygg lila ut! det ser ju helt sjukt ut verkligen! (btw, jag har på mej mina volleyboll shorts för min bikini är hos ellen´)


det fanns fett mycket smultron ute på våran trädgård så jag kunde inte stå emot, va tvungen att sätta dem på ett strå, precis som när man va liten.


sjukt svårt att se normal ut när solen steker i ansiktet och man håller på och dööö av värmeslag xD


jag lyckades inte så bra på den här bilden heller. men jag hoppas folket överlever ändå! :)


hej, jag är.. blågrå(?)

nattinatti..

så, igår kväll tänkte jag få ut och springa, vid typ 10. det är så sjukt varmt under dagarna så jag har verkligen inte kunnat träna! menmen, mamma stoppade mej för man kan ju inte gå ut så sent o springa genom edsbergsparken "man vet ju inte vad som kan hända". iaf så bestämde jag mej för att gå upp sjukt tidigt idag då så jag skulle kunna träna innan solen gått upp. så jag sätter klockan på halv 5 och går som planerat o går upp o käkar frukost o allt, sen när jag ska sticka så får jag så klart inte göra det "de är ju ingen ute" -.-! satte mej o kolla på sex and the city i typ 2,5 timmar (för att jag inte skulle somna o aldrig vakna) sen vid 8 stack jag ut och sprang. kollade även på brorsorna som hade friidrottsskola på vallen.snackade ganska mycket med axel som va tränare och sen va ju folket i brorsornas grupp fett facinerad över att jag va så stor ;)

annars har det inte hänt mycket idag. snackade lite kort med josefin och så sen så åt vi tårtaaa för mama fyller år i övermorgon. btw, presenttips!!!



nu är jag döööd, har som sagt varit vaken länge.. så nu blir de tele med kevin och halv suss, pusspuss :)<3


August Piaf











Lika som bär XD<3

känns dumt att bara kasta bort allt..





















vet inte vad jag ska göra.

min hjärna är typ helt tom, jag vet inte vad jag ska göra asså. mina grejer är hemma hos ellen och jag behöver lixom dem, vi åker på måndag och ja, då behöver jag allt. har lixom en hel kasse kläder där och mina biknisar, två mascaror, massa underkläder osv. mamma vägrar att gå ner dit, hon säger bara att jag ska lösa allt med ellen. pappa är i sydafrinka och jag kan inte direkt be mina brorsor gå dit när inte niclas är hemma där (han är på hockeyläger, där är även hennes mamma och syster). asså det är helt cp, min hjärna står verkligen helt stilla. kan inte tänka, kan inte göra nånting över huvudtagen. det enda jag ser framför mej är att jag står utanför ellens dörr för att jag ska hämta mina grejer och hon står och skriker på mej. hon står och bara ser ner på mej. jag börjar gråta och kan inte säga nånting, står bara och tittar på henne. efter ett tag går jag, utan att ha fått mina saker. hon bara fortsätter att skrika på mej. och det är i mnin hjärna sista gången vi träffas..

ingen är visst på min sida.

mamma har haft typ ett "snack" med mej om att jag borde försöka lösa allt med ellen och att det va fett taskigt mot henne osv. sen så har jag tydligen sagt saker till rasmus som ellen hade berättat för mej i förtroende och det hånade han henne för igår när hon ringde upp honom. btw, så har mamma typ snackat med ellen och ellen har typ berättat allt för henne, mysko! iaf. så sa hon till mamma att hon blev "orolig" och de va därför som hon ringde upp rasmus, för hon skulle kolla om jag va där. klart det inte ve därför? hon ringde ju för att skälla ut mej, de är ju självklart! precis som sist jag träffade alex o rasmus med josefin.

mamma säger att hon inte kan lita på mej längre och att jag har utegångsförbud och data förbud, aa, men eller hur. visst, jag behöver inte gå ut, har ändå ingen att träffa för jag har fått förbud att träffa rasmus eller nej, åka iväg snarare. och usch, allt är verkligen skit just nu..


nu ska jag ringa josefin, min ända räddare i nöden, <3

underskatta ingen..

många har ju massa "fördomar" mot tokio hotel och säger att deras musik suger o blablabla utan att knappt ha hört den. visst, jag kan förstå att folk tycker de är mysko med tysk musik, men i stortsett alla låtar finns även på engelska (dock tycker inte jag att de är lika bra). men nångång  när du mår typ dåligt och är ledsen eller arg så årova och lysnsa på en av deras låtar. jag känner lixom att alla deras låtar har små budskap som man kanske inte förstår förrens man hör dem vid rätt tillfälle.


exempel på låtar när man är arg är väl typ gegen meinen willen och schrei/scream

när man är ledsen kanske, in die nacht eller by your side/an deiner seite(ich bin da)

japp, det är bara ett litet tips från mej, och nej, jag skäms inte för att jag lyssnar på tokio hotel, även fast det inte alls är lika ofta längre (kanske syns på tex min spellista i inlägget under XD)..




käärlek folk, käärlek <3


spotify




för nån vecka sen fixade en kompis spotify till mej, det är sjukt nice asså! i stort sett alla låtar finns av både svenska och utländska artister och band... hade tråkigt igår så jag slängde ihop en spellista men blandade låtar som jag typ gillar. och har själv märkt att min musiksmak har ändrats väldigt mycket. i sjuan skulle man lixom vara lite som alla andra och visste inte direkt vad det fanns för musik mer än hiphop o rnb, i åttan började jag väl lyssna lite på blandat och zappade ibland i hemlighet över till bandit. nu för tiden så ja... lyssnar jag på det mesta, men uppskattar inte direkt hiphop o rnb alls på samma sätt som förut. iof så gilalr jag inte typ opera, dansband och klassiskt heller haha, så jag kan kanske inte säga at jag lyssnar på allt, men ja, ändå ;)..

men asså jag rekommenderar verkligen spotify, det är sjukt härligt verkligen. önskar bara man kunde kopiera sina spellistor till sin ipod, då skulle fan en av mina drömmar blivit besannade!


bye for now <3


jag vill ha godis..

- solat


jag tycker det får räcka för idag, solade typ 30 min kanske, antagligen hjälpte det inte alls. men jag pallar faktiskt inte bara ligga där i den stekheta solen.. tycker de är så mycket bättre att typ bada, för då blir man lixom brun på köpet. Och juste, kanske inte har sagt de, varför jag inte badar är för att båda, nej alla tre, bikinisar jag har är  hos ellen -.- ska iof. köpa typ en eller två till, men det pallar jag inte nu lixom..

jag sitter här i gästrummet (där mormor o morfar bor för tillfället) och har fönstret vidöppet och känner solen på armen och delar av magen (har på mej sport bh o volleybollshorts för jag tänkte ju som sagt träna imorse) och funderar på om jag faktiskt kan bli brun genom att bara sitta här? de vore ju typ perfa isåfall. för det bränner verkligen på min högra arm o min mage. haha, nice o ojämn bränna jag får men ändå, haha..

nu ska jag nog luffa, innan jag kollar efter nästa chilliga punkt på min fina lista. 



rasmus skrev på msn att han ville ha polly, de gjorde mej ugen på godis -.-


pöss på er babes <3

värme..

30 grader och sol ute, kanske inte borde sitta inne och luffa? Hade tänkt att träna idag, men ja, de får nog bli ikväll, man dör bara man går ut. måste göra en liten lista på vad jag ska hitta på idag känner jag:



- Träna, springa till båtklubben o tbx (två gånger om jag pallar)

-  fixa mina naglar (hemma -.-)

- övertala mamma att gå hem till ellen och hämta mina kläder och alla mina andra saker som är där.

- börja packa till kroatien.

- ringa josefin

- sola


tror jag börjar med sista punkten, haha. iaf fram till tre eftersom det är till dess soms solen är som stakast (och man blir som brunast ;D)

ajja, byyye / Hääänky <3


vad händer nu då?

"Jävla fitta!!!!!!!!!! dissar oss för jävla rasmus!!!! ärligt hanna, jag har hört mer saker om dej och nu kommer jag på allvar ALDRIG FÖRLÅTA DEJ !!!!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA LEDSEN JUST NU !!!!!!!!!!! IDIOT!!!!!! "

härligt sms från ellen.


puss på er andra <3


pallar inte mer.

stack hem till rasmus igår eftersom ellen o dem verkade ha smådissat mej när jag bad dem säga till när dem kom hem osv. iaf. så när mamma ville att jag skulle hem så sa han att jag kunde sova där o jag pallade verklien inte åka hem så jag tjatade på mamma att jag skulle åf sova där o hon backa lacka sönder. så jag la mobilen i väskan o pallade inte med henne, efter typ ern halvtimma ringer hon hem till rasmus. och lackar ännu mer o säger att hon är utanför osv. o hon ska ringa polien om inte jag kommer o blablabla. så jag går ut och åker med henne hem. då säger hon att hon har ringt ellen. lyckat..!

Ellen är den personen som jag vet tycker minst om Rasmus o ofc. så sa ju hon att hon inte va "bra" osv. och ofc. så lackar hon och alla andra (antar jag) som är hos henne på mej som fan för att jag "Dissade dem för att träffa rasmus". asså seriöst, jag orkar itne med att dem ska bestämma vilka jag ska umgås med och hur jag ska vara. ellen och alla andra tjejerna betyder väldigt mycket för mej alltihopa men jag känner att om de ska hålla på och lacka för att de inte gillar mina kompisar så pallar jag faktiskt inte försöka vara kompis med dem. känner nån utav dem att de "behöver" mej eller vill vara kompis med mej så får de faktikst höra av sej. jag har andra vänner, visst de är bland mina bästa vänner allihopa men som sagt, jag tänker inte hålla på och anpassa mej efter dem.

Om en vecka eller något så åker vi på våran semester och då kommer jag vara borst i typ en månad eller något. när jag kommer hem kanske jag inte har några vänner här men det spelar ingen roll för efter sommaren flyttar jag till falköping och där kommer allting bli hur bra som helst. visst är det fortfarande pinsamt att jag ringde david o dardan osv. men jag orkar inte bry mej längre så de får gå runt och säga vad de vill jag skiter i. jag har mina vänner där och de betyder så otroligt mcyket för mej. sen är det och har alltid varit ett sjukt stort stöd att alltid veta att Josefin finns på min sida. Hon är precis tvärtemot Ellen och allihopa. hon accepterar och uppmuntrar alltid mina val och stöttar alltid mej även fast hon kanske innerst inne inte tycker det är det bästa valet.

tack- angelica, astrid, sofie och Josefin. (och ofc. Rasmus :p)

GT flicka..



trosor på rea- 30 :-




löst linne, perfekt att ha över bikninin på båten i kroatien, 149:-


ett till löst linne jag planerar att använda i kroatien, typ samma 149:-


fina knappar fram på linnet..



brun tunika, typ 179:-



rosa "vippig" kjol på rea, 100 :-


riktigt dåliga bilder men jaja. btw, jag köpte två par skor som ni kanske får se sen ;)

puss på er <3



btw, har även köpt det gråa linnet med nitar på några inlägg neråt. :)

hur mycket är okej ?

sitter här i underekläder o snackar med folk på msn och började nyss fundera. hur mycket är egentligen okej att visa? jag menar, på sommaren springer folk runt i bikini och i badbyxor, men de är ju absolut inte okej att bara ha på sig bh och trosor. skillnaden är ju minimal asså. jag tycker pesoligen inte att de borde vara någon skillnad, men ändå känns det som att skillnaden är enorm. över internet, asså i cam kan jag sitta i lite vad som helst. asså jag kan sitta i bara underkläder och prata med folk. (självklart beror det på vem det är!) men ändå. iblnad så börjar jag och tänka vad fan jag håller på med och känner mej som en slampa. men ändå så sitter jag här igen, i underkläder och pratar med folk. asså, bryr sej folk egenligen om att man "visar mycket hud" eller är det själva grejen att det är lite "hemligt" med underkläder och att dem egentligen inte ska visas?




alla vet att en sånhär bild i underkläder skulle bli otroligt mycket mer uppmärksammad än den här...

orkar inte..

usch, jag har fått lite ångetst över fkp. jag klarar inte att bo med ellen o alla i en vecka, men jag ska bo med massa folk i fkp i tre år? jag är en sån person som älskar att hitta på saker o sånt, men jag klarar inte av at tumgås med samma mäniskor för mycket. asså jag får panik lixom. jag måste få lite privat liv eller vad man ska säga. lixom när man bara kan ta det lungt, kankse hitt på nångintg själv och bara typ tänka.

jag är som vissa vet jävligt mobil beroende. måste alltid ha med mobilen och abasolut ingen får titta på den om inte jag står brevid och hänger över axeln för att se exakt vad personen gör. det är inte för att jag ahr något där som jag egentligen skäms direkt över. utan jag vet inte rikitgt varför, men det känns inte tryggt när någon annan har mitt "liv" i sina händer. ja, det är fakitdkt så, min mobil är typ mitt liv. jag har bilder med massa minnen, jag har gamla kontakter och massa saker som lixom representerar mej som person lite..

eh, juste, poängen.... nej, den har jag visst glömt bort haha (a) det är inte så bra att sitta och göra massa andra saker medans man bloggar, då är det lätt att man glömmer något XD(a)

RSS 2.0